14488
prostreet
  • kem001
    Ha szimulátort akartok, vezessetek rendes autót, nem kell ide Nfs xDD
  • daneelolivaw
    jó,nem úgy értettem, azárt valamiképp hasonlítson egy autó mozgására, de azért ne teljesen realisztikusan, vagyis nekem ez jön be
  • nokly
    már erre várok egy hónapja, hogy megjelenjen a demo! jövök haza eto meccsről megnyertük, éljen na de most akkor nfs ps demora koncentrálok, olvasom a híreket, végre kijött. na akkor töltöm, olvasonm tovább már elment a kedvem a játétól a sok okoskodó gyerek, meg a szar vélemények miatt!
    egy jótanács mindenkinek ne olvassunk híreket, ha jó játékot akarunk!
    sikerült elbaszni a hangulatomat kösz! de ki vagyok én?
    Lehet fikázni!
  • Shep
    Szar az eszed tokja az szar, fix 18 fps azért jelent valamit, nem feltétlenül géphibát, főleg mivel a másik pálya jól megy, de nem is izgat igazán ez az újabb ótós hulladék.
  • atenza
    Szerintem viszont ha már úgysem reális a vezetés, azaz nem törekednek a szimulációra, akkor akár lehetnének repülő űrhajók is amiket lehet tuningolni ( pl: vipeout ha jól tudom így hívják ) és ez abból is kiderül h a Gran Turismo-nak mekkora sikere van...évek óta
  • daneelolivaw
    linket tudsz adni?
  • atenza
    Tudom ajánlani a Super Mario Kart-ot! ;)
  • ipacs92
    a teljesre céloztam, csak nekem is kellene az 5ikes nyelvtanköny :D
  • ipacs92
    hidd, el hogy ez a game rosszabb lenne úgy, hogyha pl mw-s irányírást kapott... 300km/h nál már nem úgy reagál egy autó, ahogyan 50nél..., monnyuk lehet egy pöppet jobban mint a játékban :D
  • Synit HUN
    Az UG2 nekem is jobban bejött. Az egyetlen ami bejött ebből a tuningolós szériából.
  • Katun
    csira vagy ennyi.
  • Eagle16
    Ez egy fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, lehet vitatkozni stb. Ha mindekinek tetszene a játék, akkor nem lenne fórum a fórum. (és amúgy is tök uncsi lenne :D )
  • daneelolivaw
    nah, én nem fikázni jöttem, nem azt mondom, h szar játék, csak azt, hogy marhára nem tetszik. főleg az irányítás. nekem nem kell realisztikus fizika, nem ezen akarom letenni a vizsgát, én ezzel játszani akarok, és nem 100%-osan koncentrálni, hogy ki ne sikljak a pályáról. amúgy minden más jó benne.
  • kem001
    Níugi, nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye róla, és szabad országban élünk, szóval szabad a véleménynyílvánítás :DD
  • tommyg
    miért a teljest nem a netről töltjuk??? xD xD
  • ipacs92
    szebad a vélemény nyilvánítás. ezzel nincs gond. de amikor már eldurvul a helyzet, akkor már van :D
  • SötétBarom
    Jóképességű fiatalembernek tűnsz...
  • at16
    jó csak teli van már a tököm a fikázókkal . ha nem tetszik a játék akkor el lehet innen huzni . meg ha te jobbat tudsz akkor ugassál.

(ezt nem pont neked írtam eagle 16
  • Eagle16
    Nem neked írtam, csak te voltál legfelül, és nem akartam annyit legörgetni nah...nem kell idegeskedni :)
  • ipacs92
    Egyetértek.

ntex:
    Veled is egyetértek. Annyit hozzáfűznék még, hogy lehet, csak megfognak egy kezdő gamer csapatot odadobják neki a motort és aztmondják: csináljatok egy kétpályás demo-t a népnek! Tök 8 hogy milyen lesz, a marketing miatt úgyis vinni fogják mint a cukrot. a pc demo meg felejtős mer a sok köcsög úgyis netről szedi...arra ne feséreljetek időt... kb :D
  • gabxux
    Komoly ez a Demo, csak a sivatagi versenyben az autó irányítása egy kicsit érdekes. Néha nehéz visszahozni az út széléről és általában akkor jön egy oszlop.
  • at16

LOL ember mire írtad a helyesírási hibákat, az "igazság" ra ?? na akkor vedd szépen elő az 5 ödikes nyelvtan könyvet és nézz utána.
  • ferryt
    jaja, örülök hogy végre van akinek TETSZIK is, és nem sz@rozza. Éjjel kifejtettem ugy 3 óra körül, hogy ki miért fikázza...:D:D
  • Eagle16
    Hmm..lehet hogy korosztályfüggő a játék...(a helyesírásból kiindulva :D )
  • at16
    Tonyr -nál az igazság
  • rotator
    Teljesen egyetértek.
  • ntex
    Meg "at 16"-nak és nekem ;)
  • BIZ0906
    Nekem is tetszik és megy is de én tudom, hogy a gépem nem atom.
  • at16
    nekem is nagyon tetszik a játék
  • tonyr #6800
    xar a géped akko, nálam a crysis demo mediumban 30-40 fps, a prostit full high-on megy szaggatás nélkül, az fps 25-ön áll miwel a vsync be wan nálam kapcsolwa...
    amugy a többiek akik fikázzák, nemgond, legalább kewesebb nub lesz online-ban... a nub-ot azok wegyék magukra, akik csak arcade-dal tudnak gamélni, és ha wan 1 kis szim beütés, má irják h ez xar, + az irányitás xar, én is szeretem az arcade-t, ill a szim is teccik, és ez a nfs 1 kiba**ott faya game lett a demo alapján, ha wkinek nem teccik, szojjon be, és akko mayd ha kijön a full, ne jöjjön online, me csak 1 qrwayo game-t hagy ki... márha jo lesz az online része, amire sok esély wan...
    akinek wiszont bejön, azt sporoljon, me + kell wenni a game-t az online miatt... tuti faya warok lesznek mayd :)
    ennyi
  • ipacs92
    Úgylátom, ezen a fórumon, csak kettőnknek tetszik a game, és csak nekünk fut normálisan :)

Nemérdekel ki, mit mond. Nekem Tetszik ez a játék, szép és jó is.
  • ntex
    Ez abban az esetben lenne igaz, ha a DEMO-kat (ez más játékra is vonatkozik) úgy készítenék hogy 100%-osan az eredeti játékból választanák le. De szerintem ehelyett a próbaverziót teljesen a 0-ról írják (lehet ráadásul teljesen más csapat a fejlesztőgárdán belül) az eredeti játék adatait - matériáját felhasználva, amibe ugyanígy belecsúszhatnak kisebb-nagyobb hibák.

Lehet ez is hülyeség de nem egyszer volt hogy a DEMO és a FULL között ég és föld volt a különbség
  • ferryt
    igen, de nem adom mert kell az bele
  • ferryt
    ok nyugodtan!!
  • tommyg
    eredeti demó?? pf!
    a demo azért van hogy le tudjuk tesztelni a játékot a teljes megjelenés előtt, tehát hogy érdemes e megvenne a játékot (jelen esetben nem) és ezért kellene a demónak jól szerepelnie
  • tommyg
    jó de ha nem rajtad verem le
  • at16
    100% osan igazad van és teljesen egyetértek veled. nemtudom hogy mivel játszik az aki fikázza de hogy nem az eredeti demóval az biztos
  • ferryt
    a demo csak demo, a full sokkal jobblesz
  • Shep
    Kipróbáltam ezt a "csodálatos" demot, hát egy hulladék az egész az autók grafikájával nincs is gond, végre van törés is, de a terep egy nagy nulla és ennek ellenére ultra szarul fut egy olyan gépen amin a Crysis demo High-ban 25-40 fps-t produkált ez a szar meg fix 18-at érdekes. Másik probléma, hogy grafikát lejebb véve kipróbáltam a körözős versenyt 45-50 fps és megsem volt semmi sebesség érzet. Egy jó van a demoban ,hogy mostmár tudom, hogy a fullal nem kell foglalkozni.
  • SpeedXHUN
    Mi?