2074
-
#1234 uristn,hol tanulsz te meg mit?:O -
#1233 növényszervezettan ZH-t írtam, és most tanulom az állatszervezettan zh-t holnapra... -
#1232 ma alig bírtam felkelni h beérjek 8-ra előadásra, aztán kiderült h elmarad. boldog lettem tőle. -
#1231 tesi: foci
föci: péntek TZ... :O
matek: hétfői tz feladatait csináltuk meg, nem túl jól sikerült :\
kémia: próbadolgozat, az adja be aki akarja, utána feladatmegoldások, hétfő dolgozat
irodalom: tegnapi hibátlan dolgozat kikapása :D
ének: hülye tanár feleltetett, szerencséje h engem nem kérdezett :D
angol: dolgozat kiosztása, 3as lett :\ jegyek megbeszélése... 3,8ra állok.. -
cucmalajmc #1230 ma azért írtunk nehezebb fizika dogát, mert előző héten megkértük a fizika tanárt,hogy csúsztassuk a dolgozatot a következő órára, mert aznap akkor 3-at írtunk volna. azt ő azzal az indokkal,hogy így több időnk volt készülni, nehezet állított össze. hát akkor suck a chicken! -
#1229 duplainfó: múlt heti word doga megmutatása, 5ös lett
spanyol: megint "felelés" kaptam 1 5öst
töri: kiselőadások
magyar: megkaptam a tegnapi hibátlan nyelvtan dogát :P irodalomjavítót írtam :D
angol: nopara, de holnapra sok a házi :S (egy fogalmazás jegyre...) -
#1228 Ha minden igaz 11 évesen jöttem fel ide.. :D -
#1227 nálunk a tanárok figyelnek mint a sas az áldozatot ! már azért is pattognak ha felfele nézek :D -
#1226 én hétfőn kémiatz-n segítettem bukásra álló barátomnak,meg még próbáltam 4 embernek rajta kívül de a atnár nagyon mászkált,és nem kémia terembn voltunk,ott ezt könyebb megcsinálni,ott kb 6 gyerek kapott négyest a környékemen:D -
#1225 egy előadásomra bementem ahol majdnem elaludtam, vizsgáztam, és megtudtam hogy meghúztak kémiából :D -
#1224 így jár aki hóhérképzőre megy -
#1223 :o -
#1222 :o -
#1221 A mi osztályfőnökünk egy sziopata brutális állat,angol orán megdobott kulcstartoval...az igazgató meg egy hóhér... -
#1220 vereckei ágnes
de ő már ahogy elnéztem eéággá régóta igazgató -
#1219 és ki az igazgató? -
#1218 :DDDD
ő bárkit túlénekel:D igaz már nekünk nincsen énekkar(vagy mi nem tudunk róla?),de amíg jártam akkor is,és ha rádióban énekel egy osztály,akkor is csak az ő hangját hallani:D -
#1217 Sisak még ma is túlénekli az énekkart? :D
egyébként arra emlékszem, anno hozzánkvágta a széket -
#1216 nem ismered új tanár,és igenis értettem:D
(amúgy Komlósi Ákos) -
#1215 én? vkivel szerintem keversz, vagy én vagyok feledékeny :) -
#1214 ki tanítja a földrajzot?
Sisakról meg ne beszélj így :) -
#1213 ma volt 3 angolom, most vagyok a 2. infómon, és csináltam zenés témát ide, csak a zene fórumban. kemény 10 perces szegényke, írjatok sokat -
#1212 ma:
2 nyelvtan: kinyirom magam azon az órán mostmár!
2 számtek: nice,szabad foglalkozás.
2 tesi: elleszünk...
1 biosz: miva? ZzZz -
bcrics #1211 just cause-t nyomod még?????rég jáccotam mán vele b@ssza+.. -
#1210 elég dedós :) -
#1209 ejha, te hány évesen kezdtél sg-zni? :) -
hokn #1208 egy előadásom volt arra se mentem be , de két zh eredményt megtudtam - pozitív mérleggel zártam asszem :D -
#1207 mert ahol a tanar hianyzott ott volt?:D -
#1206 föci: hiányzott a tanár, úgyhogy a tesitanár jött be :D
kémia: röpdoga 4es. utána tanulás
irodalom: hiányzott a tanár.
informatika: egész órán honfoglalóztunk a haverokkal.
volt még több óra is, de azokon semmi nem történt -
#1205 duplamatek: TZ :||
fizika: feladatmegoldások
kémia: szintén
nyelvtan: múltheti nyelvtan doga javítóját írtam, kb hibátlan
spanyol: "óriási feleltetés" :D kaptam 3 5öst :D
tesi: foci -
#1204 péntek:
1.úszás: véletlenül direkt otthon maradt a cuccom
2.úszás: véletlenül direkt otthon maradt a cuccom
3.angol: jegyzetelés
4.irodalom: 4es röpdoga, felelés
5.ének: 10percre bejött a tanár, utána pedig a matek tanár vette át a helyét, egy lány megkérdezte hogy hová írjunk (mivel nem volt aznap matek óránk),erre megszólal a másik homérosz és íliász közé. azt mondja a tanár, oké, hát akkor vegyen elő mindenki egy lapot és írunk, és hát így is történ a fasz fejkém olyan feladatokat adott amit persze hogy lehetetlen megcsinálni, és még nagy okosan mondja, hogy TZ előtt most mindenkinek lesz egy jó jegye.
6.német: aludtam
7.fizika: csengőt vártam már. -
#1203 találtam egy idevágó bashhu idézetet :D
<Kiddny> unique mesélte, hogy rovót kaptál :D
<Xerxész> neis mondd...
<Kiddny> MESÉLJ! xD
<Xerxész> átlagos matek óra...basztatjuk a tanárt...me g iylenek. NODE! jövök én! és hozzábaszok egy parasztkolbászt a táblához, ami szépen, lassan csúszik le róla...
<Kiddny> ...
<Kiddny> parasztkolbász?
<Xerxész> najah, ces la vie kedves kedves pajtásom!
<Kiddny> azért kicsit erősnek érzem, hogy kolbásszal dobálózol és franciául karattyolsz...
<Xerxész> :D
-
#1202 ezek a mai fiatalok xD -
#1201 unatkoztam :) -
#1200 :DDDD -
#1199 kémiaórán végig radírdarabokkal dobáltam az előttem ülő gyerek fejét. -
#1198 vicces volt ma, törióra vége, töritanár odajön hozzám hogy elege van a nagyképűsködésemből, és majd megcsinálja velem azt amit én másokkal, kihív majd feleltetni és jól kiröhög. :D emellé azt kell tudni hogy törin olyan kussba vagyok, hogy észre se lehet venni :D tökre birom, vmi baja lehet a fülével és asziszi én beszélek :D -
#1197 nem...csak felba*od az agyat es aztmondja lehet elmenni , nem fog beirni :D:P -
#1196 ki lehet menni vagy mi?
amúgy ma nekünk kalandos nap volt...
földrajzon két oszt.társam egymást szivatták,egyik lefújta másikat dezodoral,és tanár kiküldte,és beigért neki osztályfőnökit,osztályfőnök persze igazgatóit akar neki...
aztán jött az ének,az alkoholista vén fasz tanárral...3 gyerek aki bennevolt föcis dolgoban késve érkeztek mert a tanárral beszéltek,az intelligens tanár meg nem engedte be őket órára,hallo hogy kinnt üvöltöznek,erre elmsolyodtam,a a vén f@sz meg elkezd velem üvöltözni,kb egyszer megszólalok kéri ellenőrzőt,az osztályfőnök meg aki minden tanárnak elhisz minden faszságot csakhogy betartsa a sorrendet,szakanári figyelmeztető után oszt.főnöki intésben részesített...szánalom ami nálunk van...van pár normális tanár,de akik parasztok,azok elbaszák a többt is kb... -
#1195 tegnap jofejek voltak a tanarok :D epp nem irattak szal :P
ma meg 2 fizika egy unalmas szarvolt...
muveszetismeret meg olyan....alvos... hulye voltam hogy nem jottem ki 20 perc utan...elaludtam...alig maradtunk bennt oran xD