14488
-
#7309 és kit érdekel, h téged mi nem érdekel, te kis f@xkópé!
asszem az nem off, h kifejtem, h az INGYENES demo-t hogy, szedem le... ha jól rémlik egyik reggel arra ébredtem, h csak azt olvastam, h 'nekem 20-szal jön, de sz@r!' az nem volt OFF?
úgyhogy öcsi! koncentrálj a játékra. és ragadhatna rád más is mint a kosz, mert ez a stílus kicsit gáz... mint látod, nem vagy vmi népszerű /és gondolom a nagypofájú fórumozó az életben egy szemüveges kis számtech buzi, aki mindenhol megzúzza magát itt meg a névtelenség miatt övé a világ!/
Game:
2 kört mentem... nem jött be... -
#7308 engem akkor vág ki mikor az autótörést maxra állítom és utána már indulna a játék... -
#7307 nfspsdemo.exe :) -
#7306 érdekes nekem gyengébb a gépem amd xp 2600+ 512 ram 400mhz gf 6200 12mb és indul és nem szaggat. -
NyisztoR #7305 engem hajit ki mikor kiválasztanám a játékmododt...nem tudjátok hogy mi lehet a baj??? -
#7304 A crysis is ezt csinálta meg a Cod 4 demo is. -
#7303 mondtam csak egy ötlet. de azis lehet hogy a monitorod nem támogatja azt a felbontást amit a játék akar. mind1 nekem ilyen villogósdiról ez ugrott be, hibaforrás persze ezeregy lehet. -
#7302 Akkor ha windowsba állítok felbontás akkor müxik majd?
-
#7301 egyet értek veled.. szntem is a leggázabb... -
#7300 lehet nem csípi a felbontásodat a játék. csak egy ötlet. -
#7299 Srácok az miért van hogy feltelepítem a játékot és amikor rákattintok kétszer az ikonra elkezd villogni a kép és visszadob az asztalra?
Gépem Amd 2800+ 1gb ram 400Mhz és egy Ati 9600xt 256MB -
ZsirosKenyer #7298 az lenne a legjobb ha esetleg a köv. részben meghagynák a pályaversenyeket + hozzádobnának egy várost is nomeg egy carbon szerű sztorit, és minderre rá még a nappalok és éjszakák is változnának.
A street legal-t is imádtam ezekért. -
#7297 Missing string !!! -
#7296 Kapcsold be a füstöt. A videó beállításoknál a legalsó! -
GazCamp3r #7295 Sziasztok, olyan problémám van, hogy az aláirásomban látható konfigon, a Játék ugy megy, h a kocsimon abszolut nincsen füst. Xbox demoval játszottam, ahol a visszaszámolásnál lehetett küldeni a gázt, és nagy füst lett, itt meg semmi. Erre van vmi megoldás? :-/ -
#7294 tul nagy a gepigenye, fos az egesz, alig nitrozol mar falban vagy, hat enyi, legszarabb NFS eddig, bocs ha valakit megsertettem, csak velemeny -
csoola #7293 amiatt szaggat mert annál a sokkal régebbi gf 4200-am is erösebb volt, ha játszol azt sajna le kell cseréld! -
#7292 Ebben végre kormánnyal is lehet irányítani űgy tűnik,
nem késlekedik annyi mint a MW vagy Carbon.
(igaz a korábbi jégkorong fizikákhoz a W gombnál jobb nem kellett) -
attila117 #7291 Nekem Szagat és ez a videókártyám GeForce FX 5200 és nem tom támogatja e vmeik shader akkor a vidi kartyám miat szagatna? -
#7290 Na ez érdekes Thimesift alapban magyar. NFS alapban magyar.
Haladunk. -
#7289 Ennél még jobb,hogy start menü futtatás/regedit a többi ugyanaz így még progi se kell :D -
#7288 Ez azért elegánsabb módszer ;)
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed ProStreet Demo]
"Locale"="hu"
"Language"="Hungarian"
-
#7287 Carbonba is volt alapból magyar felirat. -
#7286 Alapból benne van a magyar, na ez már valami... -
Locna #7285 Szó mi szó!
Nem szeretnék megbántani senkit a megnyilvánulásaimmal, csak azt szeretném leírni, hohy a MW sokkal de sokkal jobban hozta azt amit elvártunk tőle.
Szerintem itt mindannyian a gumifüstölős, motorbőgős időt sírjuk vissza, ez a rész pedig valljuk be, nem ez a kategória. -
Locna #7284 NAGYON SZÉPEN KÖSZÖMÖM!!!! -
#7283 boldog szülinapot locna! -
#7282 nincsmit. -
Locna #7281 Köszi a kiigazítást! -
#7280 csakhogy az EA csak kiadja a krájziszt más köze nincs hozzá :-ccc -
#7279 értem a crysis-ra is!amit egyebbként egy napon sem lehet emlegetni a pro street-el ugy grafikailag mint minden másban -
Locna #7278 Crysis-t ajánlom figyelmedbe :-) -
Locna #7277 Szerintem az elmúlt 1-2 évben sajna több figyelmet fordítottak a Csysis-re mint az NFS sorozat új üdvöskéjére -
Locna #7276 Bocs, ilyen az alkohol, elvégre születésnapom avn vagy mi..... -
Rodman6 #7275 Mikó megjelent a DOOM3, örült a szája a gyereknek hogy fut neki FULL részletességen... csak nem értette hogy nálam miért ezerszer szebb FULL részletességen :-) Szóval megfelelő vassal győnyörű grafikája van a ProStreet-nek. Nem fognak kiadni 2007-ben szar grafikájú játékot a nagy cégek ezt mindenki tudhatná.... ha megnézitek a játék HD videóját tökéletesen látható is amiről beszélek. -
#7274 x1950pro-m van,nem felsőkategória de eddig még játék nem fogott ki rajta -
#7273 azér... -
Locna #7272 Huh de elírtem, bocs: 1280-ban -
Locna #7271 Azért nagyot talán ne mondjunk, az én negyvenezres Radeon 1950XT-vel is tökéletesen fut 2880-ban. -
Locna #7270 Azt azért nem, ezt meg kell venni, gogy csalódhassunk.......