14488
-
#7149 Hát megnéztem ,sztem nem rossz.
Akkor lehet majd véleményt mondani ha meglátjuk miként lesz "becsomagolva" maga a story , ha csak katt és verseny az sovány de ha rendesen keretbe foglalják lehet belőle jó.
Nem tudom milyen látványeffektet hiányoltok ,Dx10-es hullámzó tengert,vagy hőlengést a harckocsi körül (az más játék :) ) vagy mi a fenét.Azt néztem a megborított autó teteje milyen aprolékosan /több helyen is horpad.
-
#7148 -
RedRiot #7147 "lesz benne online ranking meg ladder... whooaa... kicsit elkésett ezzel az EA vagy 7 évet:) (ugye ingyenes diablo ladder meg starcraft ladder)"
A MotorCity Online-ban nem volt ladder? Még az lett volna egy jó próbálkozás, de pár apróbb hiba tönkrevágta azt is. Én sajnáltam: Street Rod + Need For Speed és legyen az egész online -> maga az alapkoncepció tényleg jó volt, kár érte. -
#7146 Ezt a sok csalódott "arcot" vártam. :P -
#7145 2 páylát 2 kocsit egy raklap szarral körítve -
#7144 Hát akkor mégse töltöm le...ennyiért fölös.... -
razz #7143 2 kocsi 2map 2játékmod -
#7142 na ,most komolyan! -
#7141 Sok szarságot.... -
#7140 Most akkor egy kérdés:
Mit tartalmaz a demo? -
#7139 lesz benne online ranking meg ladder... whooaa... kicsit elkésett ezzel az EA vagy 7 évet:) (ugye ingyenes diablo ladder meg starcraft ladder) -
razz #7138 ismétlem:várjuk ki a végét. -
#7137 A grafika nálam nem olyan lényeges. Én a Half-Lifeba csak az Episode 1-nél csatlakoztam be, mert a CS Source tetszett, és most pótolom az előző részeket, most játszok a HL1-el. Ha ennyire jó, lehet, hogy beszerzem valahonnan. -
#7136 Milyen nagy dobásra?
Mindig az mondta nagy dobás lessz a multi, és semmi nem lett belőle.
Egyedül amit élveztem multiba azaz Underground 1 volt. -
#7135 nagyon sokak véleménye...
nekem pl. csak az MW van meg orig :P -
razz #7134 joh tul sokan mondjátok hogy szar :D .jo.aztmondom várjuk meg a teljest!továbbá lesz a játékba multi.elviekben az ea nagy dobásra készül a multival.meglátjuk szerintem rosz nem lehet. -
#7133 Hát a Porschevel nem tudod mit hagytál ki ;)
Ha most feltelepítenéd nem igazán tetszene a grafika miatt , de akkoriban.... -
#7132 Míg nem töltöttem le MINDEN játékot megvásárlás elött, én bizony fórumokon szereztem be az infót arról, milyen is egy game. Gondold el, hányan csalódnának, ha ész nélkül rohannának megvenni?
Különbözünk, (hál'Istennek!) és a véleményünk is más. Így mindenki leszürheti az érvekből, kell e neki, vagy sem. Sajnos ott tartunk, hogy pár kép, videó, esetleg demó alapján ember legyen a talpán, aki megmondja egy játékról hogy jó-e? 2 példa, ha nem haragszol. MoH;A Demó nem volt rossz, az alapján megvettem volna. Ma már örülök, hogy nem tettem! ". Képek alapján SOKKAL roszabbra számoltam, mint a demo alapján most számítok, a ProStreet-nél.
Dante. -
#7131 NEem!!!
és
Nem!
Mi nem ezt vártuk , mi egy NFS feelinges autós arcade szerű játékot amit sok imádunk , nempedig holmi szar fos szimolátorféleséget. -
#7130 kifeLYezni??? esetleg kifejezni -
#7129 Az a baj, hogy az NFS sorozatból már csak a hiányosságok maradtak meg:) -
#7128 Látom te is TDU van vagy avatarodból ítélve.Szóval az LCD-s dologgal egyet értek azért is tolom 1280x1024-ben mert ugye ez az 5:4 arány míg az 1024x768 4:3-as de mivel a monitor 5:4-es azért elég eggyértelmű,hogy 1024x768-as felbontásban torzít.
Azért említettem elején a TDU-t mert akkor te tudod mi az a játékélmény ami miatt érdemes játszani mert a TDU-ban meg van az se szimulátor de simán az ember csak online a haverokkal csak vezet és nem versnyzik már az rohadt jó érzés és kikapcsolódás mind ez a hangulata miatt és ez az NFS-be nincs meg. -
#7127 A porschevel nem játszottam. Nekem a HP2-ben a rendőrös üldözések, és a gyönyörű tájakon való versenyzés tetszett. De soha nem voltam nagy nfs-es, úgyhogy azzal sem játszottam sokat:) Előtte, nemsokat játszottam nfs-el, ezért mondom, hogy nekem az a kedvencem, mert az kedveltette meg velem a sorozatot, aztán az u-kkal nem játszottam, mert nem jött be túlságosan a tuningolós téma, majd jött a MW. -
#7126 "Ezekre várok: Gears Of War-Assasin Creed-B.:Area 51-Alone in the Dark-Need for Speed ProStreet-Brothers In Arms H.H.-Borderlands-Bionic Commando-Showdown: Scorpion-TUROK!"
Egy kicsikét elírtad ;) -
razz #7125 igen vannak hiányoságok/zavaró tényezök.de hol nincsenek?engem egyetlen egy dolog zavart hogy speed cselendzsnél nyomtam irány gombot pl jobra és pötyögtetek nem kanyarodik lenyomom kicsit hoszab idöre már elszálok másik irányba.ennél is anyi volt hogy rákell érezni.nem tom engem elkapot a feelingje.teccik.nem tudjátok bele élni magatokat mert hasonlitjátok valamihez ami szerintetek jobb volt.kitudja lehet szerintem is.bár én eltudok menni mellete sokan nem.velem is elöfordult hogy nem tudtam bele élni magam.értelek titeket tiszteletbe tartom.enyi.nekem teccik én ajánlom mindenkinek akinek megvan hozzá a megfelelö erömü. -
#7124 Lefogadnám, hogy a MW sokkal szebb. Ha már itt vagyunk.
Az én gépemen biztos. -
#7123 Hát a HP 2 , is ehhez hasonló ,volt 0 irányítás 0 játékélvezet.
Szerintem a Porsche volt az ami igazán tarolt. -
#7122 1x elmondtam csak a véleményemet, a többi reagálás volt a válaszokra.
Hol itt a baj?
Te is más szemmel nézed, meg én is.
Ennyi.
Én a régi adrenalin pumpát akartam, ez meg kicsit sem hozott tűzbe. Ennyi.
És ugye hozzá is tettem, hogy nem rossz játék, csak nem NFS.
Hiába volt unalmas az illegális hajsza, meg az "árkádos játékmenet".
Akkor is a NFS név eddig egybefort egy megfoghatatlannal, ami most megszűnt. -
kozmiviktor #7121 nah midnegy midnenesetre a konzolommal töbre megyek :D de PC-n is kipróbáltam volna :D :( -
#7120 "nem kéne itt irogatni hogy mien szar mikor NEM"
Én meg nem értem minek kell itt irogatni, hogy ilyen jó, mikor NEM. -
#7119 Nekem is a Most Wanted hangulata tetszett a legjobban(Kicsit olyan Tolvajtempó, vagy Halálos Iramban feeling). Az örök kedvenc mégis a Hot Pursuit 2 a Need for Speed szériából. -
razz #7118 nekem a grafikával semmi bajom.feeling:nem tudom.nem tudom kifelyezni.teccik. sokkal jobban mint a carborban söt még mw nél is jobb szerintem a feeling.másik fele hogy szerintem a szakértök nem levegöbe beszélnek és én adok véleményükre söt egyet értek velük:ez egy jo játék.én tiszteletbe tartom hogy valakinek nem teccik.nem kéne itt irogatni hogy mien szar mikor NEM.ha enyire nem teccik nem kell ide ebbe a topicba irni.enyi. -
Ch4s3r #7117 sztem 9200 essel ne nagyon próbálkozz úgy még rosszabb lesz a játék élmény(ami számomra alapból nem nagyon volt 1 mivel ugye 9550 nem ütős kari 2 meg nem tetszett) -
#7116 "Végre" lejött a demó és nagy örömömre el is indult. Elindítottam egy versenyt próbálgattam még a graf beállításokat. kicsit szaggatott, de felbontástól függetlenül, tehát 1280x1024ben ugyanúgy mint 640x480-ban. A high törés nem tudtam megnézni, mert úgy hibaüzenettel kilép, még a verseny indítás előtt. Amúgy ugyanaz a szar mint tavaj. 1 pozitívumot tudok mondani a demóval kapcsolatban, meghozta a kedvem egy kis TDUzáshoz:) -
#7115 Figyelj semmi gond, ha nekem nem tetszik a játék, neked meg igen.
CSAK A HÜLYE SZÓRA REAGÁLTAM.
Mert nem szeretem, ha személyeskednek ellenem, ha én nem piszkálok senkit.
Amúgy meg ez SZERINTEM van így.
de megkérdezhetsz pár NFS-es fan haverodat, vagy 1-2 Fan tagot itt a topicban, és akkor meglátod, hogy mit szólnak majd.
Amúgy miért ne lehetne jobb a MW???????
Szerintem még szebb is a MW ahhoz képest, hogy régebbi.
A feeling és a játszhatóság, az nem olyan mint a grafika álltalában, hogy ahhogy fejlődik, úgy jobb is.
Egy játék Feelingje szerintem az újj nextgen-eknél ponthogy laposodik a régi 2d játékok óta.
Fordított arány van a Graf és a játék Feeling között. -
#7114 Hát akkor az nem nagyon fog elindulni ... -
kozmiviktor #7113 HeLLosztok tudtok nekem segíteni ? a Carbonnál is régen bejött a kép meg minden csak olyan Xtra hibásan és aztán volt rá vmileyn prog és ment és vmi ilyesmi prog kéne nekem is a pro streetre Radeon 9200-as vidim van jó gány de nah nekem nem a gép a lefontibb :D előre is köszi a segítséget ha vki akar sregíteni vegyen fel msn-re : [email protected]
-
#7112 -
razz #7111 mért lenne ez 4-5 ? mw 10? ne nevetess.ilyen alapon a legelsö nfs volt a legjobb több mint 10 éve.(végülis télleg az volt a legjobb)csak te(ti) nem tudjátok mien volt az.jo ez az nfs.én már nagyon untam az illegalitást,az hogy most törik a kocsi külön extra ficsör számomra. -
#7110 Még egy NFS fan.
Irány a PTésT opció a vezérlőpultban.