14488
-
elméletileg ha lefelé váltasz megnő a fordulatszám, a nyomaték és kétkerékre áll, ahogy Dom bá' tette a legújabb FnF film végén.
willy34: amikor felnit teszel fel és autoscluptolod. akkor lehet vékonyitani. -
tomcsa4 #14318 Igazad van.
Válthat lefele is. Ha tudja, játszogasson a váltóval, akkor megspórolhatja a nitrót. Finom rekorddöntögetés.
Nekem ez vált be, hogy visszaszámlálásnál egyesbe rakom. De fent van a játék, néha néha betöltöm, majd kipróbálom (harmadjára állok neki pörgetni, annyira jó).
willy34: Csak vékonyítsd el, úgy értettem, bocsánat. -
willy34 #14317 Nem tudom , hogyan kell kicserélni a kerekeket kicsire meg nagyra.
.Plíz help!
-
:)...
PS félszimulátor, szóval ha 0 közeli fordulatszámról indulsz nem kapja fel olyan hamar az elejét mintha a zöld részből indulnál. és amikor teszi le az orrát és még van a következő sebességig, akkor inkább le kell váltani, mert csak csökken a fordulat. -
tomcsa4 #14315 Dodge Viper vagy Mustang (sárga, régi), elöl nagyon vékony gumik, nuku spoiler, hátul vastag gumik, nagy spoiler.
Indulásnál, mikor villog a startlámpa, akkor beteszed egyesbe, majd a zöld lámpánál gáz, mikor teszi le az orrát, felkapcsolsz a következő sebességre. Ha nagyon ledobná az orrát (mustangnál hármasban le fogja), ott nitro. Majd utána a többi sebességfokozat. -
willy34 #14314 Hi! kétkerekezés?Ez Az én nagy problémám .Segítsetek--adjatok tippeket!! -
jól látom, hogy a Loading... felirat nincs leforditva?:D -
Szabi1991 #14312 ok ;) -
Pares #14311 ŐŐŐ, mintha nem is mondtam volna semmit, ok?! -
RYO21 #14310 A csávó adfatlapján azt írta, hogy: Country: Japan -
Szabi1991 #14307 legalábbis a videó címe: "PC版 NEED..." a 版 meg kínai betű :DD -
Szabi1991 #14306 kínaiul -.-" -
RYO21 #14305 Az, hogy a kommentátor japánul dumál. -
Szabi1991 #14304 mi benne d1gp style ? :DDD -
RYO21 #14303 igazi D1 GP feeling:
NFS Pro Street -
tomcsa4 #14302 Én első pörgetésnél a közepétől régi Mustangot tettem két kerekezésre és utána dragre is. Öcsém meg Dodge Vipert dragre. Öcsémé jobb tipp. -
A Shelby Mustang. az új.
meg a Camaro kétkerekezésre. -
Porsche 911-el nyomtam le minden DRAG-et.
Egyéni ízlés kérdése csupán az egész.
Szerény véleményem szerint: alig van különbség a DRAG-re felkészített autók között...
-
Richardix #14299 én drag versenyekre ford gt-t használom, nagyon tud. kétkerekezésben is a negyedmérföldes pályán végigmegy 2keréken! -
tomcsa4 #14298 Húha, amikor megjelent, akkor vittem végig. Most újra elkezdtem ,de még az elején vagyok (alap autókkal, meg egyet nyertem). Ameddig elég az alapok, addig maradnak.
De hátsókerekes mustang vagy valami régi old-school kocsi. De a legtutibb drag tipp: Dodge Viper. -
007rooby #14297 Valaki megmondana h melyik a legjobb drag auto? -
finomhangolod a kocsit, úgy hogy na kanyarodjon annyira. asszem a kerékdőlést negativra kell tenni és akkor jobban fog tapadni. -
Richardix #14295 az elején korrigáljam.. ahha... és nem lehet kicsit finomítani az alkatrészeken h kicsit stabilabb legyen? mert mondjuk ha nem menne jobbra-balra akkor 8 mp alá is le tudnék menni 1/4 mérföldes gyorsuláson, de szép is lenne :P
Am könnyű-könnyű, de baromi élvezetes! Nekem külön kedvencem a sprint, ahogy "taxizol" a másik árnyékában aztán bumm kilövés! sose lehet emgunni az iylet :P
Még 1 kérdés: szted mi a legjobb gyorsulós kocsi (patch nélkül) -
tomcsa4 #14294 Az elején próbáld meg korrigálni. Akkor még nem csap oda.
Másik: 4 kerék szerintem jobb körpályákra, jobban tapad (itt a játékban a tapadás nagyon meg van csinálva). Ráadásul az első kettő sebességet vedd rövidebbre, így a gyorsulásod nagyon jó lesz (mivel inkább a kanyargós pályák dominálnak).
Én is feltettem a játékot és néha játszom is. Még mindig a legjobb arcade autós játék, mai valaha megjelent. Számomra, persze. Annyira élvezetes irányítani. Ráadásul a tuning, a bütykölés is érezhető. Nagyon pofin van megcsinálva a játék. Egy komoly baja van: nagyon nagyon könnyű kingen, külön minden segítség kikapcsolva. -
Richardix #14293 Jah, és körpályákra a 4kerék meghajtású kocsik a legalkalmasabbak v mik? -
Richardix #14292 és arra van vmi tipp h hogy tudnám drag raceken egyenesben tartani a kocismat? mer mostanában elkezd vészesen közelíteni a falakhoz, ha meg korrigálni próbálom akkor könynen odavághatom vmelyik falhoz... -
a zsetonközelőbe veszel. -
Richardix #14290 1 krédésem lenne:
Ami van karrieerben 5 javítási lehetőség ingyen, azt lehet vhogy "pótolni"? Mer eleinte azt hittem h versenynaponként 5 és az elején mindet elhasználtam :P -
Csokis #14289 Ez az, most már működik az 1.1-es patch-el is!
-
Csokis #14288 Az előző tárgytalan, mert működik, csak a kompatibilitást kellett kiszednem.
Most következik az 1.1-es patch. Ha nem lesz jó, akkor nem szarakodok vele.
-
Csokis #14287 Nem jó az alappal sem, ugyan azt műveli!
Mi a fenétől lehet ez?!
-
Csokis #14286 Leírtam most.
Hmm... Lehet az 1.1-es patch kavar be neki?!
Viszont az autók meg nem lennének rosszak. Na, lehet kipróbálom 1.1-es patch nélkül! Köszi!
-
Csokis #14285 Szedtem, mind a 2 változatot, de ugyan úgy lefagy amikor bejön az egérkurzor és 2 magot a 4-ből 100%-on járat.
Csak a feladatkezelőből lehet leállítani.
Pedig elvileg működik Win 7 alatt is, legalábbis az itteni topik szerint, KATT! 
"NFS: Pro Street (confirmed on x86-64)" -
tomcsa4 #14284 A játék megy 32 bites Win7 alatt peccs nélkül.
Mi a konkrét probléma a játék futtatásával? -
Dupi30: szar a gém.
Csokis: szar a gém. szedj le hozzá crack-et a gamecopyworld-ről. -
sziasztok van egy p 4 2.8Ghz-s raedon 9250(256m) es vidi kártyával a mem 512 mb és inditoma jetekot de vagy 5 percet kell ülnöm egy feket képenyő előtt asztán a jetkot elinitva még ha max levan véve a garfika akkkor is nagyon nagyon lassu pedig a gépigyén ugy tudom megvan mitol van? -
Csokis #14281 Próbálta már valaki Windows 7 alatt a játékot?
Nekem nem akar működni (1.1-es patch-el).
-
paci600 #14280 ááá köszönöm szépen! 

-
marcinger #14279 Sziasztok. Valaki leírná, hogy ezek a sector shortcutok, hogy adják a pontkat. Mert Ray Krieger előtti versenynapon az ucsó két ilyen versenyt nem tudom megnyerni. De olyan szinten, hogy megelőzőm az ellenfelet az egyik sectorban és ő mégis több pontot kap:S És a faq azt írja, hogy az extra autók feloldódnak a patch telepítése után. A patch telepítve van és az ellenfelek mennek is ilyen autókkal csak én nem látm őket a "boltban". A játék amúgy PS3-as... -
Bezavar vlmi joystick vagy kormány ha van csatlakoztatva. Húzd ki. Nekem volt már ilyen gond más avtós játékokban.