14488
prostreet
  • Deep Rush
    Egész pontosan Lexus IS350 (usa-ban kapható, eu-ban is250 a legnagyobb benzines)
  • sada67
    köszönöm megpróbálom, de esetleg tdsz valami jó beállítást (pl. váltó fokozat stb.)
  • Ryder7
    Lexus IS230. Asszem.
    unlockallthings kóddal elérhető. Vagy SAAM Ceatpatch-ával, ha 1.1-es a PS-ed.
  • Blacksheep77
    A sötét szürke egy Lexus IS a zöld egy Nissan Silvia, a világos szürke meg egy Viper! A Lexus-t hivatalosan nem tudod megvenni csak ha lelraksz egy "házi" javitást lásd. FAQ. a többit meg a kereskedésben.
  • Soneji
    volt egy ilyen tippem
  • Máté94
    lEXUS!
  • Soneji
    ez milyen autó? és megvenni hogyan lehet?
  • Synit HUN
    Cobalt? Mert az is elsőkerekes xar. Vegyél egy új GTO-t azzal kihúzod a játék végéig.
  • sada67
    már nem civic a gépem, hanem sevi (tudod nálunka volt daewoo), de hiába tuning beállítás semmi eredmény mindig 4-6. hely
  • AlexCross
    mondja valaki, hogy nem egy baromság ez a játékmód
  • Cobra.
    Gondolom még az első versenysorozatban vagy. Menj el, nyerd meg a 350Z-t, utána add el a Civicet, mert hiába költesz rá, sose lesz versenyképes.
  • sada67
    sziasztok. segítség kellene. nem tudok a gyorsuláson átvergődni, a legjobb időm 11,4 de van aki 9.9 fut. milyen beállítást és autót javasoltok? köszi előre is
  • AlexCross
    de jót mentem
  • Blacksheep77
    Igazad van!
  • Marci D
    Elolvastam a faq-t. talán már menni fog :)
  • Marci D
    Hogy kell kétkerekezni?
  • tonyr #13209
    igen beteszi, de én el akarom forgatni, és akkor már gáz a másik oldala :(
    amugy nekem csak 2 db van a kéttonusunál, vkinél több is van ?
  • Ryder7
    mármint a tükrözés? az nem is kell működjön. A kéttőnusuaknál autómatikusan beteszi.
  • Marci D
    Srácok van 1 Pontiac GTO-m Dragre. már 924 le és még mindíg nem áll ki kétkerékere. h kell kétkerekezni? vagy még mindíg tuningolnom kell rajta h menjen?
  • Ryder7
    Én azt mondom, hogy a csapatmatricákat meg az ilyen szarokat türözi rosszul. A cégeket nem.
  • tonyr #13205
    soknál müködik, de a kéttonusu #2-nél nem...
    pont amire szükségem lenne az nemjo :(
  • tonyr #13204
    aha értem, és ha most 1.1-es patch-al megprobálod, akkor neked sem jol tükrözi ?
    mivel nekem nagyon nem jol csinálja...
  • Blacksheep77

A képen látható az autó mindkét oldala. Amikor készítettem akkor én csak a kocsi jobb oldalával foglalkoztam. Be volt kapcsolva tükrözés és így a ball olbalt csak ellenőríznem kellett illetve a folia összeillesztéseket kellet összehozni. De ez idazából csak az oldalai és az eleje összehozásánál jelent egy kis odafigyelést.
  • Maxtreme
    Köfi közben meglett a dolog :)
  • Blacksheep77
    Csak egy gyors válasz az 1.1 verzió hülyítette meg a tükrőzést! Én amikor készítettem a Silviát akkor még az alap verzió volt fent. A tükrözés normálisan műkődött tehát a szövegek tüktözésének olvasása normálisan balról jobra történt, értelemszerűen az autó oldalától függően az elejétől a hátulja felé, illetve a másik oldalon a hátuljától az eleje felé. Ígyekszem majd olyan fotót felrakni ahol látható az autó mindkét oldala.
  • Blacksheep77
    Ha jól sejtem akkor a még 3 sprint vagy csúcssebességi rekordot kell megdöntened és akkor elérhető lesz!
  • Maxtreme
    Áruljátok el nekem h mi a retkes ló**szt kell ahhoz megdönteni, h ez a szar megnyijon?

Már minden napot lenyomással legyőztem. Sőőt, minimum 20-nál (vagy többnél) rekordot döntöttem. Mi kell ennek még?
    Kíváncsiságból random 4 napot leküzdöttem rekord döntéssel (Itt a végén a drift király előtt mind2-t, az elejéről 1et, és a kingek előtti részből 1et) [tehát itt a térképen azt írja h Rekord: Ryan Cooper]
    De ez a 7-es nem változott. Mi a jó életet kell még csinálni?

(sorry ha már volt róla szó)
  • tonyr #13197
    igen jol irod hogy tükrözve van, erre irtam h jo...
    mivel ha 1 foliát én elforgatok, pl a body #2-eset, akkor az nem tükrözve lesz a másik oldalon, hanem vmi naon elcseszett modon :(
    és a galery-ben mindenki másnak tükrözve van, azért kérdeztem h én mit csinálok rosszul...
  • Peetboy
    Ez az új NFS játék olyan furcsa nekem, máshogy néz ki,mint a megszokott NFS játékok. Az autók jól néznek ki, de a környezet,a fák, házak nagyon rondák.
    Lehetséges,hogy más fejlesztő csapat csinálja az új NFS-t?
  • peter01
    Én ott csak az abs-t a menetstabilizátort találta meg én arra gondolok hogy castual nehézségi szinten ne fékezzen bele ha túl gyorsan megyek a kanyar felé.
  • Cobra.
    Nem fix a 30fps, mert ha gyenge a géped, akkor lazán alámegy :)
    Egyébként gondolom azért korlátozza, hogy kompatibilis legyen a konzolokkal netes játék alatt.

Fóliatükrözés: van egy olyan opció, hogy tükrözze-e a fóliát a másik oldalra, vagy ne (alul írja ki melyik gomb). Nem próbáltam ,de ha kikapcsoljátok ,akkor gondolom fel lehet rakni a másik oldalra rendesen a feliratot.
  • SzlobiG
    Pff, ezt a baromságot. Akkor rakhatom újra.:(( Én nem tudom miért jó ez a fix 30FPS, vagy egyáltalán kinek?
  • BIZ0906
    Haa patch fent van akkor jogos a 30fps mert annyira korlátozták.
  • Ryder7
    De lehet. a multkor nézegettem a beállitásoknál. A segitségeket ki lehet kapcsolni. De a főmenüben nézd és ne versenynapkor.
  • SzlobiG
    Az miért van, hogy a menübe van vagy 150FPS-em, de amikor játszok csak 30? Fixen 30 nem mozdul semerre se ha leveszem a grafeszt ha felrakom vmi leblokkolja, de mi?
  • peter01
    Az nem megoldható valahogy hogy a nehézségi szintet és a rásegítéseket külön lehessen álítani mert szeretném ha nem fékezne bele kanyarok elött nekem és mégse king szinten mennyek mert 30-40 % körül kezd nehéz lenni.
  • Synit HUN
    Mindkét oldalon előre néz a ninja, tehát fordított/tükrözött. Ha meg olyan szintű autót akarsz mint Blacksheep-é akkor szánsz rá egy napot.
  • tonyr #13187
    aha, de a nfsps garázsban lévö gif-eken mind2 oldal láccik, pl #512 és minden jo, pl a ninja is az oldalán nem forditott...
  • Ryder7
    nem lehet megcsinálni... A fóliákat mindig igy tükrözi, és a szöveges fólák is furcsák mikor az Aftermix-et az ember ximretfA-nak látja.

Remélem erre értél választ, amúgy meg nem látszik a Silvia másik oldala.
  • tonyr #13185
    Blacksheep77
    nagyon jo lett a silvia-d, tudnál segiteni abban, hogyha elforgatok 1 body foliát a kocsi 1ik oldalán, akkor a másik oldalon miért a forditottja van ?
    gondolom te is meg tuttad oldani, hogy ugy nézzen ki a silvia-d mint a halálos iramban...bár én nem igy akarom persze...
    elöre is köszi