Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztan angolon "liszön dö mjuzik"
utana 4 gyakorlat...masodik ora utan elmentem
😄😄:d
...
Matek: feladatok, vágom, nagy gond nincs.
Biosz: pakolás egyik terembõl a másikba
Töri: jegyek megbeszélése, majd kiselõadás alatt alvás.
Irodalom 6-7: verselemzés, ami végülis egész jól sikerült.
Sir Quno Jedi: fantáziálj vagy régi emélkek😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Irodalom: antigonéról beszélt a tanár, uncsi...
Angol: könyvben mentünk tovább...
Töri: felelés, összefoglalás, kedden TZ
Föci: TZ... Tanárnál szinte bárhogy lehet puskázni, de most picit figyelt, olyan 4es lesz...
OF: semmi kül.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
de ez csak azért mert motorral voltam, és elõadtam hogy anno ilyen idõbe nyaltam el 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
...
Elsó óra lyukas😛
Angol: Mondatok a táblánál azt untam...
Lyukas: Vitatkoztunk h kik felelnek 5. órában de rájöttünk h nincs ma a tanár és nem felelünk ó jee
2. Lyukas: Röhögtünk és körbejártuk a sulit h biztos nincs e az angol tanár és mázlink volt mert ha lett volna nekünk végünk...
Angol: Untam az agyam
Angol: Tetriseztem és zenét hallgattam ugyanis nem volt tanár😛
na jo nem lett az egész háta olyan csak a karja meg az oldala
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Nyelvtan:Köcsög seggfej tanár nem engedte ,hogy kérjek 1 zsepit a többiektõl:@óra végén meg elõveszi a zsepijét és kifújja az orrát mondom anyád.
Földrajz:elvileg ofõ lett volna de tanár elment szóval most szopunk ma fölrdrajz doga,tnap földrajzdoga,holnap földrajz doga
Matek😄oga elég necces :$í
Német:holnap felelóünk de nem értem az anyagot
Kémia:tz elég nehéz volt de kémiából jó vok😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
föci: péntek TZ... 😮
matek: hétfõi tz feladatait csináltuk meg, nem túl jól sikerült :\
kémia: próbadolgozat, az adja be aki akarja, utána feladatmegoldások, hétfõ dolgozat
irodalom: tegnapi hibátlan dolgozat kikapása 😄
ének: hülye tanár feleltetett, szerencséje h engem nem kérdezett 😄
angol: dolgozat kiosztása, 3as lett :\ jegyek megbeszélése... 3,8ra állok..
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
spanyol: megint "felelés" kaptam 1 5öst
töri: kiselõadások
magyar: megkaptam a tegnapi hibátlan nyelvtan dogát 😛 irodalomjavítót írtam 😄
angol: nopara, de holnapra sok a házi :S (egy fogalmazás jegyre...)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.