Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
kis mákosok,nálunk ,75röl,de ezis csak egyik tanárnál,valahol ,80 ,85 és a legszigorubbnál meg pont .00 ...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

NeverwinterKING
épphogy? 😮 nálunk már ,51tõl felkerekítenek.

\"You are fucking crazy people!\"

Doomista
kémiábol holnapután felelek a 3-asért,pedig 3.5 vok rofl,de azt mondta erre hogy nem olyan biztos az a hármas O.o rbnc száját...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bardocz
nekem aszem most nem lesz kettesen,fizikából 2.57-re állok,éppenhogy 3-as😄
NeverwinterKING
3.5 lesz az átlagom!! tök pro vagyok xD
csak egy 2es lesz 😛 az is biosz :|

bardocz
😄D😄
I.C.ram
áhhh 2x is "kikapás" imádom. Olyan szépen csengõ szó.
bardocz
matek 2 röpdolgozat,0.2%-on múlt ötös,ami fél pont lett volna,föci tz 1 pont az ötöshöz

amúgy ma írtunk fizika tz-t kurvakönyû volt,meg egymagyart,arra óra elõt még írtam puskát és mindenre tudtam válaszolni😄
Kaplan
Mi is ma kaptunk ki történelem témazárót. Négyes lett két pontot vesztettem volna és máris hármas. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Doomista
mi fizika tz szarul sikerült,de nem is érdekel,akár hányas nem lszek jobb vagy rosszab mint eddig xD

kikaptuk a töri tz-t,az 3mas lett 2 pont és 4es,az a lol,hogy elöbbi héten a matek dogánál is 2 pont kellet a 4hez,3 hete meg az irodalom dogánál volt ez,valahogy nincs mákom a pontokkal !

holnap nyelvtan tz,arra tanulok erövel,aztán félév lezárás owned !

I.C.ram
Régen hallottam már a "kikapás" szép, történelmi, magyar szavunkat.
Fantomlovag
Nekem pár nap mulva jön a szívóág. A legnehezebb vizsgám jön, és pont annál a tanárnál, akinek egy anagot kellett írnom, egész hétvégén. Remélem nem húz meg... Tenulni, tanulni, tanulni!

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Kaplan
Nekem meg a mai nap lesz tiszta szopás...
Matek TZ, Angol doga, Német doga, ááhh 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bujcsik555
Mai nap tiszta szívás volt.
Fizika:dolgozatra készülés, doga hétfön
Matek:dolgozat,biztos 5-ös
Töri:dolgozatra készülés, doga kedden
Német:Szódolgozat,remélem meg lesz a 4-es
Kémia:Ugy tudtuk mivel a tanár beteg elmarad az ora, ehelyett megirtuk a tz-t, ráadásul pont az igazgató tartotta az orát, igy az A és a B feledatsort is meg kellett oldani,holott az elsõvel mire kész lettem már csak 5 perc maradt orábol.De mivel ucso ora volt, kaptunk még 5 percet.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Doomista
bizony,és itt a sok javitása lehetöség is nemde ?😄

ScarY MAN
asd xD

...

Fantomlovag
Ugyan ez nem ma volt, de volt egy óra nemrég, amin elaludtam, és leestem a székrõl, amire nem ébrettem fel, és a terem közepén kiterülve durmoltam, ráadásul hangosan horkolva...
És hogy ezt miért mesélem el és hogy jön ide?
Elöszöris poén, legalábbis haverjaim szerint az volt.
Másodszoris, ma vizsgáztam annál a tanárnál akinek ez az elõadása közben történt 😄

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

minigirl
nekem nincs óra... vizsga van... néha vissza akarok menni gimibe...

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

bardocz
én stréber lol😄 csak közben figyletem a felelõre is,így nem volt nehéz😊))
Skynet723
Kibaszott ügyes vagy....gondolom barátaid nincsennek...magaddal beszélettél hátul..és csak azért mertél beszélni mert tudod az anyagot kivülrõl... amugy meg meghuztad volna magad... kajak kis stréber vagy és itt tudod verni a nyálad...pfff...

jah és nem vagyok fétékeny mert nekem se rosszak a jegyeim...de faszt vered itt magadat...

bardocz
nálunk ma egész órás felelés volt törin,beszélgettem hátul,tanár mondta,na akkor folytassam,elkezdtem folytatni,jó elég,folytotatom,jó elég enyi,aztán folytatta az eredeti felelõ,egyszer ugyan ez volt,csak akkor osztályozott is,és ötös lett😄
Kicsikiraly
talán mert jön a félév 😄

DFTBA ಠ_ಠ

ScarY MAN
asd xD ok

holnap 3 oram kozul fizika tz
es hogy oruljunk enek hazidogat holnap kell beadni xD

aztan menni hazah

...

Doomista
szünet után bekeményitettek a tanárok nálunk is xD

bardocz
nekem hétfõ fizika tz,holnap föci röpdoga,keden fizika röpi,és még hétfõn magyar röpi 😄
Doomista
holnap töri és ének tz,dukkoljatok !
hétföre meg fizika tz,keddre nyelvtan és anyagismeret tz =)

bardocz
budai

hát,kb leszarom hogy jól néz ki,azért enyi esze legyen már valakinek
egyszer megkérdezte,hogy ha a tanár észreveszi,hogy puskázunk,ad-e egyest...nem,sõt meg is köszöni baszki
ScarY MAN
legalabb jol nez ki? hova jartok?<#idiota>

...

bardocz
drága osztálytársam,akinek neme nõ,gyakorlatilag hülye,mint egy segg,megkérdezte ma töri óra elõtt,hogy mi az a fekete sereg? senki se válaszolt neki,és ráadásul az ország 3 részre szakadását veszük,tehát még csak köze sem volt hozzá
NeverwinterKING
ezt a két napot megadhatták volna 😞
de végig aludtam szinte... semmi értelmes nincs mostanság a suliba 😞
jó a banner 😊

énis. amikor duplaórás TZ-t írunk akkor nekünk nem nyomják tele 2x annyi feladattal, mint amennyi szokott lenni. jobb a 2 órás, több idõd van átgondolni.

GTheo
Hát mi eddig írtunk az Ókori Keletbõl az ötös lett, aztán feleltem egyet a görögökbõl az is ötös, most meg Görögökbõl TZ, kurvanehéz volt, asszem 2 ötös lett a 33 ember közül. De jó a 4es is, félévkor így is megvan az 5ös 😊
De a matekTZtõl parázok hétfõn, duplaórás, emelt matekon vagyok...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

bardocz
töribõl középsuliban még rendes tz-t nem is írtunk:S
mindig mindenkinek volt egy két jege felelésbõl(nekem van egy ötös😊),és arra kaptunk osztályzatot
GTheo
Matek: kedden javítóTZ, ötöst írok ötös leszek.
Magyar: Antigonéból dolgozat.
Angol: Sokan javítót írtak, nekem tanár megadta a félévi 4est.
Töri: TZ kiosztása, 4es lett, félévkor 5ös leszek.
Föci: TZ kiosztása, 4es lett.
OF: Töriztünk féligmeddig 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Attila8805
Rendõrségen voltam suli helyett😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

bardocz
tegnap megkaptuk föci tz-t,1 pont kellett volna az ötöshöz XD
Notebook-on neten játszottam fõleg evvel.
ScarY MAN
UP! xD

tegnap beteg lettem ma itton szenvedek :/

...

toysoldier
ma csak osztálykarácsony volt. nem mentem be inkább itthon aludtam :o

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Fabio Capello
annál rosszabb... Biológia BsC 😄

w77d
az orvosira jársz?

Attila8805
Motor akkumulátort töltöttem.XD

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Marci0115
7.30 - 8.55-ig: röviditett szakmai(elméleti) nem csináltunk semmit
8.55-9.10-ig : karácsonyi müsör
utána go haza 😄

bardocz
nekünk spanyoltanár elkezdett füzetekre jegyet adni,és utolsó tíz percben még jegyzetelni kellett...elhitte hogy elõveszem a füzetem,haha,elkezdtem enni,és fel sem tünt neki
bujcsik555
ma töri volt 6.-dik orám és atanár feleltetett.és pont utolso nap utolso orába.még szerencse hogy padtársam segitett igy 5-öst kaptam

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Fabio Capello
Hú hát ezt most elkezdjem sorolni...
10 órakor növényszervezettan I. növényfelmondás
13 órakor biológia alapjai gyakorlat zh
14 órakor növényszervezettan II. növényfelmondás
16 órakor állatszervezettan javítás

a növényfelmondás sikerült, ezzel megvan a gyakorlati UV-m, a többit meglátjuk. Ja és a sejtbiológia vizsgám is hármas lett 😄

ForzaInter
hát nem sok mindent😄
1 óra utolsó 10 percre jött be tanár
2 óra bezsélgettönk késett vagy 20 percet
3 óra szokásos 20 perces késés írtunk vagy féloldalt
4 óra kivételens jegyzeteltünk😮

Yo, Bitch!

bardocz
nlunk volt kémiatanár egész szünetre égvehagyta a gázégõt,és utána kisérlet után is mi szóltunk hogy jó lenne kikapcsolni😄
bujcsik555
kémiatanár majdnem leégett(vagy inkább be). valami kisérletet elrontott, és a papirjai kigyulladtak, meg a ruhája ujja bekormolodott. sajnos csak a végétt láttam ,de azt mondják ,ugy megijedt ,hogy még majdnem el is esett😄

bardocz
hát nem tudom😄 remélem,mert akkor elmegy a szülõi igazolás,az meg dec 22-re kell😄