14488
-
#6749 onnan, hogy igenis a gép irányítja a kocsit :D
olyan, mintha egy vonat lenne :/
-
at16 #6748 ez igy van! -
#6747 Teljesen elveszítette az NFS eddigi megszokott irányítás feelinget. -
at16 #6746 nem értelek titeket! miről beszéltek?? a gép irányítja a kocsimat? ezt honnan veszitek? -
#6745 Jólvan , elhisszük akkor te vagy a nagy pro master , mint egy miniszterelnők , gratulálok. -
ntex #6744 Ez is ARCADE, annyi különbséggel hogy végre szakítottak a "kipöckölöm az előre gombot egy gyufaszállal és akkor is célba érek előbb-utóbb" stílussal -
at16 #6743 mi szimulátor te okos? attól hogy még nem bírod vezetni (mert a carbonba 1010101010101 milliót drifteltél meg 500 al mentél, meg 300 al vetted be a kanyart) attól még nem a játék a hibás, nem a fejlesztők kurták el -
#6742 Szomszéd , és kékhalál. -
tmisi #6741 Érdekes egy cucc. Változott az biztos. Viszont jó poén, ha kirepülök az útról, a sziklának csapódva, a kocsinak annyi (meg a versenynek is).
A beállításokkal is csínnyán kellett bánni, maxon meg sem próbáltam. :) -
#6740 De minden NFS eddig arcadenak készült , akkor maradjon már ezis annak basszájba , aki szimlulátorozni akar van kismillió más szimulátoros játék. -
#6739 Azon gondolkodom, hogy ha Nagymáthé Dénesnek sikerült lemodelleznie egy autó viselkedését, akkor ez tizenx évvel később egy több száz millió dolláros költségvetéssel operáló fejlesztőcégnek miért nem sikerül .. -
#6738 Időtöltésnek még jó :D
Aztán ha felidegesít, uninstall, és kész. -
at16 #6737 te nem vagy jól ember! mi az hogy csak nyomom előre a gombot? lol nem értem mire gondolsz . ugyan ugy kell irányítani meg minden nincs semmiféle segítség ezt is nemtudom melyik barom találta ki de nincs semmi segítség se! a másik meg az hogy igen nextgen. végre egy fasza kis játék igen nekem tetszik meg néhány embernek. mi az hogy nincs fogalmam az NFS élményről? lol hát no comment.
ha elolvasnád figyelmesen és felfognád mit írtam akkor látnád hogy a régebbi nfs el próbáltam összehasonlítani ahol ha 300 al neki mész a falnak visszapattansz és mehetsz tovább meg végigcsúszol a kanyaron na az aztán élvezetes volt. csak azt akartam mondani ezzel hogy a pro street ben ilyen nincs sokkal faszább minden realisztikusabb nemtudom te mivel vagy hogyan játszol de egyáltalán nem olyan a játék amilyennek leírod -
#6736 Le se fogom tölteni , majd max xbox-ra de azt is csak karácsonykor. -
ntex #6735 De fogadok hogy a teljest ugyanúgy fogjátok tolni mint a többi részt... -
#6734 Pedig komolyan azt hittem hogy a Carbon színvonal alá már nem tudnak menni...de ez az EA, sikerült nekik...azért még reménykedem, hátha a teljes játék alakít valamit. -
#6733 Végre kezdetek rájönni, mekkora egy szar gémmel szúrja ki a szemünk az EA... -
#6732 Ezzel énis eggyet értetek , egyre szarabbak a játékai. -
dashed_ #6731 "De ez már olyan mintha a GTR gammával tolnánk"
na semmi bohockodas kerem -
#6730 egyetértek. nagy nulla ez a game
Ez a game nem éri meg az árát. 11.000Ft aki kiad érte, az vagy hülye vagy milliomos.
Siralmas az EA, egyre szarabb gémetket ad ki. -
#6729 De ez már olyan mintha a GTR gammával tolnánk :D:D Semmi NFS nincs benne ezért utáljátok mi? -
#6728 szerintem jó játék :) Csak az a vicc hogy mi a faszért megy ilyen pici FPS-el!Nekem anno a Carbon 1024be elég szépen ment Medium és High graffon.Most vagy szarul van megirva a Demo vagy venni kéne egy konzolt xD -
dashed_ #6727 hogy varta mindenki a demot es most mindenki fikazza. hihi -
#6726 Teljes mértékben egyetértek, akár én is írhattam volna... -
Marko001 #6725 Jó ez. Most miért szidod? -
#6724 Nekem elég volt 20 perc játék! Le is töröltem! Ez csak egy vélemény... -
#6723 Ez a gém egy rakat szar :D
Kb mintha budget lenne.. Onnan lehet kiszúrni, hogy nem az, hogy vannak benne licenszelt autók.. Ezt a TDU úgy odaveri, hogy rossz nézni. De mondhatnék bármi mást is. Szégyen. Sínautó mint a szar. 180kmh kanyarba: sima. Kocsi semmilyen körülmények közt nem rakja a seggét: gyász. 310ről röhögve le lehet fékezni 50m-en:
Sok szerencsétlennek jó, akik még nem láttak autót közelről.. Egyszerűen nevetséges. Nem tudom kinek van erre igénye.. Ja igen: optimalizálatlan fos.. Per pillanat van legalább 10 gém, ami szebb, és jobban fut :| -
ntex #6722 "KING"... tudod... -
#6721 Demo alapján csupán egy dolog derül ki: ez egy nagy kalap szar!
Nyisd már ki egy kicsit a szemed ferryt haveroddal együtt , nem hiszem el hogy ennyire nem látnak az emberek tovább az orruknál..
Látom te is beleszülettél már az uj generációba fogalmadsincs mi az a Need For Speed élmény , korábbra már vissza se merek menni, mert a pro streetnél nincs legaljább.
"nem jó az irányítás? mivan? talán mert béna vagy és nem tudod irányítani. ez a játék mostmár nem arról szól hogy mész 300 al és jaj gyorsan jövök be a kanyarma és a fal visszapattint és megyek tovább 200 al. ez nem 14 éveseknek való."
Lenne egy kérdésem: Mit irányitasz te? Megnyomsz egy gombot és végigmegy az auto a pályán. Ezt nevezed te irányításnak? Nézzél már meg egy videot mi történik ha 300-al telibe mész egy falnak!? Gondolkodjál már kicsit ember! Elég nagy szégyen , hogy Juiced-el kell összehasonlítani a Need For Speed-et, de sajnos ide jutottunk.
Én szégyenlem magam már komolyan mondom amit müvelnek, elnézéseteket kérem!
-
#6720 2db 8800Ultra van a gépedbe? :S:S:S:S Ha igen akkor adj nekem 1et! -
#6719 elolvastam, továbbra sem tetszik :D
Egyszerűen mindent beígért az EA, mégsem sikerült egy élvezetes játékot kiadniuk. Pedig nyomtam vele több menetet is, de egyszerűen zavar, hogy ilyen hülye az AI. Az milyen már, hogy megyek az uccsó kör végén a célegyenesben, előttem van egy versenyző, és az egyenesben NEKIVÁGJA A FALNAK(!!) a gépet???
Vagy pl a törés: oké, bevallom, szépen meg lett oldva. De pl a kipufogó mióta lebeg a kocsi mögött? Nemtom megfigyeltétek-e, de ha leesik a hátsó lökős, akkor lehet látni, hogy a kipufi egyszerűen lebeg. Ilyenekre azért figyelhettek volna a készítők is...
Miben jobb a TDU? köhömm... mindenben ... köhömm :D
Tudom, az sem tökéletes, de valahogy a TDU visszahozta azt a feelinget, amit a régi NFS-ek képviseltek...
Míg ennek valahogy nem jön be a hangulata :/ Lehet, hogy pont olyan pályák kerültek a demóba, amik pont ilyenek, de engem akkor sem győztek meg (pedig a demónak vmi ilyesmi célja van, nem?)
-
tom235 #6718 hello mindenkinek vista alól próbálnék evvel játszani,a menü tökéletesen megy, ám amikor belépek a két verseny közül az egyikbe elmegy a kép, ez mitől lehet?, próbáltam már 60 és hz en is de ugyanaz. -
#6717 senkit nem érdekel, tudjuk hogy hazudsz -
#6716 tesóm:laptopján Centrino 1.8ghz X700 64MB/ 1,5GB-os gépen nah és most jön a vicc a Sivatagos pálya 1024be full mindenbe 30FPS-el megy a másik pályan úgyan ezzel a beállitásal 15FPS xD xD -
#6715 A játék szar , havernak x1600pro-n elsem indult. -
#6714 nekem nem teccik!
olyan merev az egész meg olyan mintha nem is én irányitanám -
#6713 indicsad újra a géped.Vagy Directx vagy Driver probléma vagy a Winfos meghalt :D -
#6712 érdekes...Nálam valami kurva szar...
2,8 ghz @ 3,2, x1600 pro, 1 gb ram, 1024-be highon 10 fps fölé nem megy...
Pedig még crysis is megy átlag 15-25 fps-el... -
#6711 Kicsit ugrál ja, szóval akkor nem csak nálam -
at16 #6710 ez igy van eléggé bugos az egész demó. de majd a teljesbe ki lesz javítva minden. vagyis remélem