14488
-
gyuri12 #6869 há' azért jobb;) -
SFKS #6868 ott nem csak az előrét kell nyomni :D -
#6867 nem úgy gondoltam..
csak szerintem az ea a crysis-re összpontosított nagyon :) -
#6866 ez így van:D -
Purga #6865 Én nem játszottam a DEMO-val, csak képeket és videókat láttam, de már most megmondom én is, hogy FOS!
Előítélet forevaaa! -
gyuri12 #6864 de abban élethűbben lehetett velük menni... -
#6863 lol
attól még hogy a crysisban is lehet aútókázni, nem autós játéknak számít:D -
#6862 agree :) (bár tejles remélem még jobb lesz játékmenetet illetően) -
#6861 hát szerintem a crysis odaver a ps-nek :)
az én véleményem szerint :) -
#6860 mennyi segitöskész ember...
hogy ne csak of legyek..
a demo oltári nagyot bukott nálam. irányithatoság (billen) egy nagy sz@r, ilyen hulladékot még életembe nem irányitottam... olyan mintha jégen csuszna asz auto de ha kanyarodok egy élesebbet akkor betapadnak a gumik mint állat, és minden fék nélkül be tok venni egy hajtű kanyart.. nevetséges.. a grafhoz hozzászolva annyit hogy valóban nem változott a látvány egy fikarcnyit se (kivéve füst, de azis elég "műanyag" kinézetű), és mint megszokhattuk a jóképességű konzol átiratoktól ez sem szereti a 30+ fpst nagyon :D
megnézem a teljest, de nem best buy a game attuti, sőőt nem is buy :D -
bongo1 #6859 A véleményem: Grafika szép de nem a legtökéletesebb. Irányitás érdekes..
Menü ritka szar :D.. Kb ennyi nem rossz de lehetne jobb is -
#6858 pl innen (hardwired) -
Dénes é #6857 szedd le innen !!! max-al jön és tuti műkszik -
#6856 hardwired.hu -
joe1980 #6855 Sziasztok.legyetek szivesek áruljátok már el,hogy nikor ki akarom csomagolni a végén kiirja hogy valameik fájl crc hibás.Ti meik oldalrol töltöttétek le amelyiken jó volt? -
#6854 FOS FOS FOS FOS, Fos ez a demó, valaha készült legszarabb NFS elé nézünk, nem sok reményt jósolok neki, mondjuk demó alapján kevéskét lehetett belőle látni, de ez alapján FOS :D -
#6853 jah amúgy az nfs u2 óta nem sikerül jobbat csinálni..
még egy egyszerű replay-t sem tudnak beletenni a játékba... -
#6852 Ehh, leszedtem kipróbáltam.Asszem megyek U2-zni.Fejlődik a sorozat, néhány extra, csökken az fps, a látvány ugyanaz, hogy van ez, kérem? -
#6851 csá
megnéztem én is az nfs ps-t, de nekem ez a rázkódás nem igazán jön be..
majd kíváncsi leszek a teljes verzióra.. -
#6850 tenk
-
#6849 Felrakod a Fraps-ot, és az mutatja. -
#6848 az FPS-t hol lehet megnézni? -
nokly #6847 mert highon van az autótörés:D -
Dj Toto #6846 -
#6845 tudom h csira wok :P
de mayd online jer, azt +lássuk ki mit tud... -
Gio #6844 Nekem osszesegeben bejon igy demo alapjan, es ha azt veszem alapul, hogy mult evbe carbon demo joval szarabb volt mint a full, csak jobb lehet. Iranyitas kormannyal mar jo, bill-el amikor kiprobaltam reggel, na ugy telleg iszonyat. Viszont a king fokozatba csalodtam, ha ez ilyen lesz a fullba is az gaz, iszonyat gyenge az ai. Bar lehet olyan lesz mint a tobbi, feltolod a hard-ra fokozatot, elejen meg semmit nem mennek kb, vegen meg irrealisan gyorsak. A segitsegeket nem tudtam kikapcsolni, van abs, kiporgesgatlo, gondolom menetstabilizator is. Ha azokat ki lehet majd kapcsolni, akkor meg utosebb lesz. -
#6843 felteszem az autó törést high ra és mikor indulna a verseny kilép memóriahibával. miért?? -
#6842 Nekem kurvára bejön.
Az NFSU1-2,NFSMW és NFSC ehhez képest sehol sincs.
Végre törik az autó. Végre nem forgalomban kell versenyeznem. Grafika is ott van. Esküszöm nagyobb élményt nyújtott mint anno az egész NFS-Carbon miután végig vittem.
Nincs egy erőművem, de azért szépen elfut ha elég jól optimalizálom a beállításokat.
Amúgy kem001 -el egyet értek. Ha valós körülményeket akartok akkor tanuljatok meg vezetni :D Higgyétek tényleg nagyobb élmény mint az NFS -el koptatni a bill. -zetet. -
nokly #6841 ez csak természetes! -
keepernext #6840 azé elmehetek dolgozni??? -
nokly #6839 aludj! -
keepernext #6838 Az mér okoskodás ha valaki a véleményét írja meg te dedós? -
#6837 Messzemenő következtéseket nem lehet levonni a demo alapján... De jobbnak tűnik mint a többi, a törés kicsit vicces szerintem, de legalább van, a kocsik irányítása sokkalta jobb mint az elődökében (nehezebb irányítani, de épp ezért tetszik, nem 290el veszel minden második kanyart:P) Ja, és fullon fut, de ez mellékes számomra, a graf nem olyan egetrengető még fullon se szerintem. Jólesz ez. -
#6836 tudom, csak valaki nem érti..... -
#6835 Én momentán nem vártam, sőt, a demot is csak azért néztem meg, hogy lássam érdemes e majd a fullal foglalkozni. -
#6834 Igen vezessünk 2kiló50-el városban?? okos ötlet.. -
daneelolivaw #6833 direkt leírtam, h sztem nem szar, nekem egyszerűen nem jön be, ennyi -
#6832 ugyanezt leírtad tegnap is megértjük 1x is te hekker -
#6831 Mindenki várta a játékot mint a megváltot, izgult hogy mikor lehet már szedni, aztán meg most osszák az észt, a hülyeséget, hogy nem tetszik (tisztelet a kivételnek).... -
#6830 Amúgy a need sorozat az első rész óta egyre csak silányodik, mondjuk itt végre törik a kocsi, de ezen kívül semmi.