Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mekkora fain iskola! 😄

NeverwinterKING
lol😄D

\"You are fucking crazy people!\"

Czdano
Höhö xD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

bardocz
én idén bementem szeptember 1.-én suliba,és ugye most volt hogy aug.28 vagy hanyadikán kezdõdött néhol a suli ezért nem voltam biztos a dolgomba,korán odérek kevesen vannak,megkérdezem a portást hogy ma lesz-e,erre õ nem tudja😄 jön egy csaj,tõle is megkérdezem,erre hát nagyon reméli nem hiába kelt fel😄DD
Doomista
jaaa 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ScarY MAN
joh..leggázabb...most mondta osztársam h ma volt diplomaoszto...amire en nem mentem el...

mielott megjegyeznetek hogy 12.es leszek...mondom h masik suliba is jartam😄

...

GTheo
Király ember vagy 😄:😄D😄😄😄
az lett volna a gázosabb ha most lett volna és azthiszed h holnap 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

minigirl
jól elkeveredtél... xD

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

NeverwinterKING
xDDDD jó vagy!! grat!! 😄DDDDD

ScarY MAN
<#idiota> az a srác akkor sztem en voltam xD ....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hazudok...wehehehe

...

Czdano
LOÁL xD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

toysoldier
looooool 😄DDDDDDDDDDD grat XDDDD

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Doomista
valszeg XDDDDDDDD
nem ma lesz az évzáró hanem holnap xDDDDDDDD
kivok full öltözve,zselézet haj,adidas sprayval tele a test,mék,az utcán furcsállom,hogy nincs vagyis alig van kocsi,ember...mék a sulihoz,látom hogy sehol senki,egy kocsi sem áll a parkoloban...tanárhoz odamék,mondom,nem ma lesz az évzáró ? mondja röhögve,hogynem,hanm holnap xdDD
mék vissza,a buszmegállóban egy fiu látot hogy mentem éppen,most visszafelé is lát,odanézek,látom hogy majd megszakad a röhögéstöl a buszmegálloban xD érti a helyzetet XDD valszeg XD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

NeverwinterKING
😄D

ScarY MAN
jogos 😄

...

minigirl
örülj, hogy nem 11 tárgyból húztak! 😄😄😄

ScarY MAN
en meg soha semmibol nem buktam meg... most ez a 11. valahogy nem szimpatikus...lehet rossz hatassal volt ram ez a szamjegy xD

...

Kaplan
Én tuti felkötném magam, ha az életbe bármibõl is megbuknék 😄 Nem tudom, olyan szintü személyes kudarcként fognám fel.. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ScarY MAN
nekem mondod?😄 mind1...annyira nem remegek miatta... 😊

...

minigirl
Az gáz... 😄

ScarY MAN
angol-nyevtan...marmint angol nyelvtani reszebol 😄

...

minigirl
Írhatsz majd élménybeszámolót. 😊
Mibõl buktál?

toysoldier
lááál 😄DDD

hajrá xD

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ScarY MAN
pl én?😄 ...jah... xD pedig akarok 12.be menni faszom xD

...

toysoldier
nemis vagyok gonosz 😛

a francba 😄 nembaj, vki csak megbukott XD

😞

Ars3nal
de gonosz vagy😄

akkor amugy en nem irok😛

xD

Czdano
Lol 😄

toysoldier
majd akik pótvizsgáznak azok írnak élménybeszámolót 😄

Czdano
Jah most kifog halni a topik 😞

Czdano
😄DDD

Ars3nal
nincsisora bazmeg😄

köszi & viszont

bardocz
viszont😊
minigirl
Mindenkinek kellemes nyarat, bulit, csajt, pasit!!! 😊

^^

buldozer99
Mindjárt Ballagás😄

Forca Barca

Kaplan
Hát srácok, ez a nap kiteljesedd az estével 😊
Mindenkinek kibebaxott sok jó bulit, haverok, foci, miegymás! Érezzétek jól magatok, mert Szeptembertõl újra a csapból is ez a szar folyik!

Alohááá! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

NeverwinterKING
én már két éve túl estem ezen xD

hála isten mi tul esünk minnél elõbb ezen 😄

bardocz
nekem meg ballagás 22-én,de ma volt utolsó nap 😄
Kicsikiraly
nekem meg ma 😛

DFTBA &#3232;_&#3232;

nekem tegnap volt 😄

Czdano
Általános...😊

általánosból vagy középbõl?

Czdano
Holnap ballagás! =)

NeverwinterKING
nekem nem éri meg fel kelni :S ma is volt eghy órám. a 3. az elsõ kettõt monjuk ellogtam de azon se csináltak semmit. szal nemtom holnap azért egy órára bemegyek elbúcsúzoka haveroktól meg miegymás 😄 azt go kocsma vasárnap meg nyár nyitó buli 😄DD jeee

bardocz
nekünk jövõre megy nyugdíjba kémia tanárunk sajna😄 ma egy gyerek wapozott,és meg kellett mutatnia a képeket a mobiljában,mert ha valaki lefényképezi,azt rendõrséggel fenyegeti XD kiváncsi avgyok kit kapunk majd a helyére,de hogy nem fogunk enyit szakadni az biztos...
Kicsikiraly
én is igy voltam. életem elsõ intõje mert leszemeteztem a kémia tanárt. 4 év szivatás után ennyit megérdemel, nem? 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;