2074
-
#1194 Szokásos pénteki nap, ezen a napon a mi osztályunk teljesen bekattan,szal ma is adtuk a remek "büntimentes" napos formát :D
Tegnap a tanárnő irodalom orán mikulásnap alkalmábol iratott egy dogát, és feleltetett..de kedves tőle :) -
#1193 nem volt első órám szal 9re kellett volna mennem, fél 10kor sikerült felkellnem szóval 10re be is értem ^^ az a szerencse h dupla tesi a második harmadik óra, fociztunk de el is vették a kedvem az egésztől 5 perc után. utánna nem volt semmi xtra, 7. óráról elengedtek mert a tanárt beosztották vmi versenyre felügyelőnek. -
#1192 nálunk oszt.társam ül órán oldalt,majdnem fekve,tanár mondja neki:már csak a sör hiányozna! erre oszt.társam meg de tanárnő nem szeretem a sört :DD -
#1191 lol:D -
#1190 Igazából a szokásos unalmas csütörtöki nap. Tudniillik szembe lakom az iskolával, ötödik óra után gondoltam haza ruccanok és kiürítem a fáradt gőzt(..):DD otthon majd visszaérek a hatodik fizikámra. Nem úgy jött össze ahogy terveztem, nyolcadik percben betoppanok.
Tanárnő : - Hol voltál fiam?
Én : (kabátban táskával, minden) - Tanárnő, otthon, szartam.
Aztán nem is firtatta a dolgot. :D
Majd később kifestettük a termünket. Jó lett szép lett, profi munkát végeztünk. -
#1189 nekünk ni8ncsen spanyoltanár nem tudom már mióta,vagy három hete,és utolsó óra a spanyol,namost nálunk valami f@szarcú kitalálta,hogy nem lehet hazamenni hatodik órában ha nincs szakszerü helyettesítés,és ma az a tanár helyettesít,akivel előző óra van:D szerencsáére 3 hete ilyenkor nem járok be,és nem tudja hogy spanyolos vagyok:D -
#1188 nocomment ez a mai nap...33ból 20an voltunk ma suliban, matekverseny,páran betegek... :D
első óra nincs...
angol: nincs tanár, videózás...
rajz: nem jött be a tanár...
fizika: új anyag, kb aludtam majdnem.
matek: pár feladatot megcsináltunk..
spanyol: kikérdezett minket a tanár... -
#1187 bazz nekünk meg idén nincs infonem tudom hogy fogok belőle leérettságizni így,tökömet abba aki öszeállította órarendet -
#1186 Iskolába mentem.Ültem a buszomon.aszittem lekések a zelőkészítős vizsgámról, de nem. most duplainfó, netezek -
romi8 #1185 még semmit -
#1184 Én ma rayz órán zenét halgattam.. Jah meeg Mini Golf:Castle -stem a hawerokkal! Multiba! xD -
#1183 Te is 9.-dikes vagy ugye ?! -
#1182 duplainfo: wordből "dolgozatféle", elsőnek kész lettem, valszeg 5ös
spanyol: szintén kistanár, unalom
töri: makedónia :D
irodalom: magyardoga, jószar lett... na meg kikaptam a nem túl jól sikerült nyelvtanomat amire aztihttem hibátlan lett...
angol: szövegolvasás, szavak kiírása, holnap dolgozat -
#1181 áhitat: alszok a templomban
irodalom: görög líra sa-dsa.dS
reál: feladatok táblánál
matek: nem volt tanár
angol: 3as röpdoga
töri: makedónia
fizika: alvás -
#1180 Irodalom : unalom, unalom, unalom, dechameron, unalom.
Fizika : Új élet program, nem szopatjuk a tanárt és figyelünk, eddig sikerült betartani.
Angol : 3as TZ, javító dolgozat fordításból.
Német : Totális káosz, nem nekem találták ki ezt a nyelvet.
Tesi : Kint szakadó eső, bent teremfoci, de legalább ráébresztett, hogy Futsalban is ott vagyok ^^
Matek : Isten csapása... -
#1179 nekem ma volt még fizika röpi is,azt hittem alapból reggel hogy meghalok,amikor azt mondta a tanáe,hogy füzetet becsukni...láttam a fényt az alagút végén:DDD -
#1178 duplamatek: csak néztem ki a fejemből, de azért értem a témát :D
fizika: 3as dogát kikaptam :S:S eddig csak 5ösöm votl
kémia: semmi
nyelvtan: dolgozat, sztem 5ös lesz
spanyol: kistanár volt, nem túl sokat csináltunk :D
tesi: esett az eső, teremben fekvő felülés kötélmászás :@@@@ -
#1177 én is :] -
#1176 én ma azt hittem hazajövök,de sikerült túlélnem,szendvics meg csoki nem jött visza:D -
#1175 1 óra után go haza, most lázasan ülök a gép előtt :c -
#1174 zh-t írtam, mind a kettőn. :/ -
#1173 én még hétvégét pihentem ki ma :S -
#1172 szarvolt a suli.
nem csináltam semmit. -
#1171 en itt szenvedek xD 4 info gecc xD -
#1170 olyan érzésem van mintha azt akartad vona írni hogy UP:D -
#1169 Ma ugye nem volt órám. De amúgy tortát heggesztek, és szilvát kaszálok a térdig érő szélben ;) -
romi8 #1168 megin aludtam -
#1167 Óóó, ezen a napon különösképpen szoptam a véreres lófaszt. Életem leges legrosszabb napja. Nem kívánom senkinek. Kissé ingerült vagyok.. -
#1166 amugy en itthon fekszek betegen xD -
romi8 #1165 aludtam mint mindig -
#1164 erre azt mondom hogy ofőm annyira szeret hogy 4 éve egyfolytaba kiakar rugni xD ...am ő az igazgatóhelyettes (-.-)" -
#1163 nem ismered,tuti fog valamit,és simán kinézem belőle igazgait,mert tavaly óta nálunk nem lehet elemenni utolsó óráról ha van tanár ha nincs -
#1162 neeeeeeeeee xD
bár lehet nemfog semmit csinalni ha nem szolnak neki :D xD -
#1161 utolsó óra nuincsen tanár,helyete jön az a tanár helyettesíteni akivel előző óra volt,gondoltam talán nem vesz észre hogy nem vagyok mert 2 osztály ösze van vonva spanylra,megyek az utcán,erre jön szembe az ofő XDköszöntem neki illedelmesen,de kiváncsi vagyok szerez-e nekem igazgatóit XD -
#1160 party, punny, party és megint farsulás... kb így írató le a szünet xD
UP! -
#1159 gondolom olyan mint sok más iskola, h aki szeretne tanulni az tud is meg aki nem az nem is fog. ha vki készül vmi vizsgára akor segítenek felkészíteni. és legtöbb jó fej is. -
#1158 hát nem minden gimiben van ez igy ;)
nagyon nehéz? tehetség kell,rhdt jo fej,stb stb. -
#1157 :DD
ezér ez túlzás sztem. unokatesóm BMEre jár és nem alkoholista xD de tény h nagyon nehéz... -
#1156 áh fenét,azért a gimi az gimi,de az egyetem durvább lesz :)
olyanokat hallottam,hogy ha végeztél az egyetemmel,már alkoholista leszel,mert sokat iszik ott mindenki xD de tom is az okét miért xD -
#1155 :D
mienknél biztos nehezebb :D