Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy utána meg kimásoltam az eküldötteket. De itt meg különszedi a "nagy" smseket. Tehát a 400 karakter hosszúnyit 3 felé szedi, nem pedig egybe. Ha visszamásolom, akkor megint egy nagy lesz belõlük?

lenne egy kis problémám, nem tudok telefon memóriájába belépni vmiért... kb 3-4 hónapja csinálja ezt, elõtte rengeteg zenét,video stb, raktam telóra blutoothotal, de erra az 1 telefonra vmiért nem tud rácsatlakozni kiírja hogy service discovery failed, itt a kép: katt
elõre is kösz a helpt
Yo, Bitch!
Nekem is K550i van, és fut rajta a progi. De csalódtam benne, mert csak olyan pdf-et nyit meg, ami simán gépelt szöveg. Ha van benne kép, vagy ha már csak valami háttérszín, háttérkép van a szöveg mögött, akkor már "Can't open the document". :S
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni! ;) http://nyaralasitthon.com
nem tudja vki hogy lehet signózni vagy mit csinálni mert van egy n91esem és arra én nem minden progit tudok felrakni na már most azt mondták hogy ha ezt az izét csinálom😄akkor jó lesz sok rá vki le tudja írni hogyan kell azt vagy milyen progival vagy ilyesmi😊köszönöm
gugliba adobe reader nevü progit találtam (javás verziót) de azt nem lehetett telepíteni a telón..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Légyszi ha Túdtok Segitsetek már Elõre is megköszöném .
A Napokban Vásároltam
egy Sony Ericsson K300i
T-mobilos. IME:35790900194290-4-22 .
Készûléket ezt kellene fûgetleniteni
Köszi....
2 kérdésem lenne Sony Ericsson K550i-hez
1) mikor szól az ébresztõ, akkor csak úgy engedi lelõni, ha elötte kinyitom a billentyû-zárat... nem lehet valahogy megoldani, hogy az ébresztõóránál engedélyezze a szundi vagy a leállítás menüpontokat annélkül, hogy kikeljen nyitni a bill-zárat ?
2) kaptam hozzá PC Suit nevü progit, de esetleg nincs más progi, ami hasznos lehet hozzá, több dolgot tud, miegymás ?
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Beletettem 1 Gb-os memóriakártyánt, és ha kikapcsolom a telefont, nem lehet újra indítani, mert ki-be kapcsol.
Ha formázom a kártyát, tökéletesen mûködik.
Az oké, hogy ne kapcsoljam ki, de más megoldás?
Sok neki az 1 Gb os MicroSd?
Elölre is köszönöm, a választ!
ellenben a kisebb felbontást valszeg úgy csinálja, h kiátlagol több egymás melletti pixelt (pl.: 3x3 pixelbõl lesz 1 pixel), majd ha zoom-olsz, akkor már csak 2x2 pixelbõl lesz 1 pixel, majd 1x1 pixelbõl. Én valahogy így csinálnám...
Ha lehet erre a telóra vmi fájlböngészõt pakolni, akkor meg kell keresni a zárhanghoz tartozó midi vagy wav fájlt és átnevezni, hogy ne találja meg és a helyére egy "üres" hangfájlt bemásolni az eredeti néven (ha ez a RAM-ban van). Végülis a telónak édesmindegy, h mit játszik le ekkor...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
tudtok segíteni? van nekem egy 3110c-s Nokiám, ami nagyon franyesz, csak ha rákúrom a gépre adatkábellel hogy töltsek át dolgokat, sokszor megszakítja csakúgy magától a kapcsolatot...amikor elõször csináltam akkor még ment rendesen, utána nemigen, aztán vagy megy vagy nem...:S Nokia PC Suite-al is próbálom, de ezzel is szétkapcsol mindig...nem tudjátok mi a bibi?
kössz
Kuss!-magyarázta.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Sajna az ahogy a D600-ra kell az nem jó, D900i-hez müxik a java kódja: *#52828378# .
Mégegyszer naon köszönöm a segítséget!
Huawei Ideos S7 Slim ;)
iPhone 3G
2.Erre már én is tettem több kísérletet egyelõre nem született megoldás, a teló progijába még nem akartam belenyúlni...
3.Ha kilépsz mindenbõl szóval a hátteredet látod(de közben futhat pl lejátszó vagy ilyesmi) csak csukd össze és megjelenik egy kulcs voálá lezárt a bill, de ha így nem tetszik akkor nyomd meg a kikapcsoló gombot röviden majd a menüben menj a bill. lezárására.
Amúgy meg ajánlom használati utasítás átnézését mert ezek a kérdések asszem benne vannak😊
Nekem egy oan problémám van, hogy van egy SonyEricsson w580i-m és amikor rámegyek, hogy fényképezni szeretnék és ott zoom-olni akkor azt írja ki h 'ebben a módban nem engedélyezet'! Most mit csináljak?
A másik, hogy ki szeretném venni fényképezéskor és videófelvételkor a zárhangot! Ezt hol tom megtenni?
A harmadik meg, hogy ha lecsúsztatom a teló tetejét (eltúnik a billentyûzet) és én így kioldom a bill. zárat, akkor azt amikor befejeztem a dolgaimat, hogy tudom bill. zárba visszatenni?
Ezer köszönöt:
Zoli
Huawei Ideos S7 Slim ;)

Sziasztok
hogyan lehet telefonról telefonra Java-játékot átküldeni egy másik mobilras?
2. Kérdés:
Van egy Bluetooth adapterem a géphez és szeretnék egy Java játékot ami Jar Formátum küldeni a mobilra de kiírja hogy a küldés megszakadt! Mit tegyek?
Forza Milan! Forza Ferrari!
javarészt a gondot nem a felbontás okozza, hanem a kép élessége, nameg a nokia-kra jellemzõ "vízfesték"-jellegû képelmosás.
Mivel neked fontos az ár, azt javaslom, hogy ésszel érdemes nekikezdeni: Olcsó telefon + elõtétlencse!
Egy 640x480-as felbontású kamerával a ~300mm x ~200mm -es lapon a felbontásod 2.1pixel/mm x 2.4pixel/mm lesz, ami édeskevés, ez dpi-ben kb. 54dpi x 61dpi-t jelent. (Talán éppen olvasható.)
A gondot ugye nem is ez jelenti, hanem az, hogy ezeknek a kis kameráknak nincs makro-üzemmódja, így nem tudsz kellõképpen közel menni a laphoz, hogy a kép még éles maradjon, ezért kell bevetni az elõtétlencsét. Ez egy gyüjtõlencse, amit a kamera lencséje elé kell pakolni és kb. olyan közel tudsz "menni" így a lefotózandó témádhoz (esetünkben a laphoz), mint az elõtétlencse fókusztávolsága (kb. akkor keletkezik éles kép).
Az õs-Nokia-k közül (sztem) a 3650 készíti a legkevésbé zajos képeket és jó a színvisszaadása is, ehhez a telefonhoz manapság 5-6eFt-ért hozzá lehet jutni (10e-t adni érte butaság) és jól fel van szerelve mindenfélével. Mivel olcsó, nyugodtan csesztetheted C-ben, nagyon nem fogod elbarmolni, a Nokia Forum-ról lehet letölteni mindenféle fejlesztõ környezetet hozzá, ha épp erre lenne szükség.
Gondolom - nyakunkon a vizsgaidõszak, A4-es lap, Bluetooth, mire is gondolhatnék, ugyebár - valamiféle tanulási segédeszközhöz kell a cumó 😉 😉 ez egy elég nagy teló, nem biztos, hogy célszerû.
Amikor én voltam vizsgafelügyelõ az egyetemen, azzal indítottam, h a saját BT-os telómmal végigszkenneltem a termet, hol találok aktív BT kapcsolatot - szóval tessék vigyázni, a sötét oldal is fejlõdik és még fórumozik is... 😄DDD 😉
Ja, az elõtétlencse egy sima pluszos szemüveglencse, amit az optikus kellõ átmérõre lecsiszol, ha kell (mert amúgy 60-70mm átmérõjûek rendesen - ami azér' kicsit nagy).
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
\"Be Cool, Play Pool!\"
Egy kis segítség kellene. Vettem egy samsung telót de a pc studióval nem tudok videot feltölteni memóriakártyára. Állandóan a telefonmemóriára akarja felmásolni ami 65MB a film pedig 106MB.
Elõre is kösz
\"Be Cool, Play Pool!\"
Forza Milan! Forza Ferrari!