Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Dirt demója nekem sem jött be. Azt mondod adjak neki még egy esélyt?
PS-nek meg végigpróbálgattam az összes "nehézségi fokozatát", egyik sem jobb, mint a másik. De már nem fogok többet szöszmötölni vele, jópár óra alatt nem szerettem meg, szerintem ezután sem fogom.
Emlékszem kipróbáltam a Colin Dirt demóját, nem tetszett, fikáztam is rendesen. Aztán kezembe került a full, mondom egy esélyt adok még. Hát mára a polcomon van, annyira jó. 😊
Kezd normálon a PS-t, és ha akkro sem tetszik, del.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Neked a Grid jön be, nekem a PS (eddig még).
Gridet is könnyû vezetni, akár billentyûzettel is (van rá beállítás) és jó volt. A versenyszámok is jók. De mégis egy idõ után azt mondtam elég. Semmi lécleverés nem történt.
Grid életszerûbb? Nem hiszem. Egy töréstõl nem lesz életszerûbb. Mivel nem a törés a lényeg. Eleinte kicsúszik egy váó az ember száján, de nem a törés a cél. PS-ben is elsõnek "hûû" volt a törés, utána meg már unalmasan néztem a pattogást. Egy egy mozzanat jó volt (öcsémmel lanban, ki tud magasabbra/távolabbra bukfencezni), de semmi más. A vezetés a lényeg. Ha az jó, király a gamma. Ha nem jó, megette a fene az egészet. Gridé is jó, de PS-é sokkal jobb számmora. Ennyi.
Hmm érdekes, pedig játékos vagy. Egy autós játéknál az irányítás a legfontosabb. Ehhez kapcsolódig maga a fizika is. A fizika nem csak a törést jelenti.
Más játékokban nem harapok az irányításért, csak az autósokban (meg repülõsökben stb).
Az MI nem annyira rossz, de meg sem közelíti a GRID-ét, különösen normál mód felett. Az kihívást jelent, és a versenyek ezerszer izgalmasabbak, mint az egyhangú PS-ben.
A törésmodell tekintetében egyértelmûen a GRID az erõsebb, ott még nem nagyon láttam olyan mozdulatot, ami valószerûtlen lett volna. A PS fizikája és törésmodellje elég elnagyoltnak tûnik nekem.
De ez csak az én véleményem (bár az értékelések alapján a játékosok túlnyomó többségé is😊) De lehet, hogy bennünk van a hiba 😉
A PS-ben tudod mi tetszett nekem? Az irányítás. Az egész játékot elvitte a vállán az irányítás. Mikor elõször ültem le elé, egy verseny alatt megszoktam. A versenyszámok is jók voltak, hangulatosak. 100%-ra megcsináltam. Ha nem lett volna ilyen frankó az irányítás (ebbe beletartozik az autó kalibrálása is), akkor levesbe ment volna egy rövid idõ után. Ez fix.
Nekem nem etalon a Grid. 😊 De lehet nekiállok megint majd tavasz folyamán. Öcsém szokta tolni (bár neki is sokkal jobban tetszik a PS).
De próbálkozz vele. Ha meg végképp nem jó, akkor hagyd. Benned van a hiba 😛 (vicc)
Egészségedre 😊 Ízlések és pofonok...
Engem idegesít benne egy csomó dolog, legjobban az irányítás, ami megszokhatatlan. Hangulatilag sincs a topon, engem untatott is már pár event után 😞 De tovább próbálkoztam, hátha, de számomra élvezhetetlen.
"A Gridet fényévekkel veri"
Értem én, hogy nagy rajongója vagy ennek a Pro Street-nek, de ez még így is meredek kijelentés. Olyan, mintha egy béna és szellemi fogyatékos gyerekrõl állítanád, hogy jobban fut, mint Ben Johnson 😄 Ugye csak viccelsz?
Az etalont egyébként sem veri semmi, azért etalon 😛
Nekem továbbra is a kedvencem a Pro Street.
Bocs, de most próbáltam ki, és ez kikívánkozott.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
és bocs, isohunton találtam meg nem, piratebayen.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Készíts egy olyan CD-image fájlt, amibe direkt egy CRC-hibás fájlt teszel! (ISOBuster, WinISO, PowerISO stb.)
Simán be tudod mountolni. Ugyanis, a Daemon Tools csak akkor találja hibásnak, ha az image fájl maga a hibás
Ergo: egy mûködõ CD-képben még lehetnek hibás fájlok.
ha cencelt nyomok, akkor:" the installer has encaunted an unexpected error installing this package this indicate a problem with this package. the error code is 234.
tud valaki segíteni? KÖszönöm
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
hogyan tovább menni a következõ race day eventre? Mert ha kilépek akkor0zódik minden.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
DE csak "majdnem".
A warez változat is eléggé ráébresztett: a NFS-sorozat halott.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Sajnos az EA a nagy kapkodásban nem lett kész vele, és szartak rá, hogy utólag beletegyék õket a játékba.
Remekül látszik az EA hozzáállása: Kiadjuk az új NFSt, esetleg hegesztünk 1 darab patchet hozzá ami a legdurvább bugokat, hiányosságokat javítja(mint a PS-nél a LAN mód hiánya), aztán szarunk az egészre, fejlesztjük a következõ évi NFSt. Pénz, pénz, pénz, más nem számít nekik.
Ezzel a kis bakival olyan kis "noname" autók maradtak ki a játékból, mint az Aston Marin DB9, az Audi R8, vagy a Gallardo.