14488
prostreet
  • kovecses
    Jaja
  • Djemba
    akkor jó
  • Szabi1991
    hivatalosan nincs megerősitve, de valószinű hogy igen :)
  • Djemba
    magyar felirattal jelenik meg itthon?
  • DJ Skyline
    különben nem tudom miért okoz örömet egyeseknek a házigazda jog ebben a topikban, "majd én leszek, mert hogy"! megmondom annak, aki nincs tisztában ezzel, hogy mit tud csinálni egy házigazda: a topikot csinosítani, és kommentet törölni! ennyi, nincs más! nem kap még az ember moderátor jogot, meg svédasztalos vacsorát thai masszázzsal! :| szóval ha nagyon sok a barom, akkor így is rákényszerül arra, hogy szóljon a moderátornak! felesleges Szabit hibáztatni, mert nagyon sok a gyepes agyú, és percen ként fognak jönni a kommentek, amiket senki nem bírna egyedül kezelni! lehet most jobban oda tudna figyelni az aki, de majd ha megjelenik a játék, akkor úgy sem fog tudni még a leg nagyobb 0-24 órás ügyeletben itt lévő topik maszta'
  • VRSDM
    ennyi hatalommániás kis kocsogot nem hiszem el komolyan! :]

ennyire írígykedik mindenki, "én rendben tudnám tartani - én ittvagyok 0-24 - én szoktam éjszakázni"

bezzeg amikor még nem volt felhype-olva a megjelenés miatt a mizéria akkor kb. 5-8ember írkált ide, akkor választottunk házigazdát.

ja, amúgymeg ha nem vennétek észre, épp ti keltitek azt a flame-off-flood áradatot amit moderálni kéne!

magatokban keressétek a hibát! szánalmas újrek spammer népség.
  • leho94
    rád se kíváncsi senki...
  • SötétBarom
    Juj.

Inkább törölgessed szorgosan a házigazdasággal kapcsolatos offot, mer kurvára nem kíváncsi rá senki.. Azért vagy itt.
    Ezeket le lehet rendezni priviben, vagy az offtopikban.
  • Szabi1991
    büntipont kell-e ?
  • SimaSuna #4256
    vérpistik éjszakázása...

én nem értem őket....
    kijön a demó..ráugranak...hú x% még csak..de 3 órája áll 1helyben...
    én várok 1 napot mikor van kb 300seeder..nyugodt szívvel lejön olyan 2-3óra alatt..és nyugodtan alszok...
    emléxem a kalgon kijött este 8fele..volt aki virrasztott érte..én nyugisan aludtam..felkeltem 8kor..fél10re lent volt a game..és másnap már töröltem is.
  • kovecses
    Amugy meg a link működik, használj normális böngészőt...
  • kovecses
    Fórumok, keresés, nfs pro street off topic...
  • gergobaby
    Emberek IE 6-om van és nem jön be az Off topic ha rákkatolok, vki privátban vagy itt leirná a nevét avgy iemsi h valahogy emgtaláljam a totyikot? Kössz előre
  • Tomsteel
  • bepe79
    A hazigazda-nak nem csak 1 eve regelve kell lennie. Hanem normalis stilusa kell, hogy legyen, nem illik karomkodnia, neha torolgetnie kell az off-ot es a flame-et, stb. Ilyen tekintetben a Szabival nekem nincsen gondom.
  • tdu Toyota
    de szemetek ezek itt mondjátk hogy ekkor jön ki még vissza számlálot is csinálnak ez egy kicsit szánalmas már hagyák a demót inkáb agyák ki a teljest
  • tdu Toyota
  • Szabi1991
    ma se voltál délelött, és bocsi , de én este aludni szoktam, és nem demót várni -.-
  • Barney Tech
    Hm , tényleg ,bocsi , nem is vettem észre a dátumot.
  • gabi89
    Ez még régi: 2007.08.29. 13:49
    Szóval ami a megjelenéssel kapcsolatban írnak a gameről az már nem érvényes...
  • Barney Tech
    Hmmmm???
    Itt már fenntvan a tesztje.
  • SimaSuna #4236
    miértis?
  • offkorz
    nincs igazad.
    a modik pedig leszarják mindezt. -.-
  • SimaSuna #4234
    felesleges ugrálni...
    szabi jól nyomja..
    csak mivel iskola idő van ezért neki is vannak teendői..
    be kell látnod h ez így van.

attól h te 0-24online vagy..az még nem jelent semmit..

én is online vagyok 0-24ben..mégsem kell xy házigazdajoga nekem..
    a modik eltudják dönteni h jóe az amit szabi csinál..
  • mentos-boy
    Nekem az a Béta-féleség is megfelellne, ami a GS-os kollégának megvan...
  • tommyg
    ejnye
  • offkorz
    áhh.maradok a háttérben.nem vagyok 1 éve regelve.kúrva ég. :(
    de a leváltást akkor is továbbra is javaslom.
  • offkorz
    felmerült bennem az a kérdés hogy szabi helyén van e ebben a házigazda posztban. :-c
    és arra jutottam nem igazán.hiszen éjjel sosem tartózkod itt.hogyha jön a demó és nagy lesz a hájp.elszabadul a pokol.én mindig éjszakázom szóval rendben tartanék mindent szépen.napközben is vagyok eleget tehát tudnám figyelni a topikt teljesen körültekintően és csak azt törölném amit szükséges.nameg már most gondok vannak a moderálásával.és ezt nem csak én látom így.(tudom van itt pár pajtársa,úgyis védeni fogják.számítok rá, -.-)
    nézzétek azt is hogy én próbálom kicsit feldobni a topikot bannerral meg mindeféle nyalánksággal.ezt szabi sorban próbálja elszarni. :|
    nfs fan vagyok,nyomon követem a topikot.teszek a topikért.szigor is van elég,de csak amennyi kell.váljon ez javamra szeretném szabi leváltását kérelmezni és magamat állítanám helyére.fontoljátok ezt át.és véleményezzetek.ez most nem szemétcség részemről.csupán a topik és az userek érdekeit nézem.
  • fireball
    hát olvasd el azt irja a gs teszttelője,h ő csinálta... meg van a mákernaka gém má:D am jónak tünik ez az uj nfs,nekem az teccik,h szimulátorosabb lett.. meg van törés is.. meg nem 1 nap alatt végigtolhtó
  • DJ Skyline
    ezek a videók nem az eddigi már hivatalos cuccokból lettek összeollózva? Golfos pl pár napja volt
  • offkorz
    htx. ^________^
  • fireball
    :)
  • tzsoltika
    szerintem jó lett!
  • tommyg
    fasza
  • offkorz
    javítottam -.-

• DJ Skyline
    hát ott erősen délután 3 óra van!
  • tommyg
    offKolni??
  • lololol
    Mégis miért jönne ki közép-európai idő szerint éjfélkor egy kanadai cég játékának demoja?
  • elekati
    Nah akkor már valszeg nem lesz de megvárom azért az éjféltkituggya
  • Soldiers
    kurva jó xbox-on már játszottam vele