Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pl. végre lehet bármit írni a kocsira ? 😮O

E30 4ever
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
GTR2 alá is tetszene 😄
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
(remélem lesz hacsi is 😊
ha tetszik, jó, ha nem, úgy is jó..
ez a fórum inkább a hírekrõl és a játékról szóló véleményetekrõl, játékkal kapcsolatos észrevételekrõl fog szólni..
(mert a többség kulturáltan akar létezni, és nem a f*sságotokat olvasni.. ha baromkodni akartok ott a gumiszoba..)
szerintem ezek a csapatfönökök verdái:
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Imádom ezt a vasat<#nevetes1>#nevetes1>
A Carbont ie ezzel vittem végig, nem is kellett másik verda...köszi ezúton is NFS-éknek hogy a PS-ben is benne lesz.<#worship>#worship>
Bár rohadtul sajnállni fogom összetörni<#confused>#confused>
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Ilyen fajta üzeneteket vártam.
Erre tele van spemel a fórum.
Miért jó ez?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
jönnek a
"nekem ennyivel jön"
"nekem minyjá lent van"
"nemalszokmeváromaprósztrítet"
és társai hsz-ek 😊
Zsír!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Jó, lehet,hogy nem érdekel "mikor jön ki a demo" ne is válaszolj rá, de valaki lehet h' szivesen válaszolna rá ,mert van 10 másodpercnyi szabad idõ az életébõl!
Ui:bocssss(ez a véleményem)<#szomoru1>#szomoru1><#beka3>#beka3>
Konkrétam Vista alatt 10-20FPS csökkenésre lehet számítani...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Legalábbis amilyen véleményeket eddig hallottam a dx10-el kapcsolatban.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"