14488
-
taschner #13265 Köszi.Este meg probállak. -
Blacksheep77 #13264 Azt nem tudom, milyen szisztéma alapján válogatja össze a szerver a játékosokat, de ha magyar srácok ellen akarsz versenyezni akkor a barár listába fel kell venned a őket és rákeresni a multiban akkor hozzájuk fog berakni a szerver, ah éppen játszanak.
Kezdetnek az én Nick nevem a ProStreet-ben BlacksheepHUN0 a vége nulla.
-
Blacksheep77 #13263 Az alkatrészeket a játék adott autóhoz adja nem pedig tipushoz. Ebből következik, hogy csak ahoz tudod használni amihez kaptad, hiába van két azonos tipusú autód két külön versenymódban. Amit megkapsz az egyikhez azt nem használhatod a másikhoz, megkell venned vagy szerencsésen kell zsetont választanod. Vagy csalást kell használnod, de ahogy azt már korábban írtam az nem fer dolog a többi játékossal szemben föleg ha neten is használni akarod a kocsidat. -
taschner #13262 kérdezném hogy hogyan tudok magyar játékossal játszani a neten ha nekem osztrák netem van, mert mindig csak osztrákok vannak rajta. -
Dave0092 #13261 én Porsche Cayman GT2-vel mentem, feltuningoltam maxira...
Rekordom vele 8000 pontsszámos drift, de 4 000 simán megvan.
Amit elnyertem tőle RX-7-et a GT-hez képest szar. -
Ha ez a semmi extra akkor hajjak (XD) meg.
Kösz. ha 1X dekódolom a szöveged majd legyőzöm.
Amúgy, ha grip módban 1 kocsihoz nyerek lvl4 cuccokat akkor a lvl4 cuccokat más versenymódba is használhatom? pl sprint. -
Sziasztok!
Rio-nál vagyok a Drift versenynél és nem tudom leverni. Melyik autó kell hozzá vagy mi a technikája?
Köszi -
Semmi extra, wide body kit, lvl3 tuning, turbónyomás mind az alacsony, mind a magas régióban max-ra, nyomatékcsúszka nálam 2/3 álláson, futóműkeménység eggyel a max alatt, hasmagasság eggyel a min fölött, és a Toe (vagy amelyik a stabilitást adja a kanyarodás helyett) kb 1/3-1/4-re, kormányérzékenységet meg szintén. Váltóm azt hiszem nem állítottam, illetve talán a végáttételt kicsit hosszabra. -
Dave0092 #13257 Hali!
Nah sikerült, de csak Lamboval, mással nem. Igaz azért bekellet tennem a No car damage cheat-et. de nembaj.Jó sok versenyt kellet megcsinálnom hogy legyőzzem RYO-t :S
----
Help. Lenyomtam RYO-t de még maradt 2 király, és nem tudok mennia versenynapjaira, mert minedgyiknél lakat van! -
Le tudnád irni a Lambo-d tuningbeállitásait? Nagy segitség volna. -
Én a Lambo-val második vagy harmadik nekifutásra megvertem (sose előzött meg, csak elszálltam a pályáról). Zonda-t is kipróáltam, de az számomra irányíthatatlan volt, még minimum kormányérzékenységen is ide-oda kóválygott a pályán. -
Blacksheep77 #13254 Milyen autóval probáltad még a Zondán kivűl? Csak azért mert valami nagyon rosszul van beállítva az autódon, ha ennyit szenvedsz vele! Én Fokus-szal csináltam végig a Ryo elleni versenyt és 15-20mp-ket vertem rá. De én azt javaslom, hogy vegyél egy BMW E46-ot fejleszd fel és álítsd be jól. Ezzel biztos hogy megtudod verni. Egyébként a Zondával is le kéne tudnod gyözni már csak a lóerő különbség miatt is. A csalásnak meg semmi értelme, elveszi a játék örömét! Szenvedj meg a gyözelemért. :-) -
Dave0092 #13253 Car noo damagéval probáltam már, megprobálom kilökni, de mondom az egész pálya olyan, hogy a kocsit visszafogja, sokkal jobban kanyarog, irányithatatlan lesz. Sebességéről nemis beszélve.
Valami olyasmi kéne, hogy az ellenfél kocsija totálkáros lesz ha emgnyomok valamit, vagy ha netán valaki unatkozna és már megcsinálta, szivesen elküldöm neki a sav gamemet hogy probájja megcsinálni. -
furfang #13252 Ha nem megy, ne szenvedj vele,
itt a segítség.
Ha az 1.0 verzióval játszol, akkor letöltheted.
Ha az 1.1 verzióval, akkor 01. 29.-én teszik
elérhetővé a hozzá való programot,
3 nap múlva 30.-án letöltheted az 1.1-hez is.
Azzal gyerekjáték lesz nyerned... :) -
SzocsA #13251 akkor gyakoróld a páylát! hogy ne hibázz és a leggyorsabb legyél akkor lenyomod simán! vagyis hajszálhijján!
még nem tartok ott! -
Dave0092 #13250 minden maximumon. Legkönyebb szinten játszom. És 403 a max sebesség amit könnyen ki is visz. -
SzocsA #13249 nemtudok!
nitró van? kocsid minden max? bekéne állítani a tuningnál hogy a végsebességet érje el a kocsi!
nem tartok ott!
vedd lejjeb a game erősségét királyról! mást nemtudok!
kilökni meg ugy kéne hogy a kocsi farát próbálod meglökni a kocsid elejével oldalról !
mennyi a max sebessége az evónak mert a skyline 34 es 402 km/h meny sprintben max! próbáld azzal -
Dave0092 #13248 A legjobb Lancer EVO-val van. Probáltam kilöni, egyszer sikerült is, csak énis felborultam.
Még beelőzni betudom, de az egész pálya olyan hosszű, és valamiért csúszos, hogy az csak na, végig a seggembe van 1.0 alatt, és ha cska egyszer is kicsuszol, akkor baszhatod, vagyha tulgyorsan mész akkoris mert akkor meg totálkáros lesz a kocsid.
2 SPRINT van, amit megcsinálni biztosan nemtudok...
DRIFT könnyű lesz. DRAG is, mert 10-11 mp alatt csinálom meg a 1/2 mile-s dragot, mig 6-7 mp alatt a 1/4 esedet.
De sprintet sehogyse tudom, kilökni nagyon nehéz :S
Probáltam ugy, hogy doboldalra rá, de akkor énis felborulok, valami hacket amivel az ő kocsija garantáltan betörik pls... -
SzocsA #13247 még nem tartok ott de sprontbe nem egy pontiac 67 gto ellen mész?
nemhiszem hogy egy pagani nem nyomja le? olyan jó?
próbáld meg kilökni! nem szép dolog de hatásos! -
Dave0092 #13246 Tud alaki valami ötletet dni a ryo elleni sprintbe? mert a 1100 LE-s pagano zondámmal alig tudom beelőzni ha beelőzőm akkor meg szarrátöröm a kocsim, valami ötlet? esetleg csit erre ? -
De. Nfsunlimited.net -
SzocsA #13244 nem tud valaki olyan honlapot ahol fent lennének az összes kocsi adatai hogy max tuningon hány pacisak stb.? -
10000X THX! -
Itt van az Evo X teszt: http://twn-site.extra.hu/news.php?readmore=104 -
Engem is csak véletlenül rakott előre. Kicsit csodálkoztam. Am meg nem számit a gyakrolás, mert azt nem is csináltam. -
bgabor #13240 Bár igaz, hogy a qulify intézménye valahogy nem illene bele ebbe a játékban. A legjobb az lett volna, ha minden futamban random helyen kezdene a játékos. -
bgabor #13239 Én is végigtoltam, és mindíg az utolsó helyre rakott. -
az elsö helyröl ??? h a pi**-ba lehet az elsö helyröl indulni ??? én mindig az utolsorol indulok... csodálkoztam is h nincs a game-be qualify, vagy lehet h a gyakorlásban h jo idöt megyek akko nem az uccso helyröl indulok ? -
Párszór én se indultam az utolsó helyről. -
Nem tudom hogy csináltad, hogy nem az utrolsó helyről indultál, engem minden versenyben az utolsó helyre rakott idáig.
Skyline GTR-ből meg a bolti verziót próbáltam (a drágább az a prototípus), az emlékeim szerint lvl3-on 760Le-s volt. Speed challengre elég jó, csak állítani kell a sebességváltón, mert alapból elég rövid az áttételezés, főleg a 6-é. -
SzocsA #13235 és egyszer előfordúlt hogy hajszánál én indultam az élről ezt miért csinálta a gép vagy hogy lehet hogy ne a 8. helyről indúljak hanem az első helyről? -
SzocsA #13234 különben így van mert ha átment de nem ő a gyorsabb megkapja a pontot érte mert ő ment át elöszőr!
tehát te csak akkor kapsz pontot ha javítasz az idején ha nem nem kapsz semmi! az első kocsi előnyben van!hehehe
előbb kérdeztem valamit hogy max 680 LE a skyline 35 vagy a proto? max tuningon!
-
bgabor #13233 Első állítás: Hülyeség, mert ha te gyorsabban teszed meg a távot, akkor azonnal felülírod az ő pontjait, hiába ő ment először át a kapun.
Második állítás: Ez azért nem állja meg a helyét, mert adva van a lehetőség, hogy megelőzd az előtted indulót. Viszont ha ketten ugyanannyi időt mentek a szektorban, akkor valóban az először beérőé lesz a szektorrekord.
Hogy ne okozzon gondot más versenyzők megelőzése, erősen javasolt
az összkerekes 911 Turbo beszerzése. -
Ez igaz! De aki megdönti a szektoridőt az még több pontot kaszál.
Az a lényege hogy minden körben gyorsabban kell menned. -
AlexCross #13231 azért baromság, mert aki elsőnek indul, az bármilyen bénán is megy, egy csomó pontot kaszál azon, hogy először megy át a kapukon. továbbá azért is baromság, mert ha ketten pontosan ugyanannyi időt teljesítünk két kapu között, akkor az kap pontot, aki korábban indult. -
bgabor #13230 Nem baromság ez a játékmód.
A "0 pont hiányzott" azt jelenti, hogy pontosan annyi időt mentél a szektorban, mint az előző körben, TEHÁT nem javítottad meg a szaktorrekordot. -
SzocsA #13229 mi a külömbség a két skyline 35ös között?
az egyik 60 000 a másik 90 000 és a drágább lassabb kicsit! mármint az autókereskedésben lévő adatoknál!
és tuningolva kb hány lőerős? max? mert a 34es 3as szintű motorral és a többi alap 390 km/H végsebessége van hm és aszem kb 730 pacis nálam még! -
Huh! azt naon megköszönném! -
Evo X? Mert ha igen akkor holnap kb ilyenkor már lesz az oldalamon róla 1 teszt. Ha kell küldök linket priviben, vagy inkább itt. -
Hali! Aki használ grip módban lancer evolutiont az légyszi linkeljen egy képet a beállításairól mert egyszerűen nem tudom úgy összehozni hogy lehessen rendesen kanyarodni vele. Pls help. Köszi előre is.