Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

red bull
Ohh értem 😞
Szal akkor még nincs demo

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

kovecses
ja az a pontos csak nem Redwoodbwn, ugyanis az ea a kiadások idõpontját a redwoodi idõhöz adja meg mert ott a központja...

mind1

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

GabriSanyi
a boxosban az e92-es bömi kupé van meg a nissan gt-r proto,speed challenge a nevada highwayen és grip challenge az a-43 interloopon...

crazyclone
ez a video nagyon ottvan ...

Pepsi Twist
szevasz baratom rég beszéltem már veled 😛

Mindenkinek: Ez a "mind a 3-om" jó ötlet...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

mini Chernobyl...

Synit HUN
Tényleg! Tudja vki egyáltalán hogy mire is várunk?
Mi lesz ebben a demoban? A 2 auto 2 pálya tiszta, de mégis milyen pálya, milyen mode?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

pedig nem. csak szét van spamelve a topik

Bejön mindenféle jött ment 10 or 12+áfa éves és hirdeti itt nekünk az igét, meg a fos oldalát, amit a haverja összerakott neki. Még ahhoz is stupid, hogy a gépet bekapcsolja és megmondja itt nekünk a frankót, hogy az õ oldalán fent van a full....na kérem global bann-t nekije-!!!

mini Chernobyl...

Synit HUN
Hát Pepsi se mondott sokat a 300 hsz-el.
Valszeg elég lesz visszanézni 1500-nál. De lehet az se tuti. 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

toysoldier
szerintem mindhárom kéne

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

red bull
Ebbõl a 295 új üzenetbõl sejtem hogy már lehet tölteni a DEMO-t 😄

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

crazyclone
ezt a banner alá kéne ugysem olvas vissza senki ...

Tomsteel
ezzel szerintem az emberek többsége így van

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

broman191
Úgy néz ki hogy potyára keltem korán<#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Csak azokat az embereket kellen kiszûrni akik okoskodva felidegesítenek minket a fa***gaikkal hogy itt az egész tõltsd le nem a demo-t hanem ezt...szvsz ezek a bomlasztó emberek, akikkel szemben elég nehezzen tûrtõztetem magam...ha érted mire gondolok 😄

mini Chernobyl...

Tomsteel
tévedtek...Original Sound TrackSSSSSS <#banplz>

Pepsi Twist
1. vagy a 3. (inkább az 1. mert már szabi megkért valakit hogy addig legyen zárva míg haza nem ér)

Kandurex
3 dolog történhet,

1. zárom a topikot a demó megjelenéséig, aki újat nyit banolom

2. off - spam stb. pontot fog érni

3. egyszerûen kidobom azt 6 embert akik így visszanézve hype spammelnek - bomlasztanak

légyszíves normálisabb fórumozást, beszélgetést

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

OST = Original Sound Track

mini Chernobyl...

Garyskillz
OST = Original Soundtrack ^^

Pepsi Twist
zenék a gammából...

Peck
holvan itt neked majom gyerek,sehol nincs 1. 2. a játkokba is csak a X360demo....<#lama><#banplz>

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

DJ Skyline
itteni idõ szerint: majd! :|

mi az az OST

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

crazyclone
szerintem ez kéne legyen az off topik és inditani egy másikat ...

ViniSoundz
lol. pont most akartam neki írni, hogy mobilra leszedheti <#alien>
ÁD1 az "itt" szó 2tvel van...
ÁD2 ha hivatalosan nincs kint ember akkor meg mi a faszról rebegsz itt....felkelltél te rendesen "JÓ REGGELT"

mini Chernobyl...

XD ez odabasz...😄 amugy msot itteni idõ szerint mikor jön ? mert látam itt kanadátol kedzve mindent

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

SimaSuna
én találtam benne 1-2 tetszõt..de télleg olyan gány..
Tomsteel
köszönjük !<#eljen>

Synit HUN
Majd számolj be hogy milyen jó!

Ez volt ám a gyomlálás 😄

kem001
És hol azon az oldalon?😄 Könyörgöm, neked meg van egyébként?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

crazyclone
szabi asszem nincs gépközelbe ...

Tomsteel
ezt remélem nem gondoltad komolyan !

AntiHero
Mit vagytok úgy oda. A demó max 18:00kor jön ki. Az OST most töltöm de aszondják ultra fos. Sztem a játék se lesz jobb, de 1 esélyt még kap.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DJ Skyline
Szabi a napokban nincs is otthon asszem! de szóltam már Kandurexnek!

crazyclone
jóreggelt <#sniffles> van-é demó???

Synit HUN
Aza a baj hogy Szabi is alszik még!
Mivel eljutottunk az anyázásig és már a teljes játék torrentjére is van link, qrvára nem ártana egy kis gyomlálás!!

fireball
na ,montam én h nem lesz itt 8kor semmiféle demo,alszanak azok még😄

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

toysoldier
omfg

szerinted ez a film topicja? szerinted ez az a hely, ahova be kell írna ha elmész kajálni?
nem.

nah ezért kéne az ilyeneket az offba, és nem ide.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

DJ Skyline
hát, eszerint EA Black Box a fejlesztõ, rákattintva minden info

Synit HUN
Neked mennyi eszed van! 😄

elekati
Szili08
Miért kéne ezt OFF-ba mondani! Ha meg van eredettibe a film!

kovecses
Ha megnéztétek volna hogy a rendszámtáblákon milyen állam és város szokott lenni, akkor annak a pontos idejét néznétek...

Redwood City, California, United States

Idõ

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

hmmm dejó egyik 50mb a másik 700mb a harmadik 580mb....... kicsitse feltûnõ.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Synit HUN
Jah ezt már énis megtaláltam 😄
Mellesleg vezet a topik.

Peck
#4887 😛

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.