Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi!
Tudom régi fórum de remélem vki nézi.Van egy LG L600V telefonom amit nem tudok bekapcsolni sehogy mert mindig újraindul az LG logo után.
Ha töltõvel próbálom akkuval vagy nélkül sehogysem megy...
Valaki tud megoldást azon kívül hogy szervíz? Mert többe kerül mint amenyit a telefon ér...
Nekem egy technikai kérdésem lenne fülhallgatókkal kapcsolatban.
Szeretném bluetoothos fülhallgatón hallgatni a zenét, mikor utcán közlekedek kerékpárral, de jó lenne hallani a forgalmat is, ezért mono típusban gondolkodtam.
A problémám az lenne, hogy szaküzletben az istennek nem sikerült összehozni, hogy a bluetoothos mono fülhallgatón szóljon a zene (sztereo meg épp elfogyott). A hívások hangja az ment, de a zenét nem tudtuk összehozni. Samsung i9810 Omnia HD-m van, elég modern, gondolom tudnia kellene a dolgot. Szóval hogy a manóba kell kiküldeni rá a zenét ? Vagy valami külön progi kell ? Esetleg nem mindegy, hogy milyen vevõ, és csak sztereó tudja fogadni ?
Másik kérdésem az lenne, hogy úgy hallottam, a winamppal létrehozott m3u zenelistát valahogy belehet ügyködni a telóba mint lejátszási listát. Ha tényleg meglehet oldani, akkor hogy kell ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
|_O_|
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Next PC upgrade: 2022
telónál honnan lehet tudni, hogy a bluetooth-szal kilehet-e küldeni zenét is bluetoothos füllhallgatóra, nem csak a beszélgetést ?
legalábbis a mostani telómmal csak beszélgetést sikerült, a zenét nem..vagy ez a vevõn múlik, nem a telón ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Eddig nemvolt benne memoriakrtya de emguntam es vettem egy Apacer Memory Pro Sick Duo kartyat 17EU-ert😊
(1GB-os)
Minden ok addig ameddig kinem probaltam:S///
amint beraktam lattam a telefon nemis reagal,semmitsem csinal...megyek a galeriaba ott eztirja:Memory stick not inserted 😞 azaz nincs behelyezve😞
Probaltam mar telefon resetet,memkartya formazast stb...semmi😞
Neten talaltam ilyet de nemigzan merem ezt megcsinalni vele😞
Meg talan nemis tudnam...
1.Megoldas
Valakinek esetleg valami 5lete,tapasztalata?!...kerlek segitsetek mert naon elvok keseredve:S
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
ma érdekes modon nem csinálta, nem tudom miért van...
azt csinálja a mobájl, hogy amikor ballagok hazafele és megy a zene, valahogy megnyomodik (bill. záron is) és sikerült megnéznem mit csinál, irja, hogy "most beszéljen:" aztán végigmegy egy kis csik és néha beleszol a telo hangja h "nincs tálálat"... nekem ahogy néztem, a gyorshivás ki van kapcsolva, ezt a fajta funkcioját hogy tudnám kikapcsolni a mobilnak? mert majd hülyét kapok amikor már 20x hallgat el a zene és pofázik közbe meg csipog ez a szar...
amugy néha ha jol láttam meg sem nagyon nyomodik...
tud valaki nekem segiteni?
hogy lehet visszacsinálni? lehányom a telefonom így
beírom ide is, hátha vki tud segíteni...
régebben sok játékot fel tudtam rakni a telóta, de mostanában szinte mindenre azt írja hogy: Java-hiba. A tartalom nem felel meg az alkalmazásnak.
vki segítsen légyszi, elõre is köszi!
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Ez egy Schauen típusú pda hong kong-ból.
Régen volt olyan, hogy sms kóddal fel lehetett tölteni pénzel egy telefont más telefonjáról. Ez most is van még, vagy megszünt?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Olyan problémám lenne ,hogy van egy távoli ismerõsöm akivel telón tartjuk a kapcsolatot.Allítólag azt mondta az ismi hogy víz érte a telóját és így én nem tudom hívni õt.Akárhányszor megpróbálom felhívni mindig egy férfi hang azt mondja hogy "ezen a számon elõfizetõ nem kapcsolható,kérjük ellenõrizze a hívott számot", de viszont az elküldött sms-eimet megkapja és õ is tud vissza írni.Szerintetek lehet tényleg köze a víznek ahhoz hogy hívni nem tudom,de sms-ezni igen?Vagy most konkrétan itt mi lehet a baj?
Elõre is köszönöm a válaszokat
Nekem olyan problémám volna, hogy elfelejtettük a kártya telefonszámát. T-mobilos kártyáról van szó, a telefon pedig egy 6021-es Nokia. Kérdezném, hogy lehetésges valahogy megnézni a telefonszámot. Csörgetni nem tudok, mert nulla ft van rajta, és így feltölteni se tudom.
Köszönöm
leadtam szervízbe a k700-som, h javítsák meg a bluetooth-ot. nem tudták megjavítani de törölték a memóriáját 😞. a fiam életének elsõ fél éve volt rajta megörökítve... vissza lehet vhogy hozni a képeket/videókat?
AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Felolvasta a telszámomat kérdezte az e az mondom igen.
És kérte mondjam be a címemet, ekkor kicsit furcsállottam a dolgot.
Mondtam is hogyha nyertem meg minden akkor nemkéne tudni a címemet.Mondta hogy természetesen tudják csak adategyeztetés szempontjából kell.Kicsit megnyugodtam és bediktáltam a cimemet.Ekkor letette a telefont.
Most ez micsoda?
Next PC upgrade: 2022
Nokia 6210 navigatorom...egyszer kikapcsolt..azóta se a töltést..se bekapcs semmi semmire nem reagál..aksit kicseréltem..semmi..:Svki nem tud vmi okosággot..elszált a szoftver::???vagy ilyenkor mivan???
Azt honnan tudhatom meg ,hogy ki hívott fel magán telefonszámon?
Pár perce megfenyegettek telefonon eltorzított hangon. Ki szeretném deríteni ,hogy ki volt az!
Válaszotokat elõre is köszönöm!
...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid
Segitek ha tudok.
Van egy Motorola V3i -m szeretnék rajta komplett házat cseréltetni! Ezt otthon is eltudom végezni, vagy ne kísérletekék mert elb*szhatok valamit? GSM boltokba kb mennyiért cserélhetik le nekem, ha én adom a telót + a házat, azaz nekik csak szétszedni és összerakni kell?!
Kérem csak az írjon aki tényleg "ért" hozzá, egyéni véleményekre nem vagyok kíváncsi!
Elõre is köszönöm!
Üdv, Kristóf
mert itt vagyok egy routertõl ami osze szét a inviteles netet 10m-ás de nem akar 5 k nál gyorsabb lenni(routerre csak én csatlakozok gép kilove)
azt szeretnem kerdezni,hogy a telefon menne szlovakiai T-mobilos kartyaval vagy ahhoz mar felkell toretni??
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Vagyesetleg: http://www.smartnews.hu/2008/05/szignozas-teljes-kikerulese/
@ Hellomarci
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Balázs