Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha fontos, akkor vagy újra hív az illetõ, vagy sms-t küld, vagy egyik sem :D
Mikor hív valaki, akkor õ a telefonban 4 sípolást hall és máris bejön a hangposta.
De ha pl tesóm telefonját hívom, ott ez a szám 8-9, mire bejön a hangposta, ha nem vesszük fel.
A SE-ommal nekem is több volt, mint most a Samsungnál. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A hangposta beállítás benne van a pdf-s leírásban, amit belinkeltem!
Köszi szépen, át is állítottam, így már 160 karakteres... :D
Azt esetleg nem tudod, ha kérdezhetek még annyit, hogy hol tudom módosítani azt, hogy ha hívnak engem, akkor 4 csörgés után már be is kapcsol a hangposta... ki lehet ezt bõvíteni?
Köszi szépen. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
SMS írás közben a beírható karakterek és az elküldendõ üzenetek valós mennyisége
folyamatosan figyelemmel kísérhetõ a kijelzõ alsó sávjában.
„Ékezet nélküli” karakter támogatás esetén az SMS üzenetekben nem lehetséges a hosszú ékezetes
karakterek bevitele. Ekkor az egy SMS-ben elküldhetõ karakterek száma maximum 160.
„Ékezetes” karakter támogatás esetén az SMS üzenetekben a magyar hosszú ékezetes karakterek is
használhatók, és azok elküldésre is kerülnek. Ekkor egy SMS-ben maximum 70 karakter küldhetõ el.
„Automatikus” beállítás esetén, amíg be nem írjuk az elsõ ékezetes karaktert, a készülék az
SMS-t „Ékezet nélküli”-ként kezeli. Amint beírjuk a küldendõ üzenetbe az elsõ ékezetes
karaktert, a készülék az egész üzenetet átkódolja az „Ékezetes” üzemmódnak megfelelõre, amit a
kijelzõ felsõ szélén látható karakter és üzenet számlálók átállása (a max.70 karakter/SMS
üzemmódra) jelez.
Több SMS összefûzése esetén az üzenetenként beírható karakterek maximális száma kevesebb.
Nekem is volt D900-as telóm, de én 3 hónap után eladtam, mert hülye menürendszere van a Samsung telóknak, és javas dolgokat is nehéz rátenni! :D Nokia, Sony Ericsson vált be nálam idáig! :DSMS beállítás
Hello.
Régen k800i-m volt, tönkrement, kaptam helyette egy Samsung D900-ast.
A SE-nal mikor SMS-t írtam, sok karakter belement, szerintem 100 felett, de ebbe meg csak 40 karakter... ha ugyanazt az SMS-t megírom a két telefonnal, akkor a SE-nál 1 db-ot jelent, míg a Samsungnál minimum 2-t... :S
Nem találok a beállításokban erre vonatkozót... lehet ezen módosítani?
Egy barátomnak Nokiája van, talán 6300-as, de annál is ugyanez van.
Köszi elõre is. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Szeretnék segítséget kérni. Nokia E 51-em van és semilyen alkalmazást nem tudok rá telepíteni. Mindenre azt írja ki lejárt tanusítvány, a
zsír új alkalmazásokra is. Mit lehet tenni?
Segítségeteket szeretném kérni, a telefonom képernyõje elsötétült, és pc suite kompatibilis módra szeretném tenni (Nokia 5700) de nem sikerül! pls akinek ilyen telefonja van írja le milyen lépésekkel jutok el oda :D alap alkalmazások vannak fent , szóval elvileg ugyan oda kell jussak, köszönöm :)
Kedden vettem egy Sony Ericsson W995-öt. Viszont ha elindítom a TrackID-t, azt írja, hogy : A zenefelismerési szolgáltatás nem érhetõ el.
A sonyericsson.hu oldalon valahol van egy olyan hogy sms-ben elküdik a beállítást. Azt nem találom.
Valaki nem tudja hol van? Vagy valaki tud mondani egy mûködõ internet beállítást?
Arra is gondoltam a hiba alapján, hogy a TrackID jelenleg senkinél sem megy.
Válaszotokat elõre is köszönöm
Üdv
Falkon
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Én abban szeretnék segítséget kérni hogy közel jövõben szeretnék venni egy telefont én BlackBerry 8520-ra gondoltam szerintetek ez jó választás vagy kb havi 2000Ft kapok jobbat is?
A segítségeteket kérném.
Van egy nokia telefonom.Nem tudok vele sms t küldeni mert amikor küldeném akkor kiírja: üzenetküldés sikertelen.A hálózat nem támogatja.néztem a beállításoknál a központ számát és az is jól van beírva.
NEm tudom mi lehet a gond de a hálózatoknál pannon 3g t ír pedig a telefonom nem 3gs és sehol semmi pannon gsm.
Köszi elõre is a segítséget.
Van egy Nokia N97 mini-m, be dugtam a fülhallgatót, eddig rendben. De mikor kihúztam nem akarta tudomásul venni hogy kihúztam.
Már mindent megpróbáltam.. Kikapcsoltam,. kivettem az aksit, már vagy 100x ki/be dugdostam a fülhallgatót...
Valami megoldást tudtok ?
Mert rendet is csak az csinál,aki nem tudja uralni a maga körül lévö káoszt!!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
elõre is köszi elõre is!
http://adf.ly/1T5Je
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
be szeretném kapcsolni a hívásátirányítást a SE D750i típusu telómon de a következõ hibaüzenettel találom szembe magam: parancshiba
valami tipp? köszi elõre is.
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
Chaos Anno Domini
Van egy Nokia 5140i-m. Betört a kijelzõje, vettem hozzá másikat, beletettem, és amikor kapcsolom be a kijelzõ feketén világít de nem mutat képet. Mi lett a telefonnal?
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
van egy samsung L700-as telom és az a problémám hogy nem ismeri fel a micro sd kártyát!berakom de nem reagál semmire!nokia 6120 classicból lett kivéve, abban tökéletesen mûködik! arra gondoltam hogy ha leformázom talán jo lesz de semmi....:(
aki tud segítsen pls...
köszi
és alig lehet hallani hogy mit mondanak a telóba,
Nokia 6233-asról van szó
valahogy nem lehet szoftveresen belemenni hogy,
feljebb lehessen venni mert a készülékbe már maxon van a hangerõ
Van egy új sim kártyám(vario sim), erre szeretném a régi telefonom Nokia6101 memóriájából a neveket átmásolni és átrakni a másik telefonba (ami nem nokia) de az istennek sem engedi a másolást. Vajon miért nem?
Érdekelne, hogy a 3 szolgáltató közül melyikek mûködnek az alábbi frekvenciákon: 800MHz, 900MHz, 1800MH
Szeretnék venni valamit külföldrõl, csak nem tudom fogom-e tudni használni.
Thx.
Van egy kábé 3 éves LG Ku990 Viewty-m! Ez az utóbbi idõben azt csinálja, hogy egy olyan fél-egy nap alatt lemerül, viszont feltölteni max 30-60 perc.
Ez mitõl lehet?
Þór vígi þessi rúnar
Sziasztok!
Van egy LG KS360-s mobilom... tök jó meg minden xD. Egy nap magától elkezdett hangokat kiadni, mintha beragadt volna egy gomb, és azzal együtt 5-6 gombja se megy... tud valaki tippet, vagy szervizt ajánlani?xD
Másik, még régebben szereztünk egy iPhone-t és ment kb egy évig. Aztán elsötétült, és ha az érintõképernyõt akarnánk nyomkodni, csak akkor világít. Elvittük szervizbe, de nem tudtak vele mit kezdeni... van valakinek valami ötlete? Vagy én vagyok rossz hatással az elektronikus dolgokra?xD
Remélem tudtok valamit rá...
van egy 6230-as nokiám de osztrák és valami kodot kér?de nem biztonsági kod(sztem)??
Olyan problémám van, hogy az sms-t csak 70 karakterig engedi írni a telefon, utána átugrik sms2-re. SE k750-esem van, ezt mindig is csinálta, de eddig gyakorlatilag csak beszélgetésre használtam, ezért annyira nem érdekelt. Most, hogy néha sms-eznék is, nagyon idegesítõ a dolog, és nem tudok rájönni, hogy mivel lehetne kiküszöbölni. Próbáltam már ékezetek nélkül írni, az sem segített rajta, esetleg valami ötlet?
Elõre is köszi!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
6700-ás nokiám van,nem tudom beállitani a sensor beálitásoknál azt,hogy ha kétszer rátapizok a hátlapra vagy az elõlapra akkor bejöjjön az analóg óra billentyûzár esetében is.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Mit tudok tenni, hogy jó legyen?
Nincs rá vmi szoftver csere v frissítés? mert lassú is és hibás is. a style meg igénytelen. :(
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
érdeklödnék hogy real playert lehet e tenni SE C902-re?esetleg egy linkel ha megdobnátok azt megköszönném.
S
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Azt szeretném tudni hogy azok a rogramok amik linuxon futnak elindulnak e androidon?
Elöre is köszi a választ
Tudna valaki segíteni. Kaptunk ajándékba két KA08-as. Az egyiken van magyar menü, de a másikon nincs, hogyan tudnám átrakni egyikrõl a másikra? Elõre is köszönöm a választ!<#worship>#worship>