14488
-
#6789 kinek a pap kinek a paplan -
ntex #6788 Na jó én itt asszem befejeztem. Nem olvasgatom tovább ezt a sok hülyeséget. Ne szidjatok, de nálam tényleg semmi gond nincs sem a játék tempójával, sem az irányítással. Szerintem ez a game akkor is jobb lett mint az eddigi NFS-ek (persze szigorúan UG1-től felfelé). És ezt nem csak én hanem két ismerősöm is mondja akikkel Ventrin beszéltünk a DEMO-ról.
ennyi, na PEACE ! -
#6787 ilyen lesz a full is, 10 nap alatt semmit nem fognak csinálni vele, majd esetleg a patch javít valamit de nemhiszem -
#6786 rosszúl van még optimizálva.Csak annyira jó a demo hogy lássad hogy milyen. -
#6785 állapodjunk megy annyiban hogy S.Z.A.R. -
RedRiot #6784 "nincs optimalizálva? (40fps-en nem szabadna akadni) nálam van a baj??"
Ugyanez van nálam is. Levettem lowra a dolgokat, így már néha 60-70fps-re is felmegy, de így is megakad néha. -
#6783 Hopp, nem jó kép :D (hülye Fraps)
Ez a jó: kép -
#6782 Ezt a PS motort először a Most Wanted alá rakták be, már akkor se
szerettem...
UG2-es kép, nemtudom, nekem sokkal jobban bejött mind grafikailag, mind irányításban: link
Lehet hogy a EA nagyon rágyúrt a Crysis-ra és ezért lett ilyen az NFS PS :D -
at16 #6781 emberek nektek segít a gép az irányításban? mert én a kocsival azt csinálok amit akarok. keresztbefordulok visszafelé megyek. stb... -
#6780 Igen, csak éppen nem 1280-ban meg hasonló felbontásokban, hanem HD minőségben. (720p, 1080p) -
Callisto #6779 Igaza van teljes mértékben azoknak akik leszarozzák a játékot. Én már az első(!) rész óta követem az NFS szériát és rajongóüja voltam. A Porsche volt az utolsó normálisabb darab. A TDU igenis odabasz az NFS-eknek de nagyon. Az egész viusszaadja egy autózás élményét ahogy számítógépen lehet. Nem túl reális, de nem is túl árkád. Nagyon eltalálták a középutat. Az autók kívül-belül ki vannak dolgozva az eredetik alapján, a hangok úgyszintén. Ha lehúzod az ablakot még a hang is megváltozik, hallani ahogy elsuhannak a tereptárgyak ha elég közel vagy hopzzájuk. Ezek apróságok, de hozzáadnak az élményhez.
A terepek, tájak kidolgozottsága is messze felülmúlja az NFS sorozatét, az autókról nem beszélve. Valahogy az NFS-ben lévő autók műanyagok... Az irányítás katasztrófa, valóban csak egy gombot kell nyomni (persze átvitt értelemben). Erről ennyit. -
#6778 Szerintem értelme nincs itt most egymás véleményének elentmodva irogatni. Majd ha kijön a full meglátjuk blama lessz e vagy nem nem épp értelmes dolog egy Pre demot egy Full gameval öszehasonlítani....
OFF
Mellesleg azért a TDU ra is ráférne a foltozgatás csak épp a PCseket leszarják boxra kijöt nyócmilijó autó pcre nesztek 2 autó jujdejó....
ON -
at16 #6777 hát elmegy az eszem ! gyerekek nekem alap beállításon van a Pro Streeet és azt csinálok a kocsival amit akarok forgok ütközök visszafelémegyek.... -
ntex #6776 Hiába hasonlítgatod ha semmi köze a két játéknak egymáshoz mind stílusban mind grafikailag -
#6775 Tényleg? -
#6774 Kipróbáltam a játékot hát bmw-s létemre nagyon tetszik.
Maxon szépen fut,de nem lett jól optimizálva.Várom szeretettel -
#6773 ÉN a TDU-val hasonlitottam össze. Na!! _:DSD_:S
Csak mutatni akartam , hogy az EA mekkorát alkotott. -
#6772 ott 30 fps el futnak a játékok -
#6771 majd a teljes verziót nézzük meg. Xbox360on milyen a DEmo? az is lagol,hehe dehogy ott 100FPS az alap xD -
#6770 a segítséget nem kapcsoljaki KING módban sen szómi szó tekerd alá a kormányt és próbáld megforgatni a gépet ! Na ? ugye hogy nem ment :) -
#6769 1.Igazad van.
2.Jóhogy ,,sz**"-> mert ez csak egy demó.
3.A teljes más lesz,reméljük..:) -
at16 #6768 belépek a játékba és elmondom hogy mit kell kikapcsolni mert kilehet a segíytséget kapcsolni -
#6767 Tisztában vagyok vele én is TDU nekem is a kedvenceim közé tartozik de én most a Carbon vs PS re világítottam rá. Mert itt sírnak sokan hogy a Carbon ment fullon ez ménem megy könyörgöm annak egy rakás sz@ar volt a graf motorja.... -
#6766 ...összegasonlítottam röviden. -
#6765 Ha valaki rajott hogy lehet, kikapcsolni kingen vagy barhol a segitseget, hogy legalabb egyszer forduljon keresztbe az auto, ha rangatom a kormanyt szoljon, igy csak a hugom elvezi egyelore :)
Az FFB az tetszik, na meg az, hogy a csuszasnak legalabb mar 2 fele hangja van :)
Remelem konnyen lehet majd beleturni a konfigba, ha mar benne rejlik a jatek motorjaban az ero, tudas, akkor hagy elvezzek azok is, akik szeretnek autozni, bar ebben biztam a dirtnel is.
Grafot ha fel veszem maxra, ha minimumra akad ez szomoru 7800 Gt. igy aztan tenyleg nem lehet elvezni. A javulas azert latszik az elozo reszekhez kepest.
-
at16 #6764 haha és ez nem reggel játszódik? -
#6763 Grand Turismo csak szólok szintén szimulátor kategória lessz és nem Arcade szal nem éppen NFS kategória... -
#6762 vegyetek konzolt xD -
ntex #6761 Hát nem tom neked hogy sikerült, de nálam az első vagy második nagy domb után ahogy átértem akkorát rottyant az autó hogy fel is borultam -
#6760 PS vs. TDU
Na melyiknek van jobb grafikája? hát persze hogy a TDU , és ráadásul nincs olyan überbrutál gépigénye.És reggel játszódik. -
at16 #6759 igy van ha baba módon akarsz menni vele akkor hagyd bennt a segítséget lol. de tényleg vmit kikapcsoltam én is a beállításoknál de már nem emlékszem mit . én irányitom a kocsimat nem a gép -
#6758 Elég, ha csak az NFS UG2-ig megyünk vissza...(nem mondom, hogy GTR 2, meg TDU, mert azzal ne hasonlítsuk össze) UG2-ben nekem sokkal jobban bejött az irányítás. (ez persze szubjektív, de nekem az sokkal jobban tetszett) -
ricsa008 #6757 Nahát ez egy rakat KAKI erre SZURTAM el 10 ROHADT órat ez is azt bizonyítja hogy az EA idén SZARIK a PC sekre . Azóta elővettem az UG2-t mer még az is 100 többetér mint ez a 11000 ft-s SZAR
A hangok SZAROK szinte sipolás egész végig
az Optimalizáltság SZAR
az irányítás SZAR
az NFS PS SZAR -
#6756 Sávszélességemet sajnálom rá , nemhogy feltelepítsem. Annyira idegesitő , hogy mennyire hülyének nézik már az embereket hogy az valami hihetetlen.
Érdemes amugy nézegetni külföldi forumokat, magukért beszélnek.
Mellékesen jegyzem meg, jön lassan a Gran Turismo 5 konzolra . Érdemes talán megnézni, hogy kb hol kéne tartania már a Need For Speed-nek ! Életem legelső !igazi! autos játékom volt Lotus (legelsö kipróbálásnál ez ugrott be Pro Streetröl, mintha megállt volna az idő körülöttem ) és Stunts után! Ámen. Befejeztem. -
#6755 Csak egy példa Carbon vs PS re.
Carbon full fekete sötét textúrás graf PS nappal jól látható textúrák és szíek.
egy ecerű teszt : Csinálj egy képet digitgéppel félhomájban és nappal melyiknek lessz nagyobb a mérete és most akkkor kis képzelőerővel ezt ültesd átt egy játék szintjére mekkora méretkülömbség a textúrák között ? Ergo menyivel kevesebb erőforrást zabála cucc ? Carbonál mekkora volt a látótáv és a PS nél mekora ... sorolhatnám tovább is de felesleges a Carbon úgy volt az NFS széria legnagyobb blamája mint ahogy én itt irogatok de ez csak az én véleményem. :) -
#6754 talán mert átkéne állitani :D Vagy vegyél egy kormányt a géphez és tiszta Real irányitása lesz :) Tudod mit vegyél konzolt!!!! -
#6753 Én kipróbáltam a grip versenyen végig lehet menni fékezés, és gáz elengedés nélkül..
-
at16 #6752 de mi?? nekem egyáltalán nem a gép irányítja! nyomom előre a gombot és bebaszódik az árokba.... -
cumfu #6751 heló! geforce 7600gs 256mb pci-expresszes legújabb driver amit a crysishez adtak ki, és 1024*768 85hrz-n mediumon 2xAA-an kb 30-valamikor40 fps-t tud!!! (ami nem rossza) (nem is jó) :D
de a lényeg hogy nem tom mér de minha akadna, vagy nem is tudom!! nagyon rángatózik a kamera? vagy mér van ez? nincs optimalizálva? (40fps-en nem szabadna akadni) nálam van a baj??
proci amd athlon64 3200+ AM2
2*512ddr2 667mhz + a végia amit írtam!!! Bőven megvan a minimum gépigény és erre...
HELP -
#6750 Pirossal tiltott írni kivéve moderátoroknak....szabályzat...