Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
És olvass néha vissza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ez nem valmai jó ötlet
kéne használni letöltés vezérlõt mert ha a szerver túlterhelõdik és megszakad a kapcsolat akkor kezdhetitek elölrõl tölteni
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |
De ugye sokan a képek láttán lehordták a játékot.
Én kiváncsi leszek rá, mert X360-on kegyetlen jó..
Lám itt is hozzák-e a színvonalat???
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Legyen igazad.
Várom a véleményedet a demo-ról..
Remélem hamar felrakod.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
köszönöm
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
mini Chernobyl...
Majd várom a képeket!!!!!!!!!
Jó, fáradt vagyok, nincs most kapacitásom ilyeneket olvasni, másképp nem tudok ilyenre reagálni, sry<#eplus2>#eplus2>
Én is láttam, és linkeltem nagy lendülettel, meg próbáltam éleszedni, csak rosszat kezdtem el, utána meg csak a carbon maradt.
De ilyenek vagyunk Mi emberek😞
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
kíváncsi vagyok kilehet-e rippelni a modelleket majd! 😄 kb ez lesz az elsõ dolgom <#idiota>#idiota>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64