14488
prostreet
  • amdopteron
    vki mondja meg nekem hogy kb ezen a gépen hogy fog menni:S:(mert nem lenen jó ha szar lenne
    Athlon64bit3000+754
    1gb ddr400
    6600gt
  • broman191
    Azt kikalapáljuk ócsóé'.:D De a lámpával mi lesz?:)
  • hitman43
    lehet... :D
    de éppen ezért kell jobban vigyázni, nem eszetlenül menni. :P
  • Dave000
    Én elsősorban nem úgy gondolkodok hogy úgy is összetöröm :) Meg a lökös ami kb. ugyanott van árban azt nem sajnálod? :)
  • DarkSector
    Ha meglesz, akkor megmondom.
  • Szabi1991
    React Team Sessions
    Nitrocide
    Rogue Speed
    G-Effect
    Super Promotion
    Battle Machine
    Noise Bomb
  • DarkSector
    Jó Fos Wanted-ben eleve tunnying nem vót szerintem....
    Carbon meg amúgy is gázos téma....a carbon egy félresikerült valami vót.
  • broman191
    Akkor felteszed a lámpákat, első versenyben meg összetöröd...volt értelme...:D Szóval ezért is nem lesz.:)
  • pidgey
    Helosztok!

A NFS ProStreet-ben csak ez a három ellenséges csapat van:
    Battle machine
    React team sessions
    Super promotion?
  • Szabi1991
    az utsó 2 részben nem..
  • DarkSector
    Mié?
    Eddig nem vót tán lámpacsere?
  • hitman43
    Igen a lámpa "cserélgetés" sztem is jo lenne...
    Elég jol fel lehet dobni az autot egy LED-es hátsó lámpával. :D
    Vagy esetleg ujra Xenon. Megint Kelvin fok alapján lehetne cserélni, az jo lenne! pl: Bi-Xenon 10000k :P
    Angel Eyes-rol nem is beszélve :)
  • Szabi1991
    juiced 2 ben van :D
  • Dave000
    Csak azért, mert manapság már elég általános a tuning verdákon az éndzsölájz meg a ledtecnik hátsólámpa, szerintem egy korhű játékban ez alap kéne legyen. De ez az én véleményem.
  • hitman43
    helyes beszéd! :DD
    nekem is ez a véleményem.
  • Szabi1991
    hát jólenne a silviára egy tuning lámpa :D
  • Dave000
    Aki meg tölti azt figyelmeztetném, hogy amikor a telepítő megkérdezi hogy formatálja-e a C: meghajtót, akkor már késő lesz :D

ON: Van arról infó hogy lámpát lehet-e majd cserélgetni a kocsikon? Mert a többi elem gondolom autosculp.
  • Szabi1991
    aztán bannolják is ha kiderül..
  • Nohab
    Szerintem lesz restart.
  • Pókmalac
    én tudom hogy melyik magyar torrent oldalrol beszélsz..azon én is fent vagyok....tutko hogy kamu de láttam hogy már fél orája 200-an szedik egy gyerekröl:) egy biztos jo lesz az aránya....
  • Szabi1991
  • DJ Skyline
    most gondolj bele, valóságban is ha összetöröd a kocsid, akkor viheted a szervízbe, rosszabb esetben meg magadat a kórházba! :| legalább kicsit arra össztönzi a népet, hogy használja a féket (és ez mind rímelt ), oda figyeljen a másikra, ne menjen mint a barom, tudván ha neki megy valaminek annak úgy sem lesz következménye azt leszámítva, hogy romlik az ideje, esetleg megelőzhetik :|
  • DJ Skyline
    szerintem az ilyen fake megjelenés hírek is nyugodtan mehetnek az off topikba :|
  • drop
    szerintem ez a topic házigazda dolgot hagyuk már inkább egy kérdés mindeki várja hogy törjön az autó de kérdem én többibe is frusztrálo volt pénz szerezni hogy feltuningold a kocsidat na most gondolj bele széttöröd azt javitási kölcség elviszi a pénzt, uj cuccokra nem marad semmivagy igy akkarják növelni a játék hosszát többször told végig egy futamot pályát na lehet kövezni
  • balika16
    inkább a demorol beszéljünk!!!Már vároma énteket csak messze van:D
  • SimaSuna #4287
    megvárom míg bejelentik..megvárom míg seeder lesz..letöltöm..megnézem..lehet törlöm a francba lehet nem,..de várok -.-
  • offkorz
    bizonyítékot -.-
  • SimaSuna #4281
    butított graffal...
  • kovecses
    lényegtelen, menni fog majd meglátod. A Crysis-re si azt irta hogy 2,8 GHz aztán egy 1,8 GHz-es Barton-on játszom vele.
  • DJ Skyline
    mindegyik befuccsolt nálam :D mondjuk minimumnál csak az egyik
    CPU Speed
    Minimum: 2.8 GHz (3.0 GHz or higher for Vista)
    You Have: 2.41 GHz
    recommended-et már nem is említem, ott kb ilyenek feleltek meg, hogy dvd, hangkártya, directx verzió, szabad hely!
  • Purga
    Köszi, jólesik :)
  • hitman43
    Részben egyet értek Veled!
    De inkább azzal, hogy ennek is örülni kell most. Majd lesz ez jobb is...
    :)
  • Máté94
    De ha meg olyan a törés mint a Burnout Paradiesba az már egy kicsit nehéz
  • skyli991
    Nekem tetszik. Jobb a sebességérzet :D
  • Purga
    A törésmodell meg pláne az, az egyik videóban majdnem 200-al megy neki egy oszlopnak és éppenhogy csak leesik a motorháztető....kemény.
    Jó tudom, örülni kell, hogy már legalább van benne, de ez hát hogyismondjam...
  • Purga
    Nemtudom, hogy észrevettétek e, de IRREÁLISAN gyors a játékmenet, nézegetem a videókat erről is és azt látom, hogy megy akárhánnyal, de a kép meg úgy változik, mintha az akárhány többszörösével menne, ami nem jön be :(
  • Máté94
    A játék majd nem menne a gépemen,de csak nagyon kicsi kellene,hogy meg legyen a minimum
  • hitman43
    Szerintem is hagyjátok a házigazdát! :)
    Teljesen jol végzi a dolgát...
  • SimaSuna #4270
    hittem benned! grét!
  • VRSDM
    4263 ! ott a pont!

azon kívül hogy bitang sok munkával jár semmi öröm nincs benne. a topik nem lesz a tietek azzal hogy házigazda vagy, csupán jófej segédje a modiknak. semmi több :] de ha valakit kielégít hogy elmondhatja a haverjainak hogy Ő a házigazda itt, akkor egészségére, a helyett hogy inkább az új barátnőjével dicsekedne...

részemről on.