14488
prostreet
  • csabika6630
    Senki? :(
  • csabika6630
    Ez elvileg egy olyan program amivel lehet állítani a játék felbontását Pl: 1360*768
  • csabika6630
    Sziasztok!
    NFS_Pro_Street_Resolution_v1.0 <--- ennek jelent már meg újabb verziója? (mert a pathelt játékkal nem működik)
  • SzocsA
    de amugy tényleg olyan amikor versenyen vagyok akkor a jerék vagy első vagy a hátső vagy egyikse azon a szinen van amit beállítottan hanem alapon!
    és nem forognak akerekek amikor beáll a rajthoz és nem világít a féklámpa mikor fékezek de csak a 3szor egymás után nyomom meg gyorsan a féket!
  • Synit HUN
    Vagyis 20-20 fólia és matrica.
  • SzocsA
    na nemrég játszok vele és most látom hogy az összes létező matricát rá lehet pakolni a kocsikra!
  • Synit HUN
    Köszi! :) Raktam most még a garázsba párat. Azok ugyan nem nagy alkotások, de talán nem csúnyák.
  • Blacksheep77
    Az Audi bitang jó lett!!! Nagyon tetszik!!! A Musztang is nagyon jó kicsit Ghost Rider-es! Gratula hozzájuk!
  • Synit HUN
    Ehhez most nagyon gratulálok! Ez az első olyan autó amit az enyémek fölé sorolok.
    Nézd meg a garázsban ;) De a galériámban egyszerűbb. Lehet tolok majd még pár képet.
  • Blacksheep77
    Bocsi fordítva gyakorlás és utánna az autó.
  • Blacksheep77
    Tényleg igaz a volt egy korábbi hsz-ben valakinek, hogy lehet az autókat a versenynapokon is tuningolni. - Kiválasztod a pályát, az autót, majd a verseny helyett a gyakorlást választod. Gyakorlás közben nyomsz egy ESC és ott lesz az AUTÓ TUNINGOLÁSA opció. - Remélem érthetően írtam le. Lényegesen megkönyebbűl így az autók beállításának elvégzése.
  • Blacksheep77
    Igen én készítettem! Egy fél napi fáradságos munkával! :-)
  • SzocsA
    nekem jó akármilyen szinűn és akármilyenem van mármint króm vagy matt!
    és nincs pachelve!

viszon ezt én is észrevettem ha kezdőre állítottam az erősséget! és ráadásúl még kanyarodik is hiába nyomtam elenkező írányba a gép besegített ! és simán otthagytam őket majdnem ráverek egy fél kört minig!
    aztán áttettem legnehezebbre ott már nem körözöm le őket!
    de így jó!
    ja és nem engednek előzni! hiába vagyok bent nem hagy helyet az íven kilöknek a páyláról! és persze a gép autói egymás után tudnak menni szépen ütközés nélköl de ha köztük vagyok állandóan nekem jönnek hátúlról! összetörik a kocsimat!
  • tonyr #13171
    köszi mind2töknek a helpet...
  • Szabi1991
    - kapcsold ki a vezetési segítségeket..
    - fujd matt színüre..
  • Cobra.
    Sajnos ezt a vezetési segédlet csinálja. Ha racer-re rakod a nehézséget, akkor nem lesz, cserébe az ellenfelek autójának tapadása és gyorsulása a duplájára nő (legalábbis ahol pro beállítás mellett tudtam első lenni, ott racer-en utolsó lettem).
    A felniszín meg bug, nem tudsz vele mit csinálni. Nvidia kártyáknál fordul elő főleg, de nekem Ati-n is néha-néha csinálja.
  • tonyr #13168
    nekem 2 dolog bánt nagyon, ha valaki tutta orvosolni, irjon, köszi, a 2 dolog:
    - az auto magátol lassit kanyarok elött, nem kicsit nagyon...
    - tökmind1 milyen szinüre festem a felnit, gyakorlásban jo, de verseny alatt fehéren világit...
  • Rapperman
    De ez akkora hülyeség, hogy a Mitsubishi EVO IX nem kanyarodik rendesen!!!
    Hogy kell beállítani?
  • Synit HUN
    Ezt te csináltad?
  • tonyr #13165
    sajnos én sem tudok, ua a hiba :(
  • Blacksheep77
    Nem utdok multizni!!! Állandóan azt írja ki hogy nem talál játékost holott a kijelzőszerint vannak a játékban mások is. Meg azt nehezen tudom elhinni, hogy senki sem multizik. Miért van ez?
  • Cobra.
    1.1-nél dual core processzorral és 2Gb rammal már szépen megy :)
    Autó beállítást meg ahogy az előbb Szocsa írta, Race Day-en belül a gyakorlás alatt tudsz elvégezni Esc megnyomása után.
    Sylvia meg driftre jó, máshoz később kevés lesz.
  • at16
    sziasztok!

megoldódott már valamiféle patch-el vagy valamivel az a hiba hogy fullos gépeken is akad a játék? mert nálam is akad ,játszhatatlan a játék 40fps mellett :S:S

pls help
  • SzocsA
    nem lehet valahogy megnézni kocsiknál hogy mégis hány sebességesk mert megvettem a sylviát és hát legalább a végéig akartam volna vele menni dragra de csak 5 sebességes! hm

egyébként megtaláltam a gyakorlás közben lehet változtatni a beállításokon !
  • Blacksheep77

Így gondolta?
  • tonyr #13159
    lol akkor hagyom...
    amugy nálatok is van ilyen: beszinzem a felniket faszán, erre a versenynapon már fehéren világit a kiba..ott felni, annyira fel tud huzni...
  • Szabi1991
    igen, te kell forgasd a téglalapot úgy ahogy akarod hogy kinézzen :)
  • tonyr #13157
    és hogyan, azaz melyik az a body vinyl ?
    vagy én forgasam az 1ik kockát amig igy nem néz ki ? :)
  • Szabi1991
    lehet :)
  • tonyr #13155
    amugy lehet valahogyan felesre festeni az autot ?
    igy gondolom bocs a béna péjnt miatt :)
  • Rohamsisak
    Hali! Engem érdekelne hogyan lehet az evoIX-et beállítani úgy, hogy lehessen vele kanyarodni rendesen. Naon megköszönném ha adnál pár tippet hogy mit mire állítsak. Thx előre is.
  • tonyr #13153
    na ujra online nyomom nfs-t...
    amugy a csiterek miatt hagytam abba, és videoba is felvettem hogyan csitelnek... 1. vagyok erre hopp már 2en beértek és 2:30 idöm van h beérjek... érdekes...na mind1, ujra nyomatom a single-t a pénzért mivel amikor abbahagytam mindenki szinte zondával nyomta, és nem volt esélyem...
  • Synit HUN
    Porsche.
  • taylorp
    Közben a másik mentésemen még megvan az EVO, szted melyik jobb? Porsche vs. EVO?
  • Synit HUN
    Sztem semmi nem kell. Asszem én felkményítettem a futóművet 3/4-ig és addig is ültettem le.
  • taylorp
    Ahhoz valami speckó beállítás esetleg?
  • Synit HUN
    Sokkal jobb!
  • taylorp
    Hogy érted a behalást? Még annyira sem lehet irányítani, vagy sokkal jobb?
  • Synit HUN
    Mindegy, vegyél egy 911 turbót. Az összkerekeset. Azon behalsz!
  • taylorp
    Már eladtam. Hogy kellett volna baállítani?