Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én is 1995 óta az összes részt megszerzem, mostanság viszont már csak a tradíció miatt.
Ugyanis a mostani irányvonalat már nagyon unom, azóta inkább Test Drive Unlimited-el nyomom a PC-én, F1 Challange Edition-al a PS3-ason, és a Project Gotham Racing 3-al az XBox 360-ason.
Az én igényeim a következõek lennének NFS terén PC-re:
- jó grafika, mint a Carbon-ban
- realisztikus viselkedés, mint a Porsche Unleashed-ben
- olyan egzotikus szupersportkocsik, mint a 2. részben, olyan szépen kidolgozott BELSÕNÉZETTEL!!!
- és nem utolsó sorban gyönyõrûszép környezet, mint a Hot Pursuit 2-ben
hirtelen csak ezek a szempontok jutnak most eszembe, bár hosszas gondolkozás után lehet még jobban is tudnám részletezni ;-)
nah Üdv
Acer Aspire one
"szép" pixelek,vakitó színek,ezért imádom a g-portalt...
http://goo.gl/gd6Zi5
Egyébként ha kíváncsi vagy, van itt egy need for speed 1 nevû topik, ott már egyszer leírtam mindent. Az talán menne az SE-vel is. Próbáld meg.
de isohunt.com /torretspy.com -onkeress rá..hátha..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
A TDU-t még nem láttam, de igyekszem egy kóbor pillantást vetni rá.
ha azt is normálisan megcsinálnák, szó szerint hibátlan játék lenne a szemem elõtt... :-)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ajánlom figyelmedbe a TDU-t.Nézz egy-két képeket a belsõ nézetrõl.Ha ettõl elfeküdtél,attól szívrohamot kapsz.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
A legeslegjobb szerintem máig a legelsõ, azzal néha játszom még. Még xp-n is fut, ebbõl is látszik, hogy milyen jó programozói munka.:-)) Döbbenetesen jó, és a belsõnézetes képek hihetetlenül jók még ma is! Azóta 1 autós játékban sem csináltak ilyen jó belsõ mûszerfalat.A játék hangulata meg nagyon jó. Az nfs szerintem két szériára bontható.
Elsõ: a Hot pursuit 2-ig tartó idõszak.
Második: Az utána következõ részek.
Szerintem az egész nfs eléggé megfáradt a hot pursuit 2 kiadásakor, maga a játék, bár nagyon szép grafikája volt, dögunalom lett. Egyetlen nfs, amit valahol a közepén abbahagytam, mert uncsi volt nagyon. Az EA is valami hasonlót gondolhatott, mert teljesen más vonalra terelte az egészet. Kijött az Underground, ami nekem nagyon bejött. Imádtam. Sokakkal együtt. A 2. részt mégjobban szerettem, bár a sok dvd-s, címlapfotózásos marhaságot utáltam benne, mert mindig a város egyik végétõl a másikig kellett utazni, és hát kinek van ennyi felesleges ideje manapság?
A Most Wantedet megintcsak szerettem, négyszer toltam végig, és hát nekem annyira nem volt gáz a játék pár hibája, mint egyeseknek. Rókabõr ide, rókabõr oda, azért rendesen beújítottak, rengeteg videóbejátszás, a rendõrségi üldözés átgondolása, sok fõnök, külön sztori építve köréjük stb. Az irányítás olyan, amilyen, nekem aztán mindegy, hogy melyiket veszik elõ, az 1. rész meg a Porchés rész kicsit realisztikusabb irányítását, vagy az underground egyszerûsített irányítását, mert mindkettõt szeretem.
A Carbon is tetszik, fõleg a Canyonpárbaj, meg a régi izomautók! És ez az, ami miatt imádom a Carbont. A régi jó batár izomautók! Egy 69-es Shelby, egy Dodge Charger, Egy Chevrolette Camaro, mind-mind egy régi klasszikust idéznek fel bennem, mégpedig a STREET ROD 1-2-õt.Imádtam, volt, hogy 1 egész nyarat végigjátszottam c64-en a Street Rod-dal.
Szóval a következõ Nfs-nek a Street Rod 3 alcímet kellene viselnie, mai színvonalon. A régi amerikai kocsik úgyis kurvajól néznek ki, a 70-es években játszódhatna az egész.A fõmufti ugyanúgy a "The King" lenne, a kocsija a 63-as fekete Corvette (mint az elsõ részben), vagy méginkább a 69-es Shelby GT 500 (mint a 2. részben) lenne. Az egész egy tengerparti falucskában/városkában játszódna a nyáron. Persze jó kis fordulatos sztorival, videóbejátszásokkal, a király sem olyan bárgyú hülyegyerek lenne, mint Razor meg a Darius, hanem tényleg egy erõs egyéniség. Szerintem lenne benne fantázia.
Szóval én ezt várnám, bár tuti, hogy az EA máshogy gondolja, és nem lesz egy újabb Street Rod, pedig megérne egy mai színvonalú felújítást a téma.
Csak kíváncsi vagyok, hogy fogják tovább folytatni a Need For Speed epizódot.
Szerintem a játékosok megkérdezése nem lenne jó ötlet. Szerintem még most is rohadt nagy az nfs rajongótábora és az egyik felének az ug1 részek jönnek be, a másiknak pedig az ug1 és utáni részek. SZóval egyik fel arra szavazna hogy legyen olyan mint a régi, a másik fel pedig hogy folytassák ezt az agyontuningolós nfst..
Sztem ien lenne egy kira NFS 😊
kutyáztam...
nah szal:
Igen, éventek kell nekik kiadni... de nem a tapasztalt autoversenyzõket kéne megkérdezni hogy miyen legyen az uj játék, hanem a rajongókat, mert nekik csinálják...
aztán segitségként, megkérdezhetik az autoversenyzõket, hogy miyen kocsik, meg miyen fizika legyen stb..................
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ha talán többet dolgoznának vele akkor jó lenne 😊)
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
test drive többi részröl irjátok siralamas.Lehet.Bár én a td 5 el rengeteget jácottam.
az öszes nfs-t végig toltam ha abbol indulok ki meik nfs-t toltam legtobbet akkor nfs!.mert jo volt,nemk volt párja,amit az ember eltudot képzelni ott volt.jo kocsik pl:toyota supra=>(itt halotam rola elöször)mazda rx-t,dodge viper,porcse 911,stb
elvileg jövöhéten kijön a tdu.
azok is adnak küldit
meg a vizual updatet csinálj!
Elakadtam az UG2-ben. Minden versenyt megcsináltam ami a térképen volt, + ami a garázs várostérképén találtam azt is. A 4. városrész nél tartok. Nemad több vesenyt és a manim is elfogyott! Mit tegyek? Van ere valami kod vagy itt a vége mert elbasztam?
Elöre is köszi.
az életembõl a c64 korszak kimaradt, de a többit végigtoltam én is 😊, egész a 5-6. részig szinte fanatikus NFS-ezõ voltam, azóta undergroundokkal is játszottam, de az már nem volt az igazi, MW siralmas, Carbont ki sem próbáltam (elsõ eset). Most újra Test Drive jön, remélem jó sokáig, addig amíg az EA nem jön rá, hogy már csak nevükbõl élnek, elõbb utóbb csak visszatér a régi feeling ott is. Más komolyabb cégek is kijöhetnének ilyen jó hangulatú játékkal. Sztem a TDU most olyat húzott, mint annak idején az NFS 3
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Nekem is pont ilyen sorrendben 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
az 1be a parton...
2Se Elnino cheat..meg hollywood pálya..
4 Kinidiak Park Bmw M5 rendõrüldözõsdi..
Ug2 tuning + szabad kószálás..
Az elsõ részt azt tényleg csodáltuk amikor kijött. Ott álltunk valami kiállításon és csak lestük milyen baba játék. Akkor kezdték árusítani a pentium 1-es procikat. De én 1-2 évig csak 486SX procival toltam =)
Kb akkoriban jött ki a Qrally kizárólag angol pályákkal, ez a két autós játék volt a csúcs.
Hogy miért mondom ezt? Nagyon egyszerû. Emlékszem gyerek koromban imádtuk C64-en a Test Drive sorozat részeit, talán különös kedvenc lett, amikor USA változatos vidékén közúton a renderõk elõl menekülve versenyeztünk a kihívónkkal. Már akkor megjelentek benne az akkori top kocsik és ki ne szeretett volna belülni már akkor is egy Ferrariba, egy Porsche-ba, vagy egy Lamborginibe? Szerintem mindenki, és ki ne szeretett volna valós következméány nélkül száguldozni? Szerintem mindenki és ez volt a sikere a játéknak. Az akkori grafikai szint a maihoz képest nevetséges volt (16 szín 160*200-as felbontás), de mégis nagyon tetszett nekünk. Aztán a Pc térhódításával is megjelentek a Test Drive-ok PC-n elõször Monochrom, majd CGA, aztán EGA, majd VGA grafikával. A retró újra feldolgozások (igen a 90-es évek elejei PC-s játékok sokszor régi C64 és más korábbi otthoni gépek átírt játékai voltak). A sorozat PC-n is sikeres volt, de a TD 3 részétõl elindulét a hanyatlás, s rosszabbnál rosszabb részek jöttek. Közben jött fel a konkurencia, de igazi országúti verseny nem volt a konkurencia kínálatában, míg nem eljött a Pentium 1-esek idején a NFS. Az akkor jött, látott, s totális gyõzelmet aratott. A recept egyszerû volt, legalább is nekünk "öreg rókák számára" másold le az elsõ Test Drive-okat, grafikailag tuningold fel, s add ki mint új játékot. A másolás jól sikerült nem is akartak túl sok dolgot hozzáadni, azaz voltak márkás kocsik, rendörök, országút szag és verseny. A grafikai tuning viszont döbbenetes volt akkor. Nem volt olyan autós játék ami akkor egy lapon említhetõ lett volna a NFS-sel. Ez jelentette a sikert. Akkor még a fizikai is jó volt, legalább is a mai light-os fizikájú NFS-ekhez képest. Virágzott a NFS, egyértelmû volt a folytatás, jött a 2. rész, ami a túlzott hardver igénye végett (s hozzá nem oly jelentõs grafikai plusz) kisebb sikert hozott az 1. rész után. Majd a 3. résznél az EA 19-re lapot kért. Azaz behúzta, hogy a 3. részhez kötelezõ volt az akkori csoda fegyver, azaz a 3D gyorsító. Szerintem sokan pont a NFS 3 miatt vettük meg elsõ Voodoo kártyánkat. A 4. részben megduplázták a pályák számát és a rendõrök komolyabb szerephez jutottak szerettük azt is. Az 5. rész viszont az árkád részek után ismét a szim rajongóknak próbált kedvezni, talán ezért is szeretjük sokan legjobban, vagy az 1. rész után legjobban az 5. részt a Porsche Unleashed-et. A 6. rész ismét rendõrös volt, a grafika is sokat javult, de kevés plusz dolgot kaptunk ezen kivül, azért én még azt is szerettem. Majd jött a tömény mûanyag korszak, az elsõ UG újszerû volt, s szerintem még tetszett is az NFS fanok többségének, a 2. rész meghozta azt ami 1. részbõl kimaradt a szabadságot (tulajdonkéép a 2. rész szerintem a legjobb "újkori" NFS), de ami utánna jött az amár sokak számára rókabõr volt és egyre hangosabban kiáltják a végét a sorozatnak. Az eladások ennek még ellentmondanak, sokan elhiszik magukraól hogy sinautó az valóság és trendi matricázás megfogja a fiatalokat. Persze amíg a prompt eladás az EA-t igazolja, addig minek váltani?
Persze anno a 6. résznél is kezdet unalmassá válni a sorozat, de mivel sokáig nem volt konkurancia, ezért fogyott a széria, majd jött a Midtown Madness és hirtelen igazi konkurens jelent meg, s gyökleresen új helyszin jelent meg, azaz a belváros. Az EA talán ezt meglovagolva váltott. Kérdés, hogy a Test Drive mit vált ki az EA-bõl, ismét vált és az unalmas neonfényes városok után végre visszatér a mediterrán partvidék, és az a alpesi tájakra, vagy marad még a betondzsungelben?
Én nem tudom, de számomra a változatosabb vidék és a luxus járgányok jönnek be, s szerencsémre legyen mondva a Test Drive jó részt ezt teljesíti is.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...