2074
  • Doomista
    Szokásos pénteki nap, ezen a napon a mi osztályunk teljesen bekattan,szal ma is adtuk a remek "büntimentes" napos formát :D
    Tegnap a tanárnő irodalom orán mikulásnap alkalmábol iratott egy dogát, és feleltetett..de kedves tőle :)
  • toysoldier
    nem volt első órám szal 9re kellett volna mennem, fél 10kor sikerült felkellnem szóval 10re be is értem ^^ az a szerencse h dupla tesi a második harmadik óra, fociztunk de el is vették a kedvem az egésztől 5 perc után. utánna nem volt semmi xtra, 7. óráról elengedtek mert a tanárt beosztották vmi versenyre felügyelőnek.
  • bardocz
    nálunk oszt.társam ül órán oldalt,majdnem fekve,tanár mondja neki:már csak a sör hiányozna! erre oszt.társam meg de tanárnő nem szeretem a sört :DD
  • bardocz
    lol:D
  • Kaplan
    Igazából a szokásos unalmas csütörtöki nap. Tudniillik szembe lakom az iskolával, ötödik óra után gondoltam haza ruccanok és kiürítem a fáradt gőzt(..):DD otthon majd visszaérek a hatodik fizikámra. Nem úgy jött össze ahogy terveztem, nyolcadik percben betoppanok.

Tanárnő : - Hol voltál fiam?
    Én : (kabátban táskával, minden) - Tanárnő, otthon, szartam.

Aztán nem is firtatta a dolgot. :D

Majd később kifestettük a termünket. Jó lett szép lett, profi munkát végeztünk.
  • bardocz
    nekünk ni8ncsen spanyoltanár nem tudom már mióta,vagy három hete,és utolsó óra a spanyol,namost nálunk valami f@szarcú kitalálta,hogy nem lehet hazamenni hatodik órában ha nincs szakszerü helyettesítés,és ma az a tanár helyettesít,akivel előző óra van:D szerencsáére 3 hete ilyenkor nem járok be,és nem tudja hogy spanyolos vagyok:D
  • GTheo
    nocomment ez a mai nap...33ból 20an voltunk ma suliban, matekverseny,páran betegek... :D
    első óra nincs...
    angol: nincs tanár, videózás...
    rajz: nem jött be a tanár...
    fizika: új anyag, kb aludtam majdnem.
    matek: pár feladatot megcsináltunk..
    spanyol: kikérdezett minket a tanár...
  • bardocz
    bazz nekünk meg idén nincs infonem tudom hogy fogok belőle leérettságizni így,tökömet abba aki öszeállította órarendet
  • htr93
    Iskolába mentem.Ültem a buszomon.aszittem lekések a zelőkészítős vizsgámról, de nem. most duplainfó, netezek
  • romi8 #1185
    még semmit
  • BB7
    Én ma rayz órán zenét halgattam.. Jah meeg Mini Golf:Castle -stem a hawerokkal! Multiba! xD
  • GTheo
    Te is 9.-dikes vagy ugye ?!
  • GTheo
    duplainfo: wordből "dolgozatféle", elsőnek kész lettem, valszeg 5ös
    spanyol: szintén kistanár, unalom
    töri: makedónia :D
    irodalom: magyardoga, jószar lett... na meg kikaptam a nem túl jól sikerült nyelvtanomat amire aztihttem hibátlan lett...
    angol: szövegolvasás, szavak kiírása, holnap dolgozat
  • Barney Tech
    áhitat: alszok a templomban
    irodalom: görög líra sa-dsa.dS
    reál: feladatok táblánál
    matek: nem volt tanár
    angol: 3as röpdoga
    töri: makedónia
    fizika: alvás
  • Kaplan
    Irodalom : unalom, unalom, unalom, dechameron, unalom.
    Fizika : Új élet program, nem szopatjuk a tanárt és figyelünk, eddig sikerült betartani.
    Angol : 3as TZ, javító dolgozat fordításból.
    Német : Totális káosz, nem nekem találták ki ezt a nyelvet.
    Tesi : Kint szakadó eső, bent teremfoci, de legalább ráébresztett, hogy Futsalban is ott vagyok ^^
    Matek : Isten csapása...
  • bardocz
    nekem ma volt még fizika röpi is,azt hittem alapból reggel hogy meghalok,amikor azt mondta a tanáe,hogy füzetet becsukni...láttam a fényt az alagút végén:DDD
  • GTheo
    duplamatek: csak néztem ki a fejemből, de azért értem a témát :D
    fizika: 3as dogát kikaptam :S:S eddig csak 5ösöm votl
    kémia: semmi
    nyelvtan: dolgozat, sztem 5ös lesz
    spanyol: kistanár volt, nem túl sokat csináltunk :D
    tesi: esett az eső, teremben fekvő felülés kötélmászás :@@@@
  • Rage47
    én is :]
  • bardocz
    én ma azt hittem hazajövök,de sikerült túlélnem,szendvics meg csoki nem jött visza:D
  • ColdFire
    1 óra után go haza, most lázasan ülök a gép előtt :c
  • chhaya #1174
    zh-t írtam, mind a kettőn. :/
  • bardocz
    én még hétvégét pihentem ki ma :S
  • toysoldier
    szarvolt a suli.
    nem csináltam semmit.
  • ScarY MAN
    en itt szenvedek xD 4 info gecc xD
  • bardocz
    olyan érzésem van mintha azt akartad vona írni hogy UP:D
  • Sanyix
    Ma ugye nem volt órám. De amúgy tortát heggesztek, és szilvát kaszálok a térdig érő szélben ;)
  • romi8 #1168
    megin aludtam
  • Kaplan
    Óóó, ezen a napon különösképpen szoptam a véreres lófaszt. Életem leges legrosszabb napja. Nem kívánom senkinek. Kissé ingerült vagyok..
  • ScarY MAN
    amugy en itthon fekszek betegen xD
  • romi8 #1165
    aludtam mint mindig
  • ScarY MAN
    erre azt mondom hogy ofőm annyira szeret hogy 4 éve egyfolytaba kiakar rugni xD ...am ő az igazgatóhelyettes (-.-)"
  • bardocz
    nem ismered,tuti fog valamit,és simán kinézem belőle igazgait,mert tavaly óta nálunk nem lehet elemenni utolsó óráról ha van tanár ha nincs
  • ScarY MAN
    neeeeeeeeee xD
    bár lehet nemfog semmit csinalni ha nem szolnak neki :D xD
  • bardocz
    utolsó óra nuincsen tanár,helyete jön az a tanár helyettesíteni akivel előző óra volt,gondoltam talán nem vesz észre hogy nem vagyok mert 2 osztály ösze van vonva spanylra,megyek az utcán,erre jön szembe az ofő XDköszöntem neki illedelmesen,de kiváncsi vagyok szerez-e nekem igazgatóit XD
  • ScarY MAN
    party, punny, party és megint farsulás... kb így írató le a szünet xD

UP!
  • NeverwinterKING
    gondolom olyan mint sok más iskola, h aki szeretne tanulni az tud is meg aki nem az nem is fog. ha vki készül vmi vizsgára akor segítenek felkészíteni. és legtöbb jó fej is.
  • Doomista
    hát nem minden gimiben van ez igy ;)
    nagyon nehéz? tehetség kell,rhdt jo fej,stb stb.
  • NeverwinterKING
    :DD
    ezér ez túlzás sztem. unokatesóm BMEre jár és nem alkoholista xD de tény h nagyon nehéz...
  • Doomista
    áh fenét,azért a gimi az gimi,de az egyetem durvább lesz :)
    olyanokat hallottam,hogy ha végeztél az egyetemmel,már alkoholista leszel,mert sokat iszik ott mindenki xD de tom is az okét miért xD
  • NeverwinterKING
    :D
    mienknél biztos nehezebb :D