14488
-
amdopteron #4316 vki mondja meg nekem hogy kb ezen a gépen hogy fog menni:S:(mert nem lenen jó ha szar lenne
Athlon64bit3000+754
1gb ddr400
6600gt -
#4315 Azt kikalapáljuk ócsóé'.:D De a lámpával mi lesz?:) -
#4314 lehet... :D
de éppen ezért kell jobban vigyázni, nem eszetlenül menni. :P -
#4313 Én elsősorban nem úgy gondolkodok hogy úgy is összetöröm :) Meg a lökös ami kb. ugyanott van árban azt nem sajnálod? :) -
#4312 Ha meglesz, akkor megmondom. -
Szabi1991 #4311 React Team Sessions
Nitrocide
Rogue Speed
G-Effect
Super Promotion
Battle Machine
Noise Bomb -
#4310 Jó Fos Wanted-ben eleve tunnying nem vót szerintem....
Carbon meg amúgy is gázos téma....a carbon egy félresikerült valami vót. -
#4309 Akkor felteszed a lámpákat, első versenyben meg összetöröd...volt értelme...:D Szóval ezért is nem lesz.:) -
pidgey #4308 Helosztok!
A NFS ProStreet-ben csak ez a három ellenséges csapat van:
Battle machine
React team sessions
Super promotion? -
Szabi1991 #4307 az utsó 2 részben nem.. -
#4306 Mié?
Eddig nem vót tán lámpacsere? -
#4305 Igen a lámpa "cserélgetés" sztem is jo lenne...
Elég jol fel lehet dobni az autot egy LED-es hátsó lámpával. :D
Vagy esetleg ujra Xenon. Megint Kelvin fok alapján lehetne cserélni, az jo lenne! pl: Bi-Xenon 10000k :P
Angel Eyes-rol nem is beszélve :) -
Szabi1991 #4304 juiced 2 ben van :D -
#4303 Csak azért, mert manapság már elég általános a tuning verdákon az éndzsölájz meg a ledtecnik hátsólámpa, szerintem egy korhű játékban ez alap kéne legyen. De ez az én véleményem. -
#4302 helyes beszéd! :DD
nekem is ez a véleményem. -
Szabi1991 #4301 hát jólenne a silviára egy tuning lámpa :D -
#4300 Aki meg tölti azt figyelmeztetném, hogy amikor a telepítő megkérdezi hogy formatálja-e a C: meghajtót, akkor már késő lesz :D
ON: Van arról infó hogy lámpát lehet-e majd cserélgetni a kocsikon? Mert a többi elem gondolom autosculp. -
Szabi1991 #4299 aztán bannolják is ha kiderül.. -
#4298 Szerintem lesz restart. -
#4297 én tudom hogy melyik magyar torrent oldalrol beszélsz..azon én is fent vagyok....tutko hogy kamu de láttam hogy már fél orája 200-an szedik egy gyerekröl:) egy biztos jo lesz az aránya.... -
Szabi1991 #4296 -
#4294 most gondolj bele, valóságban is ha összetöröd a kocsid, akkor viheted a szervízbe, rosszabb esetben meg magadat a kórházba! :| legalább kicsit arra össztönzi a népet, hogy használja a féket (és ez mind rímelt ), oda figyeljen a másikra, ne menjen mint a barom, tudván ha neki megy valaminek annak úgy sem lesz következménye azt leszámítva, hogy romlik az ideje, esetleg megelőzhetik :| -
#4293 szerintem az ilyen fake megjelenés hírek is nyugodtan mehetnek az off topikba :| -
#4292 szerintem ez a topic házigazda dolgot hagyuk már inkább egy kérdés mindeki várja hogy törjön az autó de kérdem én többibe is frusztrálo volt pénz szerezni hogy feltuningold a kocsidat na most gondolj bele széttöröd azt javitási kölcség elviszi a pénzt, uj cuccokra nem marad semmivagy igy akkarják növelni a játék hosszát többször told végig egy futamot pályát na lehet kövezni -
balika16 #4291 inkább a demorol beszéljünk!!!Már vároma énteket csak messze van:D -
#4287 megvárom míg bejelentik..megvárom míg seeder lesz..letöltöm..megnézem..lehet törlöm a francba lehet nem,..de várok -.- -
#4285 bizonyítékot -.- -
#4281 butított graffal...
-
#4280 lényegtelen, menni fog majd meglátod. A Crysis-re si azt irta hogy 2,8 GHz aztán egy 1,8 GHz-es Barton-on játszom vele. -
#4279 mindegyik befuccsolt nálam :D mondjuk minimumnál csak az egyik
CPU Speed
Minimum: 2.8 GHz (3.0 GHz or higher for Vista)
You Have: 2.41 GHz
recommended-et már nem is említem, ott kb ilyenek feleltek meg, hogy dvd, hangkártya, directx verzió, szabad hely! -
Purga #4278 Köszi, jólesik :) -
#4277 Részben egyet értek Veled!
De inkább azzal, hogy ennek is örülni kell most. Majd lesz ez jobb is...
:) -
#4276 De ha meg olyan a törés mint a Burnout Paradiesba az már egy kicsit nehéz -
#4275 Nekem tetszik. Jobb a sebességérzet :D -
Purga #4274 A törésmodell meg pláne az, az egyik videóban majdnem 200-al megy neki egy oszlopnak és éppenhogy csak leesik a motorháztető....kemény.
Jó tudom, örülni kell, hogy már legalább van benne, de ez hát hogyismondjam... -
Purga #4273 Nemtudom, hogy észrevettétek e, de IRREÁLISAN gyors a játékmenet, nézegetem a videókat erről is és azt látom, hogy megy akárhánnyal, de a kép meg úgy változik, mintha az akárhány többszörösével menne, ami nem jön be :( -
#4272 A játék majd nem menne a gépemen,de csak nagyon kicsi kellene,hogy meg legyen a minimum -
#4271 Szerintem is hagyjátok a házigazdát! :)
Teljesen jol végzi a dolgát... -
#4270 hittem benned! grét! -
#4269 4263 ! ott a pont!
azon kívül hogy bitang sok munkával jár semmi öröm nincs benne. a topik nem lesz a tietek azzal hogy házigazda vagy, csupán jófej segédje a modiknak. semmi több :] de ha valakit kielégít hogy elmondhatja a haverjainak hogy Ő a házigazda itt, akkor egészségére, a helyett hogy inkább az új barátnőjével dicsekedne...
részemről on.