Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragooons
De a "nép"csak azért vettem meg mert a bejátszásait jol megcsinálták amugy egy UNALMAS game volt

trogerzsiger
A carbon is azért lett olyan amilyen mert ez kell a népnek. Mert kijött az a tokijó hajsza vagy micsoda, ami elég fos.majd jön vmi jó ötlet az eanél

Panjabi Mc
Még anno az NFS 2 -vel én is gémeltem az nagyon jó kis game volt. Azokkal pedig egyetértek akik azt mondják hogy a Carbon az egy hulladék, mert ez szeirntem is így van mert annyira nyomják ezt hogy minél több tuning bele meg egy nagyon város stb. sok hujeséget aminek már semmi értelme.

Rotary & Dypee production

nem tudom mi leszz igy én az elsö nfs ota tologatom ezeket.
nfs 1 még anno kurva jo volt
és aztán a porsés is teccet aztán az ug 1 volt igazán jo még a felling és a zene nagyon ott volt aztán jött az ug2 amibe én rohadtul utáltam a 6körös szarokat föleg ha utolso 20méteren elöztek meg
most wanted =ami tetszet benne hogy végrre volt történet és luxus abb verdák
hát ez a carbon szerintem az nfs megcsufolása=szar történet, lélektelen,hulladék zene,tuning korlátok ,kurva rövid,kegyetlen gagyi unlockolási rendszer 80% 15 kocsim volt 100nál már 45 érdekes.na mindegy most itt ez az uj nfs ami megmondom öszintén engem már nem is érdekel.már csak azért is mert a tdu nagyon ott van jácottam vele és tudom nem fogok benne csalodni
Dragooons
Hát én csak a Underngrund 1-el meg a 2-vel voltam el

bertino
az 5össel kár, hogy nem játszottál
tudniillik még ma is 100x több élvezetet nyujt, mint ezek a rókabõrök

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ne-nem
A 4-est meg az 5-öst nem tudom milyen mert ne játszottam rajta.
A 3-as need for speed-et nehéz volt megunni és a 2-est is. Hónapokig elvoltam velük(beleértve az Underground 1-est), de a Carbont 2 nap alatt untam meg, ennyi idõ alatt vittem végig ennyi idõ alatt untam meg. Egyetlen jó tuningos NFS az underground, a többi szar. Szerintem elég a tuningból és legyen újra régi az NFS.
Dragooons
De hallod még alig adták ki a CARBON-t most meg jön a másik rész sok játék van igy de nem rá 3-4 honapra kiadjáka a kövi részt!És egyre egyre szarabbak lesznek adig amig mindenki megunja és kidobják a kukába az NFS részeket

bertino
egyértelmûen fos lesz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Katun
Kit idegel már a lepukkant nfs? Max kis Jóskát aki megint 2milliárdod akar driftelni majd keménykedni az adott fórumon....
ték

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Dragooons
Megint lehet idegeskedni hogy milyen jo vagy szar lesz a game!

de jó megint lehet városban száguldozni gagyi fizikával, törés nélkül stb stb....

Attila56
Tök hülyeség állandóan újrészt csinálni az NFS-nek........és mindig gyorsan kész van...és tök unalmas....de azért erre is kiváncsi vagyok 😊
A Carbon nem nagyon nyerte el a tetszésemet.....a rendõrök is bénábak voltak 😊

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

félre halottad

én azt hallottam nfs island lessz az új rész címe :/

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Dragooons
Jah

reaper4
azt hiszem ezt akkor megbeszéltük 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Dragooons
::::::::::::::::::::::::VÁLASZ ERRE GOMB::::::::::::::::::::::::::::::::

Dragooons
Te láma ha vissza olvasnál észre vennéd hogy megengedte hogy hasznájam!
<MIELÖTT KÉRDENÉL OLVASS VISSSZ>

Olcsóvér
használom valakiét?<#szomoru1>

Acer Aspire one

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

reaper4
hát nem a legjobb ötlet más logóját használni... az enyémet is vki használta ki is lett dobva...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Olcsóvér
bocs ha ünneprontó vok de

http://tcm.masterschallenge.net/index.php?drawtopic=1147

nézzétek meg

Acer Aspire one

Olcsóvér
hát fogalmam sincs hgy milyen lesz de remélem nem lesz undregrund still mer attól már hányok

Acer Aspire one

Dragooons
Okés olvastam meg irtam újra.Amugy ThAnKs a Lógót

SNAKE01
írtam

Dragooons
És baj,hogy használom?Irtam priváltott és légysz irj vissza!

SNAKE01
khm khm...
nagyon ismerõs nekem a logod -.-
jaj,tudom már mivel az én logom <#gonosz3>
engedélyt adtam-e hogy használd?

Dragooons
Istenem ez is olyan szar minta Carbon?Szerintem az Undergrund és az Undergrund 2-ö a király a Carbon már jobb mint a Most Wanted,de majd meglátjuk ez hogy sikerült!

Szerintem az újjakban is jó a játékélmény. Én élveztem. Igaz nem úgy áltam hozzá hogy ez egy ultra-relisztikus szimulátor lesz. Nem kel tõle töbet várni mit amit nyûjt.

[HUN]FaTaL
van d3d meg xp patch nfs4hez és akkor mûködik

http://goo.gl/gd6Zi5

Csabesz6
ha felismerné a video kártyám az nfs:4 hidd el azon jáccanék most...most is duke nukem +high res.pack van a gépen csak játék<#hehe>...nekem többet számit játékélmény mint 1 ütõs graf..

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SZilaJMaGGoT
Crytek optimalizál, NFS fejlesztõkkel ellentéteben... Új nfs fos grafikájához brutál gép kell, ezzel ellentétben far cry-tól is beszart anno az ember, és még megy is rendesen élvezhetõ grafon... Különben meg az EA fogja kiadni a Crysis-t te meg mivel látom ilyen nagy neo-nfs-es vagy, nemtom miért fikázod... Mondjuk gondolom te az "autós"(nem véletlenül van idézõjelben) játékokat szereted...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Király!!! Mikor szarik egyet megint az EA?? Hasmenés bazzeg...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

trogerzsiger
Attól még mért kéne bezárni a topikot? Uygis már arról szól ami a címe

Web mester
Prypiat
És különben is a legnagyobb az a Need For Speed 2 volt az SE ha jól emlékszem volt benne egy németországi pálya ahol volt autópálya hegyi szerpentin,alagút na ott nagyon sokat marhultunk osztott képernyõs módban... 😊

Üdv: Pripyat

Prypiat
"majd kb vagy 6x bezárják a topikot mert jön kisjózsi 14évesen és majd õ eldönti hogy ez így lett volna jó, stb stb...
életében nem játszott az elõzõ NFS sorozattal csak a Calgonos Carbonnal..ahol a drift a legtutibb..mert a megjelenés elõtt épp a tokijó drift ment a moziban.."

Ez nagyon ott van! <#hehe>
Az NFSUG 1 ütött igazán nagyott a 2 már a sok rohangászás miatt sz@r volt a MW-ban talán a geppák nyújtottak egy kis ujdonságot de mostanra már a húzzunk le még egy bõrt róla mûködik. A carbon kb 5 percet töltött a gépben ez a vadászgépes wingmanes dolog szerintem röhejes...

Üdv: Pripyat

Igen, és mivel régi játék a grafikájuk a maikhoz képest elavult.

Csabesz6
játszottál régebbi nfsekkel? 5töl visszafele...jah és nézz+ egy gt4 grafikát...
peace

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

omst uj motor lesz, szebb grafikával😮
de scinájunk peticiot hogy a crystek csinálja mostantol a NFS-eket

elekati
November?

Akkor ezen se lesz ujitás pont mint a Carbonba!
Kéne rakni jobb mapot
Mittomén Beach map ilyen tengerpartmellett kéne versenyezni!Az már nagyon nem jó ez az éjszakai lehangolt NFS Stilus <#szomoru1><#felkialtas>

És ez nem így van mindennel?
De nem azért, de pl: monjunk már egy olyan auto-verseny játékot, ahol szabdon be lehet járni a várost, ennyi tunning van bene, üldözhetnek a zsaruk, töb féle verseny is van benne....

Aha, hát lehet hogy furcsa az ízlésem, de szerintem jól néznek ki, pl: a Most Wanted, egyszerûen gyöyörû volt, igaz agyon-effektezet, de épp ezért nézett ki jól! HAnem tetszenek az effektek kapcsold ki õket. De már megbocsás, de valaminek azt fel róni hogy effektek vanak bene hülyeség. Nem nézhet ki egy game 2007-ben úgy mint esetleg 97-ben! Azért vanak egyre job gépek (azért is)hogy egyre effekteseb egyre szeb legyen a dolog!
vagy te talán csak fekete-fehér tv-t néze, házimozit nem, mert az túl effektes? Igaz, a zene az mindenkinek szubjektív véleménye.
Másfelõl, ,,árkáde szar az egész". Nos hát rá is van írva : ez egy arkade játék! Nem az van rá írva :szmiulátor. Két kölünbözõ mûfaj.
Attól még nem szar hogy te nem szeretzed az árkáde-tipusú játékokat.
Én pl: a szimulátorokat nem szeretem, de attól még nem mondom hogy szar.

Muki100
Az, hogy többet költenek hypolásra mint magára a fejlesztésre, már ha megnézed mennyit "fejlõdött" a széria az elmúlt 2-3 évben és mekkorát nõtt a konferáló nénik mellkasa.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Gerbill
Szerintem mindössze annyi a gond, hogy amiket leírtál, azok mind szubjektívek, tehát egyéne válogatja, hogy kinek tetszik a zene az autók kinézete stb. +akkora egy árkáde szar az egész, hogy még nézni is fáj. A grafika meg megint egy rakat fos, mosott textúrákkal, agyoneffektezve. Az autók meg úgy csillognak a sötét éjszakában, mintha Las Vegasban lennének.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Én csak annyit kérdeznék ,azoktól akik szerint nem jók az új NFS-ek, hogy mi bennük a hiba?
Jól néznek, ki, szép kocsik vanak , benne , amiket tuningolni lehet, jó zenék vanak alatta, mégis mi itt a gond?

sztem most volt vmi autos film, és most arrol lesz lespécézve