Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
engem azért annyira nem húzott fel.. nyugisan vártam a demo-t

DarkSector
EA tanult a hibáiból (remélem)!
Crysis után már nem mer bohóckodni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sland
persze. te úgyis minddenhol, mindig mindent tudsz. 11:59:48.99 mulva aszondod hogy mindenhol ott lesz?
holnap jó lesz az idõ vagy borús?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

greg benz
höhö😊 pl torrenteken tuti fent lesz

sharpwrz
Ez csak egy játék, és ha egy internetcaffe-ban ülne az itt jelenlevõ összes User, akkor szétverték volna egymás fejét? Ez azért durva!
:::SRY:::

...

DarkSector
Lool.<#vigyor3><#eljen>
THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sland
itt akkor fog vér folyni, hogy ha nem küldi el végre anyuci a sok kocka vérpistikét csicsikázni...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DarkSector
Persze hogy faxa lesz.
Figyeljétek meg, hogy......:
ÉN mondom.... LEGKÉSÕBB holnap DÉLBEN... már mindenhol fent lesz, és csak az nem fogja maxon szedni, aki nem akarja...
Visszaszámlálás indul!
11:59:59.99

sharpwrz
senkinek sem jött le még?Senki sem talált még másik oldalt?

...

greg benz
én is ezt mondtam😄😄😄 akárhova néztem pro street fórumban,mindenhol a ,,jöjjönademó vicsorgósfej,, ment😄DDD

greg benz
lassan,de jön...

sharpwrz
2 óra alatt 600 hsz, ez azért nem gyenge, és egy szar kis demo miatt!
Itt vér fog folyni, ha nem jön ki idõbe a Full Version!
Vazzeg...

...

Sland
délután nem vágtad fel az ereidet, hogy bezárták a topicot?
ha nem, akkor holnap reggelig is kibirod.

dragon11
Jó8 bb neked..😄

Engem no such file-al ledob az összes mirror. Magyarul azt mondják, hogy nincs is ilyen fájl. Nektek továbbra is jön?
greg benz
sztem holnap reggel már minden fasza lesz,bár remélem addigra nekem le is jön.. mind1 a lényeg,hogy tölti,ne elégedetlenkedjünk😊

DJ Skyline
gondold el a világon hányan töltik, Kínai letöltök szerintem lazán vannak annyian mint Magyarország lakossága! 😄 2005-ös adat szerint 1 315 884 000 fõ kína lakosainak száma, ebbõl 10 millió igazán nem sok 😄DD
mondjuk nem ismerem a kínai adatokat, hány gép jut egy családra, ha egyátalán jut, ez csak egy feltevés, de nincs kizárva, hogy közel állok hozzá

DarkSector
Az EA mostanában olyan mint a Mirrorjai.
Dögledezik.
Ez is már valami, hogy nem tólták el a demo-t.
Meg ugye gondolom ehhez idõ kell, hogy helyrehozzák a mirror-okat... de én ehhez nem értek.
Na csõ.

tommyg
téged kéne bezárni valahova<#mf1>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

nemjó, fék

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

slick töröld ki a HSZ-üket ha nem tetszik

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

Sland
totyikot be kõne zárni holnap reggelig!

greg benz
ha nem érdekel akkor távozz😊

DarkSector
Jó töltögetést mindenkinek.
Holnapra dobjatok ftp linkeket.
tagok és saját nevemben is megköszönném.<#wave>

dragon11
Mi ez??HELP PLZ... sikerül fel connectingolni..free download meneggerrel tölteném és a letöltés piros lesz azaz...nem indul el próbáltam volna elindítani de áll semmi vissza pirosra help plz..

SLICK
Ki a tökömet érdekli hol jártok letöltésben, fejezzétek már be a sok marhaságot :|

<#worship>

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

greg benz
jó neked.. kérdés,hogy te honnan töltöd?

dragon11
De nem értem miért olyan balfaszok hogy nem tudják megcsinálni hogy menjen az összes mirror...^^1megy gratulálok EA..

DarkSector
Akkor tedd össze mindkét kezedet.

DJ Skyline
és te? Hálózati helyek / PS folder (Electronic Arts)? <#idiota>

Synit HUN
És te honnan?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

DarkSector
Igaz, de az ftp-s Demo az zip ez meg ISO.
Fene tudja.
De piratebay..az valóban necces sokszor, fõleg hogy dögledeznek a szerverek.

gduck
Nálam szépen jön, de lassú a feltöltésem 😞 Ha meg torrentre rakom, akkor mindenki ráugrik és soha nem fog felmenni...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

phenomiq
gozom nincs honnan toltitekl le hogy annyira lassu a letoltes nekek, de nallam 700 kbps (nem bit!)al jon a letoltes.

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

DarkSector
Háát azé 700 fölött kéne lenni szerintem, de bár az iSO

DJ Skyline
795,48 MB a demo <#idiota>

DarkSector
Én nem is értem a többieket, hogy mire számítottak, mikor....a cod4, crysis és még sorolhatnám, hány új demo-nál haltak a szerverek.
Ez várható volt egy NFS esetében.!
Emlékeim szerint a Carbon-t is mintha Gamestar 2 linkrõl adagolta volna régebben.
Pár nap alatt 1400-en szedték le csak a GS 2 linkjérõl.

greg benz
vót már rá példa<#eplus2>

FAKE!
Barney Tech
547.79 MiB (574395823 Bytes)

greg benz
KAMU!! 548 mega.. de írják is,hogy ez gyanúsan kicsi nekik

azt a torrentet ne mszedni me az kamu nem is annyi mega

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

skyli991
nem kell hogy kiderüljön 😄

dragon11
F***** már ki van..sikerül fel connectinnolni ez sz** free download manegger nem indítja el hanem még megnyitom elindítom nem történik semmi.aki letöltötte tegye már fel egy extra-s helyre plz...

DJ Skyline
ez azért durva volt!😄 gyanítom elég komoly pénzbüntetést kapnának, meg lehet beszüntetnék az egész magazint! ez most kb olyan volt, hogy az egyenruhás, fegyveres rendõr segít kirabolni a bankot a rablónak <#idiota>

Torrent

Sry, ha fake, nem egyeztettem azzal, ami az EA szerverén van.

ElekAdam
azért mer seggbebaszogatják a gamestarosokat zerocoolnak oda a munkahelye meg mttomén hány millio oláár büntiXD csak ezért

Barney Tech
...

DarkSector
EA mostanában szarul csinálja az üzletet!
Valszeg a játékokra öszpontosít.