Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
FAQ-ban nem találtam választ 😄 Szal megkérdezem: érdemes majd VISTA alatt játszani? Ergo DX10 nyújt vmi + ? Vagy csak - FPS lesz 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Pepsi Twist
a baloldali bige jobb 😄 (egyiket se küldeném haza ha kopogtatnának nálam valami olyan szándékkal ami +18-as és 1 nõ meg 1 férfi kell hozzá)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

SLICK
nekem is a másik a KANibb ^^

DJ Skyline
nekem bejön a kis japán lányka! <#awink><#buck>

nekem nem tetszik a japo csajXD a másik viszont király, kinn is vna a szobám falán😄 kiváncsi vagyo kerre a játékra...

tdu Toyota
jah oké köszi de megnéztem minden megvan a gépemen hogy induljon lekopogom

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

SimaSuna
szabi annyit töröl amennyit akar..akinek nem tetszik irjona [email protected]

ha bántja a szemét az h sok olyan kérdés van mint..
"mikóleszmádemó"
"devárommá"
stb..kérdések szvsz már unalmasak..
dragon11
Nem mind1 a fajta,mert van annak a videókártyának frekvenciája(Gyártó/típus függõ)memória fajta(GDDR3legfejlettebb..)proci stb...A ramodtól is függ a procin majdnem minden múlik....😊csak érdekesség..😊))

dragon11
Én elhiszem Szabi,meg én értelek is milyen szemmel látod,de a többiek nem😞 és õk úgyhiszik többet törölsz a kelleténél ami valóban nem,mert off,warez-nak nincs helye...de a demoról szólni kell..viszont ha elõtte áll off warez és ha csak nem nagy töményû az a gondolat szerintem ne töröld,de ha az ellenkezõje töröld és mondd meg neki miért van és hozzászoknak.😊na elmentem jó8 all.ZzZzZzZzZzZzZ

ha sok a törölnivaló..

tdu Toyota
ez igaz hogy a videókártya igénye 128mb?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

dragon11
Igaz szabi sokat törölgetsz mostanába...😊 De változtatni fog rajta szal nyugi skacok...😊)

SLICK
Na ja jövõhéten.. Aztán úgyis 2-3 nappal teljes megjelenés elõtt jön ki. Mióta szokás EA-nél határidõt tartani?

jakewyler
és?mirõl beszéljünk, ha arról beszélünk, hogy lesz-e ilyen autó vagy nem, azt is törlöd...(tegnap elött😊 )

kem001
Hát látom ott már kérdezni se tud az ember...

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

ja 1etértek szigoróan veszi a házigazda szerepet
SLICK
MONNYON LE!!! ^^

percenként azt kérdezitek hogy mikor lesz demo..

ott van a fejlécben..

jakewyler
szabi1991 te mindent törölsz szerencsétlen topikból?öcsém megszólalni nem lehet, mert rögtön törlöd, ami nem warez és nem off...
Mind1 te tudod, de szerintem változtass a stílusodon, mert rossz vége lesz...

SLICK
lesz az 3 hét is

SLICK
LOÁÁL 😄
Az EA-nek van annyi embere, hogy a webalpot is külön szerkesszék.

1-2 nap és kintvan dobozra a demó, utánna állitólag egy hét és Pc re is lesz demó 😊

nem új, de legalább HD 😄

DJ Skyline
hát igen, HD-ben jobban látszik, hogy milyen Corvette

kovecses
thx

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

MikX
Meg '64 es Sting Ray Corvette... <#eplus2><#eplus2>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

lesz benne ford gt-is.
gduck
Ez egy + dolog, ráadásul jó ötletnek tartom 😊 És biztos hogy nem ezen múlik a játék megjelenési dátuma 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

kovecses
Energizer elemet meg FIFA-t reklámozni a játékban, hát no comment!

Berakhattak volna autós márka reklámokat, cégeket,gyártókat stb.

Ez már nevetséges.

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

dragon11
Jah....van benne vlami^^->szerintem ezzel keménykedni akar,hogy felnézzenek rá(Talán az életbe megkapta azthiszi ittis megfogja->vagy nem xD)pepsi:téged is ismerlek te is régi tdu-s vagyol 😊)
Na legyen ON:
Az a fél nap már mind1...az a lényeg kijöjjön az adott idõpontban...(november 1-re.....,ha kijön..reméljük én még bízok benne xD)

sztem nem ugyanazok csinálják a játékot meg a weboldalt 😉

Tomsteel
lehet le fogtok lõni, de szerintem ami munkát beleöltek ebbe a blueprint demóba, inkább a játék fejlesztésére fordították volna, és ha fél nappal is de jött volna hamarabb a játék, vagy a demó elõrehozásán fáradoztak volna. jó persze világos, hogy egy weboldalt elkészíteni, progrmaozni piskóta egy játék programozásához képest, de nekem akkoris felesleges erõfeszítésnek tûnik

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

bepe79
Akar vissza is kanyarodhatnank a temahoz.

Suzuki Swift GL 1.3

DJ RUSH99
LOÁL😄 Ez kemény volt

E30 4ever

Pepsi Twist
jaja szánalmas... ez olyan tipikus 14-16 éves trend 😄

VRSDM
ma'r csak az e'kezeteket ke'ne i'gy i'rnia. e's betellne a poha'r

nah on!

u dont have to listen anybody else but me

Synit HUN
Engem is zavar. De õ ettõl lesz trendy, meg hogy az "i" helyett is "y"-t ír. Sztem szánalmas.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

VRSDM
mindenhol ezt csinálja.

u dont have to listen anybody else but me

Pepsi Twist
Most ezzel tevagy a májjer hogy itt a sima "v"-ét "w"-vel írod?

Pepsi Twist
ZO6....

dragon11
Az télleg...😊

SimaSuna
Z06?
dragon11
Neeem az az autó neve...nekem valami corvette volt 😄DDD mind1,nemkell ezen a hülyeségen nemkell veszekedni.😊))

tonyr
nekem 2 kedwencem wan: mitsubishi eclipse, toyota supra, persze az éwjáratok a lényegesek...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

SimaSuna
Chevrolet Cobalt-nak hívják a kedvencedet..az enyém is az volt..utánna a Lancer lett..
dragon11
Akko nem...én egyszer toltam ki ember nem 100x mit emlékszek én má 1000gém után....2év telt el azóta^^

SimaSuna
<#kuss><#integet2>
tényleg a kedvenced lehet ha a nevét se tudod -.-

SimaSuna
jóaz chevrolet cobalt-nak is 😊