14488
prostreet
  • Devil093
    A magyar nyelvű van meg ugy hogy az nem lehet hogy bármeiket teszem ugyanugy szar lesz?
  • IMYke2.0.0.0
    A Patch verziója nem mindegy (EU/UK vagy US).
  • Devil093
    Sziasztok! Megvettem a játékot felraktam meg patcheltem és amikor belépek akkor azt mondja hogy hibát észlelt és leáll
  • Ryder7
    hát azok megérdemlik, de nekem szülői problámába ütközne a dolgo, mégha én fizetném akkor is.
  • Szabi1991
    én általában csak azokra adok, amik tényleg hosszú ideig le tudnak kötni... (BF2 2 évig játszottam vele.. TDU szintén úgy 2 éve játszok vele, GTR2 félévig játszottam vele, aztán HRC-be eredeti kellet a szerverhez... stb.. :)
  • Ryder7
    talán... én azért nem vagyok annak a hive, hogy játékokért pénzt adjak. Permészetesen itt nem a játékautóra gondolok, az más.
  • Szabi1991
    ma láttam boltba az eredeti kiadást, már az is 2ezerért van :)
  • IMYke2.0.0.0
    Annyit megér :)
  • Ryder7
    és megveszed?:D
  • Szabi1991
    2 ezer ft a játék :)
    link
  • macleody
    Egy biztos. A supra hangja az állat.
  • janihunk
    Nekemis bejön a game már 7x kinyomtam komolyul.
  • tomcsa4
    Dirtnek mindenképpen. Én fikáztam is a játékot fórumokon anno, aztán mára fáj a fejem miatta. Nagyon jó játék. PS után az a következő a sorban, mint kedvenc autós. Meg is vásároltam 4000 ft-ért még tavaly. Tényleg nagyon jó, de a fullt szedd le, ne a demóval.
  • Indigo
    Én csak egyszer említettem a törést :) De természetesen nem ettől lesz jó vagy rossz valami, de sokat adhat a játékhoz.

Dirt demója nekem sem jött be. Azt mondod adjak neki még egy esélyt?

PS-nek meg végigpróbálgattam az összes "nehézségi fokozatát", egyik sem jobb, mint a másik. De már nem fogok többet szöszmötölni vele, jópár óra alatt nem szerettem meg, szerintem ezután sem fogom.
  • tomcsa4
    Ja és a PS-ben a nehézség úgy működik, hogy a segítséget fokozod vele. Alacsonyon rásegít a gép a kanyarokban (érdemes normálon kezdeni), King fokozaton meg nem. Az ellenfelek egy jottányit sem futnak jobb időt.

Emlékszem kipróbáltam a Colin Dirt demóját, nem tetszett, fikáztam is rendesen. Aztán kezembe került a full, mondom egy esélyt adok még. Hát mára a polcomon van, annyira jó. :)

Kezd normálon a PS-t, és ha akkro sem tetszik, del.
  • tomcsa4
    Értelmeztem a mondataidat. De akárhányszor szóba kerül valahol a Grid, a törés is előjön. Igen a törés sokkal jobb a Gridben. De engem ez nem érdekel. Félreértés ne essék, szívesen beszélgetek veled.

Neked a Grid jön be, nekem a PS (eddig még).
  • Indigo
    Te miért nem akarod úgy értelmezni a mondataimat, ahogyan le vannak írva? Mondtam én azt, hogy a töréstől életszerűbb a GRID? MEg hogy a törés lenne a lényeg? Hát nem. Úgyhogy részemről is ennyi.
  • tomcsa4
    Élvezet vezetni. Erre akartam kilyukadni. Persze ha az ember napi 6 órákat játszik a hét minden napján, akkor minden műfaj unalmas és érdektelen. Én nem vagyok ilyen. Ellenben vezetni nagyon klassz volt benne.

Gridet is könnyű vezetni, akár billentyűzettel is (van rá beállítás) és jó volt. A versenyszámok is jók. De mégis egy idő után azt mondtam elég. Semmi lécleverés nem történt.

Grid életszerűbb? Nem hiszem. Egy töréstől nem lesz életszerűbb. Mivel nem a törés a lényeg. Eleinte kicsúszik egy váó az ember száján, de nem a törés a cél. PS-ben is elsőnek "hűű" volt a törés, utána meg már unalmasan néztem a pattogást. Egy egy mozzanat jó volt (öcsémmel lanban, ki tud magasabbra/távolabbra bukfencezni), de semmi más. A vezetés a lényeg. Ha az jó, király a gamma. Ha nem jó, megette a fene az egészet. Gridé is jó, de PS-é sokkal jobb számmora. Ennyi.
  • Indigo
    Szerintem meg nem túl árkád. Túl árkádak a Flatout, és az NFS-ek, a GRID ezekhez képest sokkal "életszerűbb". Meg mi az, hogy nincs jellegzetessége? Próbáltad egyébként a beállításokat? Bár alapból jó szerintem, de ha akarod, nyugodtan beállíthatod a saját ízlésed szerint.
  • Indigo
    Hiába jó az irányítás (PS-é nem az), ha egyébkén unalomba fullad az egész. Akkor aztán nagyon elviheti a hátán...
  • tomcsa4
    Ja és a Grid irányításával sem volt bajom, de nem is estem hanyatt tőle. Túl arcade, nincs jellegzetessége.
  • tomcsa4
    "Az irányítás nem jött be, egyébként sincs elképzelésem, hogy hogy vihet el a hátán egy játékot az irányítás."

Hmm érdekes, pedig játékos vagy. Egy autós játéknál az irányítás a legfontosabb. Ehhez kapcsolódig maga a fizika is. A fizika nem csak a törést jelenti.

Más játékokban nem harapok az irányításért, csak az autósokban (meg repülősökben stb).
  • Indigo
    Gémszarról biztos nem, nem is nagyon látogatom, csak néha felnézek, és konstatálom, hogy továbbra is gyerekeknek szól... Asszem PC Dome-on láttalak még SG-n kívül.
  • Indigo
    Az irányítás nem jött be, egyébként sincs elképzelésem, hogy hogy vihet el a hátán egy játékot az irányítás. A GRID irányítása sokkal jobban tetszik, (mondjuk az meg NFS fanoknak nem szokott tetszeni ^^) ráadásul még billentyűzet esetén is testreszabható a gázadás, fékezés és a kormányzás egyenletessége, holtjáték, stb. PS-ben meg vagy megszokod, vagy szevasz.

Az MI nem annyira rossz, de meg sem közelíti a GRID-ét, különösen normál mód felett. Az kihívást jelent, és a versenyek ezerszer izgalmasabbak, mint az egyhangú PS-ben.

A törésmodell tekintetében egyértelműen a GRID az erősebb, ott még nem nagyon láttam olyan mozdulatot, ami valószerűtlen lett volna. A PS fizikája és törésmodellje elég elnagyoltnak tűnik nekem.

De ez csak az én véleményem (bár az értékelések alapján a játékosok túlnyomó többségé is:)) De lehet, hogy bennünk van a hiba ;)
  • tomcsa4
    Ja de Te ismersz a gamestarról. Na akkor tudod, hogy PS fan vagyok. :)
  • tomcsa4
    Kicsit hiányosan írtam. Számomra fényévekkel jobb. Érdekesebb.A Grid eleinte nagyon tetszett, de a harmadik tálcát már nem kezdtem el. Beleuntam akkor. Öcsém szokott vele nyomni pár kört.

A PS-ben tudod mi tetszett nekem? Az irányítás. Az egész játékot elvitte a vállán az irányítás. Mikor először ültem le elé, egy verseny alatt megszoktam. A versenyszámok is jók voltak, hangulatosak. 100%-ra megcsináltam. Ha nem lett volna ilyen frankó az irányítás (ebbe beletartozik az autó kalibrálása is), akkor levesbe ment volna egy rövid idő után. Ez fix.

Nekem nem etalon a Grid. :) De lehet nekiállok megint majd tavasz folyamán. Öcsém szokta tolni (bár neki is sokkal jobban tetszik a PS).

De próbálkozz vele. Ha meg végképp nem jó, akkor hagyd. Benned van a hiba :P (vicc)
  • Indigo
    "legjobb arcade autós játék"

Egészségedre :) Ízlések és pofonok...
    Engem idegesít benne egy csomó dolog, legjobban az irányítás, ami megszokhatatlan. Hangulatilag sincs a topon, engem untatott is már pár event után :( De tovább próbálkoztam, hátha, de számomra élvezhetetlen.

"A Gridet fényévekkel veri"

Értem én, hogy nagy rajongója vagy ennek a Pro Street-nek, de ez még így is meredek kijelentés. Olyan, mintha egy béna és szellemi fogyatékos gyerekről állítanád, hogy jobban fut, mint Ben Johnson :D Ugye csak viccelsz?

Az etalont egyébként sem veri semmi, azért etalon :P
  • tomcsa4
    Szerintem meg a legjobb arcade autós játék. A Gridet fényévekkel veri. UG meg MW jó volt, de a maguk idejében.

Nekem továbbra is a kedvencem a Pro Street.
  • Indigo
    Istenem, ez a játék akkora nagy rakás szar, hogy azt elmondani is fáj, hátmég játszani vele :S Pedig őszintén mondom, én próbáltam megszeretni, mert tetszett az alapkoncepció, utcai autókkal legális versenyek, tuningolás... De az egész oly mértékben gagyi, hogy nem tudom nevessek, vagy sírjak... Inkább nevetek, és maradok a GRID-nél, ha meg NFS, akkor MW vagy UG2.

Bocs, de most próbáltam ki, és ez kikívánkozott.
  • IMYke2.0.0.0
    Google-ba írva [klikk rá] szerintem neked is fog menni, ahogy nekem...
  • DUGACS
    hellótok vki nem tud egy logitech kormányhoz illesztő progit???? Wingma Formula Force Gp-hez???????
  • IMYke2.0.0.0
    "Specified update Directory 'D' does not exist" = A megadott 'D' frissítés könyvtár nem létezik.

[Update = frissítés = "Patch"]
  • DUGACS
    nekem eztí rja ki mikor raknám fela patche-et Specified update Directory 'D' does not exist ez mi lenne?
  • DUGACS
    ok kösz már le is szedtem de nekem amit szedtem a Piratebay-rol az nem volt jó :S nem engedte felrakni a patch-et
  • Ryder7
    nekem sincs már meg. tegnap töröltem, amúgy megy 300 MB volt, szóval MSN-en szinte esélytelen lenne. ez volt meg nekem

és bocs, isohunton találtam meg nem, piratebayen.
  • DUGACS
    Már leszedtem onnan és nem engedi felrakni :S el tod küldeni msn-en??
  • Ryder7
    piratebay-en fent van.
  • DUGACS
    CSá All emberek vki nem tudja honnan tudom leszedni a 1.1-es patchet emg a crackot??, vagy vkinek emg van elküldeni msn-en??? msn-em:[email protected]
  • IMYke2.0.0.0
    Nem egészen... lehet hibás az image fájl. Próbáld csak ki!
    Készíts egy olyan CD-image fájlt, amibe direkt egy CRC-hibás fájlt teszel! (ISOBuster, WinISO, PowerISO stb.)
    Simán be tudod mountolni. Ugyanis, a Daemon Tools csak akkor találja hibásnak, ha az image fájl maga a hibás [pl. a header-je sérült, vagy nem teljesen van letöltve, vagy nem is image fájl stb.].
    Ergo: egy működő CD-képben még lehetnek hibás fájlok.
  • Pummis
    Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy mikkor játszok Karrier módban és belemegyek a garázsba tervrajznál megtervezem a kocsit és leveszi a pénzt hol tudom használni a kocsit ? Mert minden versenyen ugyan azzal a kocsival megyek amivel kezdtem a játékot köszönöm előre is Lacca