Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mérnem a pc-s 😞
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
UI: Engem még mindig zavar, hogy nov 1. van a DD-s európai megjelenésénél...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
vagy ez is jó: http://pix.nofrag.com/3/5/3/da72dbbec4de6fc3aacb8b1ac4f01.jpg
Driftgépeken úgy csinálják 😊"
Bazzz... 😄 De ennek mi értelme?
Amúgy már a PS2-n a GT4-ben is volt vmi Toyota driftgép ilyen fordított matricákkal, és ott is programhibának tudtam be. Gondoltam 700 kocsit nem lehet hiba nélkül lemodellezni... Perverz népség a japán (bondage, hentai, bukkake stb.), de hogy fordított vinylek... Pfuj 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(pl. én is xD)
Suzuki Swift GL 1.3
De ebben Szabi dönt.
ezekben van élethûség..
Suzuki Swift GL 1.3
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Gyors egy példa:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Suzuki Swift GL 1.3
No, akkor mejja kulpa meg minden, szorjatok ram kovet, assatok el. <#vigyor>#vigyor>
Suzuki Swift GL 1.3
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Need for Speed: ProStreet auto-tervezo web oldal:
http://www.ea.com/prostreet/cokezero.jsp?locale=de
Mindenki megtervezheti maganak a jovendobeli jarganyat, amivel jovo honapban repeszteni fog majd, kedvere alakitgathatja oda meg vissza, es le is mentheti, beallithatja desktop-nak, stb. stb.
Suzuki Swift GL 1.3
Ez durva!!!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!