Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
De a Carbonban bõdületesen csalódtam.
Ebben, hááát, háát... nem lesz benne zsernyák... ez nagy baj.
Még a neve is az! Gran Turismo - The Real Driving Simulator 😊
Jó vannak benne hibák de ez nem egy mostani játék már!
Dee attól még egy nagyon jó játék, amihez ezt hasonlítani sem akarom...
Hát a játékélmény meg hát... akinek ez bejön, annak megvan, de aki normális fizikát akar, és egyebeket, annak nincs semmi játékélmény benne szvsz...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Csak szerintem nem kell forradalmi játékról beszélni, ha egyszer azt már valakik megcsinálták. Én is szimezek rFactorral HF1L ligában már pár éve, tudom mi az a sim. Bocsi ha valakit megbántottam, nem az volt a célom, csak vannak akiknek minden a látvány, de ha a kezükben éreznék a dolgot, lehet megváltozna a véleményük. Az a problémám, hogy az EA ráült egy játékra, minden évben kicsinosítják, bele-bele raknak dolgokat de ennyi, az alap marad, és mégis ez a legkeresettebb játék.
Szerintem ez siralmas.
Mégegyszer bocs, többet nem zaklatlak titeket!
u dont have to listen anybody else but me
Készül egy játék, amit 5 éve fejlesztenek azok akik anno a GP Legends-t írták! Na abban lessz légellenállás, meg oldalszél, meg minden. Ebben max színes csíkok menni följebb ha felrakod az autóra, és még egy Golf is 300-at fog menni...<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Most mondom mindenki vegyen egy kormányt és próbálja ki a Project Torque-t.
Minden van benne, On-line versenyzés, tuning és iszonyú fizikai modell! Az NFS-ben nagy ujítások lesznek? kihat a sérülés meg az egyes elemek az autó viselkedésére? A project torque-ban ez alap és lássatok csodát 2 hónappal az NFS elött már játszani lehet vele. Most akkor mi is a forradalmi? Ja tudom! a gumfüst! Gratulálok!
ergo MI-re ne számits <#mf2>#mf2>
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
a 2. vid sem nagy szám, én valószínûleg leginkább a verseny elõtti és utánai partikat fogom a legjobban élvenzi 😄D
Size: 279.86MB
Hosted since: September 5, 2007, 6:32 pm
Description:
3:09 of behind-the-scenes and in-game footage
nemtom mi van benne, de legalább HD -.-
Ez a 2 új videó... hátt...
Nem valami nagy szám...
A camaro-s gumiégetéses olyan nemistom mien, oan mû az egész, semmi realitás benne, a skylineosban meg a hang... hátt...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

F1 ben sincs forgalom, mégis rengetegen nézik 😄D
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Megnéztem az elsözõ 4 videót. A bmws videón akkorát röhögtem 😄 Amikor leamortizálta a Camarrot meg a végén amikor elszált a g*c*be durva volt.<#finom>#finom><#nevetes1>#nevetes1><#idiota>#idiota>
..minden egyes elem befolyásolja az autó aerodinamikáját, így a vizuális tuningolás többé már nem egyszerû dizájnolási feladat. Minden bumper, szpoiler és légbeömlõ fontos részét képezi majd autónk teljesítményének fokozásában, vagy épp csökkentésében...
...lesznek elõre elkészített teljesítmény csomagok, amiket csak aktiválni kell és az elvégez minden apró beállítást az autón. Ez azoknak kedvez, akik nem szeretnek hosszú perceket, akár órákat pepecselni a beállítással. Illetva azoknak, akik még nem ismerik mi mire való és mit eredményez. Azonban akik erre születtek, és minden vágyuk a tuningolás, azok most az EA szerint 400 különbözõ finombeállítási munkát végezhetnek el autójukon, a tökéletes összhatás érdekében.
És ha kész a beállítás (blueprint) akkor feltöltheted az EA szerverére, hogy megoszd másokkal is. Mindezek tetejében, ha valaki a te beállításodat használja egy online versenyen, és jó eredményt ér el, abból te is részesülsz, mint a beállítás tervezõje...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
ugye mondtam hogy a VW pénzeli durván az EA-t ;D