14488
-
#3610 Remélem nem voltak még:)
-
#3609 érdekességképp: épületek a valóságban és a pro streetben
-
#3608 És te megosztottad velünk azt az információt,hogy megjelent-e már a game?:)
Egyébként tényleg nyugi emberek,nem kell nekiesni mindenkinek.. szépen kiírni a bannerbe,hogy nem,még nem jelent meg a game,és nem,nem tudjuk mikor jelenik meg,aztán nem lesznek viták -
Teljesen igazad van!
Csak bizalatlan vagyok a faq frissítésével kapcsolatban is, de most már akkor nem kérdezek.
-
#3606 Bejössz ide , és látod a betűket, hogy : "mielőtt ...FAQ-ra!"
A FAQ-ban nov 14 van írva , akkor meg felesleges mekérdezni ,hogy megjelent-e már , mivel mi is abban a tudatban vagyunk ,hogy nov 14-én jelenik meg a játék.
TErmészetesen a FAQ folyamatosan frissül , és ha meg is lenne jelenve a játék , nem lenne ilyen pangás. -
Látom a megnyitott témáid!
Elég inteligens emberre vall!
Pl.: Te szartál be?
úristen! -
#3604 És szerinted a házigazda sohasem alszik?
Mindezektől függetlenül nem hinném, hogy szentírás ami a faq-ban le van írva!
Vagy az? -
#3603 ...ezért szeretem ezt a fórumot...
Olyan okosak és tájékozottak a fórumozók, csak azt nem tudom akkor minek fórum?
Elsősorban a lényege az lenne szerintem, hogy mindenki megossza a másikkal azt az információt mely birtokában van, nem pedig fikázza azt amiért nincs ideje olvasgatni órákig. -
#3602 Na , akkor majd megkérjük a házigazdát , hogy írja ki nagy piros betűkkel , hogy a játék még nem jelent meg :) -
30-35 évesen pedig -normális esetben- nem fér bele az értékrendbe, hogy folyamatosan nyomon kövesse egy játék megjelenésének időpontját az ember. -
#3600 ha Nov7. láttál..akkor október 29.én valszeg még NEM jelent meg a game...
[headshot] -
Tudok olvasni, viszont jelzem a faq-ban nov.14 van azt hiszem, a gamestaron nov7.
Nem a hasamra ütöttem, mert máshol volt róla szó, csak én sem hiszem, hogy ennyivel előbb fellelhető ezért kérdeztem
-
#3598 jajj
-
#3597 Életkor: 30-35 között
Ha ,ez az álítás igaz, hát akkor.... -
Dénes é #3596 igen már kb. másfél hete !! nagyon jó ember ajánlom FIGYELMEDBE . meg azt is hogy tanulj meg olvasni ... -
Megjelent a pro street?
-
tzsoltika #3594 már nekem sincs meg... nem tudom mi lehet a firefoxxal... :S -
#3593 nekem meg szép fokozatosan tűnnek el a bannerek, csak itt van még meg... -
tzsoltika #3592 Látom a bannert! -
#3591 bazzmeee lehidalook idiota.... -
#3590 -
#3589 Inkább kanyarodjunk vissza a ProStreet témához, de kössz a tanácsokat... -
Gabee667 #3588 Igy jártál -
#3587 LOL
xD hehe :D megkaptam -
#3586 :d -
#3585 én ha bekapcsolom a gépem Pakson megcsúszik az ékszíj xD -
#3584 A procinak az a dolga gépedben...(a géped agya..úgymond^^), hogy egyszerre több ablakot megtudjon nyitni(tápnak is köze van ennél),ne akadjon meg a játék közben stb NA szóval már itt ledobtam az ékszíjat Vegyetek erős tápot az gondolkodik ja meg ramtól szakszerüen NEM AKAD -
#3583 kickbandestroythx!!!!! -
#3582 Az IGEN! -
#3581 LOL -
#3580 lol,látom megy az osztás:D -
Gabee667 #3579 GURU -
#3578 LOOOOL!!! a szakértő -
Skyline #3577 Végre normális dragot látok nfs játékban!:)
Már csak az lenne manna ha állítgatni lehet télleg a verdát..:)
Legalább nem unatkozok péntekekig:) -
#3576 Istenem, ennyi fasságot :DDDDD -
#3575 -
#3574 Nem keverem! A 8600 lehúzza a 6000-es procit. -
Gabee667 #3573 Mert az egyetlen pozitiuma az amdnek az ára...szerintem -
danithe #3572 A gépigényböl:P -
danithe #3571 AMD-böl miért kéne keevsebb? :)