586
Telefonos segítség...
-
#267 Köszi, de már megoldottam tegnap egyedül :))) szerencsére nem rontottam el rajta semmit ;) -
#266 http://www.pdamania.hu/forum/kezdo.php3 itt van rá esély, h tudnak jó tanácsokat adni :) -
#265 Hali, egy HP iPAQ 514 Voice Messengerem van és szeretném felfrissíteni a ROMot rajta. Meg is találtam a HP oldalán a szügséges patchet hozzá de még nem csináltam ilyet, és nem akarom hogy elszáljon tőle a teló, főleg nem hétközben, szóval ha valaki már csinált hasonlót esettleg éppen ilyen típusú telefonna, megköszönném hogyha leírná hogy hogyan kell csinálni, meg hogy egyáltalán megéri-e. Előre is köszi:) -
#264 Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy sajnos úgy alakultak a dolgok hogy a párommal sokszor csak telefonon tudom tartani a kapcsolatot a héten és a múlt havi 61 ezres után most egy 54 ezreset sikerült összehozni. Na most az a helyzet, hogy az előző havi hagyján, de ebben a hónapban csak én hivtam mobilon (plusz azóta áttértünk netes telefonra) csak SMS van. Én kártyás vagyok és épp a mai nap volt két hete hogy töltöttem rá 5000 forintot. Igaz, hogy én beállítottam az SMS Te+ Ént és a Friends díjcsomagot, de igy is van még 500 Ft a kártyán. Hogy lehet, hogy neki ennyivel több? Egyébként ő előfizetős, mindketten azonos szolgáltatóval.
Lehetséges, hogy a telefonja is okozhatja ezt? Értem ez alatt hogy az ékezetes vagy speciális karaktereket többnek számolja és nagyobbak az SMSek?Mondjuk egy ideje ő is ékezet nélkül ír, a szolgáltató válltig állítja hogy 600 feletti SMSt küldött kb 3 nap alatt... Válaszotokat előre is kösz!
Nokia 2760-as készüléke van ha ez segít -
#263 Sziasztok!
Már egy másik fórumban érdeklődtem, de ott senki nem tudott segíteni.
SonyEricsson K550i telóm van, amiről sajnálatos módon letöröltem a fontos sms-eket. Van-e rá lehetőség, hogy visszaállítsam ezeket. Ha igen milyen módon, milyen programmal tudom megtenni.
Minden segítséget előre is köszi -
dsg #262 Sziasztok! Torolt telefonszamaimat szeretnem visszaallitani E65-os Nokian. Segitsetek! -
sala007 #261 Sziasztok Hogyan tudnák függetleniteni egy Sony Erisscon K280i-t!!
Minden segitsséget köszönök!! -
kidboy #260 üdv mindenkinek. segítségetek szeretném kérni abba, hogy leszeretném menteni a telefonomról az sms-eimet. Ezt hogy tudom megcsinálni? Nézelődtem interneten de nem nagyon találtam működő megoldást. Teló típusa: Motorola U6
előre is köszi a segítségetek -
#259 :D -
#258 Add vissza a gazdájának! -
zslt01 #257 Sziasztok!
Van egy samsung SGH E210.-es telefon a biztonsági kóddal le van zárva és nem tudjuk a kódot,hogy lehet resetelni nem lehet billentyű kombinációval? -
volfika #256 Szép estét mindenkinek!Olyan gondom van,hogy van egy sony ericssonom/510/ van hozzá egy adat kábel,cd kiszeretném kodolni,hogy független legyen szeretnék kérni a segitségeteket -
#255 Jaaa, igen, megjavult. Bocsi, hogy nem jeleztem vissza. Valamit még nyomkodott rajta, aztán helyreállt, de nem tudom, hogy mit. Most jó minden. :P -
#254 Megjavult már? Ha nem, akkor esetleg megpróbálni: gyári beállítások visszaállítása(SEn nem tudom hol kell, de Nokian van ilyen, az biztos) -
#253 Ismét én vagyok. Apum nyomkodott valamit tegnap este a Vodafonos w200i-jén, és azóta nem tud hívni, csak hívást fogadni. Helyette ezt mondja egy női hang: "Ez a szolgáltatás nem elérhető. További információkért hívja az ügyfélszolgálatot!" -
#252 hellosztok, most vettem egy viewty-t, kipróbáltam, de elég homályos a kép! észrevettem, hogy van műanyag védőfólia a lencsén!
az lenne a kérdésem, hogy azt szerintetek le kellene venni, úgy jobb képet csinál, vagy hagyjam rajta, hogy ne karcolódjon?
előre is köszi -
dsg #251 Sziasztok!
Uj theme-t keresek BB Pearl-hoz. Hol talalok? -
#250 Örülök, hogy megoldódott. -
#249 De, ez volt a baj, ugyanis kiderítettük, hogy ez a SIM kártya már régóta megtelt, és átállt közbe a telefon memóriába mentésre. Innentől kezdve már nincs gond. :) Köszi a segítséget! Neked is tesó07. -
#248 Vagy nem lehet, hogy a régi telefon saját memóriájába voltak eltárolva azok a számok? -
#247 Sztem telefonkönyv-beállítások és másold át a telefonkönyvet a sim-ről a telefonmemóriába. -
#246 Sziasztok, az a bajom, hogy vettünk apumnak egy vodafonos Sony Ericsson w200i-t, amibe át tettük bele a régi telefonjából a SIM-et, és ezen a w200-on, ha hívják, akkor csak számot ír ki, nevet pedig nem. Valaki tudja, hogy mit, hol kéne átállítani? -
#245 hali!segitseget szeretnek kerni toletek:n70es nokiam van errol megy most a net,csak az vele a gondom hogy a messenger,skype nem mukodik!tudja valaki mi lehet az oka.nem tudok bejelenkezni sem.a valaszokat elore is koszonom -
#244 Ilyet lehet kapni az országban? Mert én nem találok!
Lg Kabel TV out pro LG KU990 -
#243 Hello mindenkinek, egy olyan kérdésem lenne, hogy ha interneten vásároltam telefont, rendes regisztrációval, személyes átvétellel, a rendelést hogy tudnám esetleg lemondani? Van e egyáltalán rá lehetőség? -
#242 Attól függ, milyen szolgáltató
vodafone WAP, vodafone GPRS WAP
pannon
T-mobile
De egyébként szerintem a beállítások gyárilag bennvannak, esetleg csak aktiválni kell egy SMSsel, de ennek majd nézz utána a fent linkelt oldalakon. -
#241 Vki nem tudja hogy kell Samsung e770-nél beállítani a wapot??pls -
kisördög #240 Köszi szépen! -
#239 ja igen még hogy hivjam fel, azt sem tudom melyibe fog kerülni a hivás -.- -
#238 http://www.zedge.net
Ingyenes reg. szükséges! -
#237 oké :) -
Realtibi #236 Hali
nekem oylan problémám lenne hogy;
Most frissítettem a telefonom szoftverét a Pcsuit programon keresztul.A probléma pedig a következő:
A telefon nyelve csak angol lehet illetve más számomra ismeretlen nyelvek ( az irásjelekböl kínainak tünik).
Honnan lehet leszedni oylan update-et ahol ez a probléma kiküszöbölhetö.
Telefonom típusa: Nokia 5310
Elöre is köszi -
kisördög #235 Hali!Tud valaki olyan oldalt ahol motorola W490-es telohoz témát lehet letölteni. -
#234 a.) visszahívod és megkérdezed, ki a franc ez
b.) fizimiskája alapján vmilyen intézmény központi száma
c.) így kézenfekvő kipróbálni ha az a.) nem válik be a 061-459-13xy számokat, ahol xy 01, 02, ..., 98, 99 -
#233 Hali
Igazából nem is segitség kérés, inkább kérdés
Na szóval minden nap kapok egy hivás erröl a számról 0614591300 amikor felveszem a mobilt nem kapcsolja a telefonszámot :S, olyat csinál mindha elutasitotam volna a hivást, nem tudja valaki mi a franc van ezel a számal? -
#232 meg valami kártyaolvasó is kellene hozzá -
#231 samsungnak ez a nagy hibája, hogy rátölteni nem lehet játékokat, csak a wapról letöltött működik! -
#230 Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy ez a memóriakártya jó e ezzel a telefonnal?
Előre is köszi! -
gaben104 #229 Sziasztok!!!! Van 1 kis gondom! Samsung M300 telefonnal rendelkezik a koleganőm.A kislánya lenyulta tőle az összes képet törölte. Azóta a kamera nem müxik. Következő a hiba üzi :" A kamera leválasztva". Semmi hasznosat nem találtam a neten ezen dolog orvoslására.Próbálkoztam a gyári beáll. visszaállításával.Nem sok sikerrel. A SEGITSÉGET ELŐRE IS KÖSZI!!!!! -
neptum #228 hello kaptam egy Samsung M620-ast és az lenne a kérdésem hogy Javat hogy lehet rárakni vagy mi az a kód amivel engedi telepíteni a java alkalmazásokat ?