14488
prostreet
  • gyuri12
    há' azért jobb;)
  • SFKS
    ott nem csak az előrét kell nyomni :D
  • Yrda
    nem úgy gondoltam..
    csak szerintem az ea a crysis-re összpontosított nagyon :)
  • Rage47
    ez így van:D
  • Purga
    Én nem játszottam a DEMO-val, csak képeket és videókat láttam, de már most megmondom én is, hogy FOS!
    Előítélet forevaaa!
  • gyuri12
    de abban élethűbben lehetett velük menni...
  • Rage47
    lol
    attól még hogy a crysisban is lehet aútókázni, nem autós játéknak számít:D
  • Jaffa 2843
    agree :) (bár tejles remélem még jobb lesz játékmenetet illetően)
  • Yrda
    hát szerintem a crysis odaver a ps-nek :)
    az én véleményem szerint :)
  • Jaffa 2843
    mennyi segitöskész ember...

hogy ne csak of legyek..
    a demo oltári nagyot bukott nálam. irányithatoság (billen) egy nagy sz@r, ilyen hulladékot még életembe nem irányitottam... olyan mintha jégen csuszna asz auto de ha kanyarodok egy élesebbet akkor betapadnak a gumik mint állat, és minden fék nélkül be tok venni egy hajtű kanyart.. nevetséges.. a grafhoz hozzászolva annyit hogy valóban nem változott a látvány egy fikarcnyit se (kivéve füst, de azis elég "műanyag" kinézetű), és mint megszokhattuk a jóképességű konzol átiratoktól ez sem szereti a 30+ fpst nagyon :D

megnézem a teljest, de nem best buy a game attuti, sőőt nem is buy :D
  • bongo1
    A véleményem: Grafika szép de nem a legtökéletesebb. Irányitás érdekes..
    Menü ritka szar :D.. Kb ennyi nem rossz de lehetne jobb is
  • Jaffa 2843
    pl innen (hardwired)
  • Dénes é
    szedd le innen !!! max-al jön és tuti műkszik
  • HeadHunter86
    hardwired.hu
  • joe1980
    Sziasztok.legyetek szivesek áruljátok már el,hogy nikor ki akarom csomagolni a végén kiirja hogy valameik fájl crc hibás.Ti meik oldalrol töltöttétek le amelyiken jó volt?
  • HeadHunter86
    FOS FOS FOS FOS, Fos ez a demó, valaha készült legszarabb NFS elé nézünk, nem sok reményt jósolok neki, mondjuk demó alapján kevéskét lehetett belőle látni, de ez alapján FOS :D
  • Yrda
    jah amúgy az nfs u2 óta nem sikerül jobbat csinálni..
    még egy egyszerű replay-t sem tudnak beletenni a játékba...
  • vegicsek
    Ehh, leszedtem kipróbáltam.Asszem megyek U2-zni.Fejlődik a sorozat, néhány extra, csökken az fps, a látvány ugyanaz, hogy van ez, kérem?
  • Yrda
    csá
    megnéztem én is az nfs ps-t, de nekem ez a rázkódás nem igazán jön be..
    majd kíváncsi leszek a teljes verzióra..
  • ElekAdam
    tenk
  • Eagle16
    Felrakod a Fraps-ot, és az mutatja.
  • ElekAdam
    az FPS-t hol lehet megnézni?
  • nokly
    mert highon van az autótörés:D
  • Dj Toto
  • tonyr #6845
    tudom h csira wok :P
    de mayd online jer, azt +lássuk ki mit tud...
  • Gio
    Nekem osszesegeben bejon igy demo alapjan, es ha azt veszem alapul, hogy mult evbe carbon demo joval szarabb volt mint a full, csak jobb lehet. Iranyitas kormannyal mar jo, bill-el amikor kiprobaltam reggel, na ugy telleg iszonyat. Viszont a king fokozatba csalodtam, ha ez ilyen lesz a fullba is az gaz, iszonyat gyenge az ai. Bar lehet olyan lesz mint a tobbi, feltolod a hard-ra fokozatot, elejen meg semmit nem mennek kb, vegen meg irrealisan gyorsak. A segitsegeket nem tudtam kikapcsolni, van abs, kiporgesgatlo, gondolom menetstabilizator is. Ha azokat ki lehet majd kapcsolni, akkor meg utosebb lesz.
  • kissadamvikt
    felteszem az autó törést high ra és mikor indulna a verseny kilép memóriahibával. miért??
  • InfectedMann
    Nekem kurvára bejön.
    Az NFSU1-2,NFSMW és NFSC ehhez képest sehol sincs.
    Végre törik az autó. Végre nem forgalomban kell versenyeznem. Grafika is ott van. Esküszöm nagyobb élményt nyújtott mint anno az egész NFS-Carbon miután végig vittem.
    Nincs egy erőművem, de azért szépen elfut ha elég jól optimalizálom a beállításokat.

Amúgy kem001 -el egyet értek. Ha valós körülményeket akartok akkor tanuljatok meg vezetni :D Higgyétek tényleg nagyobb élmény mint az NFS -el koptatni a bill. -zetet.
  • nokly
    ez csak természetes!
  • keepernext
    azé elmehetek dolgozni???
  • nokly
    aludj!
  • keepernext
    Az mér okoskodás ha valaki a véleményét írja meg te dedós?
  • csabush
    Messzemenő következtéseket nem lehet levonni a demo alapján... De jobbnak tűnik mint a többi, a törés kicsit vicces szerintem, de legalább van, a kocsik irányítása sokkalta jobb mint az elődökében (nehezebb irányítani, de épp ezért tetszik, nem 290el veszel minden második kanyart:P) Ja, és fullon fut, de ez mellékes számomra, a graf nem olyan egetrengető még fullon se szerintem. Jólesz ez.
  • ferryt
    tudom, csak valaki nem érti.....
  • Shep
    Én momentán nem vártam, sőt, a demot is csak azért néztem meg, hogy lássam érdemes e majd a fullal foglalkozni.
  • atenza
    Igen vezessünk 2kiló50-el városban?? okos ötlet..
  • daneelolivaw
    direkt leírtam, h sztem nem szar, nekem egyszerűen nem jön be, ennyi
  • tommyg
    ugyanezt leírtad tegnap is megértjük 1x is te hekker
  • ferryt
    Mindenki várta a játékot mint a megváltot, izgult hogy mikor lehet már szedni, aztán meg most osszák az észt, a hülyeséget, hogy nem tetszik (tisztelet a kivételnek)....
  • Shep
    Amúgy a need sorozat az első rész óta egyre csak silányodik, mondjuk itt végre törik a kocsi, de ezen kívül semmi.