Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
Sziasztok!
Nem tudtok egy programot amivel thm fájlt nth-wá lehetne konvertálni?Köszi!

Hi all nemrég vettem egy Motorola W490 est kaptam hozzá USB kábelt de amikor "feldugom" a gépre és megnyitom a sajátgépet az ott megjelenõ cserélhetõ lemezt nem tudom megnyitni mert kiirja hogy helyezzen be egy lemezt a meghajtóba, nos ezt azt jelentené ( gondolom én ) hogy szügségem lenne hozzá egy telepítõ lemezre hogy zenéket tudjak feltölteni a telefonra ? Ha igen ezt hol tudnám beszerezni ?

A választ elõre is köszönöm

ZilogR
Igényelsz egy emelt díjas számot vmelyik szolgáltatónál, letöltesz a barátnõd telójára egy progit, ami a rejtett számról érkezõ hívásokat átirányítja az emelt díjas számra. A tizedik-tizenötödik hívásnál majd feleszmél a seggarc, h jól a zsebébe nyúltál...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Shiwo
én ugyan nokiákat szerelek, de ilyen hibát a rossz billentyûzet vagy a rossz dome sheet szokott okozni 90%-ban ... (dome sheet az a fehér bigyó a telóban, ami a billentyûzet alatt van, egyszerüen magyarázva abban vannak az érzékelõk, melyek észlelik, ha lenyomtál valamit)

billentyûzetet még tudsz venni hozzá, de az nem biztos, hogy segít..sztem bízd szakemberre a dolgot..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

hali!
Nekem az a problémám hogy a sony ericsson k750 telom *, #, 0, és a "c" gombja egyáltaln nem megy.mi lehet a baj? A telefont sajno többször is szétszedtem meg vpk-ztam(szoftvertuningoltam)

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

misterkrisz
nagyon egyszerû. 1.vagy körbekérdezel nincs e valakinek szolgáltatón belüli ismerõse és az megnézi a beérkezõ hivásokat
2.vagy személyesen ta mész a szolgáltatóhoz és elmondod gondodat bajodat. nekem is volt ilyen de nekem van ismerösöm.. szoval sok sikert

iPhone 3G

Használd csalinak a barátnõdet, hátha megadja valami elérhetõségét 😛 Egyébként azért van a rejtett szám opció, hogy a szám rejtett is maradjon. Ha lenne rá megoldás nem lenne semmi értelme.



Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:
barátnõmet mostanában hivosgatja valami pasi rejtett számmal...és ha megtudnám a számát a gyereknek akkor........
na szóval, hogy lehetne megtudni hogy milyen számról hivták akkor? azt tom hogy lehet úgy hogy rendõrségen feljelentem blabla..de asszem inkább kihagynám ezt a verziót. valaki valami tipp? nagyon fontos! köszi elõre is!
sziasztok!
nemtudjátok hogy a sony ericsson.hu oldal miért nem találja a K750i-t?
Danny1987
hi erröl az oldalrol itta menü ikonokat a c 75öm miért nem ismeri fel?

Live for nothing or die for something.

1 év garancia minimum van minden telóra nem?



d900i-t nehogy vegyen vki mer egy nagy rakas szar, nekem 2honap utan elromlott de ugy h még le se ejtettem egyszerse és 30körül lesz a jaavittatás a kcösg tmobilnál :@@@@@@@@@@ istenfaszába
ikegami
Tudja valaki, hogy a Veronica Mars címû sorozatban, milyen telefonja volt Veronicának?? T-Mobilos volt arra emlékszem..

LoDMaSt
Ha oprendszeres telefonod van programmal, ha nem, a szolgáltatód csak tud ijet.

@ Hellomarci

Moyko
Hello!

szeretnék blokkoltatni egy tel számot hogyan lehet? (gyakorlatilag az adott számnak ne legyek elérhetõ)

There is only one Boss!

Shiwo
láttam, köff

Hello!A pc suite-os fórumban írtam neked egy lehetséges megoldást,talán mûködne neked is!
Shiwo
amúgy sac/kb mennyit ér meg egy 6230i -s használt teló ? (nem független)

Vaxi
hali.
tegnap egy haver mondta, hogy tud valami faszát a telóval mûvelni (samsung sgh-e250) és beütött egy kódot, amire a teló kiírta hogy eeprom reset, és azóta nem enged fel a hálózatra :| Mi a fene lett vele? Hogyan tudom ezt orvosolni?
köszi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Shiwo
valaki tud olyan progit, amivel nokia 6230i-vel bluethoothon keresztül lelehet menteni mindent (névlistát is..)

nokia pcsuittal próbálkoztunk már, de az 1 kalap...

Solid Snake
sziasztok!!
Az lenne a kérdésem hogy pc-n mivel tudom elindítani a java-t??
például egy java játékot lehet-e pc-n jáccani?
thx
Hmm akkor nemtudom. Próbáld meg hátha itt tudnak segiteni.



De már ki van kapcsolva és mégsem érzékeli a gép.
Meg a hifim se érzékeli, de a tesómét meg (SE W200i) érzékeli a gép is meg a hifi is.
Tûzfal? Nálam az volt a gond.



Sziasztok!!!Tudna nekem arra mondani valaki valamit hogy a gépem mért nem ismeri fel a telefonomat(Sony Ericsson K750i)???
Bedugom a kábellel és az a hang megszólal de nem jelez ki semmit!
Nem lehet hogy az a baj hogy rossz a bemenete a telómnak???
Shiwo

Igazuk van.
A telefon nem a gyártó hibájából ment tönkre, igy a garancia érvényét veszti. Ha pedig nem adod vissza a cserekészüléket feljelenthetnek lopásért 😛



Istencsászár
Hát igen érdekes dolgok vannak...

Samsung SGH-D900i telefont alulról egy kis víz ért, totál véletlen, az asztalon, egy pici..., behalt és csak a logo jön be ( fél éves telo )

Visszavittük h gari ( 1 év ), bevizsgáltákm majd ma bementünk és a csaj mondja hogy nincs uj telo, ez el lett áztatva, sõt ez egy több éves telefon belülrõl és mutogat ilyen képkeket róla... mondom fél éves zsir újan vett.

A poén h elõfizu részletre, de uj telot nem hajlandók adni pedig gari szó nemtudom nekik mit jelent... az már csak poén h a kiscsaj a érettségiével olyan kioktató szar volt hogy vicces... minthe õ lenne a nemtudomki, és még röhögve odaszól hogy egy kis eszmecsere után h 2 éves hûségszerzõdés van szal még fizethetjük is a nem létezõ telefont... felháborító...

Még szerencse h adtak egy csere telefont mikor bevittük, amit vissza akarta venni, persze hülyék lettünk volna visszaadni...

Mi a teendõ? azt tudom h ilyet csinálhatnak mert mocskos egy banda, nade megés 10 ezres telefon, még fél éves garival és ilyen dumával akarnak megetetni és még fizessük a siemmiért az elõfizut??? nane, 10 ezres telot nem tudnak kicserélni?

5let, tanács, tapasztalat?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ZilogR
torx csavarhúzónak darabja 200-300Ft, Google-ban teló típus+disassembly, lehet pucoválni házilag én is így szedtem ízekre a Nokia 6600-mat

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Nem használok,bocsi, de lenne egy óriási problémám!
A telcsimben kis porszemek vannak de az hogy a szarba kerül bele mikor a telefon belsejébe semminem juthat be? Mindennel próbálkoztam de semmi,jó csavarhúzam meg nincsen. Kinek volt már ilyen gondja,HELP ME!!!!

Sziasztok,
Használ valaki Samsung i600-as készüléket?



hali
azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet felrakni a k750i szoftverét a telóra
mi kell hozzá, és hogyan kell?
lécci segítsetek😊

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

NessieGraf
Némelyik telefont alapból úgy csinálják meg a k*cs*gök, hogy se infra, se kékfog, se másik telóval, se a géppel. Csak ha megveszed a gyári progit. Az meg többe kerül mint a teló. Pl Sharp. A Motorocska változó. Az Ericson amióta SE kezelhetõ a menüje, de sz*r a progija.
A Sagem nem sokat tud, de azt jól. A legegyszerûbb a Nokia, meg ahhoz mindent könnyebb szerezni.
Az XP felrakás után nézd meg a vezérlõpult kapcsolati és új hardver beállításait, utána telepítsd a telõt, aztán minden mást. Ez néha bejön.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

n3whous3
Erre csak firmware csere lehetne megoldás, de mivel gx17 eléggé ritka, nem tudom, hogy van-e rá crackelt megoldás...

púúúúú

Hali! Lenne egy problémám: van egy Sharp GX-17-es telóm és nem tudom miért nem engedi, h Bluetoothon küldjek át játékot a telóra. Tudna vki segíteni?
Vagy kell vmilyen progi? Aki tud segíteni, írjon: [email protected]. Elõre is kösz!!!<#nevetes1>

\"Örüljetek az Úrban, ismét mondom: örüljetek\" Fil. 4:4

pls légyszi majd segítsetek köszi
most vettem a telom tegnap nem lehet rossz mer más telomet semm ismeri fel azota mi ota ujra tetem a gépem
de nekem nem tud senki segiteni?
pls, nagyon kéne
meg el is viszem egy szervizbe mert már igy is ráfér szegénykémre (a telómra)<#vigyor2>
nekem sem ismeri fel a SE K750i-met az a k*rva gép. De szerintem a telefonnak a bemenete lehet sz*r.
szisztok
meg szeretném kérdezni h mér nem ismeri fel a telefonomat a gépem .
régen mikor gyárban teték fel rá az Xp-t faszán felismerte a telokat mindegyiket, de most h én tetem ujra nem ismer fel egyett sem nokiátsem SE se.
Pedig eredeti XPm van mer ugy vettem.
de nem tom mér nem
ha lehet segítsetek h mi kell rá progi, v valamit elbaszok mindig az xp telepítésnél?
pls segítsetek
jah és SE k750 it akarok rá dugni. meg nokia 6020 ast. de egyiket se ismerte fel a gépem pedig van hozzá kábellel akarom rá dugni , cd is van hozzá
segítsetek pls!
n3whous3
Nekem annyi "csak" a problémám, hogy amióta megváltoztattam a kódomat az emailes ládámhoz, hiába írtam át Outlookban... Ugyanis se ki, se be, semmi az égvilágon...

Ti gondolom régebb óta használjátok a M$ Outlook lóf*-t, tudtok valami tippet erre?

púúúúú

n3whous3
Nos már másik topicba is írtam, de ez jobban látogatott...

Szóval van egy Motorola W490 telefonom. A legújabb Motorola Phone Tools se tudja kezelni. Van valami megoldás erre, vagy csak üljek a seggemen és várjak, hogy Motoék frissítik a programot?

Köszönöm elõre is a segítséget.

púúúúú

davidka003
W810 szoftot nem lehet rárakni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ZilogR
Akkor most nekem kellene nagy segítség:

T-Online-os vagyok, Kábelneten lógok a neten és valamikor jópár hónapja a T-Online bevezette, h a kimenõ levelezéshez hitelesítésre van szükség (merhogy sok a spam). Azóta én egy büdös emailt sem tudtam küldeni, elõtte gond nélkül leveleztem. Természetesen kib-ul idegesít a dolog és ennyi idõ alatt sem tudtam megoldani, az ügyfélszolgálaton meg semmihez nem ért Jolánka.

Elkértem tõlük az ügyfél azonosítómat (8 számjegy) és a hozzá tartozó titkos kódomat (4 számjegy).

Nagyon kérem, az, aki tudja, h az Outlook Express 6-ot ezek ismeretében hogyan lehet arra rávenni, hogy a kimenõ levelezésem tökéletesen mûködjön, legyen szíves ossza meg velem!!!

Elõre is köszönöm!!!

nagyon kéne
valaki megtudná nekem mondani hogy sony ericsson K750i-bõl hogyan tudnék ,,belsõre'' egy W810i-t csinálni hogy benne legyen a wolkmen funkció???
hello
Csákány!
Tudjátok nekem nagyon kéne a motorola C385 illesztõprogramja!
Valaki el tudná nekem küldeni e-mailben?
[email protected]
köszike!!!!!
ZeGa
Samsung e250