Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De remélem lehet majd tuningolni benne
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
http://goo.gl/gd6Zi5
pro street....nc-.-
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Per Aspera Ad Inferi.
Mit kapunk most. Sötétséget!<#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
hány joy-t törtem szét rajta, hány hónapon át nyûztem, hányszor mentem végig már-már csukott szemmel a pályákon, hányszor sírtam még mikor nem hozta meg apa (tudni illik EREDETI... bizony ... manapság nagy szó), de hát akkor még megérte pénzt adni a játékokért...
<#sir>#sir>
sajnos az nfs 4óta... felteszem...3-4 óra... elviszem a feléig... rájövök hogy szart sem ér, nem ad semmi élményt (csaló AI-t nem szeretjük)
aztán gyors törlés... és nem azért mert így állok hozzá, sõõt
carbon-t is nagy vidáman telepítettem, de 10% után nem tudtam leülni vele játszani...
u dont have to listen anybody else but me
Szal nagyon remélem az EA kijön abból a csapdából, amibe az underground szériával kergette magát, és le tudnak majd tenni egy valóban minõségi játékot (sajna kicsi rá az esély).
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Mert sztem ezek az NFS-ek egy nagy kalap fosok már Underground2 még jóvolt de Most Wanted,Carbon unalmas szarok. kéne valami ujatt mutatniuk sztem vagy 2063-ba is ez lessz a trend csak akkor már ûrjárgányokal ??
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Igazából nekem a legjobban az 5. rész jött be, utána már lejtmenet erõsen a színvonal. Az undergorund 1. része még úgy ahogy jó volt, utána a másodikat már nem nagyon szerettem, a többivel meg csak az alap kipróbálás szintjéig jutottam az uninstall elõtt (rókabõr).
Ha már az ilyen sztrítracsingolós dolgora mennek, akkor miért nem képesek egy szimulátort összehozni? És nem csak a fizikára gondolok itt, hanem a játék menedzselõs részére is. Számomra nagyon kiábrándító az, hogy rádudálok az utcán egy-két másik autóra, legyorsulom õket, aztán irány a bót' oszt ugrik is a turbó az autóba magától. Ez totálisan megöli azt a dolgot, ami az autó tuningolásának a lényege sztem. Ráadásul nagyon sok dolognak köze nincs a valósághoz mind technikailag, mind értékarányokat tekintve.
Ha ez az új rész megmarad az utcai versenyzés (ami már magában elég ellentmondás) sémájánál, akkor a srácoknak valami nagyon újat kell kitalálniuk, hogy sikeres legyen. Ennél témánál én inkább szívesen látnék egy autós "életszimulátort", mint azt amit az utóbbi pár részben csináltak.
valami megmozdult az EAban mikor kiadta..
most a tokijó drift -(ja ez a "hajsza" ez mekkora fordítás)
valamelyik drifter mondta a TVben hogy a DRIFT szót nem lehet lefordítani 1etlen nyelvre sem.. de ez mellékes)-
volt a menõ..mikor kis józsi a driftben 200millió pontot szerzett a másik meg halállra idegesítette magát mert nemtudott driftelni..
mikor a calgonba driftre mentem teljesen megváltozott a kocsi irányítása..helyettem ellenkormányzott a verda..
sztem sokan úgy vagyunk h elég a sötétbõl..nappal is lehet faintosat versenyezni..
mellesleg az EA is csinálhatna olyat mint a C&C tervezõi..
a játékosok "készítik" a játékot..
bár nekünk eu-soknak elég kevés beleszólás lenne..
de ez a jövõ zenéje 😉
addíg az emlékek szólnak 😊
Az U az akkor még új volt és volt valami arcade jellege nem bejárható terület meg kurvaaanya (engem az nem izgat)
egy szó mint 100 az enefest tényleg megölték... (sajna, pedig az egyik kedvancem volt)
a kövi részt meg sem nézem
most február van..jön pár fake ps kép..és majd a vérpistik megmondják h ez az igazi mert a barátjának a barátja annak a feleségének a férje ott dolgozik az EAnál..<#idiota>#idiota>
Azóta nekem megvan a véleményem errõl a site-ról
Viszont azt hogy az E3-on konkrétumokat is megtudunk lehetségesenk tartom mert már így csinálják egy jó ideje
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Végülis az UG tényleg egy egészen darab volt, jó zenével, akkor még újnak számító éjszakai feelinggel, tuninggal...de az UG1 után már az összes NFS egyszerûen egy szarkupacra sikeredett...talán még a Most Wanted, az még úgy ahogy elviselhetõ volt, de tényleg csak a ritka unalmas órák eltöltésére...nade a carbon..kitérni sem érdemes rá, akkora egy szar okádék lett...szinte szégyenlem magam, hogy kipróbáltam..
Nos tehát a lényeg az az, mint oly sok játék esetén: a régi hangulatot semmiképpen nem fogják ezek az új tucatgame nfs-ek visszahozni, max a 10-12 éves vérpistikék lesznek elégedettek vele...valóban csak a név az, ami eladja ezeket a szarokat...elég szomorú...
3-4-5 ami számomra JÓ NFS...
de ne vitatkozzunk ezen...
majd lesz valamilyen NFS November környékén..
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"