14488
prostreet
  • kovecses
    Persze nincs EA játék idegesítő apróságok nélkül, ilyen például a sok töltögetés, a kötelezően végignézendő bejátszások a verseny előtt és borulás alatt valamint a medium grafikai beállítások és a normális belső nézet hiánya.
  • copass
    ez marketing, fú vazz szaggat a demo,nah akko cpu,vga,mem csere,váá hogy hasít.király a gamma. nekem a cmrdirt demo-ja simábban futott mint a prostreet demo.
    kivan ez találva, majd jönnek a driverek,patchek,blabla. sose lesz tökéletes csak ha erőteljesen felé lősz az ajánlott konfignak.üzlet.
  • kovecses
    Akárhogy is történt, nagyon sokat dob a hangulaton, hogy végre nem lehet faltól falig flipperezve végignitrózni a pályán, hanem bizony keményen kell manőverezni, hogy elkerüljük a tereptárgyakat és a többieket, ha nem akarjuk, hogy a sérülések miatt romoljon kocsink teljesítménye, vagy akár totálkáros legyen.
  • at16
    intel intel hát nemigazán intelre gondoltam mert amd híve vagyok. szal amd 4400+ ost fogok venni majd karácsonyra ha lesz lóvém és azzal el fog menni egy jó darabig asszem :) most adm 3000+ osom van nem mondom hogy szar mert nagyon is jó csak nemtudom kicsinek tünik az a 3000+ most. régebben jobban hangzott (na meg ugye a 3000+ os 1800mhz en fut )
  • kovecses
    A kocsik fizikája nem változott sokat, mintha egy kicsit nehezebb lenne megtartani a kipördülő autót, de lehet, hogy ez a king módnak és a Logitech Driving Force EX-nek köszönhető, amivel most játszok először nfst. Elsőre felismerte, bár néhány gombot nem fogadott el, de ezt át tudtam hidalni a kormány saját programjával. Jobban érezni az autók súlyát, és nagy sebességnél könyebb elveszteni az irányítást, nem olyan, mintha sínen mennénk.
    Végre a nitrót sem a sebességgel növekvő légellenálás teremti, három adag van, azt kell okosan beosztani.
  • HöfEE
    Na kipróbáltam én is a Demo-t. Nekem tetszett! Nem tudom mi a baja 1-2 embernek itt az irányitással szerintem rendben van. A menü sem vészes csak szokatlan. Van elég fps-em is nem szaggat a játék, pedig nincs csúcs gépem. Viszont néha meg meg akad, olyan mintha swappolna. Lehet hogy az 1 giga ram kevés neki nem tudom. De ezt leszámitva bejön.
  • Gibor
    bakker 2653 új üzenet :S:S és csak 1napig nem néztem... látszik kijött a demo... PFF érdekes... bár számomra a dmeo kellemes meglepetés mert az irányítás az autó hangja meg hogy mien gyorsan pörög fel a motor meg ugy az egész sokkal de sokkal jobb lett... végre olyasmi mint az Underground2... végre ezt vártam.
  • geri777
    ez dx 10 es? milyen proceszora gondolsz??

ez ? : intel celeron 3200MHZ CPU s775
  • at16
    én nem azt mondom hogy rossz nagyon is tetszik a pro street demó. csak azt írtam hogy én demókat nemnagyon szoktam letöltögetni mert tudom hogy ugyse olyan lesz a teljes mint a demó.
  • TomDantes
    Baker, ép azt mondatm hogy nem értek egyet a warezzal. Hogy igen csinálom de nem vagyok rá büszke, sőt! Ha lenne pénzem akkor nem kéne warezolni.

Úgy hogy légyszives, de nem Mond nekem nekem hogy szánalom!
    Inkább gondold végig mit is mondtam.
  • keepernext
    Miért a Timeshift,jericho,Crysis demók mér voltak jók??
    Ez mér rossz?
  • Dhanny
    ez már ddr3as? hisz épp most jelentették csak be a ddr3at.......és már ennyiért van kari (ddr3al) ?
  • VRSDM
    aki fikázódik minek teszi? jobb lesz a lelke?
    akinek nem tetszik a fikázódás minek jön ide?

ez sg. tudjuk hogy milyen színvonalra lehet számítani, amennyiben normális fórumozást akartok menjetek értelmes fórumra nem csak ez van...

és akkor ittmaradok majd én egyedül :D
  • Nagy01
    Egy kép:
    Nagggyon állat a játék:D.
  • Dhanny
    én is bezúztám......a qrva életbe
  • at16
    MSI Geforce 8600 GT Overclocked. nekem is ilyen van. 30 ezer forint alatt megkapod. a pcx-en. ha van egy jó procid mellé akkor jó lesz ez a kártya egy darabig az biztos.
  • TomDantes
    Bocs, de te mindig el hiszed azt amit a marketingesek mondanak? Komolyan, most hány éve gépezel? Mert tapasztalataim szerint 10-ből úgy egy fejlesztő tartja be az ígéreteit.
    szóval nem kel mindet elhini, ha nem vársz tőle semmit nem fogsz csalódni.
  • Imremagdi
    AA Bekapcsolom, majd ki-be lépek a játékban.

Ekkor homályos, életlen lesz a játék. Miért?
  • geri777
    Köszönöm szépen

Nincsen nagyon pénzem rá de ha mutatsz olcson 1 dx 10 est akkor meggondolom :)
  • Naxos
    ennél nagyobb visszalépést már elképzelni se tudok... kanyarodás=fékpedál???
  • Eagle16
    Igen, vinni fogja...
  • at16
    simán. csak sztem már dx 10 es karit vegyél
  • geri777
    Ez a videokari vinni fogja ??

Kari
  • keepernext
    Ja és nem azért jáccottam vele mert szar hanem mert érdekel.
    És minden gyökér akinek nem teccik a véleményem lepippanthat.
    Én nem vártam sokat nem is csalódtam.
    Ennyi.
  • DJ Skyline
    na kipróbáltam én is,
    Grafika: nem tudok véleményt mondani, mert 640*480, minden low, off mellett játszom, de így legalább nem akad! bár a Gripnél kicsit igen! :|
    Hangok: nem rossz, de majd a fullból kiderül
    Irányítás: so-so, én nem éreztem különbséget Casual és King fokozat között
    mondjuk a törés kissé bugos /kipufogó lóg a levegőben, csomagtér nincs, látszik a textúra belülről! lehet mert a törés is low-on van, nem tudom:

ja és

• keepernext
    Na kipróbáltam.
    Menü ratyi eddigi legrosszabb.
    8600gt 2gb ram 4000x2 proci.:minden max 30-40 FPS
    És szaggat!!!!Rángatolódzik vazze.
    A jégpálya hasonlat igaz.
    10/6
  • at16
    hahahaha lol hahaha hihii röhög a vakbelem. na de most komolyan mit vártok ti egy DEMO tól? én szartse már megbocsájtson akinek tetszik a demó( most kivételesen nekem is) de én demókat le se szoktam tölteni. hisz tudom hogy ugyis csak egy szar bemutató jellegű játékkezdemény. szal teljes verziótól ámulni fognak akik most fikázzák. na hajrá.
  • reaper4
    "De, kiváncsi lennék akik szerint sz@r azok mi a fenéért játszanak vele?"
    azért kérlek ,mert nincs más új autós game sajnos. azért írtam negatív véleményt ,mert nem ezt vártam a képek alapján. szal csalódtam és ha csalódtam akkor nem fogom azt írni,h qrvajó. tehát a kulcsmondat (vagy a mondat amit keresel): nincs más új autós játék. ja és nem is lesz mostanában.
  • REAKTOR
    tudod pont az ilyen emberek miatt nincs már pc-re normális játékfejlesztés, mert még talán a demót sem látta de már warezo jár az esze. SZÁNALOM
  • TomDantes
    A Carbonhoz a MW-hez és az UG 1-2höz képest bizony jobb.
    A többi NFS-t ostobaság ezel össze hasonlítani.
  • Desert
    megyek is TDU-zni inkább az mint ez a szar :D
  • Eagle16
    Te nem az EA marketingese vagy? Ha nem, akkor sürgősen jelentkezz oda, simán felvennének :D
  • at16
    GYEREKEK CSAK EGY DEMOOOOO FOGJÁTOK MÁR FEL
  • gyuri12
    omg
    blood steve betúrbózott:O
    fogadjunk hogy nem tudtál játszani a tduval és azért szídod?:)
  • gduck
    Nem igazán kellene a TDU-hoz hasonlítani, az egy teljesen más jellegű játék ;)

Nekem összeségében tetszik, biztos jókat játszok majd vele :D

Azzal viszont egyetértek, hogy ez a demo nagyon el lett baltázva... Azt vártam hogy kipróbálhatom a játék újdonságait, ehhez képest van 2 pálya oszt verseny :) Szal ebből semmit nem lehetett megtudni a játékmenetről és a többi lehetőségről! Ez csak a FULLból fog kiderülni ;)
  • REAKTOR
    eredeti fémdobozos warezos ja. Jovan okosvagy rákegye ki a májad
  • TomDantes
    Öhm nos, úgy 5 db eredeti játékom van. NFS nincs köztük. De azért ne legyél rá büszke hogy warezolsz. Én is azt teszem, de nem dicsekszem vele.
    Tudod, ez törvénytelen.
    Ha sok pénzem lenne, nem warezolnék. És aki meg teheti mert van pénze az szerintem eredteit vásároljon.
  • REAKTOR
    Akinek meg nem tetszik a játék , annak csak annyit, hogy nem kötelező ,sem játszani vele ,sem megvenni, sem itt fikázni...
  • BIZ0906
    XD jaja
  • BIZ0906
    Én sem képzelek semmit de annyira fikázzátok, hogy az senkit nem érdekel.