14488
-
#7549 atombrutál!!!!!!!!!!!!!4 -
Diego1984 #7548 Akkor is olyan. -
#7547 AA-t vedd ki -
balika16 #7546 -
Diego1984 #7545 Hol?
Az optionsben nincs ilyen lehetőség. -
#7544 kapcsold ki a mósön blúrt -.- -
Diego1984 #7543 Nekem homályos a játék, nem olyan éles a kép, mint a belinkelt képeken.
Olyan, mintha folyamatosan motion blur lenne, még a verseny előtt is.
Mi ez?
Ti milyen beállításokkal használjátok? -
#7542 Ez olyan ,mint az előző részekben a zsaruk ,nem kellett őket halálra-törni ,csak az volt a lényeg ,hogy csak 1 pillanatra is ,de a feje tatején álljon/repüljön. -
#7541 anyi apróságra kéne figyelni akkor hogy életbe nem készülne el a játék és itt a kulcsszó a JÁTÉK mivel ez játék :D minek valóságosnak lennie??oylan amien... -
RedRiot #7540 Én úgy érzem az EA már teljesen kimerítette az amerikai utcai versenyzés témát. Javaslom nézzenek körül keleten és a következő nfsnek legyen a címe:
Nidszki For Szpidovaty: Moszkvicska Sztritovszki Profeszjonal Ulica Racingu Driftovaty
Kocsikat, tuningokat pedig koppintsanak innen:
orosz tuner-istenek
Pályák lehetnek pl.:
-driftelés a Lenin-mauzóleum körül
-real-time vezetés Dnyepropetrovszkból Kamcsatkába
Tuningban maradhatna az unlock rendszer: mondjuk a harmadik szintnél már meglenne mind a 4 sebesség a váltóban, és fogna a kézifék is.
-
#7539 Hát na ez van.... -
#7538 épp most volt, hogy repesztek a sivatagba, aztán kicsúszás fejrepördülés de csak a levegőbe, szóval nyomtam egy szép orsót (hossztengelyű pörgés) aztán olyan szépen érkeztem talpra hogy a lengéscsillapító alig ment be. mégis kiirta hogy totaled :/ -
#7537 :)demózik és hibákat keres :) és leírja ide a topicba hogy mindenki megutálja a játékot -
#7536 inkább mindenki eljátsza a laza fikázódok témát, mert az kemény meg menő
de azért kiírja msn-en meg meséli a haveroknak hogy " PRO STREET DEMOZOK ":D -
#7535 az lessz!Mindenki remél még valamit a teljestől! -
#7534 bizony, a nagytöbbség, (jócskán nagy) fikázódik, mégis fogadok hogy rekordtorrent lesz :D -
#7533 kijátsza, ki akarja cselezni -
#7532 mit játszol te ki hova? :] végigvinni - végigjátszani sorolhatnám kijátszás - kipörgetés :D muhahhaa -
#7531 valójában én bevallom egyik tuningolos NFS-t sem arra használtam hogy versenyezzek eccerűen letöltöttem a gammát leszettem 1 kijáccést és csak tunningoltam ameddig meg nem untam ha meguntam akkor keztem 1 új játékot és elkeztem kijáccani... aztán meguntam és tunningolni keztem... (sajnos nincs időm kijáccani) -
#7530 Pes 2008 deomó és teljes között nagy különbség van, remélem itt is -
#7529 összegeznék :)
a demo senkinek se jön be (max 1-2 embernek)
de mindenki fog játszani a fullal, és mindezt csak azért, h fikázhassa majd mégjobban :D
szép kilátások :D -
#7528 Szédomnak már írtam milyen gépe és neki 1024x768-ba kocsi beállítasai maxon amugy minden nuku ja meg a füst on és fut 12FPSel...
Nekem meg minden full maxon és 60FPS környékén cikázik, de néha akad, az FPS folyamatosan ugrál 55-65 között de a kép áll... (nem hiszem hogy gép hiba), ha a full optimizáltabb lesz akkor még faszábban fog futni... akinek nincs erőműve ajánlom hogy tetessen be több ramot az jót tesz neki... -
#7527 nemtudom... most ahogy elnéztem az emberkéket senki :D de voltak emberek akik irtak és van is nekik (:p) -
Szabi1991 #7526 és kinek van itt PS3-a ? :p -
#7525 nah megnéztem ps3mon és 100x-or szebb XD a füst jobb pl.. -
Szabi1991 #7524 nah, 1024 ben már 10 FPS ha a kormányt kihuzom a gépből akkor 17 :O
amúgy nekem testzik a játék, jobb mint amit vártam :))
a BMW-m ha padlógázal megyek, kanyarban csuszkáll, és ki is farol :O
(persze mauális váltó,kingmód,kormány+pedál..) -
Cool-spot #7523 Hat remelem a full nem lesz ien :S Nah majd meglatjuk, mert más az mikor nincs optimalizálva és siman keves FPSel fut, meg más az mikor szarul van megcsinalva valami... sztem. -
at16 #7522 na igen rángatózik a kamera de mintha maga a játék is dobálna vagy nemtudom. na de 1 giga ram minimum grafikán minden low azért el kellene döcögnie vele. de nekem 800*600 ba is szaggat .
amugy meg az utolsó kanyarban nyomjátok ki a nitrót, mert az uccsó kanyarba olyakat lehet repülni hogy majd kettészakad a kocsi. a szikla szélére menjetek rá xD -
joe1980 #7521 akkor mit tegyek?Lehet igazad van! -
#7520 Nálam is ugyanez a probléma nem tudom hogy miért van, de én szerintem RAM. -
#7519 Hát azt rosszul hallottad, az viszont lehet, hogy még optimalizálnak rajta kicsit... bár EA... tehát nem hinném.. kell nekik a pénz, amit a hardware-gyártóktól kapnak... -
#7518 Egyáltalán nem maradnak ugyan olyanok, főleg egy súlyos sérülés után nem... az más kérdés, hogy te nem veszed észre. -
balika16 #7517 mert olyat hallotam hogy a demot azé csinaljak nagyobb gépigényre hogy vegyenek az emberek cuccost a gépbe!!!!!szallll
Nálam ilyen:
-
#7516 nemvagyok benne biztos hogy olyan jo dolog történt veled!ijeket kérdezni komolyan mondom... -
#7515 jézus! -
balika16 #7514 Nagyon jo dolog történt velem!!!Ujratelepitettema gépem és eddig lowon mert a PS de most fullon:O:O:O a rendszerem volt leterhelve!De most nagyon jo lett!Ja és egy kérdés....A demonak nagyobb a gépigénye mint a fullnak?:D -
#7513 Nem gondolja rosszul!Én odavertem a kocsit már alig bírt menni!!!Sőt van is oylan videó ahol összetörik az autót és már alig bír menni és mondom én is tapasztaltam a skyline-al.lehagyott mindenki vánszoroktam ott a pályán! -
#7512 na nekem most nem indul el (a vinfos hibát észlelt... idáig ment) -
#7511 nos rosszul gondolod!a vezetési tulajdonságok akárhányszor odavertem a kocsit ugyanazok maradtak -
Cool-spot #7510 Nem kamera rángatásrol beszélek, azt én is levettem hogy a játék része xD