14488
-
ha az image fájl a hibás akkor asszem be se mountolja, de az eredeti játékot minek gépről mountolni?:D -
Akkor az image fájl hibás.
-
hibás a group10.cab fájl. talán karcos a DVD-d, ha pedig mountolva van akkor nem tom. -
zsoli03 #14193 Sziasztok! Telepítési problémám van a játékkal. mikor telepítem, egy bizonyos szakasz után kiírja a következőket: "THe cabinet file"group10.cab" required for this installation is corrupt and cannot be used. this could indicate a network error, an error reading from the cd-rom, or a problem with this package.
ha cencelt nyomok, akkor:" the installer has encaunted an unexpected error installing this package this indicate a problem with this package. the error code is 234.
tud valaki segíteni? KÖszönöm -
az lehet a gond, hogy windows 7-ed van. -
The Best #14191 Hali nekem windows 7 van és nem indul el mi lehet a gond? -
RYO21 #14190 LEAVE RACE DAY, utána a mapon válaszd ki a köv. race day-t -
hogyan tovább menni a következő race day eventre? Mert ha kilépek akkor0zódik minden. -
Helló! Valak tudna nekem linkelni egy save editort? köszi. -
Csokis #14187 Engem nem érdekelnek az autós játékok, csupán csak közöltem az információt. -
Én is majdnem elcsábultam... Tesco-ban is 1.990 Ft-ra leárazva kapható.
DE csak "majdnem".
A warez változat is eléggé ráébresztett: a NFS-sorozat halott. -
hát akkor vedd meg! egy kis idő után megunod. -
Szabi1991 #14184 annyit még akár meg is ér(ne) :D -
Csokis #14183 Auchan-ban most 1990HUF a játék PC-re!
-
én még játszok, csak nem neten. Windows tűzfal ki van kapcsolva/kivételeknél van a ProStreet? -
levi19711023 #14181 Hello! Megvettem a játékot, felraktam, és az a gondom, hogy egyáltalán nem talál neten szerókat. Mit kell csináljak ahhoz, hogy tudjak vele menni neten? Esetleg patch? Beregisztráltam, de semmi. Senki nem játszik már ezzel?
-
héj szimulátorkirály mit keresel egy arcade topikba
-
bgabor #14179 Valahogy elő lehet varázsolni őket, de ne számíts túl sokra. Azért nem elérhetők gyárilag, mert nincsenek készen. Ha kinyitod őket, nem lehet rendesen tuningolni őket(textúrahibák tömkelege), és nem törnek.
Sajnos az EA a nagy kapkodásban nem lett kész vele, és szartak rá, hogy utólag beletegyék őket a játékba.
Remekül látszik az EA hozzáállása: Kiadjuk az új NFSt, esetleg hegesztünk 1 darab patchet hozzá ami a legdurvább bugokat, hiányosságokat javítja(mint a PS-nél a LAN mód hiánya), aztán szarunk az egészre, fejlesztjük a következő évi NFSt. Pénz, pénz, pénz, más nem számít nekik.
Ezzel a kis bakival olyan kis "noname" autók maradtak ki a játékból, mint az Aston Marin DB9, az Audi R8, vagy a Gallardo. -
kóddal elő lehet hivni, SAAM patche kell hozzá. -
gabf1 #14177 engen is ez a patch érdekelne, mint kérdeztem feltettem, de csak 2 uj kocsi van, pedig több mint tizet tartalmaz (és a cars mappában látszik h ott vannak az uj kocsik) -
ja, de crack is lehet, h kell hozzá. -
Szerintetek érdemes leszedni az v1.1-es javítást a Pro Street-hez? -
jah igaz. -
bgabor #14173 Vagy telepítsen egy tűzfalat, ami rákérdez hogy kiengedjen e a netre egyes programokat vagy ne. -
Talán, mert a PS nem modolható könnyen mint a GTA, hogy évekig lehessen vele tolni. -
kapcsold ki a netet/húzd ki a kábelt amig játszól, úgy offline lesz a játék és nem akar majd frissiteni. szerintem. -
ojj de nagy itt az élet!! -
DmCKe #14169 Sziasztok, lenne egy kérdésem, sikeresen telepítettem a Pro Street-et a gépre, torrentel szedtem le valamilyen RELOAD verzió, és amikor elindítom a játékot és beölti az első EA videót utánna kilép, és kihoz egy olyan kicsi fekete DOS-os ablakot, h Punkbuster Client update nem sikerült, és én töltöttem a netröl egy új Punkbustert, amivel automatikusan lehet frissíteni a játékhoz a punkbustert, és ugyis kiirta.. nemtudom mért légyszi segítsetek..nagyon szertnék már játszani:( Előre is köszönöm mindenkinek! Üdv. Zalán -
Nekem nem gyűjtői van.
Ráadásul, tegnap a Drift Király legyőzése után és azóta is, kifagy. [Nem eredeti, de v1.1].
Mindig megcsinálom a Drift Király legyőzéséhez szükséges összes versenyt, megkapom az animációt és töltés után Desktop.
Le is töröltem a fenébe :)
-
gabf1 #14167 hi. eredeti a játékom, feltettem a patch-et ami a plusz tizenvalahány autót tartalmazza, de a játékban nem látni, pedig a cars mappában ott van. -
ezek fele alapból benne van a játékban (gyüjtői változat) -
Porsche Cayman, Toyota Supra, Lamborghini Murcielago.
A Dodge-okkal sincs bajom :) -
Nekem a fő kedvenc verdáim a Camaro SS, Porsche Cayman, Subaru Impreza, Nissan 240sx, Honda Integra Typer. -
Én sem szoktam belepakolni NFS játékokba autókat. Csak azzal nyomulok, amik bennük vannak.
Ezeket a behelyezéseket csalásoknak érzem - főképp akkor, ha 3rd Party módon kerülnek bele az autók [pl.: Undeground 1-2, Most Wanted, Carbon].
A Hot Pursuit 2 és előtte lévő részekbe meg kifejezetten le lehetett tölteni "EA"-s autókat - ebben is a Porsche Unleashed volt a legjobb! -
Nem bántottál meg vele. én csak azt mondom, hogy szerintem addig nem csalás új kocsikat betenni amig azt a gép is használja (igaz csak az új pályákon) és pénzbe kerülnek a kocsik. -
Ryder7ezzel nem akartalak megbántani, csak azt akartam mondani, hogy 76 kocsi közülnehéz választani az 55 verda se semmi, de 76az már nagyon durva mennyiség. És előreis bocsi ha megbántottalak ezzel! -
jó is lenne ha ujra 13 lennék, de már 20 leszek, és nem bizonygatok semmit, csak nagyon szeretem az NFS sorozatot! -
jó is lenne ha ujra 13 lennék, hát sajnos már 20 leszek, és nem bizonygatok semmit, csak nagyon szeretem az NFS sorozatot! -
METESTO #14158 Szerintem tudnék neked olyan játékot mutatni ami alatt megőszülnél....13éves létedre(azokszokták bizonygatni,hogy mekkora gamerek)
-
nekem elég bőven az 55 verda, vagy amennyi van benne alapba. Ha nem sértelek meg ezzel.