Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
😄
magyar dolgozat
magyar alvás
földrajz alvás
matek figyelés
angol kajálás meg valami filmet néztünk
rajz valamit rajzolgattam
amúgy ma órán Picasso kalandjait néztük,hatalmas film,csak a végére majdnem elaludtam(tegnap márc.15-ei ünnepségen elaludtam volna ha nem szólal meg a szózat😄)
az ugyan mitõl lenne stréber
bardocz ki a töritanár?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ovodába is lesz lassan felvételi?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Aztuán volt még 3 óra, azon is elvoltam. Körzõvel a nagyujjamat félig szétszedtem, eléggé vérzett. Egyik osztálytársam meg is kérdezte, hogy normális vagyok-e. Én mondtam rá, hogy nem, de igaza is van. Normális az ilyen ember, mint én?
2.-on Orvosi vizsgálaton voltam (vmiért óra végéig tartott.).
3.-on Kosaraztam.
4.-en Dolgozatot írtam.
5.-en Rendezgettem az elõrehozott érettségis jelentkezõ lapot. És az is kb 40 percig tartott.
nekem ma is csak 3 oram volt mint minden penteken...nem csinaltam semmit csak aludtam...
...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
de kaptam egy 5-t mert pro-n csináltam meg a házit xD
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
am nagyon szar volt a suli :S
magyaron majd nem elaludtam...
\"You are fucking crazy people!\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
#1338: 8dikos vagy? Mert ha nagyon jó gimibe akarsz menni akkor szerintem 4,6 az kevéske, bár ha biosz 3as az nem para. Mondjuk én tavaly 2,7re 4est kaptam bioszból 😄DDDD
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ma meg felvételit irtam,nehezebbre számitottam,viszonylag könyü volt
addig jutottunk,hogy a zöldek be tudták fejezni a fél órás mondandójukat,amibõl 25 perc abból állt,hogy csernobil,bioenergiáról szinte semmit nem tudtunk meg 😄 jah meg olyan indok,hogy ahol atomerõmû van,az az ország atomfegyvereket is elõ tud állítani,lál,pont Magyarország lenne az,ahol nomrális gépfegyverekre,harckocsikra,tankokra,és adászgépekre nincsen pénz,és az a 2 is ami van kijön a garázsából évente egyszer a kecskeméti repülõbemutatóra,pont itt van pénz atomfegyverek elõállítására😄
[ minden óráról 5-10 perc késés miattt... 😄 ]
#1333: Nekem is ugyanígy 78 lett,ugyanebben az elosztásban 😊 de felvettek matek verseny alapján már hamarabb... De utána kiderült hogy a verseny nélkül is már felvettek volna az elsõ körben.
Ugyanígy voltam, matekokat 45-50 pontosra írtam itthon, de ott picit leállt az agyam, meg volt 1 pár hülye feladat is :S
#1331: Az igaz, kémiában teljes 8dikos anyagot ismételjük kb pici kiegészítéssel... Nem azt mondom h 2eseket vesznek fel, hanem mondjuk 3-4eseket felveszik vmi jó gimibe... Én Pécsen az 1ik legjobb gimibe járok, és azért itt is vannak nem túl okosak...
Hát azt tudom hogy a legjobb dolog, mert most sokkal több szabadidõm lesz,meg azt is tudom, hogy az évvégi jegyemet mindenki leszarja, de!
Azért nem igazán mondanám azt h semmit nem kell tanulni, mert pl ha matekból nem csinálnák semmit, csak írnák a 2-3masokat, akkor nem az általánosban, hanem a középiskolában kellene behozni a lemaradást..ugyhogy valamennyit azért kell, de biosból mondjuk a sejtek 25 fajtáját, és a tulajdonságait szarom le, mivel nem akarok orvos vagy kórházban dolgozni..nem az a célom..Már csak azért imádkozok h a felvételi jól sikerüljön...itthon már megoldottam párat, matekkal 20 perc alatt kész voltam, leellenõrizve 50-bõl 45 pont...ha leellenõrzöm (<- ezt megtettem egy másik tavalyi feladatsoron), akkor hibátlan..a magyartól félek, mert azok a tökismeretlen közmondások amit be szoktak dobni....
Kül thomas most jön a legjobb része az általánosnak, a 8dik második féléve... Legjobb dolog 😊 Semmit nem kell tanulni, tökmind1 h milyen dolgozatot írsz stb... Tanárok mondják hogy megnézhetik gimiben az évvégidet és akk nm vesznek fel, na ez egy nagy hüyeség. Szal szard le ha ilyet mondanak 😄
Ha rossz helyre írom akkor szóljatok!
No én most fogok menni gimnáziumba, emelt szintû matek szakra..no, 8. ba a félévi jegyem matekból kitûnõ lett, ezzel kapcsolatban megkérdeztem az osztályfõnöket(matektanár), és azt mondta, hogy ha matek szakra megyek, akkor számít az hogy kitûnõ vagyok...ti mit mindtok erre? ez igaz? és most mennyire számít??(PL: elérek 70(<- csak egy példát mondtam!!) pontot és pont 1 hellyel feletem már bejutottak a kiválasztott szakra..a felettemlévõ 71/72 pontot ért el, de csak jeles/jó jeggyel...kit fognak felvenni??)
elõre is THX!
Nálunk azért annyira nem kerekítenek felfele, irodalomból 3,5re álltam és 3ast kaptam, nem is felelhettem jobbért :\