586
Telefonos segítség...
-
Schnebli #427 Sziasztok!Samsung S5620 monte telefonom van és hiába töltök le ehhez a telefonhoz kitalált játékot megjelenik a játék folyamán egy kontrol panel ami felesleges, mert a játék érintéssel is ugyanúgy müködik. A kérdésem az lenne hogy ellehet távolítani e ezt a kezelő felületet valahogy vagy van neten olyan játék amit ha letöltök ez nem jelenik meg, előre is köszi! -
hitman007 #426 Sziasztok! segítséget szeretnék kérni alcatel ot 708 as telomat elnyomkodta a picilányom azóta telefonzár kódot kér és fogalmam sincs hogy mi lehet az hogyan tudnám ezt feltörni? -
#425 Hali! Az a kérdésem hogy Samsung S5230nál hogyan oldható meg hogy
1.: a widgetek ne mozogjanak el hanem fixen legyenek a helyükön mert idegesítő hogy elmozdulnak ha a képhez érek véletlen.
2.: van benne mem kari amin zenék vannak, hogyan tudom elérni hogy a zenelejátszó játsza le azokat a számokat és ne külön egyenként kelljen megnyitogatni? -
pezsoka #424 Sziasztok!
Segítséget kérnék, Motorola V360v telefonomat szeretném függetleníteni. Az "okos" telefonom beadta az unalmast és szeretném ebbe a régibe átteni a SIM kártyát. Ha valaki függetlenítő kóddal tudna segíteni akkor a [email protected] ra írjon nekem. Köszönöm. -
#423 Hali! Motorola V3 hogyan frissíthető a szoftvere? Ha frissítem megmaradnak az adatok rajta? Valamint arra van megoldás hogy nagyon halk a telefon?(mind ahogy csörög mind pedig ahogy szól!
Köszi a segítséget előre is! Üdv -
animajor #422 Sziasztok!
Segítség kellene!!!
Egy Samsung t-356 ot, és egy Samsung c3050 et kellene függetleníteni.
Nagyon fontos lenne.
Aki tud segíteni, az erre az e-mailre írjon: [email protected] (mert nem tudom visszakeresni na mind1)Előre is köszi.
SEGÍTSETEK! -
Wright111 #421 Sziasztok, frissitettem a vodafone 845-ös telefonomat 2.2-es androidos szoftver-re és most meg ezt a hibát írja ki nem tudjátok mi lehet a probléma?
http://kephost.hu/kep/2011/05/__205.JPG -
csalo24 #420 Sziasztok! Tudna valaki segiteni hogy van egy nokia 6233 telóm és szoftver frissités közben lehuztam az usb kábelról és azóta be sem kapcsol még a töltést sem veszi a gépre ha rácsatlakoztazom akkor usb romot ir és annyí!!!! -
kapbala #419 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy Nokia 3120classicom. Telenoros voltam, de kikódoltattam, így most t-mobilos. Azonban a netet nem tudom használni, mert csak pannonos beállítás létezik a csomag alapú átvitelnél. Tudok vmit tenni?? ELőre is köszönöm. -
móni76 #418 Sziasztok!Már vagy 4 napja a Samsung S5230-as telefonom memóriakártyájára nem tudok semmit rátenni mert azt írja mikor csatlakoztatva van a gépemhez hogy SThumbDB TDB Fájl.Mi ez illetve miért nem tudom megnyitni a gépen/Windows 7/amikor a telefonomon működik!?Köszönöm előre is a választ! -
Xanyi #417 Sziasztok!
Az Ovi Store-ról letöltöttem egy programot 1000 Ft-ért, ez pár hete volt. Most pedig szoftvert frissítettem a telefonomon, és a biztonsági mentés ellenére a program eltünt róla.
Felmentem újra az Ovi Store-ra, a "Saját dolgaim" fül alatt meg is találom a programot, de letölteni újra pénzért lehetne. Ez komolyan így működik???
Előre is köszi! -
Pares #416 Már megint megy... itt valami nagy gebasz van... :/ -
Pares #415 Mégse. A PC Suite-on keresztül szépen rámásolom a dolgokat, aztán mennek is, de amint lecsatlakozom a gépről, azon nyomban eltűnnek. A mobil nem látja. Visszacsatlakozom, hogy megnézzem, rajta vannak-e még, és igen, minden rajta van a memória kártyán. A mobil nem látja. Pls help! -
Pares #414 Sziasztok! Elég nagy problémával állok szemben: Egy Nokia N82-esbe vettem új MicroSDHC-t, 8GB-set, csak az a baj, hogy azt írja ki, hogy zárolva van a memória kártya. Jelszót nem fogad semmilyet (már próbáltam minden elképzelhetőt). A kártyát egy laptopon keresztül többször is leformátoztam (a laptomon probléma nélkül megy, nem kér jelszót). A kártya teljesen új. A körülmények miatt azt gondolom, hogy a mobilom szarakodik. A legújabb firmware van fent rajta. És ami legfurcsább, PC Suiton keresztül szépen hozzáférek, akár mit rá tudok másolni. Ám a mobilon keresztül azt írja ki, hogy zárolva van. Van valakinek valamilyen tippje, hogy mi lehet a baj? Köszi! -
amdopteron #413 Halli van egy kis bajom van egy nokia e66 apámnak csinált egy gyári beállítást de nem ujra indult a telefon de nem akart befele kapcsolni na most kivette közben az aksit aztán vissza és bekapcs..Most bejön a nokia felírat és kész sehol semmi hogy lehet vissza hozni az élők ?? -
Angel309 #412 Sziasztok Omnia 2-m van T-mobilos és az a helyzet hogy valami miatt nem lehet semmit hallani ha telefonálok mert egyből bejön ahogy bekapcsolom a telefont hogy válasz módot (zenehallgatás stb.) és csak headsettel lehet hallani bármit is. mi lehet a gond még van rá garancia visszavigyem vagy van valami amivel meg lehet oldani a problémát? elöre is köszi. -
#411 Sziasztok!
Kaptam ajándékba egy NEC e616V telefont, de akitől kaptam azt mondta, hogy nem talált rá régen olyan progit, amivel megoldható lett volna a file transfer. Tudja valaki esetleg, hogy miként tudnék belenézni a telefonba a gépről? Szeretném felmásolni a képeimet, zenéimet.
Van bluetooth stickem, és elvileg látja is a mobilt de elég zavaros. Szoftvert nem találok hozzá, a sima stick pedig csak érzékeli, de nem hajlandó semmit se csinálni. Valaki segítsen! :] -
SkylineGTR #410 hello. egy haveromnak lenne egy telefonos problémája és nem találtam semmi fórumot ezért itt kérdezek hátha. Szóval van egy nokia 5230 érintőképernyős telója t-mobile előfizetéssel, és akart a telón keresztül facebookozni, de a web n walk ezt írja ki neki a : A csomagkapcsolt kapcsolat nem áll rendelkezésre
ötlet vkinek? -
#409 hello
Az érdekelne hogy Samsung GT-S5620 monte telóra van-e valami GPS progi ami csak a műholdas helymeghatározót használja?
A-GPS modul van benne. Próbáltam már pár ingyenes progit, de egyik se működik úgy hogy nem használja a mobilhálózatot :(
Az se baj ha nem magyar a progi, csak legyen egy térkép amin megmutatja hol vangyok. -
#408 hali mindenki hogyan tudom lementeni a sony k660i telomrol a számokat mert beszart és kellenének a telefonszámok -
hoki1991 #407 Hello, van egy Sony Ericsson c702-es típusú telóm, és az érdekelne, hogy hogyan tudnám telepíteni az alapértelmezett wayfindert meg ilyeneket :D de kezdetnek az is megtenné, ha tudnék csatlakozni a nethez, és onnan elvileg le is tudnám szedni :D valamint, hogy a gps használat pénzbe kerül-e? -
Odacsap77 #406 Sziasztok
Aki tud nekem segíteni kérlek írja le hogy, vettem egy csávótol olcsón egy Omnia 2-t Vodafone os a telefon csak külföldi vodafone .. és az a baj hogy elromlott az Omniám szervízbe szeretném adni de nem tudom hogy magyarországon elfogadják a vodafone ba a beviszem a külföldi garanciát?
Tehát van egy külföldi garanciám és azt elfogadják-e amagyar vodafone ba?
Előre is köszi! -
ToM1113 #405 Üdv!
Lenne egy problémám:
Nokia 5310 Xpress music telefonomban a 2gb-os micro sd kártya lehet hogy haldoklik.
Telefonomat töltőre tettem, majd amikor mentem hogy leszedem, mert feltöltődött a telefon egyszer csak befagyott.
Nem tudtam hogy mi lehet a gond, ezért kikapcsoltam, majd vissza, de megint csak befagyott 1 percen belül amint a menübe léptem.
Kikapcsoltam szétszedtem, kiszedtem az aksit, a sim kártyát, másik sim kártyát tettem be, majd megint megpróbáltam, de ugyan az...
Aztán kiszedtem a micro sd kártyát és láss csodát nem fagyott be bekapcsolás után. Viszont amint betettem egyből rá fél percre befagyott.
Megint kiszedtem, majd hirtelen életre kelt a telefon, visszatettem, befagyott..
Ha sz.gépre csatlakoztatom és adattárolóként használom akkor a gépre fel tudom másolni az adatokat. A telefon nem fagy be.
Az is lehet hogy a telefon érintkezőjével van a baj ahova a sd kártyát kell tenni?
Mi lehet a gond?
-
#404 Hello
SMS küldéssel kapcsolatban lenne kérdésem: hogyan tudok külföldi telefonszámra smst küldeni? Beírtam a külföldi számot,de nem küldte el az smst. -
#403 Üdv!
Sokáig törtem rajta a fejem, sokan mondták hogy ne tegyem, mégis C3-at vettem, anyagi okokból, és mert Wifi-s telót akartam venni. Sőt a querty is vonzott, ami tényleg nagyon bejön. A probléma ott kezdődik, hogy frissítettem rajta a szoftverem, mivel a NOKIA ezt nagyon egyszerűen megoldja nekünk. Hiba mentesen lefutott a program, nincs is semmi gond, kivéve hogy az alkalmazásaim nem működnek. Sem a régiek, sem amiket újonnan ráteszek. De érdekes, hogy a legtöbb játék viszont simán megy.
Hogyan tudnék esetleg régebbi szoftvert rátenni, vagy újra frissíteni? -
#402 Ja, a telefont igen. Csak az előfizetést nem. -
#401 Hello!
Ha veszek egy új telefont és vállalom a 2 éves hűséget az előfizetésre akkor a 2 év alatt lecserélhetem majd a telefont ha akarom???
Kössz!!!! -
#400 Feltettem egy Számológép alkalmazást a telefonomra (nokia 6303 Classic), és azt írja, hogy a telefon dátuma alapján a tanusítvány érvénytelen! Ez konkrétan mi? Választ előre is köszönöm! -
#399 Nem tudjátok mi annak az iphonos játéknak a neve, amikor minél erősebben rázod a telefont annál hangosabban nyávog a macska? -
SzQk #398 Helló mindenki!
Ugye van most a Tmobilnál, hogy ha az ember vesz egy okos/érintős telefont, akkor kap ingyen 500 MB adatforgalmat, aminek az aktiválásáról sms-ben értesítik:
http://t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/karacsonyi_akciok/adatforgalom_kedvezmeny
Na én tegnapelőtt délelőtt 11-kor megkaptam az sms-t, de este fél 10-kor kapcsoltam be mobilt(Nokia N8). Írták az sms-ben, hogy megtörtént az aktiválás, mostantól rendelkezésemre áll a promóciós 500 MB... Előtte, hogy igaz-e, megnéztem a honlapjukat, és ott is ezt írták...
Namármost az a baj, hogy nekem negyedóra múlva küldtek 2 sms-t, hogy 5-5 MB volt az adatforgalmam, és ha kedvezőbb feltételekkel akarok netezni, akkor váltsak NET 100-ra... Tegnap megnézem az egyenlegem, és mit látok? a 21 forintból lett 7500! Ez most akkor micsoda? Más nem lehetett, csak a net... -
#397 Le kell szedni külön a mobil usb driverét! Aztán eszkökezelő, megkeresed a listában, azt eszközt (mobilt), ahol felkiáltójel van, és manuálisan az illesztőprogramnál hozzá adod az usb drivert! Én így csináltam a Win7-nél.
Azóta látja a Sony Ericsson telómat! :D Azt wifi-s dolgot nem tudom :(
Én a helyedben ezt át nevezném: linksys wrt54g! Én múltkor egy Samsung wave-val felmentem a routerre, és semmi probléma nem volt! :D -
skodásJani #396 Üdv! Az én próblémám az lenne hogy a (Sonyericsson Aino)telefonnal wifin keresztül kapcsolodok a routerra de a router pár másodpercen belül újra indul router tipusa:(linksys wrt54g) ha valaki tud segíteni az írjon fontos lenne. Előre is köszönöm -
#395 A telefont usb-re kötve ezt irja ki. Régebben is csinálta ezt, később megjavult, de semilyen teló driver nem kell hozzá, anélkül is szokott működni.
-
#394 Sziasztok!
Nagyon fontos lenne!
Nem tudtok olyan szoftverről, amivel real-time tudom nézni, hogy mi van a telóm kijelzőjén? Betört az lcd és kb. semmi nem látszik rajta. Ami nagyon zavaró, hogy ha nem fogadott hívásom van, akkor nem tudom ki keresett.
Vagy valami olyan manager progi, amivel le lehet menteni a híváslistát?
Nokia 6500 Slide-om van.
Előre is köszönöm! -
Na megint én... bocsi, új a telefon... :D
Már unom rajta azt a 2 játékot, szeretnék tenni rá. Találok is neten elvileg hozzá valót (van 2 kiterjesztéssel is, .jar és .jad), de ha felteszem őket, akkor az egyéb fájlokba teszi.
A telefon egyébként Samsung SGH-D900i.
Valami ötlet? Lehet valamit csinálni vele?
Köszi előre is. :) -
PalcikaEmbör #392 melyik a legolcsóbb wifis, androidos, érintő kijelzős telefon? -
nanizo #391 Sziasztok! A Sony Ericsson K660i mobilon hogy kell megszakítani a wap-kapcsolatot? Ha eltűnik a kis földgömb a kijelző felső részéről, akkor megszakad a kapcsolat? Köszi! :) -
Sharon17 #390 Sziasztok! Leejtettem a Huawei modemet és az usb résznél egy kis fém karika letört. Mi a funkciója, baj-e hogy letörött és nem tudom visszatenni? Vagy csak dísz? Segítségeteket előre is köszönöm. -
#389 Samsung S3550 Shark Sliderre kellene beállítani az MMS fogadását, mert üzenet jön csak, nem tölti le, nem tekinthető meg. Vodafone-sról van szó.
Hol mit kellene állítani? Én sajnos saját kútfőből még nem jöttem rá...:) -
:D
Köszi azért.
Nekem sem annyira zavaró, de mondom hátha kapok választ... :D
De köszi az előzőt, az nagyon jól jött.