14488
prostreet
  • lemongrass
    és kit érdekel, h téged mi nem érdekel, te kis f@xkópé!
    asszem az nem off, h kifejtem, h az INGYENES demo-t hogy, szedem le... ha jól rémlik egyik reggel arra ébredtem, h csak azt olvastam, h 'nekem 20-szal jön, de sz@r!' az nem volt OFF?

úgyhogy öcsi! koncentrálj a játékra. és ragadhatna rád más is mint a kosz, mert ez a stílus kicsit gáz... mint látod, nem vagy vmi népszerű /és gondolom a nagypofájú fórumozó az életben egy szemüveges kis számtech buzi, aki mindenhol megzúzza magát itt meg a névtelenség miatt övé a világ!/

Game:
    2 kört mentem... nem jött be...
  • kissadamvikt
    engem akkor vág ki mikor az autótörést maxra állítom és utána már indulna a játék...
  • SimaSuna #7307
    nfspsdemo.exe :)
  • kissadamvikt
    érdekes nekem gyengébb a gépem amd xp 2600+ 512 ram 400mhz gf 6200 12mb és indul és nem szaggat.
  • NyisztoR
    engem hajit ki mikor kiválasztanám a játékmododt...nem tudjátok hogy mi lehet a baj???
  • Attila8805
    A crysis is ezt csinálta meg a Cod 4 demo is.
  • VRSDM
    mondtam csak egy ötlet. de azis lehet hogy a monitorod nem támogatja azt a felbontást amit a játék akar. mind1 nekem ilyen villogósdiról ez ugrott be, hibaforrás persze ezeregy lehet.
  • Attila8805
    Akkor ha windowsba állítok felbontás akkor müxik majd?
  • Garyskillz
    egyet értek veled.. szntem is a leggázabb...
  • VRSDM
    lehet nem csípi a felbontásodat a játék. csak egy ötlet.
  • Attila8805
    Srácok az miért van hogy feltelepítem a játékot és amikor rákattintok kétszer az ikonra elkezd villogni a kép és visszadob az asztalra?
    Gépem Amd 2800+ 1gb ram 400Mhz és egy Ati 9600xt 256MB
  • ZsirosKenyer
    az lenne a legjobb ha esetleg a köv. részben meghagynák a pályaversenyeket + hozzádobnának egy várost is nomeg egy carbon szerű sztorit, és minderre rá még a nappalok és éjszakák is változnának.

A street legal-t is imádtam ezekért.
  • kovecses
    Missing string !!!
  • kovecses
    Kapcsold be a füstöt. A videó beállításoknál a legalsó!
  • GazCamp3r
    Sziasztok, olyan problémám van, hogy az aláirásomban látható konfigon, a Játék ugy megy, h a kocsimon abszolut nincsen füst. Xbox demoval játszottam, ahol a visszaszámolásnál lehetett küldeni a gázt, és nagy füst lett, itt meg semmi. Erre van vmi megoldás? :-/
  • Dudu Tekh
    tul nagy a gepigenye, fos az egesz, alig nitrozol mar falban vagy, hat enyi, legszarabb NFS eddig, bocs ha valakit megsertettem, csak velemeny
  • csoola
    amiatt szaggat mert annál a sokkal régebbi gf 4200-am is erösebb volt, ha játszol azt sajna le kell cseréld!
  • Lui76
    Ebben végre kormánnyal is lehet irányítani űgy tűnik,
    nem késlekedik annyi mint a MW vagy Carbon.
    (igaz a korábbi jégkorong fizikákhoz a W gombnál jobb nem kellett)
  • attila117
    Nekem Szagat és ez a videókártyám GeForce FX 5200 és nem tom támogatja e vmeik shader akkor a vidi kartyám miat szagatna?
  • DarkSector
    Na ez érdekes Thimesift alapban magyar. NFS alapban magyar.
    Haladunk.
  • gabi89
    Ennél még jobb,hogy start menü futtatás/regedit a többi ugyanaz így még progi se kell :D
  • gduck
    Ez azért elegánsabb módszer ;)

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed ProStreet Demo]
    "Locale"="hu"
    "Language"="Hungarian"
  • gabi89
    Carbonba is volt alapból magyar felirat.
  • ferryt
    Alapból benne van a magyar, na ez már valami...
  • Locna
    Szó mi szó!
    Nem szeretnék megbántani senkit a megnyilvánulásaimmal, csak azt szeretném leírni, hohy a MW sokkal de sokkal jobban hozta azt amit elvártunk tőle.
    Szerintem itt mindannyian a gumifüstölős, motorbőgős időt sírjuk vissza, ez a rész pedig valljuk be, nem ez a kategória.
  • Locna
    NAGYON SZÉPEN KÖSZÖMÖM!!!!
  • tiburon26
    boldog szülinapot locna!
  • offkorz
    nincsmit.
  • Locna
    Köszi a kiigazítást!
  • offkorz
    csakhogy az EA csak kiadja a krájziszt más köze nincs hozzá :-ccc
  • tiburon26
    értem a crysis-ra is!amit egyebbként egy napon sem lehet emlegetni a pro street-el ugy grafikailag mint minden másban
  • Locna
    Crysis-t ajánlom figyelmedbe :-)
  • Locna
    Szerintem az elmúlt 1-2 évben sajna több figyelmet fordítottak a Csysis-re mint az NFS sorozat új üdvöskéjére
  • Locna
    Bocs, ilyen az alkohol, elvégre születésnapom avn vagy mi.....
  • Rodman6
    Mikó megjelent a DOOM3, örült a szája a gyereknek hogy fut neki FULL részletességen... csak nem értette hogy nálam miért ezerszer szebb FULL részletességen :-) Szóval megfelelő vassal győnyörű grafikája van a ProStreet-nek. Nem fognak kiadni 2007-ben szar grafikájú játékot a nagy cégek ezt mindenki tudhatná.... ha megnézitek a játék HD videóját tökéletesen látható is amiről beszélek.
  • tiburon26
    x1950pro-m van,nem felsőkategória de eddig még játék nem fogott ki rajta
  • tiburon26
    azér...
  • Locna
    Huh de elírtem, bocs: 1280-ban
  • Locna
    Azért nagyot talán ne mondjunk, az én negyvenezres Radeon 1950XT-vel is tökéletesen fut 2880-ban.
  • Locna
    Azt azért nem, ezt meg kell venni, gogy csalódhassunk.......