Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap azért voltam f*sz mert nem töröltem..
Offkorz:Trágár kifejezéseidet itt mellékeld és ne csodálkozz ha Veled nem megfelelõ hangnemben beszél veled Szabi és igaza is lesz.Nem vagyok admin se moderátor se házigazda,de itt rend lesz ha tetszik,ha nem.😊
Inkább beszélljünk arról kinek melyik verseny típus lesz a kedvence?😊
Na mindegy itt befejezem, mert kezd gyerekes lenni.
Sztem nemkell leváltani meg ilyenek....jó ez így ahogy van.😊
Tudtommal annak idején Carbon topikban én is simán megahagytam marhaságaidat..
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
esetleg 2009-es Camaro, vagy Silvia..
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
E30 4ever
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
viszont driftben alázni lehet vele..
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
egy Bumblebee-tuti lesz a garázsomban 😊
"Nem is csoda, hiszen nyakunkon a megjelenés, mely az USA-ban és Kanadában november tizenharmadikán, míg Európában november húszon-kettedikén esedékes. Ezúttal a három darab friss screenshot mellett egy friss exkluzív trailer is érkezett a Need for Speed sorozat immáron tizenegyedik darabjáról, ami szakít a már jól bevált éjszakai illegális versenyekkel és a zárt pályákra tereli a hangsúlyt. Rengeteg tuningolható eszköz, lenyûgözõ versenypályák és szebbnél-szebb lányok várják majd a rajongókat a ProStreet világában. A videó megtekintése erõsen ajánlott!,,
maradjunk egyenlõre ennél a megjelenésnél,akkoris,ha tudjuk,hogy úgyis késni fognak😄
E30 4ever
Valóban hülyeség a találgatás,megjelenik amikor megjelenik.. ennyi.. nem kell találgatni meg vitázni mint az ovisok,rakosgassuk az új képeket meg videókat,az is több a semminél! ENNYI
E30 4ever
E30 4ever
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
csak azért kérdezem, mert tegnap is jövõhét volt írva, és még mindig az van...
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
depressziós k*csög mind ;D