14488
prostreet
  • gduck
    A grafika egyáltalán nem rossz, a törés meg ugyi azért van hogy utánna kemény pénzeket kell majd fizetned hogy újra versenyképes járgányod legyen ;) És ha menet közben töröd a járgányt, akkor a vezetési tulajdonságai is változnak (gondolom én) :D
  • berczely
    A rángatás az alap szerintem nálam is rángatózik a kép szerintem a sebességet akarják érzékeltetni vele nem a gépben van a hiba!!
  • berczely
    Maga a grafika szerintem nem rossz!Én kb enyit vártam az EA-tól
  • Cool-spot
    Énis ezt vettem észre hogy habár 30-40fpst kihozok belölle jo beállitásokkal mégis rángat és olyan érzésem van hogy 10fps korul rohangál holott látom Frapsel hogy 30-40van...
  • tiburon26
    a legidegesitőbb hogy demo előtti videokon ugy néz ki a játék hogy leesett az állam!ez a kész átverés!
  • berczely
    Hát faszán össze lehet törni a kocsit de nem néz ki jól az a törésSzal nem csak lehúzod a festéket,bereped az üveg hanem le is esik valami
  • Cool-spot
    Hm akkor ezek szerint megiscsak a demo lesz a gond. Remelhetőleg a full nem lesz ien. :(
  • ntex
    Érdekes nálam nem akad...
  • tommyg
    nem a gép miatt akad, nekem maxon 50 fps mellet berángat, szarul van megcsinálva és kész
  • tiburon26
    hát nem ez!crysis pl!hasonló konfigom mint a tied ugyanez a vga-m!de a crysis erős mediumon akadásmentesen fut rajta!ez meg állandoan akad!grafikailag pedig egy napon se emlithető a crysis-al!
  • Szabi1991
    nállam ien :DD
  • Cool-spot
    Szoval senkinek sincsen tippje? Tudom hogy nem mai gép, de azert talan annyira mégse gyenge hogy 640x480ba is akadjon orrba szájba :D
  • LeWyTy
    LOL?
  • ntex
    Hát ha ez gyenge grafika akkor nem tudom mi neked a jó grafika...

És ez még csak 1024x768 Full-on...
  • tiburon26
    lehullik elől a spojler-aszongya totálkár!
  • joshua
    De akkor nem kellett volna annyira isteníteni demo előtt hogy milyen fasán törnek a kocsik.
  • tommyg
    nem, a törés az már macska
  • tiburon26
    endem leginkább a gyenge grafika akaszt ki!de az állitólagos törés se kutya.
  • ntex

Hihi
  • Cool-spot
    Sziasztok.
    Van valaki aki hasonlo konfiggal probalta a demot mint én?
    3200+Barton,1GB ddr dualban, 7600GT@600/1600.
    Gyakorlatilag mind1 mien magasra állitom a grafot a jatek egyszeruen akadozik, holott az FPS rendben lenne. Egyszeruen élvezhetetlen de még 640x480ba is. Ez demo hiba szerintetek? vagy egyszeruen csak ennyire gyenge a masina?
  • berczely
    Am nem tudom miért kell a törésen kiakadni..nem derbis játéknak készült.FlatOut 2-vel hasonlítgatják sokan.ez csak egy funkció hogy érdekesebb legyen a játék!Nem a legjobb a törés de sztem nem az a lényeg hogy fúú de összetöröm az autót hanem inkább nem kéne összetörni...
  • berczely
    Én is így sorrendeznék
  • razz
    ezzel egyet értek.
  • DarkSector
    Helytelen a válasz.
  • VRSDM
    1. prostreet
    2. ug1
    3. mostwanted
  • DarkSector
    Mármint ha növekvő sorrendben érted, akkor igen.
  • VRSDM
    szerintem. prostreet(demo alapján)-ug1-mostwanted a top3 ha az új tuningolós nfs-eket nézzük
  • TomDantes
    Leggynegébb? No jó hogy nem tetszik neked de nem a leggyengébb. Azért attól messze van.
    Amúgy nekem tetszik
  • re1212
    ez így van tökéletesen igazad van
  • gduck
    Nem olvastam még sehol, de gondolom a kocsikat lehet vhogy "cserélgetni" (az ellenfelek által használtakat használni). Eddig a language fájlt néztem, abba benne van minden (usa verzióhoz lehet majd használni) :)
  • DarkSector
    Ugyanez, de nem a leggyengébb.
  • joshua
    Bocs emberek, de ez a játék nekem se jön be. Grafika lehetne sokkal jobb...
    Amiket kiemelten emlegettek h milyen jó lesz meg minden azok íme: füst, ami sztem nagyon csúnya. Elmosódott homogén szürke izé. Törés, ami nagyon nem jó. Még a san andreasba is jobban van megcsinálva.
    Hamár need for speed, akkor nekem a most wanted tetszett utoljára.

Ja és ezt a játékot halomra veri a Fletout 2. Mind hangulatban ,mind törésmodellben és szinte mindenben.
    Bocs akit ezzel megsértettem de ez az én véleményem.
  • re1212
    Mi a jó ebbe a játékban? a törés az szar bent mindig ugyanazok az alkatrészek szakadnak le!!!
  • Marko001
    nálam is van 8xaa
  • Marko001
    nekem tetszik
  • re1212
    sztem ez a játék a világ leggyengébb játéka egyszerűen nem tetszik!!!!!!!!
    Nektek mi a véleményetek???
  • VRSDM
    mindenkinél jó. nálad nem, lehet hogy a tömörítésbe valami nem kóstál a gépedben nemtudom.
    mint látod a játék működik mindenkinek, ha csak nálad nem akkor az gyanúra ad okot hogy te vagy a ludas.
  • Evogordon
    Akkor csak nekem volt 4x simítás? Mind1 már nem tudom megnézni mert töröltem...
  • joe1980
    Akkor nem a játékkal van a baj?
  • Szabi1991
    most mé' monnyátok hogy nem jó a törés ??