Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Német óra : beszélgetek pad társammal. Rámszól tanár olvassam fel a feladatot neki, mondom : "beszélgetek" ; õ erre : "Beszélgetsz? jó én meg intõt írok" ... Ügyes vagyok! Sebaj 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
matek-lezártak
magyar-lógtam
angol-videót néztünk
francia-lezártak 1.81-es átlagra 3-asra
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Német - doga, jó lesz
Töri - 4es leszek évvégén, faszás
Angol - fagyizás
Fizika - vmi filmet néztünk, jó volt az elején a zene 😄
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Egész nap haveromat buzditottam alkohollal h menjen át mindenbõl...
mert ugye ha megbuki NEM LESZ KIVEL INNOM :'(((((
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Holnap kémia felelés,de elvileg én nekem nemkell,szal készülni nem fogok rá.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"Egy BigMac menüt kérek, kólával."
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
de ez a hét még kemény lesz sajnos,lesz sok doga és felelés :C
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
...
de legalább feleltem 😄
\"You are fucking crazy people!\"
egyébként én csak az 5. (utolsó) órára mentem be angol témazárót megírni -.-
jövõhéten még 4 nap aztán szünet😛
ték
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
a mi falunkban is volt asszem de mi nem mentünk, bár terveztük h paradicsommal megdobáljuk öket de aztán inkább Junkiesra mentünk el. na az jó volt 😄DD
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ja, és Bpn van. 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
tök kira lesz =D
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)