Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rotary & Dypee production
nfs 1 még anno kurva jo volt
és aztán a porsés is teccet aztán az ug 1 volt igazán jo még a felling és a zene nagyon ott volt aztán jött az ug2 amibe én rohadtul utáltam a 6körös szarokat föleg ha utolso 20méteren elöztek meg
most wanted =ami tetszet benne hogy végrre volt történet és luxus abb verdák
hát ez a carbon szerintem az nfs megcsufolása=szar történet, lélektelen,hulladék zene,tuning korlátok ,kurva rövid,kegyetlen gagyi unlockolási rendszer 80% 15 kocsim volt 100nál már 45 érdekes.na mindegy most itt ez az uj nfs ami megmondom öszintén engem már nem is érdekel.már csak azért is mert a tdu nagyon ott van jácottam vele és tudom nem fogok benne csalodni
tudniillik még ma is 100x több élvezetet nyujt, mint ezek a rókabõrök
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ték
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
A Carbon nem nagyon nyerte el a tetszésemet.....a rendõrök is bénábak voltak 😊
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
<MIELÖTT KÉRDENÉL OLVASS VISSSZ>
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
http://tcm.masterschallenge.net/index.php?drawtopic=1147
nézzétek meg
Acer Aspire one
Acer Aspire one
nagyon ismerõs nekem a logod -.-
jaj,tudom már mivel az én logom <#gonosz3>#gonosz3>
engedélyt adtam-e hogy használd?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Üdv: Pripyat
életében nem játszott az elõzõ NFS sorozattal csak a Calgonos Carbonnal..ahol a drift a legtutibb..mert a megjelenés elõtt épp a tokijó drift ment a moziban.."
Ez nagyon ott van! <#hehe>#hehe>
Az NFSUG 1 ütött igazán nagyott a 2 már a sok rohangászás miatt sz@r volt a MW-ban talán a geppák nyújtottak egy kis ujdonságot de mostanra már a húzzunk le még egy bõrt róla mûködik. A carbon kb 5 percet töltött a gépben ez a vadászgépes wingmanes dolog szerintem röhejes...
Üdv: Pripyat
peace
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
de scinájunk peticiot hogy a crystek csinálja mostantol a NFS-eket
Akkor ezen se lesz ujitás pont mint a Carbonba!
Kéne rakni jobb mapot
Mittomén Beach map ilyen tengerpartmellett kéne versenyezni!Az már nagyon nem jó ez az éjszakai lehangolt NFS Stilus <#szomoru1>#szomoru1><#felkialtas>#felkialtas>
De nem azért, de pl: monjunk már egy olyan auto-verseny játékot, ahol szabdon be lehet járni a várost, ennyi tunning van bene, üldözhetnek a zsaruk, töb féle verseny is van benne....
vagy te talán csak fekete-fehér tv-t néze, házimozit nem, mert az túl effektes? Igaz, a zene az mindenkinek szubjektív véleménye.
Másfelõl, ,,árkáde szar az egész". Nos hát rá is van írva : ez egy arkade játék! Nem az van rá írva :szmiulátor. Két kölünbözõ mûfaj.
Attól még nem szar hogy te nem szeretzed az árkáde-tipusú játékokat.
Én pl: a szimulátorokat nem szeretem, de attól még nem mondom hogy szar.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Jól néznek, ki, szép kocsik vanak , benne , amiket tuningolni lehet, jó zenék vanak alatta, mégis mi itt a gond?