Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gépigény ? XD
már csak GTR2 fizika kéne..
Jó lesz már ha nemcsak a gázt kell tövig nyomni, mondjuk utóbbi idõkben (Carbon) azért már a Canyon Race-ekben sem lehetett full gázzal végigmenni mert kicsit megsúroltuk a falat és kaptunk is +20 M hátrányt.
talán ez a rész visszahozza a régi NFS színvonalat (persze megint csak a remények, de ki tudja mi lesz)
LAMBORGHINI THE BEST CAR
de szerintem nem a semmibõl találták ki, hogy az új NFS Pro Street lesz
vagy ha nem is Pro Street, de PS lesz a játék röviditése az tuti , ott a lufi, meg az ea-s srácok is csak NFSPS elõzetesnek hivják a videót ! 😊
Ha van törés akkor nemhiszem,h több autóra számíthatunk(gondolok itt a licenszre,melyik márka,h engedi a töréseket a játékban stb...)
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
A video szerint lesz benne törés végre
Az NFS sorozattal ugyanaz baj, mint az összes EA sorozattal (FIFA, NFL, NBA, NHL) Nincsenek rákényszerítve a fejlesztésre, mert nincs konkurencia. Az NFS-el szemben megjelent a Test Drive Unlimited, ami azért odacsapott egy-két pofont az EA-sek pofikájára. És most úgy néz ki, hogy eljött az ideje, hogy a már rég készen lévõ törésmodellt beletegyék a játékba -ezzel kvázi megpróbálnak a TDU fölé kerekedni (bár a TDU folytatásában is pedzegetik a törés bevezetését.
Na mindegy. Remélem az új NFS újra fényesíteni fogja az emblémát és nem koptatni...
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
én is tökre elkeseredtem, h nem lesz pc-re - mert nincs konzlom:\ - és akkor az utolsó pillanatban bejelentették, hogy pc-re is kijön! bár... nemtom...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
gondolom neked egyiksincs
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
már vágom
EA- nál nem szoktak ilyen elhamarkodottan kiadni semmit, ráadásul én a gametrailers.com- on azt olvastam hogy csak Ps3 Xbox360- on lesz!!??
Remélem olyan lesz mint a Street Legal.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
utolso kép azlee, hoyg az egész szopatás volt, és vége az EA-nek 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nagyon szar képet renderelt a VGA, csorikamat d3d-ben el se lehet indítani xDDD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!