Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol

gépigény ? XD

hmm GTR2 feeling + tuning 😄

már csak GTR2 fizika kéne..

Nem hinném hogy guberált, inkább ha megnézzük a kocsit a trailerben látszik hogy kicsit megviselt már szegény, össze-vissza van foltozva, "varrva (a sok X a kasztnin)", ez arra utal hogy nagy szerepe lesz a törésnek - javításnak sztem, és remélem hogy nem csak DRIFT módban fog akkor már törni az autó

Jó lesz már ha nemcsak a gázt kell tövig nyomni, mondjuk utóbbi idõkben (Carbon) azért már a Canyon Race-ekben sem lehetett full gázzal végigmenni mert kicsit megsúroltuk a falat és kaptunk is +20 M hátrányt.

talán ez a rész visszahozza a régi NFS színvonalat (persze megint csak a remények, de ki tudja mi lesz)
PJack
na nemmegmondtam h az marad a neve?😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

KapuBen
megerõsítették a pro street nevet info

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Ja😊
de szerintem nem a semmibõl találták ki, hogy az új NFS Pro Street lesz
vagy Photo Shop , de ezt már kitárgyaltuk 😊

Lehet hogy Play Station lesz<#idiota>
sztem igen 😊

vagy ha nem is Pro Street, de PS lesz a játék röviditése az tuti , ott a lufi, meg az ea-s srácok is csak NFSPS elõzetesnek hivják a videót ! 😊

SNAKE01
nekem a carbon egy délután volt,pedig nem siettem mindent megcsináltam még pár challengeket is,és több autóm volt karrier módban feltuningolva.szóval remélem ezzel többet kell majd szenvedni,vagyis hosszabb lesz

az ott "PS" lenne azaz Pro Street?
SLICK
azért remélem nem azzal fogják elbaszni, hogy egy guberált autóval kell száguldozni

A kocsikról csak annyit,ha már motor tuninmeg optikai tunning meg stb stb...tuning akkor nem értem hogy képesek berakni egzotikus autókat...szánalom.Ahelyett,h akkor tényleg a gizda tuning verdáknál maradnának.
Ha van törés akkor nemhiszem,h több autóra számíthatunk(gondolok itt a licenszre,melyik márka,h engedi a töréseket a játékban stb...)
ez iyen fun lista...

SLICK
sztem novemberig vagy míg meg nem jelenik a játék, kismilliószor fog változni a lista

nekem a carbon 100% volt 3 nap és elsõ nap 38%-tól még újra is kelklett kezdenem...

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

kevés az autó....az aston martinokat meg szedjék ki belõle de azonnal!!!!!!! rakjanak be bmw-t meg egy-két peugeottot és jó lesz

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

zsolt9999
ez hosszabb lessz mint a carbon? mert éna a carbont végigvittem egy hét alatt kétszer

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

Én nem vagyok ilyen pesszimista, pedig a carbon már kihúzta nálam a gyufát...

A video szerint lesz benne törés végre

Az NFS sorozattal ugyanaz baj, mint az összes EA sorozattal (FIFA, NFL, NBA, NHL) Nincsenek rákényszerítve a fejlesztésre, mert nincs konkurencia. Az NFS-el szemben megjelent a Test Drive Unlimited, ami azért odacsapott egy-két pofont az EA-sek pofikájára. És most úgy néz ki, hogy eljött az ideje, hogy a már rég készen lévõ törésmodellt beletegyék a játékba -ezzel kvázi megpróbálnak a TDU fölé kerekedni (bár a TDU folytatásában is pedzegetik a törés bevezetését.

Na mindegy. Remélem az új NFS újra fényesíteni fogja az emblémát és nem koptatni...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

SNAKE01
ostobák,idáig is volt mindenre NFS,még mobilra is,most is lesz,pc-re meg biztosan...

PJack
én is, énis!

remélem igylesz 😄

PJack
hát gondolj bele, carbonnal is így volt.
én is tökre elkeseredtem, h nem lesz pc-re - mert nincs konzlom:\ - és akkor az utolsó pillanatban bejelentették, hogy pc-re is kijön! bár... nemtom...

talán látogass el a EA oldalára!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

barnie1990
Biztos,hogy ez a hír nem fake?

Zene nélkül mit érek én?

újabb selejt termék - játék helyett,de le lehetne kattani már erõl a tuningolós vagánykodós témáról 555dik alkalommal már baromira nem csigáz fel! NFS DEAD!<#levele><#levele><#gunyos1>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

nfs még mobilra is lesz meg wii-re 😄D

SNAKE01
tévedés

nem, de csak ps3, meg x360 ra van kiirva....
gondolom neked egyiksincs

Én nem azt mondtam hog ymindenkinek az lesz csak, hogy érdemes lesz kiadni az EA-nak a gamét pc-re is mert küldöldön már lehet hogy sokkal jobban elterjedtebbek az új karik, nem úgy mint ebben az "elkúrt" országban.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

jöhetnek,de nem hiszem,h már év végére(akár) mindenkinek dx10 karija lesz a gépében...
Mivel jönnek a DX10-es karik szerintem érdemesnek találnám ha kiadnák bár õk tudják majd kiderül

SNAKE01
már megint kezded?😮
hányszor akarod bannoltatni magad?

viszont megöletem az EA-t ha nem adják ki PC-re

bertino
hát ez egy gyönyörû álom

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

"megjelent egy visszaszámlálás, ami szerint május 31-én jön a nagy leleplezés, és a teljes bemutató videó"

már vágom
DJ Skyline
gondolom részletesebb infók, az hogy máris játék, az teljesen kivan zárva! jön egy videó, és 1 hét múlva már játék, jó is lenne! 😄

Ez most mi lenne konkrétam 8 np múlva játék vagy csak videó 8 nap múlva!
EA- nál nem szoktak ilyen elhamarkodottan kiadni semmit, ráadásul én a gametrailers.com- on azt olvastam hogy csak Ps3 Xbox360- on lesz!!??
Katun
Mintha az elsõ és hátsó felnik nem ugyanazok lennének. XD
Remélem olyan lesz mint a Street Legal.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

jaja 😄
utolso kép azlee, hoyg az egész szopatás volt, és vége az EA-nek 😄

frissült a hivatalos oldal, mindennapra egy kép 😄

gduck
lol! Szokás szerint a negyedik negyedév nem fog elmúlni NFS nélkül 😄 Remélem jobb lesz mint az elõbbi két rész, mert azokat - hiába vagok NFS fan - a vége felé már úntam (vmi újdonság jól jönne!) ...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

hát igen ez az rx-7 eléggé össze volt tûzve hogy egybe legyen

Evogordon
Remélem olyen lessz hogy buherkodni kell majd a játékban és olyan kocsik lesznek mint a videóban 😄 jó összetört össze szegecselt járgányok.

nekem sincsen vele bajom 😊

bertino
így van, bár spec ezzel nekem nincs bajom 😄

a videoban én láttam jól és elöl meg hátul kül felni volt???

bertino
jjáááá most játszottam NFS4el :ASD:ASD:ADS:ADS?AFFA😄:AF?AFF:
nagyon szar képet renderelt a VGA, csorikamat d3d-ben el se lehet indítani xDDD

Evogordon
Látjátok azokat az X-eket a kocsin? Milyen nyálas már hogy szét van törve a kocsi és azzal van összefogatva (Y)