14488
prostreet
  • Eagle16
    A TDU szerintem nem éppen az NFS PS ellenfele...akkor inkább már a Juiced, vagy valami hasonló... (többet nem is tudok)
    Azért remélem a teljes játék jobb lesz. (hangulatban főként, grafikán úgysem változtatnak semmit)
    (a játék motorja csak nekem tűnik ugyanannak, mint ami a Most Wanted-ben, Carbon-ban is volt?)
  • JaSoN HuNTeR #6708
    jó de látszik is hogy ez a DEmo rosszúl is van megirva...:) Mert nekem néha pattognak a kocsik az introba egy picit látszik:) Mintha kaloz verzió lenne.
  • JaSoN HuNTeR #6707
    srácok...Ennek a játéknak csak a VGA és a RAM számit...Csak legyen egy 2800+os procid
  • at16
    jaj akkor medium vagy amit megengedett lol a high et arra értettem hogy minden maxon
  • bgabor
    Nesznek "recés" vonalak, szép sima lesz az összes felület. Anti Aliasing, azaz Élsimítás. Lehet kétszeres, négyszeres stb. Minél többszörsre állítod be, annál szebb lesz a játék.
    Érdemes legalább kétszeresre bekapcsolni.
    Ugyanakkor nagy hibája az élsimításnak, hogy ez az egyik leghardverigégyesebb cucc. Tehát gyenge gépen nem érdemes bekapcsolni, mert szaggatni fog tőle.
  • at16
    sztem olvasd el amit lejebb írtam

mellesleg a TDU mond már meg légyszi hogy mivel jobb játék? mi van benne ami olyan jó? én is játszottam és hát inkább nem mondok véleményt róla. megtartom magamnak
  • Omlás
    :P
  • JaSoN HuNTeR #6702
    nincs is FUll COD4es graf a demoba...:D
  • Maxtreme
    Jól van, pihenj 1 kicsit, a 12ghz-s cpud-al 1ütt..
  • Omlás
    Amugy ez az élsimítás probléma nálam is van viszont ha vga drivernél feltolom maxra meg a játékban is belövök mindent elég nagymértékben esik az FPS ami végülis normális de szerintem kicsit ezen még faraghatnának :).
  • QpaQ
    Hát nálam ez az NFS sem nyert hangszórót. A Test Drive-hoz hasonlítva (mint egyetlen normális konkurencia) sehol sincs. Az autók jól néznek ki, meg biztos a tuning dolog is érdekes lesz, de ez még a Carbonnál is árkádabb lett. Kivettem a rásegítést, meg manuálisra kapcsoltam a váltót, akkor már autóversenyre is hasonlított, de az érthetetlen, hogy egy több száz lóerős autó, ha kanyarodok vele, miért lassul. Kipróbáltam, megnézem a teljest is, de úgy látszik, maradok a TDU-nál.
  • ntex
    Aki meg úgy gondola sínen autózik az állítsa be az Options-ban a Driving f*szságot "KING"-re és egyből más lesz a téma...
  • RedRiot
    "Élsimítás .Elsimítja a modellek éleit."

Elrontottad a tréfát. :/
  • Maxtreme
    lol :-D
  • Eagle16
    Élsimítás, a recés éleket teszi simábbá, folyamatosabbá.
  • RedRiot
    "Mi az az Anti Aliasing a játékban?"

Anti Aliasingnak az egyik versenyzőt hívják a játékban. Ő a leggyorsabb. Az hogy 2x, 4x, vagy 8x-ra állítod, azt tudod beállítani, hogy hány ellenfél kocsit vezessen Anti Aliasing. A 8x már nagyon nehéz, csak akkor válaszd ha nagyon pro vagy! :)
  • Omlás
    Élsimítás .Elsimítja a modellek éleit.
  • koandras
    Mi az az Anti Aliasing a játékban? Mire jó?
  • kuci06
    nekem jól megy fullon, 4x AA-val, 8600gt-vel :)
    (1024-ben)

Szvsz nincs nagy gépigénye...

Az már más téma, hogy "szokásos" EA game lett ez is :/
    Nagy Hype -> gagyi game...

Még KING módban sem vesz le minden segítséget :S
    Az irányítás talán egy kicsit jobb, mint a Kartonban, bár a TDU még mindíg köröket ver erre minden tekintetben :)

EA fail :d
  • Omlás
    Re megint :)
    Csak egy javaslat ! Akinek van kormánya szigorúan azzal játszon vele! Tapasztalatom szerint nekem billel kicsit nagyon esetlen az irányítás kormánnyal 1000 szer hangulatosabb.
  • RedRiot
    X1650XT-n próbáltam, fps 40 körül volt, AA nélkül, autókat kivéve low detailban. Proci 3500+. 1600pro? Ne várd el hogy highon simán megy, de próbáld ki. Bár nekem vmiért néha így megakadt, de az fps elfogadható volt.
  • Eagle16
    Nekem az van, képek lentebb, jól fut... (igaz, nem fullon, de közel teljes grafikán megy...ment...)
  • ferryt
    Az én gépemen tökéletesen fut
  • Smicy2
    igen
  • koandras
    Mi az az Anti Aliasing a játékban?
  • ferryt
    Teljesen egyet értek veled!!
  • Ottesz
    Jaja szerintem is van valakinek 8600gt és jól fut neki fullon??
  • Viktor9202
    Lehet majd benne neten játszani eredetivel?
  • ntex
    Nah
    Kipróbáltam

1024x768 minden maxon, bekapcsolva, és nálam tök játszható volt, pedig elég középkat. gépem van (berakom aláírásba) Olvasom a HSZ-eket és az a meggyőződésem hogy lehet (akárcsak a Crysis-nál) itt is driver gondok vannak az Nvidia-soknál ? nem tom, mindenesetre nekem bejövős volt a DEMO, szvsz ha ilyen lesz a teljes is akkor meg is fogom venni eredetiben.
  • jakewyler
    Valaki x1600pro-val próbálta már?
  • Rainbow15
    Nekem 40FPS fullon +4x AA+ AF.
  • RedRiot
    "kicsit jobbra próbálok kanyarodni, fordul kb. 5 fokot, aztán azon nyomban visszaugrik az autó egyenes helyzetbe. Lehetne benne egy kicsit szabadabb csúszkálás is...nemtudom, valahogy nem érzem, hogy én irányítanám a kocsit...olyan fura az egész."

Igen, nekem is így jött le, elég jól leírtad! Vhol láttam egy interjút, hogy hogyan készült a fizikai modell. Ott verte magát az EA gyerek hogy így full-real, meg úgy ultimate. Mutatták ahogy lezárt pályán mentek egy Porsche-val, és hogy az autógyárakkal is felvették a kapcsolatot. Hát, szerintem ez messze van a full realtól. Amit fent idéztem, olyat autó nem csinál. Nem vezettem még M3-ast, de ha úgy lehetne irányítani mint ebben a demóban, akkor már beszüntették volna a gyártását életveszély miatt. :)

Reális fizika... Egy 14 évesnek be tudják adni, mert az még nem vezetett és nincs összehasonlítási alapja. :)
  • at16
    figy emberek ez a demó! ebbe nincs semmi se van 2 pálya 2 kocsi ennyi . demótól ne várjatok többet!!

amugy meg nemtudom hogy miért kell fikázni nagyonis jó az új nfs!
    nem tetszik a füst? mivan? a legjobb füst van a játékba amit eddig láttam pc-s játékokban szal ennyit rólad (ja meg ha low grafikán vagy akkor kuss)
    nem jó a grafika? mivan? nem jó? vágra nem az a csilli villi festések meg csillogó környezet vár mint a carbonban meg a többi új autós game ban
    nem jó az irányítás? mivan? talán mert béna vagy és nem tudod irányítani. ez a játék mostmár nem arról szól hogy mész 300 al és jaj gyorsan jövök be a kanyarma és a fal visszapattint és megyek tovább 200 al. ez nem 14 éveseknek való.
    nem jó a zene? lol a zene a legutolsó dolog amit nézek egy játékban de most ez is elnyerte tetszésemet.
    nem jók a hangeffektek? hát igen lehet abban kcsiit igazatok van de a teljes verzióban minden ki lesz javítva.

nem tetszik a játék menjél akkor játsz mással. ennyi.

ja meg aki idejön fikázni eme remek művet az biztos az új jajdejó juced szarral játszik. na menjetek oda.

bocsi ha sokat írtam de idegesítő volt már ez a sok fikázás
  • kem001
    Vajon lesz majd benne szabad kóborláás?
  • gabesz012
    Bla-bla bla. Jelen esetben nem érdekelnek az előző részek (mondjuk megjegyezném, hogy az Ug2 jó volt). De ha Most Wanted-ot 4/10-esre értékeltem, Carbon-t 2/10-re, akkor ez a rész egy 5-ös. De a Tdu az 8/10 és szerintem itt ez a lényeg, mert ő a konkurencia, ezt kéne megpróbálni túlszárnyalni. Ez a próbálkozás (Pro Street) meg messze van tőle.

Javulás nem egyenlő a jóval. Szóval attól még, mert valami javult, attól még továbbra is szar.

Van már pre-release verzió (ami gyakorlatilag a végleges full), és sztem Ea-nél már a másolással/dobozolossál/reklámmal foglalkoznak nem pedig a hibák keresésével/javításával. De oké, addig ne pampogjak egy demó hibáira, amíg nem játszottam a fullal. (((magyar mentalitás: neked tetszik, ezért másnak már nem lehet negatív véleménye)))
  • Eagle16
    Milyen gond lenne vele?
  • Bacsa Szabolcs
    sziasztok
    bocs ezt irom de akinek nincs meg a teljez verzio, az már inen letudja szedni a demót:http://files.filefront.com/NFSProStreet+Demoexe/;8950492;/fileinfo.html
  • FMP Misi
    Lehet, hogy a videókártya a gond...
  • robotnyk
    az első versenymód alapján azt mondom hulladék, a másik jobban bejött. talán mert több volt a hely, és az elég döglött kormányzás egy szélesebb pályán nem volt gáz. a grafika nem rossz, persze a screenshotokból mókusvakító manipulált promoképek gyártásában az EA a mester... az autók elég jól néznek ki, a környezet sem rossz, viszont gépigénye az van. csicsatuning rizsautók helyett viszont végre csinálhatnának egy normális supercar nfst is.
    a full nálam addig fog tartani, míg a csaló, scritp-ai fel nem idegesít véglegesen.
  • FMP Misi
    [b]Felért az FMP szerverére a demó... max sávszéllel lehet tölteni, akinek még nincs meg...

URL:
    http://www.fmp1.net/hirek/?p=78

[3.] NFS-PS DEMO - letöltése az FMP szerverréről | HTTP (Tipp!)