14488
-
#6909 Inkább a PS-hez kellene egy méretes javítás mint a tdu-hoz...és haverod szerintem valami warezos bétával tolhatta... -
at16 #6908 na olvasom a hsz-t.
TDU forever jaj istenem akkor huzzál Test Drive ozni . nyomjad azt a szart .(én is tudok oltani más játékot) amugy meg aki fikázza ezt a játékot az csak IRIGYKEDIK szal IRIGYKEDJETEK nyugodtan -
Desert #6907 szar géped van :D -
#6906 köszi nincs rá szükségem szerencsére. csak nem vagyok elvakult, mint te és nem képzelek többet bele 1 játékba, mint amit tud nyújtani. that's all. -
#6905 Tényleg nem marad más mint bízni a teljesben mert ez a demó elég lehangoló... -
#6904 Hát nem tudom tdu-t hová istenítitek, de szerintem meg pont annak van gagyi irányítása,mikor bent ülök a kocsiban és ide oda megy a muksó feje ,és nem látni a képet rendessen. És havernál vista alatt fullon még szaggat is pedig gtxe van meg minden ami kell. Nekem megvan is megvan tdu ,de ennek a játéknak már most jobb a játékélménye. Ja és várjatok tdu javításra meg carpackra i love atari -
Desert #6903 :D megvenni ezt a szart hát normális vagy te?:D a géped szar az addig ok de te se lehetsz valami fú de okos ha veszel játékot erre van a warez :D letölt -> kipróbál -> töröl -
#6902 Mivel tud többet(grafon kívül)? Sztem nem lehet mondani, hogy többet tud, mert a Porsche-ban volt már törés, sőt még replay is talán. -
Desert #6901 hehe nem kell nekem + 2 szem( szemüveg) hogy lássam a TDU jobb mind grafika mind irányításban ennyi és az hogy nevadában repesztek, hát nagyon nagy élmény, baszod minden nap 2x kell az M0 autópályán végig mennem a meló miatt :D elég az ottani izgalom nem hogy nevadába menjek még kocsikázni -
#6900 HA belépek rögtön feketeség még a menü se jönn be ez video kari hiba nem???
egy ijen kari visszi majd?VIDEOKÁRTYA -
TomDantes #6899 Lehet hogy most ezzel nem leszek túl népszerű.
De, kiváncsi lennék akik szerint sz@r azok mi a fenéért játszanak vele?
Én is utálok sok játékot, de azokat nem veszem meg. Állandón csak megy a fikázás.
De most komolyan mit vártak? Egy világ megváltó csodát? Az új NFS is olyan mint általában, egy kicsvel több mint az előző rész. Nekem tetszik.
meg venni nem fogom mert szr hozzá a gépem.
Mondjuk az hatalmas hiba hogy ha a Carbon közepes beállításokkal el futott, akkor ez meg még minimumon se... most akkor én is álljak neki torkomszakadtából üvölteni hogy miért nincs optimalizálva de szar, fúj-fúj....
Meg hát normálisan is lel lehet mondani hogy nem tetszik és aztán nem kell vele játszani, és a folytonos fikázással elrontani más örömét.
Mert ha nekem sz@r akkor másnak is az legyen...tipikus magyar hozzá állás.
Na szóval ez itt a legújabb NFS, Olyan amilyen nem váltja meg a világot, de egy hangyafasznyival többet tud mint előzőek. Aki ennél többet várt, hát az...nagyon hiszékeny. -
#6898 Szerintem is szebb a TDU, és nekem még szemüvegem is van -
gyuri12 #6897 igaza van -
bgabor #6896 Szar? Repeszteni nevadában a csillogó napsütésben SZAR???
Én valamiért újra és újra végigjátszom ezt a két pályát, nagyon bejön a játék. Anno a Carbon demója ilyenkor már rég törölve volt nálam.
Amúgy valami modder kifundálhatná már, hogyan lehetne vezethetővé tenni a többi kocsit a demoban. A nevadai pályán az élről induló két vadállatot szívesen kipróbálnám! -
BIZ0906 #6895 a tdu jobban néz ki? akkor neked szemüveget ajánlok -
#6894 röviden tömören: szar. a graf nem igényelné a 19fps-t (1440*900 aa kikapcs. igaz vista) az a pár fűcsomó.... na mind1. 19fps ez a lényeg... amúgy meg valaki írta már és igaza volt: a tdu jobban néz ki és nem akad ennyire. sajnálom. már ki voltam éhezve vmi autósra, de nagyot csalódtam sajna. persze azért fogok vele játszani mivel nincs más új autós game. -
Desert #6893 ez a játék nem csak hogy rossz de olyan SZAR is :D kíváncsi vagyok mennyi patch jön ki hozzá és hogy a teljesbe mi lesz a változtatás TDU 4 EVER -
#6892 Lehet hogy meg kellene már tanulni írni, nem? -
#6891 Hát igen, a homokra futott autó elég rendesen befékez azon az oldalon, ahol ráfutott.
Ez kellemetlen, de az életbe is így van:)
-
#6890 kipróbáltam a demót, köze nincs ahhoz amit az előzetesekben mondtak itt szuper fizikáról meg gfx optimalizálásról,stbstb.trendi és kész. -
gyuri12 #6889 amd sempron 2400+,ati 9600(sima 128 mb ramos), 1,5 giga ddr1 ram
jószar tudom,de nekem 8eddig) elég volt -
#6888 rákarcoltam már az arcára néhányszor hogy ne írjon így de hát tarthatatlan.
am. megkérdezhetem tony-r hogy melyik tájegységről írsz? :] -
joe1980 #6887 Figyu az elöbb szettem le onnan amit te beraktál linket.és ott se volt jó onnan is crc-s volt. -
gyuri12 #6886 okosat írtál,de az nem igaz,hogyha egy játék konzolos akkor 14 éveseknek készül. a Moha tényleg rossz volt,ez is az lesz, konzolra meg jó lesz(bár a moha érdekes volt,az a boxosoknak nem nagyon tetszett,míg a ps3-asok megvoltak elégedve,pedig nem volt köztük különbség...) -
#6885 Az rossz.Nekem 15-40fps között mozog de meg sem röccenik.Akadásmentesd teljesen.Csak akkor akad meg 1picit mikor a sivatagba a muscle car a pfámba nyomja a homokot.Érdekes a többi autó is szórja de attól nem történik semmi.A füst meg eszméletlen jó.Mijen 9600-osod van?És mijen mellé a géped? -
#6884 Ahogy a TDU-t konzolra kiadni butaság volt, ugyanúgy butaság ezt kiadni Pc-re. Ezzel, egy nem konzolfejű pc-s, (max kockafejű) nem játszik. Eltérőek az igények. Ideje volna szétválasztani, és hejiértéken kezelni a dolgokat.
Ez egy konzolos játék. 14 éves gyerekeknek készült, ahogy pl a MoH;A. kicsit is idősebb/igényesebb embernek ez vacak. Nem mintha nem lehetne vele elszórakozni, mert lehet, csak épp nem üt meg egy bizonyos szintet. Innen elvárás kérdése az egész. Ha többet vártál szar, ha kevesebbet jó.
Én kevesebbet vártam, letöltöm, bár hogy végigviszem, kétséges. Mindenesetre, eleget nemtudtam meg ahhoz, kialakítsak, egy stabil áláspontot.
Dante. -
gyuri12 #6883 ezt akartam írni.meg az ipszilonok...meg a xar szócska... -
#6882 fx5200 as vgat támogatja??? -
#6881 nemis olyan rossz gém ez, a törés nekem nagyon tetszik pl, a hangokon van mit csiszolni, irnyitást meg szokni 8/10 az egész nálam :) várom a fullt, remélem jön majd vki neten tolni, és zuzni a kocsikat -
#6880 Annyi game lesz nemsokára, hogy engem nem zavar ha ez nem sikerült vmi jól. Amúgy sem játszottam a Carbonnal se szintes semmit, mert az sem jött be nálam. -
gyuri12 #6879 nincs minden lowon,de folyton akadozik.szaggat,meg minden,játszható,élvezhgető,de folyamatosan szagat.ráadásul elvile 20-30 fps-sel megy -
#6878 A bölcsességfogad nőne bele az arcüregedbe a sok buzájtrendáj duplavéddel...
szerencsétlen. -
#6877 Mi a baj vele?Hogyan megy? -
keepernext #6876 Azé mer mi gyökerek vagyunk. -
#6875 OMG mijen wélemények: a grafika xar, meg h élmény ua mint carbon, + hasonlo lehuzások... ya + h xar az irányitás...
nem gond örülök is h nem teccik mindenkinek, ill h kewesebben wagyunk a nfsps oldalán, remélem akiknek teccik azok + tudják mayd wenni, feltéwe ha kell az orig az online-hoz, és mayd jokat fogunk wersengeni, koccanni, ill totalra zuzni a werdákat 1ütt... jo moka lesz, remélem lesz chat, wagy voip is benne :)
-
gyuri12 #6874 de jó valakinek...:(
nekem is 9600-am van,miért nem megy nekem is jól? -
#6873 Nekem akkor is nagyon tetszik.Jót tett ez frissítés az nfs sorozatnak.Jó kis game lessz ez.Nekem nagyon jól megy a 9600-as kártyámmal és 512 mbrammal.nincs vele gondom és nem lowon van.Örülök hogy a sok gyökér ennyire várta és ekkorát csalódott.Aki nem csalódott és tetszik neki az mégjobb.Én nem csalódtam. -
#6872 szerintem elég szarúl sikerült ez a demo de remélem a fullgame jobblessz.ebből nemigazán derűltki semmi a demo játék a 0-val egyenlő -
#6871 -
#6870 látszik hogy magyarok vagytok mind. semminek nem tudtok örülni.
a belga száma jut eszembe... ha törik az autó azabaaaaj ha nem törik azabaaaj és még sorolhatnám.