14488
-
#7593 elég fos a beton :| -
#7592 Nah kicsit rá áltam a grip race időeredmény lejjebszorítására :9 jelenleg itt tartok :
Kep2
Továbbra is az a véleményem demó szitnte élvezhetetlen kormány nélkül számomra... -
#7591 Ráadásul a 4 kerék az a bmw-é, nézzétek csak a felniket.
Szóval ez a módszer nem működik -
bgabor #7590 Nem működik sajnos.
Ahogy tanácsoltad, felcseréltem a BMW filejait a Hemi filejaival, úgy, hogy egyezzen a nevük a BMW filjejainak nevével. Eredmény: Csak a kerekek látszanak. Úgyhogy gyorsan vissza is csináltam a dolgot.
Kár, nyilván az EA-s srácok gondoltak erre. -
who am I 7 #7589 Best Line asszem a beállításoknál...Ahhoz, hogy elmentődjön csak egy esc-et kell nyomni, szal nem para :) -
#7588 Néztétek már a demo-ban ezt a fájlt?
Need for Speed ProStreet_code.exe
Elinditja a telepítőt és kódot kér!
Muris. -
#7587 Elvileg igy kéne mennie... -
#7586 Majd lesz később biztosan jobb géped. Én is most gyűjtöm csak a játékokat, játszani max ,ajd csak az új gépemen tudok vele ami februárnál előbb nem lesz meg tuti... -
#7585 Ja 197centi ,de nem kell részletezni. Ja és nem naplopó -
#7584 hűdenagyvagy -.- -
#7583 na kipróbáltam az új gépemen,és minden maxon,szélsebesen fut.semmi frémelés,akadás,semmi.nagyon megvagyok vele elégedve.mondjuk ezt elisvártam a vasamtól. :)
majd mutatok képeket.nincs semmiféle mosódott homályos textúrák,meg ilyesmik.szép éles minden.és tényleg olyan szép a game,mint azokon a képeken amit az EA baszott elénk.szóval elég korrekt ez.zerocool gépe nemtom milyen lehet.de hogy alig tolhatja medium beállításon az biztos.hát be kell látni,a mai kornak megfelelő gépeken semmi baja a játéknak.és nem kell szidni sem hogy mennyire optimalizálatlan.mert az elvárt géptől,elvárt eredményt kapunk.nekem a game is nagyon bejön,az irányításra is panaszkodtok hogy kezelhetetlen meg hogy szar.meg zero is hogy milyen kibaszott nehéz.igaz nehezebb,de simán kezelhető és egyáltalán nem nehéz.szóval én azt kaptam teljesen amit vártam.és ez még csak egy demo.várom a fullt.na py. ^________________^ -
#7579 hát már az is lehet, hogy ez a játék kimarad nálam! nincs gépem hozzá, 640×480 / low / off mellett akadásokkal meg nincs sok kedvem játszani! lehet adok neki egy próbát, de letölteni sincs kedvem potyára X gigabájtokat, ha akadni fog még minimumon is! -
Szabi1991 #7577 mé' ?
úgy kell menni, hogy ne érj semmihez,max a betonhoz.. :p -
#7576 persze, beállitások, best way, vagy valami ilyesmi, ill alatta a kanyarodás segitö vagy mi van, azt is kapcsold ki
amugy nekem nem menti el a beállitásokat, csak a grafikánál, controls-t se menti el :( -
#7575 érzem, hogy ezek miatt a "lepattog a festék, totaled" című dolgok miatt lesznek még itt orbitális szívások! :D -
#7574 Nem hiszem. -
#7573 Jaja, pontosan! Én is megpróbáltam a kicseréléses módszert (mint a magyaritásnál) de csak 4 kerék lesz az autó helyén. -
#7572 LoL
Kioktatás mesterfoka
Azta mindenit még jó hogy nem nézel minket hülyének -
timantes #7571 el lehet valahogy távolítani az úttestről azt a "megmutatja hogy vezzess zöld csíkot" ? -
Tiati #7570 Lényegében hasonló a gépem és tökéletesen megy a játék.
Proci: Core 2 Duo 1.86 GHz (2 procis, az 3 GHz felett tud teljesíteni)
Memória: 1 Giga
Videókártya: 7600GT (ASUS) SILENT COOL
SILENT COOL - japán fejlesztés, zárt csővezetékben keringetett gáz hűti a
videókártyát, teljesen zajtalan és nem tud elromlani, mint egy ventillátor...
és nem tud túlmelegedni sem a videókártya. Nincs mozgó alkatrész benne.
Ez aktív hűtésnek számít, a különleges gáz folyton kering a csővezetékben, amely
kiválóan hűt. Japán csoda...
XP alatt minden maximálisra van állítva és KING fokozatban száguldanak a kocsik,
semmilyen akadozás sincs.
Ha nálad akadozik a legkisebb képfelbontásban is, akkor a
legújabb DirectX 9.0c programot telepítsd fel
legújabb DirectX
és a legújabb meghajtóprogramot (driver) a 7600GT-hez (www.nvidia.com).
Aztán telepítsd újra a demót.
Azt is nézd meg, hogy nem-e melegszik túl a videókari.
A jó hűtés nagyon fontos.
Meg a jó tápegység is, a stabil tápellátás.
Ha minden rendben, akkor nálad is remekül fog menni. :) -
Dominic901 #7569 nem igazán műxik ez az autócsere a BMW-m helyén csak 4 kerék maradtXD -
who am I 7 #7568
-
furfang #7567 Need for Speed ProStreet Demo / CARS
abban vannnak a DEMÓ autói.
A demóban 2 autóval lehet versenyezni :
a BMW M3 E92 (BMWM3E92 - mappában) és a
NISSAN GT-R PROTO (GTRPROTO - mappában).
Van még a "CARS" mappában 4 kocsi (azok az ellenfelek) :
NISSAN Skyline GT-R R-35 (SKYLINER35 - mappában)
Mazda RX-7 (RX7 - mappában)
Mitsubishi Lancer EVO 9 (LANCEREVO9 - mappában)
Plymouth Hemi Cuda (CUDA - mappában)
Valószínű be kell rakni a BMW és a NISSAN helyére a többi 4 kocsi
egyikét.
Ha vakinek sikererül, írja meg ide a fórumba, biztos sok
rajongó kipróbálná a többi verdát is a demóban. -
#7566 nekem is homályos volt -> megoldás AA kikapcs és a game ujrainditása.. -
#7565 nem ártana frissíteni a faq-t -
Csaba #7564 Össze-vissza van optimalizálva. Ahány gép, annyiféleképpen fut...
Nekem pl. sosem fagyott le, pedig végignyomtam azt a két pályát ezerszer.
Egyébként tök jó az a sivatagos pálya, jó hangulata van, nem mellesleg igencsak szép repülőmutatványokat lehet benne csinálni, 1-2 műrepülő is csak ámulna.:-) -
#7563 high-ra állított töréssel nekem nem volt bajom... -
#7562 Tudod ,lehet csak kamu a törésmodell....a demoba berakták ,reklámfogásnak ,de ha beállítod lefagy...ügyes.. -
Dominic901 #7561 Ez vicces 800x600 minden maxon de ha a törést is felvezsem akkor kifagy -
#7560 Nahát, most néztem csak meg az autólistát :-o
Lesz egy két igazi gyöngyszem. :D Már csak ezek miatt érdemes lesz beszerezni a játékot, ha másért nem is. .P -
#7559 Én a kipörgetés során ,csak 1szer találkoztam a zsarukkal...az elején ,a kötelező résznél..(mindenhova a térképpel mentem , Carbonba)
Én az U2-ben imádtam a tuningot...az istencsászárvolt ,hamég megfejelték volna a réteges festéssel...mostmár mind1 -
Csaba #7558 Aki azt érzi, hogy természetellenesen rángat, akadozik (mondjuk akár 30-40-50 fps mellett), az próbálja meg azt, hogy bemegy a videobeállításokhoz, és a felbontást átrakja (pl. 1024*768 70hz-ről 75hz-re, vagy akár 1280-ra). Nekem így szinte mindig megszűnt a rángatózás, és faszán ment.
Egyébként fura dolgokat produkál a játék, az optimalizálásba kicsi hiba csúszhatott, mert volt, hogy poénból betettem 800X600-ba, low minden, és iszonyatosan szaggatott! Aztán beraktam 1024-be, és megszűnt a rángatás.
Persze ahány gép, annyi szokás, de nálam ez a felbontásváltás mindig bevált.
Mondjuk remélem, a fullnál megoldják a videoproblémákat... -
#7557 hát az tény, Carbonba felesleges volt a jard. Mondjuk én autó és tuningbuzi lévén mindegyik új NFSel csakis a verdák miatt játszottam. Most Wantedet végigse vittem, meguntam. -
#7556 Azért nem volt rossz az az mw...csak más volt mint az U-részek ,nekem kifejezetten tetszett ,a Carbon-nal ellentétbe....ott a zsaruk ugyanazt csinálták mint az Mw-be ,a programozásukban semmi új nem volt...abból a részből kihagyhatták volna a jardot sztem...
De mostmár igazán visszatérhetnének a jóöreg,igazi nfs-hez. -
#7555 omfg ezt te sem gondolod komolyan... a demo alapján ez egy szar, de most tökmind1, úgyis kipörgetem egyszer, Carbon is fos volt demo alapján (jó, a teljes se volt vmi hűdeaztamilyenkirály, autosculpt miatt szórakáztam vele csak. De azért kicsit erős, hogy a Most Wanted a harmadik... Semmi újat nem hozott (jadebocs, a rendőröket, de az is kinek volt új? aki a Undergroundal kezdte need for speedes pályafutását, minden másba butított kis fikusz volt) Hamár sorrend akkor UG1, UG2 (nem sok újítás, de mégis jobb mint a MW) és Carbon.
Mondjuk nekem ezek már nem Need For Speedek, hanem csilivili tömegcuccok, bár aláírom az Underground isten volt a maga idejében. Saját vélemény:D -
#7554 ottvan fent a bal felső sarokba sárgával :) -
#7553 JAh ,látom az ott a 13-as...jólvan... -
#7552 azt honnan látod? -
#7551 sok fps-ed van -
#7550 Fost olyan mint a puding :D