14488
prostreet
  • MaSzKa
    atombrutál!!!!!!!!!!!!!4
  • Diego1984
    Akkor is olyan.
  • Rage47
    AA-t vedd ki
  • balika16
  • Diego1984
    Hol?
    Az optionsben nincs ilyen lehetőség.
  • SimaSuna #7544
    kapcsold ki a mósön blúrt -.-
  • Diego1984
    Nekem homályos a játék, nem olyan éles a kép, mint a belinkelt képeken.
    Olyan, mintha folyamatosan motion blur lenne, még a verseny előtt is.
    Mi ez?

Ti milyen beállításokkal használjátok?
  • RAZOR27
    Ez olyan ,mint az előző részekben a zsaruk ,nem kellett őket halálra-törni ,csak az volt a lényeg ,hogy csak 1 pillanatra is ,de a feje tatején álljon/repüljön.
  • berczely
    anyi apróságra kéne figyelni akkor hogy életbe nem készülne el a játék és itt a kulcsszó a JÁTÉK mivel ez játék :D minek valóságosnak lennie??oylan amien...
  • RedRiot
    Én úgy érzem az EA már teljesen kimerítette az amerikai utcai versenyzés témát. Javaslom nézzenek körül keleten és a következő nfsnek legyen a címe:

Nidszki For Szpidovaty: Moszkvicska Sztritovszki Profeszjonal Ulica Racingu Driftovaty

Kocsikat, tuningokat pedig koppintsanak innen:

orosz tuner-istenek

Pályák lehetnek pl.:

-driftelés a Lenin-mauzóleum körül
    -real-time vezetés Dnyepropetrovszkból Kamcsatkába

Tuningban maradhatna az unlock rendszer: mondjuk a harmadik szintnél már meglenne mind a 4 sebesség a váltóban, és fogna a kézifék is.
  • berczely
    Hát na ez van....
  • VRSDM
    épp most volt, hogy repesztek a sivatagba, aztán kicsúszás fejrepördülés de csak a levegőbe, szóval nyomtam egy szép orsót (hossztengelyű pörgés) aztán olyan szépen érkeztem talpra hogy a lengéscsillapító alig ment be. mégis kiirta hogy totaled :/
  • berczely
    :)demózik és hibákat keres :) és leírja ide a topicba hogy mindenki megutálja a játékot
  • VRSDM
    inkább mindenki eljátsza a laza fikázódok témát, mert az kemény meg menő
    de azért kiírja msn-en meg meséli a haveroknak hogy " PRO STREET DEMOZOK ":D
  • berczely
    az lessz!Mindenki remél még valamit a teljestől!
  • VRSDM
    bizony, a nagytöbbség, (jócskán nagy) fikázódik, mégis fogadok hogy rekordtorrent lesz :D
  • berczely
    kijátsza, ki akarja cselezni
  • VRSDM
    mit játszol te ki hova? :] végigvinni - végigjátszani sorolhatnám kijátszás - kipörgetés :D muhahhaa
  • Pepsi Twist
    valójában én bevallom egyik tuningolos NFS-t sem arra használtam hogy versenyezzek eccerűen letöltöttem a gammát leszettem 1 kijáccést és csak tunningoltam ameddig meg nem untam ha meguntam akkor keztem 1 új játékot és elkeztem kijáccani... aztán meguntam és tunningolni keztem... (sajnos nincs időm kijáccani)
  • tobias88
    Pes 2008 deomó és teljes között nagy különbség van, remélem itt is
  • soulhunter
    összegeznék :)
    a demo senkinek se jön be (max 1-2 embernek)
    de mindenki fog játszani a fullal, és mindezt csak azért, h fikázhassa majd mégjobban :D

szép kilátások :D
  • Pepsi Twist
    Szédomnak már írtam milyen gépe és neki 1024x768-ba kocsi beállítasai maxon amugy minden nuku ja meg a füst on és fut 12FPSel...

Nekem meg minden full maxon és 60FPS környékén cikázik, de néha akad, az FPS folyamatosan ugrál 55-65 között de a kép áll... (nem hiszem hogy gép hiba), ha a full optimizáltabb lesz akkor még faszábban fog futni... akinek nincs erőműve ajánlom hogy tetessen be több ramot az jót tesz neki...
  • Yoda001
    nemtudom... most ahogy elnéztem az emberkéket senki :D de voltak emberek akik irtak és van is nekik (:p)
  • Szabi1991
    és kinek van itt PS3-a ? :p
  • Yoda001
    nah megnéztem ps3mon és 100x-or szebb XD a füst jobb pl..
  • Szabi1991
    nah, 1024 ben már 10 FPS ha a kormányt kihuzom a gépből akkor 17 :O

amúgy nekem testzik a játék, jobb mint amit vártam :))

a BMW-m ha padlógázal megyek, kanyarban csuszkáll, és ki is farol :O
    (persze mauális váltó,kingmód,kormány+pedál..)
  • Cool-spot
    Hat remelem a full nem lesz ien :S Nah majd meglatjuk, mert más az mikor nincs optimalizálva és siman keves FPSel fut, meg más az mikor szarul van megcsinalva valami... sztem.
  • at16
    na igen rángatózik a kamera de mintha maga a játék is dobálna vagy nemtudom. na de 1 giga ram minimum grafikán minden low azért el kellene döcögnie vele. de nekem 800*600 ba is szaggat .

amugy meg az utolsó kanyarban nyomjátok ki a nitrót, mert az uccsó kanyarba olyakat lehet repülni hogy majd kettészakad a kocsi. a szikla szélére menjetek rá xD
  • joe1980
    akkor mit tegyek?Lehet igazad van!
  • HöfEE
    Nálam is ugyanez a probléma nem tudom hogy miért van, de én szerintem RAM.
  • Hassan B
    Hát azt rosszul hallottad, az viszont lehet, hogy még optimalizálnak rajta kicsit... bár EA... tehát nem hinném.. kell nekik a pénz, amit a hardware-gyártóktól kapnak...
  • Hassan B
    Egyáltalán nem maradnak ugyan olyanok, főleg egy súlyos sérülés után nem... az más kérdés, hogy te nem veszed észre.
  • balika16
    mert olyat hallotam hogy a demot azé csinaljak nagyobb gépigényre hogy vegyenek az emberek cuccost a gépbe!!!!!szallll
    Nálam ilyen:

• tiburon26
    nemvagyok benne biztos hogy olyan jo dolog történt veled!ijeket kérdezni komolyan mondom...
  • tiburon26
    jézus!
  • balika16
    Nagyon jo dolog történt velem!!!Ujratelepitettema gépem és eddig lowon mert a PS de most fullon:O:O:O a rendszerem volt leterhelve!De most nagyon jo lett!Ja és egy kérdés....A demonak nagyobb a gépigénye mint a fullnak?:D
  • berczely
    Nem gondolja rosszul!Én odavertem a kocsit már alig bírt menni!!!Sőt van is oylan videó ahol összetörik az autót és már alig bír menni és mondom én is tapasztaltam a skyline-al.lehagyott mindenki vánszoroktam ott a pályán!
  • Pepsi Twist
    na nekem most nem indul el (a vinfos hibát észlelt... idáig ment)
  • tiburon26
    nos rosszul gondolod!a vezetési tulajdonságok akárhányszor odavertem a kocsit ugyanazok maradtak
  • Cool-spot
    Nem kamera rángatásrol beszélek, azt én is levettem hogy a játék része xD