Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
de a legjobban azokat a 10éveseket imádom akik mindenbõl a legdrágábbal pakolják fel.nem arramennek hogy jólnézzen ki hanem hogy drága legyen xD...pl a légbeömlõ a tetõn.sztem pénzbedobó és ronda xD de láttam mindenki nyomatta xD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Tag: Ismered az NFS 1-et?
Én: Ja.
Tag: Abban a tuning volt a legjobb nem?
Én: Milyen tuning?
Tag: Tudod...
Én: Nem.
Tag: Aszontad ismered? Tudod az underground.
Én: Jaaaaaaaa az nem is az elsõ rész te barom állat.
Tag: Dehogynem.... Miért azelött mivolt? NFS Matchbox?
Én: Na szia!!!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Szóval ne GameStar Hungary legyen az elsõdleges hírforrás 😉
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
igen, épp ezt akartam én is mondani, de nekem csak ez szurt szemet az írásodbol 😄
sry
Melyik mondandómmal nem értessz egyett?
De ilyen még tényleg nem volt egy NFS-ben sem, hogy legálisan zajlanak a versenyek. Viszont ez azt is jelenti, hogy nem lesz a pályákon civil forgalom sem 😞 Pedig már a legelsõ NFS-ben is volt 😊
"Tény, hogy az NFS egy gigantikus pénznyelõ automata de, ha ez EA egyik legnagyobb embere azt vallja, hogy neki személy szerint kezd elege lenni a folytatásokból, nem kizárt, hogy a Need for Speed széria sorsa is hamarosan megpecsételõdik. Addig azonban várjuk ezerrel a Pro Sreet-et, iletve az azutáni epizódot MELYET MÁR TÖBB MINT FÉL ÉVE TERVEZGETNEK - szolta el magát John." LOOL
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
végre vmi jó hír -.-
remélem lehet hacsi a "kezdõ" autó 😄
vki tud vmit??
\\__/) (O.o) ( } { )
A srácnak volt 3 palackja. Megnyomta a gombot, akkor az EGÉSZET ellõtte. Miután a 3. palackon is túl volt, akkor csocsesz, nem töltötte újjá a levegõbõl magát! (Végre. Az Underground2 óta nagyon utáltam, hogy a nitró folyton újratermelõdik...)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az viszont súlyos volt, ahogy az opponent felmászott a domboldalra 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Hasonlóképpen látom én is a helyzetet, csk én nagy nsf rajongó vok.
Ronggyá meg nem törhetnek, arra ott voltak a rendõr autók, habár bonuszként kapott kocsik közt ott volt a police car a carbonban, és az sérült is. Észre lehetett venni az irányításon kicsit.....
De azért a gta rendszer se lenne jó, füstöl ég majd felrobban....
Sztem colin mc-rally szinten lessz, hogy a garázsban uj opciókét még repair ( javítás ) menü is legyen a tuningok mellet...
Magánvélemény.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Törések: ronggyá törni nem fognak az autók, úgy látszik belátták az autógyártók, hogy ha a játékban ütközéskor minden autónak leszakad a lökhárítója, behorpad a csomagtartója, akkor az még nem feltétlenül antireklám számukra. Meghajló küszöbök és tetõk, bebicsakló A-oszlopok, kiszakadó ülések persze nem lesznek, akkor sem ha 300-al megyünk betonfalnak.
A füst effekt ilyen szintû futtatása gondolom egy átlaggépen 30-40FPS-el csökkenti a framerate-et, úgyhogy a legtöbben kikapcsolják vagy low-ra teszik majd. Bocs ha nagyon szkeptikus v'ok, de ez van.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Gondolok arra, hogy egy ilyen dimbes-dombos sivatagos pályát kiválasztok, felgyorsulok az úton 300-ra, majd hirtelen oldalra fordítva a kormányt, élvezem, ahogy az árok/domb megdobja a kocsimat, és borul egyet-kettõt <#eplus2>#eplus2>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Sztem Dragban lehet sinen autózás lesz, mer itt nem kell az autót balra meg jobbra irányítani, csak egyenesen...
És valószínûleg iit egy egyenes vonal fog mozogni az autó és csak a váltást meg a nitrót irányítod te...
De reméljük nincs igazam és kicsit több realitást visznek bele a játékba, ha már egyszer a Porsche minden szükséges mérést megengedett nekik...
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!