Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak elsõ 2 óra nem volt. vagy nálatok egésznap nem volt?

bardocz
hát mi azt írtuk be még pénteken hogy bkv sztrájk van,és nincsen suli ugyhogy nem mentem XD
ScarY MAN
hol volt bkv sztrájk? xD
meg mi nem ment? xD en siman tudtam menni mindennel siman 😄

...

bardocz
bkv sztrájk rulez😄
ScarY MAN
majdnem elutott a vonat reggel sulibamenet... akkor matekoran figyeltem ugy ahogy😄
aztan angolon "liszön dö mjuzik"
utana 4 gyakorlat...masodik ora utan elmentem
😄😄:d

...

Kicsihuszár92
Karót kaptam angolból de csütörtökön javithatok... és tesibõl megszivatta a tanár az egész osztályt... :/

ScarY MAN
köszönöm😄

...

bardocz
jó a banner,ha ilyen tanárnéni lenne<#idiota>
Fabio Capello
nekem ma votl az utolsó vizsgám erre az évre... matekból... majd meglátjuk

PJack
tetzik az új banner 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Kicsihuszár92
K o c s m a ??? Mi ki se mehetünk a suliból csak boltba a nagyszünetbe akkor is csak 2 ember...:S És még késni sem merünk mert Jön hires Karcsi Báá' leszid mint állat :S

nothes
Angol 1-2: nincs tanár, csocsó a kocsmában.
Matek: feladatok, vágom, nagy gond nincs.
Biosz: pakolás egyik terembõl a másikba
Töri: jegyek megbeszélése, majd kiselõadás alatt alvás.
Irodalom 6-7: verselemzés, ami végülis egész jól sikerült.

Sir Quno Jedi: fantáziálj vagy régi emélkek😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Kicsikiraly
ti egy könyvben szoktatok menni? 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;

Sir Quno Jedi
Rohadt diszkriminatív egy tápig, mer nekem évtizede nem volt egy órám se (azon kívül, amit a csuklómon hordok, meg az ébresztõ, meg ilyenek)?!?! Most akkor mi van?!??!?!?! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

GTheo
Matek: 10en kezdtük az órát, elég sokan késtek a nagy hó miatt...
Irodalom: antigonéról beszélt a tanár, uncsi...
Angol: könyvben mentünk tovább...
Töri: felelés, összefoglalás, kedden TZ
Föci: TZ... Tanárnál szinte bárhogy lehet puskázni, de most picit figyelt, olyan 4es lesz...
OF: semmi kül.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Kicsihuszár92
Nem kisegítõ csak középsuli 0. osztálya és azért lett ma ilyen napirend mert nem volt osztályfönök és elmaradt 2 óra! És ez a banner nagyon jóó lett 😊 (:

toysoldier
jó lett <#eljen>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ScarY MAN
csinaltam eg bannert...remelem tetszik xD

...

Kaplan
Kisegítõbe jársz? <#buck>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ColdFire
lol, ma elkezdett szakadni a hav 5. órába, 6-ról elkéreckedtem (töri), pedig még esszét is írtam volna 😄

de ez csak azért mert motorral voltam, és elõadtam hogy anno ilyen idõbe nyaltam el 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ScarY MAN
de Õ szolnoki 😄 xD
*nagyonreménykedikbenne*

...

még a végén osztálytársak vagytok 😄

bujcsik555
érdekes, ma nekem is 3 orám volt és mind 3 dögunalom

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ScarY MAN
nekem ma 3 oram volt...szokasos punnyados...nemcsinaltam semmit xD ... mutatnek videot de akkor odaveszne minden titkom xD lebuknek h ki vagyok valojaban xD

...

Fabio Capello
levizsgáztam sejtbiológiából. röhejes volt, teszt választás a-j-ig. holnap matekkal zárom ezt az évet.

milyen suli ez? 😊

Kicsihuszár92
A mai napunk extra jó volt😛
Elsó óra lyukas😛
Angol: Mondatok a táblánál azt untam...
Lyukas: Vitatkoztunk h kik felelnek 5. órában de rájöttünk h nincs ma a tanár és nem felelünk ó jee
2. Lyukas: Röhögtünk és körbejártuk a sulit h biztos nincs e az angol tanár és mázlink volt mert ha lett volna nekünk végünk...
Angol: Untam az agyam
Angol: Tetriseztem és zenét hallgattam ugyanis nem volt tanár😛

bujcsik555
komoly
na jo nem lett az egész háta olyan csak a karja meg az oldala

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ScarY MAN
ez most komoly? xD

...

bujcsik555
ja az😄 valamitöl gyomorrontásom volt és ora közbe placcs a hátára

Rage47
pfujj😄D ez komoly?
bujcsik555
leokádtam elöttem ülö hátát😄

Scottt
Tesi:Kosár kikaptunk 😄DDDDDDD
Nyelvtan:Köcsög seggfej tanár nem engedte ,hogy kérjek 1 zsepit a többiektõl:@óra végén meg elõveszi a zsepijét és kifújja az orrát mondom anyád.
Földrajz:elvileg ofõ lett volna de tanár elment szóval most szopunk ma fölrdrajz doga,tnap földrajzdoga,holnap földrajz doga
Matek😄oga elég necces :$í
Német:holnap felelóünk de nem értem az anyagot
Kémia:tz elég nehéz volt de kémiából jó vok😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Doomista
szerdai órákra nem emléxem,asszem nem votam suliban,ha minden igaz a városban feküdtem egy üres boros üveggel,4 kmre otthontol O.o

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bens
bioenergetika zh = 5 -> megalánlott jegy = 5 -> vizsga alól mentesülés, htx .

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

I.C.ram
Kikapni max apukádtól fogsz, hogy ilyen szavakat használsz.
htr93
mindig is utáltam a bioszt...mindig tanulni kellett...

Fabio Capello
mi történt? 😛 Am. az állatszervtan ZH-t is benyaltam úgy néz ki... hétfõn javító... szép nap lesz hejj

htr93
Biosz?ne is említsd...

Fabio Capello
szegeden biológia szak 😄

bardocz
uristn,hol tanulsz te meg mit?😮
Fabio Capello
növényszervezettan ZH-t írtam, és most tanulom az állatszervezettan zh-t holnapra...

bens
ma alig bírtam felkelni h beérjek 8-ra elõadásra, aztán kiderült h elmarad. boldog lettem tõle.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

GTheo
tesi: foci
föci: péntek TZ... 😮
matek: hétfõi tz feladatait csináltuk meg, nem túl jól sikerült :\
kémia: próbadolgozat, az adja be aki akarja, utána feladatmegoldások, hétfõ dolgozat
irodalom: tegnapi hibátlan dolgozat kikapása 😄
ének: hülye tanár feleltetett, szerencséje h engem nem kérdezett 😄
angol: dolgozat kiosztása, 3as lett :\ jegyek megbeszélése... 3,8ra állok..

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

ma azért írtunk nehezebb fizika dogát, mert elõzõ héten megkértük a fizika tanárt,hogy csúsztassuk a dolgozatot a következõ órára, mert aznap akkor 3-at írtunk volna. azt õ azzal az indokkal,hogy így több idõnk volt készülni, nehezet állított össze. hát akkor suck a chicken!

GTheo
duplainfó: múlt heti word doga megmutatása, 5ös lett
spanyol: megint "felelés" kaptam 1 5öst
töri: kiselõadások
magyar: megkaptam a tegnapi hibátlan nyelvtan dogát 😛 irodalomjavítót írtam 😄
angol: nopara, de holnapra sok a házi :S (egy fogalmazás jegyre...)

Kaplan
Ha minden igaz 11 évesen jöttem fel ide.. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Doomista
nálunk a tanárok figyelnek mint a sas az áldozatot ! már azért is pattognak ha felfele nézek 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bardocz
én hétfõn kémiatz-n segítettem bukásra álló barátomnak,meg még próbáltam 4 embernek rajta kívül de a atnár nagyon mászkált,és nem kémia terembn voltunk,ott ezt könyebb megcsinálni,ott kb 6 gyerek kapott négyest a környékemen😄
Fabio Capello
egy elõadásomra bementem ahol majdnem elaludtam, vizsgáztam, és megtudtam hogy meghúztak kémiából 😄