Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
csak egy 2es lesz 😛 az is biosz :|
\"You are fucking crazy people!\"
amúgy ma írtunk fizika tz-t kurvakönyû volt,meg egymagyart,arra óra elõt még írtam puskát és mindenre tudtam válaszolni😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
kikaptuk a töri tz-t,az 3mas lett 2 pont és 4es,az a lol,hogy elöbbi héten a matek dogánál is 2 pont kellet a 4hez,3 hete meg az irodalom dogánál volt ez,valahogy nincs mákom a pontokkal !
holnap nyelvtan tz,arra tanulok erövel,aztán félév lezárás owned !
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Matek TZ, Angol doga, Német doga, ááhh 😞
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Fizika:dolgozatra készülés, doga hétfön
Matek:dolgozat,biztos 5-ös
Töri:dolgozatra készülés, doga kedden
Német:Szódolgozat,remélem meg lesz a 4-es
Kémia:Ugy tudtuk mivel a tanár beteg elmarad az ora, ehelyett megirtuk a tz-t, ráadásul pont az igazgató tartotta az orát, igy az A és a B feledatsort is meg kellett oldani,holott az elsõvel mire kész lettem már csak 5 perc maradt orábol.De mivel ucso ora volt, kaptunk még 5 percet.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
És hogy ezt miért mesélem el és hogy jön ide?
Elöszöris poén, legalábbis haverjaim szerint az volt.
Másodszoris, ma vizsgáztam annál a tanárnál akinek ez az elõadása közben történt 😄
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
jah és nem vagyok fétékeny mert nekem se rosszak a jegyeim...de faszt vered itt magadat...
holnap 3 oram kozul fizika tz
es hogy oruljunk enek hazidogat holnap kell beadni xD
aztan menni hazah
...
hétföre meg fizika tz,keddre nyelvtan és anyagismeret tz =)
hát,kb leszarom hogy jól néz ki,azért enyi esze legyen már valakinek
egyszer megkérdezte,hogy ha a tanár észreveszi,hogy puskázunk,ad-e egyest...nem,sõt meg is köszöni baszki
de végig aludtam szinte... semmi értelmes nincs mostanság a suliba 😞
jó a banner 😊
\"You are fucking crazy people!\"
De a matekTZtõl parázok hétfõn, duplaórás, emelt matekon vagyok...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
mindig mindenkinek volt egy két jege felelésbõl(nekem van egy ötös😊),és arra kaptunk osztályzatot
Magyar: Antigonéból dolgozat.
Angol: Sokan javítót írtak, nekem tanár megadta a félévi 4est.
Töri: TZ kiosztása, 4es lett, félévkor 5ös leszek.
Föci: TZ kiosztása, 4es lett.
OF: Töriztünk féligmeddig 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
8.55-9.10-ig : karácsonyi müsör
utána go haza 😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
10 órakor növényszervezettan I. növényfelmondás
13 órakor biológia alapjai gyakorlat zh
14 órakor növényszervezettan II. növényfelmondás
16 órakor állatszervezettan javítás
a növényfelmondás sikerült, ezzel megvan a gyakorlati UV-m, a többit meglátjuk. Ja és a sejtbiológia vizsgám is hármas lett 😄
1 óra utolsó 10 percre jött be tanár
2 óra bezsélgettönk késett vagy 20 percet
3 óra szokásos 20 perces késés írtunk vagy féloldalt
4 óra kivételens jegyzeteltünk😮
Yo, Bitch!