14488
-
#3570 Szép a banner, jól néz ki ez a bömbi, viszont egy exo X v. a skyline utódja mellette még szebb lenne :) -
#3569 ^^kevered a dolgokat...
A procinak az a dolga gépedben...(a géped agya..úgymond^^), hogy egyszerre több ablakot megtudjon nyitni(tápnak is köze van ennél),ne akadjon meg a játék közben stb..
A videókárty a megjelenítési dolgokat mutatja neked..(értsd:textura...képminőség ..)
A ram meg az akadást...minden összefüg mindennel...a gép meg ahogy tudja úgy hozza ki...ha már venne akkor jót vegyen mert ne kelljen cserélni 1év múlva..nem tudjuk mi lesz 1év núlva
Ja és ezt a feliratot sztem töröljétek mert nagyon idegesítő, hogy nem látom amit írok.. -
Gabee667 #3568 8800 hoz azér már inkáb akkor intent vennék had hujjon a férgese. -
#3567 Sztem 8800 GTS-nél ne vegyél gyengébbet. A 8600-hoz fölösleges a 6000-es proci. Inkább olcsóbb proci és 8800 GTS. Vagy a legjobb ha marad a proci is + 8800 GTS :D -
Gabee667 #3566 Ja télleg már látom. Jó választás különben megfizethetö áron relative jo minöség. Nincs olyan meszze már az a nov 13. Jaaa... -
#3565 A demó elvileg pár nap múlva, a teljes pedig nov 13[usa], nov23[eu]. -
#3563 Azért mert ez a DigitalDownload verzió rendszerkövetelménye ;) A DVD-s verzióhoz nem kell internet kapcsolat :) -
#3562 hát nem éppen hasonló a gépünk... ezt csak meg akarom venni.
a mostani: ASUS P4P800, 2x256mb 333MHz DDR, P4 2.4GHz(3,1GHz-re túlhúzva) 40GB hdd, NVidia Fx 5200, 300W táp... -
#3561 a net nem kötelező... -
Gabee667 #3560 Majdnem ugyanolyan gépün van...majdnem -
#3559 szabad hely asszem 8gb kell neki -
#3558 nem csak a most wanted volt jó. most sok év után újra elővettem az underground-ot és az underground2-őt, és sokkal élvezetesebb mind2ő mint a carbon volt. ilyen éjszakai-tuningolós lehetne még egy, de ne scesznék el mint a carbont. de én már nem reménykedem, sztem nagy égés volt , ki se adtam volna -
Gabee667 #3557 Hello. Télleg ez az ajálott redszerkövetelmény ez nem fake ilyenszép garfika fog ezen futni? És miért köteketö a internetkapcsolat? Elöre is köszönöm.
AJÁNLOTT RENDSZERKÖVETELMÉNY
Processzor: Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD 2500 Mhz
RAM: 512 MB (1 GB, OS Windows Vista)
Videókártya: 256 MB, DirectX 9.0c
Szabad hely: 4 GB
Meghajtó: DVD
Internetkapcsolat: 512 kb/s
Operációs Rendszer: Microsoft Windows XP (32 bit), Windows Vista
-
#3556 hát igen a full carbon nem hozott sok új dolgot nekem jobban tetszett a most wanted és még mindig azzal nyomok versenyeket ha tehetem -
#3555 nekem pl a carbon demo sokkal jobban tetszett mint a full.
Mindenki sorba küldte fel a driftképét és nagy versenyek folytak akkor,utánna meg kijött a full és mindenki 2 nap alatt kiakasztotta és off topic) -
#3554 Na ja -
#3553 emléxem a gamestar-ra is felrakták egymás után vagy 3x a carbon demo-t mert annyira tul volt terhelve(emléxem azokra a szép napokra a gép előtt ülve bámulo szemekkel vártam a demo-t és a forumba percenként többen irogattak és egyszer csak kijött, na meg az arégi jó gépigény) -
#3552 Hát lesz egy állapot,az biztos -
#3551 Az azé érdekes lessz hogy a megjelenésnél mennyire fognak terhelődni a szerverek amiken a demó vagy az full game lessz -
#3550 Az EA magyar oldalára ez van kiirva: PC - 2007. 11. 23. -
#3549 A demónak elvileg ki kellene jönnie legalább jövő hét közepére...vagy hamarabb:))) -
#3548 jaja,nem ártana -
#3547 Őszi szünetben jó lenne már tolni :)
Legalább a demo-t. -
#3546 én 1.-jét tudok -
Dénes é #3545 14 -
koandras #3544 Most mikor is jelenik meg a pro street mert má láttam 3 időpontot is?
A legkorábbi erdekelne (USA)! -
#3543 eghyütt vagyok veled nekem is ugyanez van:D -
#3542 pedig júniusig még reménykedtem, hogy menni fog a gépemen, 512mb ddr rammal, fx5200-essel, 2.4gh-es p4-el, de mostmár feladtam...
de azért letöltöm ,hogy meglgyen, mert tavaszra új gépet veszek. -
#3541 Igen látom vágod a témát....attól eltekintve hogy nincs mindenkinek sm3-as videókártyája..sztem nem lesz ez...csak lesznek benne külön ,,effektek"...és be lehet kapcsolni és ki...szvsz..de nem biztos..:) -
#3540 Jaja...ha nem is szaggat, de érezhetően nagyot lassul... -
#3539 Apropo! A gumifust az akkor most SM2-es vagy SM3-as effekt lesz benne? Mert attol, hogy a game maga az SM2-es lesz (eleg hozza Shader Modell 2.0-at tudo videokartya), attol meg lehetnek benne SM3-as effektek, amik SM2-es videokartyaval nem is fognak mukodni. (lasd.: Oblivion + HDR, esetleg Oblivion AA+HDR) -
#3538 a gumifüstnél beszaggat , remélem lehet majd valamit kezdeni vele a beálításoknál. -
#3537 Aha...szóval csalás... -
#3536 MI= mesterséges inteligencia (ha jól tudom :) ) vagyis a gép. Aki mindig csal. -
#3535 A catch-up feature az az, amikor a gep behozza a behozhatatlan elonyodet. Tehat amikor hiaba vezetsz fel palyanyival, ugy jon fel utanad, mintha sinen huznak, es 500 mph sebesseggel jonne. Tehat akarmit csinalsz, utoler, beer. Na ez a catch-up, amit sokan nem szivesen latnanak a ProStreet-ben. -
#3534 Az íveket elnézve sztem driverünk a nyomi. De lehet direkt azért hogy lássuk a többieket is. -
#3533 Miért kell törölni a hsz-em szabi?-.- ... -
#3532 MI is az pontosan? Mivel láttam kiírva a Most Wanted online módjában de nem tudom hogy mi az... -
#3531 De ha egyik sem, akkor remelem, hogy nem a catch-up-ot turboztak fel benne.. -
Szabi1991 #3530