14488
-
#7509 A grafika egyáltalán nem rossz, a törés meg ugyi azért van hogy utánna kemény pénzeket kell majd fizetned hogy újra versenyképes járgányod legyen ;) És ha menet közben töröd a járgányt, akkor a vezetési tulajdonságai is változnak (gondolom én) :D -
#7508 A rángatás az alap szerintem nálam is rángatózik a kép szerintem a sebességet akarják érzékeltetni vele nem a gépben van a hiba!! -
#7507 Maga a grafika szerintem nem rossz!Én kb enyit vártam az EA-tól -
Cool-spot #7506 Énis ezt vettem észre hogy habár 30-40fpst kihozok belölle jo beállitásokkal mégis rángat és olyan érzésem van hogy 10fps korul rohangál holott látom Frapsel hogy 30-40van...
-
#7505 a legidegesitőbb hogy demo előtti videokon ugy néz ki a játék hogy leesett az állam!ez a kész átverés! -
#7504 Hát faszán össze lehet törni a kocsit de nem néz ki jól az a törésSzal nem csak lehúzod a festéket,bereped az üveg hanem le is esik valami -
Cool-spot #7503 Hm akkor ezek szerint megiscsak a demo lesz a gond. Remelhetőleg a full nem lesz ien. :( -
ntex #7502 Érdekes nálam nem akad... -
#7501 nem a gép miatt akad, nekem maxon 50 fps mellet berángat, szarul van megcsinálva és kész -
#7500 hát nem ez!crysis pl!hasonló konfigom mint a tied ugyanez a vga-m!de a crysis erős mediumon akadásmentesen fut rajta!ez meg állandoan akad!grafikailag pedig egy napon se emlithető a crysis-al! -
Szabi1991 #7499 nállam ien :DD
-
Cool-spot #7498 Szoval senkinek sincsen tippje? Tudom hogy nem mai gép, de azert talan annyira mégse gyenge hogy 640x480ba is akadjon orrba szájba :D -
#7497 LOL?
-
ntex #7496 Hát ha ez gyenge grafika akkor nem tudom mi neked a jó grafika...
És ez még csak 1024x768 Full-on... -
#7495 lehullik elől a spojler-aszongya totálkár! -
#7494 De akkor nem kellett volna annyira isteníteni demo előtt hogy milyen fasán törnek a kocsik. -
#7493 nem, a törés az már macska -
#7492 endem leginkább a gyenge grafika akaszt ki!de az állitólagos törés se kutya.
-
ntex #7491
Hihi -
Cool-spot #7490 Sziasztok.
Van valaki aki hasonlo konfiggal probalta a demot mint én?
3200+Barton,1GB ddr dualban, 7600GT@600/1600.
Gyakorlatilag mind1 mien magasra állitom a grafot a jatek egyszeruen akadozik, holott az FPS rendben lenne. Egyszeruen élvezhetetlen de még 640x480ba is. Ez demo hiba szerintetek? vagy egyszeruen csak ennyire gyenge a masina? -
#7489 Am nem tudom miért kell a törésen kiakadni..nem derbis játéknak készült.FlatOut 2-vel hasonlítgatják sokan.ez csak egy funkció hogy érdekesebb legyen a játék!Nem a legjobb a törés de sztem nem az a lényeg hogy fúú de összetöröm az autót hanem inkább nem kéne összetörni... -
#7488 Én is így sorrendeznék -
razz #7487 ezzel egyet értek. -
#7486 Helytelen a válasz. -
#7485 1. prostreet
2. ug1
3. mostwanted -
#7484 Mármint ha növekvő sorrendben érted, akkor igen. -
#7483 szerintem. prostreet(demo alapján)-ug1-mostwanted a top3 ha az új tuningolós nfs-eket nézzük -
TomDantes #7482 Leggynegébb? No jó hogy nem tetszik neked de nem a leggyengébb. Azért attól messze van.
Amúgy nekem tetszik -
re1212 #7481 ez így van tökéletesen igazad van -
#7480 Nem olvastam még sehol, de gondolom a kocsikat lehet vhogy "cserélgetni" (az ellenfelek által használtakat használni). Eddig a language fájlt néztem, abba benne van minden (usa verzióhoz lehet majd használni) :) -
#7479 Ugyanez, de nem a leggyengébb. -
#7478 Bocs emberek, de ez a játék nekem se jön be. Grafika lehetne sokkal jobb...
Amiket kiemelten emlegettek h milyen jó lesz meg minden azok íme: füst, ami sztem nagyon csúnya. Elmosódott homogén szürke izé. Törés, ami nagyon nem jó. Még a san andreasba is jobban van megcsinálva.
Hamár need for speed, akkor nekem a most wanted tetszett utoljára.
Ja és ezt a játékot halomra veri a Fletout 2. Mind hangulatban ,mind törésmodellben és szinte mindenben.
Bocs akit ezzel megsértettem de ez az én véleményem. -
re1212 #7477 Mi a jó ebbe a játékban? a törés az szar bent mindig ugyanazok az alkatrészek szakadnak le!!!
-
Marko001 #7476 nálam is van 8xaa -
Marko001 #7475 nekem tetszik -
re1212 #7474 sztem ez a játék a világ leggyengébb játéka egyszerűen nem tetszik!!!!!!!!
Nektek mi a véleményetek???
-
#7473 mindenkinél jó. nálad nem, lehet hogy a tömörítésbe valami nem kóstál a gépedben nemtudom.
mint látod a játék működik mindenkinek, ha csak nálad nem akkor az gyanúra ad okot hogy te vagy a ludas. -
#7472 Akkor csak nekem volt 4x simítás? Mind1 már nem tudom megnézni mert töröltem... -
joe1980 #7471 Akkor nem a játékkal van a baj? -
Szabi1991 #7470 most mé' monnyátok hogy nem jó a törés ??