2074
-
cucmalajmc #1274 csak első 2 óra nem volt. vagy nálatok egésznap nem volt? -
#1273 hát mi azt írtuk be még pénteken hogy bkv sztrájk van,és nincsen suli ugyhogy nem mentem XD -
#1272 hol volt bkv sztrájk? xD
meg mi nem ment? xD en siman tudtam menni mindennel siman :D -
#1271 bkv sztrájk rulez:D -
#1270 majdnem elutott a vonat reggel sulibamenet... akkor matekoran figyeltem ugy ahogy:D
aztan angolon "liszön dö mjuzik"
utana 4 gyakorlat...masodik ora utan elmentem
:D:D:d -
#1269 Karót kaptam angolból de csütörtökön javithatok... és tesiből megszivatta a tanár az egész osztályt... :/ -
#1268 köszönöm:D -
#1267 jó a banner,ha ilyen tanárnéni lenne -
#1266 nekem ma votl az utolsó vizsgám erre az évre... matekból... majd meglátjuk -
#1265 tetzik az új banner :) -
#1264 K o c s m a ??? Mi ki se mehetünk a suliból csak boltba a nagyszünetbe akkor is csak 2 ember...:S És még késni sem merünk mert Jön hires Karcsi Báá' leszid mint állat :S -
#1263 Angol 1-2: nincs tanár, csocsó a kocsmában.
Matek: feladatok, vágom, nagy gond nincs.
Biosz: pakolás egyik teremből a másikba
Töri: jegyek megbeszélése, majd kiselőadás alatt alvás.
Irodalom 6-7: verselemzés, ami végülis egész jól sikerült.
Sir Quno Jedi: fantáziálj vagy régi emélkek:) -
#1262 ti egy könyvben szoktatok menni? :O -
#1261 Rohadt diszkriminatív egy tápig, mer nekem évtizede nem volt egy órám se (azon kívül, amit a csuklómon hordok, meg az ébresztő, meg ilyenek)?!?! Most akkor mi van?!??!?!?! :D -
#1260 Matek: 10en kezdtük az órát, elég sokan késtek a nagy hó miatt...
Irodalom: antigonéról beszélt a tanár, uncsi...
Angol: könyvben mentünk tovább...
Töri: felelés, összefoglalás, kedden TZ
Föci: TZ... Tanárnál szinte bárhogy lehet puskázni, de most picit figyelt, olyan 4es lesz...
OF: semmi kül. -
#1259 Nem kisegítő csak középsuli 0. osztálya és azért lett ma ilyen napirend mert nem volt osztályfönök és elmaradt 2 óra! És ez a banner nagyon jóó lett :) (: -
#1258 jó lett -
#1257 csinaltam eg bannert...remelem tetszik xD -
#1256 Kisegítőbe jársz? -
#1255 lol, ma elkezdett szakadni a hav 5. órába, 6-ról elkéreckedtem (töri), pedig még esszét is írtam volna :D
de ez csak azért mert motorral voltam, és előadtam hogy anno ilyen időbe nyaltam el :) -
#1254 de Ő szolnoki :D xD
*nagyonreménykedikbenne* -
cucmalajmc #1253 még a végén osztálytársak vagytok :D -
#1252 érdekes, ma nekem is 3 orám volt és mind 3 dögunalom -
#1251 nekem ma 3 oram volt...szokasos punnyados...nemcsinaltam semmit xD ... mutatnek videot de akkor odaveszne minden titkom xD lebuknek h ki vagyok valojaban xD -
#1250 levizsgáztam sejtbiológiából. röhejes volt, teszt választás a-j-ig. holnap matekkal zárom ezt az évet. -
cucmalajmc #1249 milyen suli ez? :) -
#1248 A mai napunk extra jó volt:P
Elsó óra lyukas:P
Angol: Mondatok a táblánál azt untam...
Lyukas: Vitatkoztunk h kik felelnek 5. órában de rájöttünk h nincs ma a tanár és nem felelünk ó jee
2. Lyukas: Röhögtünk és körbejártuk a sulit h biztos nincs e az angol tanár és mázlink volt mert ha lett volna nekünk végünk...
Angol: Untam az agyam
Angol: Tetriseztem és zenét hallgattam ugyanis nem volt tanár:P -
#1247 komoly
na jo nem lett az egész háta olyan csak a karja meg az oldala -
#1246 ez most komoly? xD -
#1245 ja az:D valamitöl gyomorrontásom volt és ora közbe placcs a hátára -
#1244 pfujj:DD ez komoly? -
#1243 leokádtam elöttem ülö hátát:D -
#1242 Tesi:Kosár kikaptunk :DDDDDDDD
Nyelvtan:Köcsög seggfej tanár nem engedte ,hogy kérjek 1 zsepit a többiektől:@óra végén meg előveszi a zsepijét és kifújja az orrát mondom anyád.
Földrajz:elvileg ofő lett volna de tanár elment szóval most szopunk ma fölrdrajz doga,tnap földrajzdoga,holnap földrajz doga[nembaj padtársam jó föciből:D]
Matek:Doga elég necces :$í
Német:holnap felelóünk de nem értem az anyagot
Kémia:tz elég nehéz volt de kémiából jó vok:D -
#1241 szerdai órákra nem emléxem,asszem nem votam suliban,ha minden igaz a városban feküdtem egy üres boros üveggel,4 kmre otthontol O.o -
#1240 bioenergetika zh = 5 -> megalánlott jegy = 5 -> vizsga alól mentesülés, htx . -
#1239 Kikapni max apukádtól fogsz, hogy ilyen szavakat használsz. -
#1238 mindig is utáltam a bioszt...mindig tanulni kellett...
-
#1237 mi történt? :P Am. az állatszervtan ZH-t is benyaltam úgy néz ki... hétfőn javító... szép nap lesz hejj -
#1236 Biosz?ne is említsd...
-
#1235 szegeden biológia szak :D