Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megyek is TDU-zni inkább az mint ez a szar 😄
Eagle16
Te nem az EA marketingese vagy? Ha nem, akkor sürgõsen jelentkezz oda, simán felvennének 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

GYEREKEK CSAK EGY DEMOOOOO FOGJÁTOK MÁR FEL

omg
blood steve betúrbózott😮
fogadjunk hogy nem tudtál játszani a tduval és azért szídod?😊

gduck
Nem igazán kellene a TDU-hoz hasonlítani, az egy teljesen más jellegû játék 😉

Nekem összeségében tetszik, biztos jókat játszok majd vele 😄

Azzal viszont egyetértek, hogy ez a demo nagyon el lett baltázva... Azt vártam hogy kipróbálhatom a játék újdonságait, ehhez képest van 2 pálya oszt verseny 😊 Szal ebbõl semmit nem lehetett megtudni a játékmenetrõl és a többi lehetõségrõl! Ez csak a FULLból fog kiderülni 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

REAKTOR
eredeti fémdobozos warezos ja. Jovan okosvagy rákegye ki a májad<#action>

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

Öhm nos, úgy 5 db eredeti játékom van. NFS nincs köztük. De azért ne legyél rá büszke hogy warezolsz. Én is azt teszem, de nem dicsekszem vele.
Tudod, ez törvénytelen.
Ha sok pénzem lenne, nem warezolnék. És aki meg teheti mert van pénze az szerintem eredteit vásároljon.

REAKTOR
Akinek meg nem tetszik a játék , annak csak annyit, hogy nem kötelezõ ,sem játszani vele ,sem megvenni, sem itt fikázni...

XD jaja

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Én sem képzelek semmit de annyira fikázzátok, hogy az senkit nem érdekel.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

broman191
Inkább a PS-hez kellene egy méretes javítás mint a tdu-hoz...és haverod szerintem valami warezos bétával tolhatta...<#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

na olvasom a hsz-t.

TDU forever jaj istenem akkor huzzál Test Drive ozni . nyomjad azt a szart .(én is tudok oltani más játékot) amugy meg aki fikázza ezt a játékot az csak IRIGYKEDIK szal IRIGYKEDJETEK nyugodtan

szar géped van 😄
reaper4
köszi nincs rá szükségem szerencsére. csak nem vagyok elvakult, mint te és nem képzelek többet bele 1 játékba, mint amit tud nyújtani. that's all.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

broman191
Tényleg nem marad más mint bízni a teljesben mert ez a demó elég lehangoló...<#csodalk>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

REAKTOR
Hát nem tudom tdu-t hová istenítitek, de szerintem meg pont annak van gagyi irányítása,mikor bent ülök a kocsiban és ide oda megy a muksó feje ,és nem látni a képet rendessen. És havernál vista alatt fullon még szaggat is pedig gtxe van meg minden ami kell. Nekem megvan is megvan tdu ,de ennek a játéknak már most jobb a játékélménye. Ja és várjatok tdu javításra meg carpackra i love atari<#mf2>

😄 megvenni ezt a szart hát normális vagy te?😄 a géped szar az addig ok de te se lehetsz valami fú de okos ha veszel játékot erre van a warez 😄 letölt -> kipróbál -> töröl
Rage47
Mivel tud többet(grafon kívül)? Sztem nem lehet mondani, hogy többet tud, mert a Porsche-ban volt már törés, sõt még replay is talán.
hehe nem kell nekem + 2 szem( szemüveg) hogy lássam a TDU jobb mind grafika mind irányításban ennyi és az hogy nevadában repesztek, hát nagyon nagy élmény, baszod minden nap 2x kell az M0 autópályán végig mennem a meló miatt 😄 elég az ottani izgalom nem hogy nevadába menjek még kocsikázni
geri777
HA belépek rögtön feketeség még a menü se jönn be ez video kari hiba nem???

egy ijen kari visszi majd?VIDEOKÁRTYA

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Lehet hogy most ezzel nem leszek túl népszerû.
De, kiváncsi lennék akik szerint sz@r azok mi a fenéért játszanak vele?
Én is utálok sok játékot, de azokat nem veszem meg. Állandón csak megy a fikázás.
De most komolyan mit vártak? Egy világ megváltó csodát? Az új NFS is olyan mint általában, egy kicsvel több mint az elõzõ rész. Nekem tetszik.
meg venni nem fogom mert szr hozzá a gépem.
Mondjuk az hatalmas hiba hogy ha a Carbon közepes beállításokkal el futott, akkor ez meg még minimumon se... most akkor én is álljak neki torkomszakadtából üvölteni hogy miért nincs optimalizálva de szar, fúj-fúj....
Meg hát normálisan is lel lehet mondani hogy nem tetszik és aztán nem kell vele játszani, és a folytonos fikázással elrontani más örömét.
Mert ha nekem sz@r akkor másnak is az legyen...tipikus magyar hozzá állás.

Na szóval ez itt a legújabb NFS, Olyan amilyen nem váltja meg a világot, de egy hangyafasznyival többet tud mint elõzõek. Aki ennél többet várt, hát az...nagyon hiszékeny.

Eagle16
Szerintem is szebb a TDU, és nekem még szemüvegem is van<#gonosz1>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

igaza van

Szar? Repeszteni nevadában a csillogó napsütésben SZAR???

Én valamiért újra és újra végigjátszom ezt a két pályát, nagyon bejön a játék. Anno a Carbon demója ilyenkor már rég törölve volt nálam.

Amúgy valami modder kifundálhatná már, hogyan lehetne vezethetõvé tenni a többi kocsit a demoban. A nevadai pályán az élrõl induló két vadállatot szívesen kipróbálnám!

a tdu jobban néz ki? akkor neked szemüveget ajánlok

reaper4
röviden tömören: szar. a graf nem igényelné a 19fps-t (1440*900 aa kikapcs. igaz vista) az a pár fûcsomó.... na mind1. 19fps ez a lényeg... amúgy meg valaki írta már és igaza volt: a tdu jobban néz ki és nem akad ennyire. sajnálom. már ki voltam éhezve vmi autósra, de nagyot csalódtam sajna. persze azért fogok vele játszani mivel nincs más új autós game.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

ez a játék nem csak hogy rossz de olyan SZAR is 😄 kíváncsi vagyok mennyi patch jön ki hozzá és hogy a teljesbe mi lesz a változtatás TDU 4 EVER
icewolf
Lehet hogy meg kellene már tanulni írni, nem?

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

TC3
Hát igen, a homokra futott autó elég rendesen befékez azon az oldalon, ahol ráfutott.
Ez kellemetlen, de az életbe is így van😊

copass
kipróbáltam a demót, köze nincs ahhoz amit az elõzetesekben mondtak itt szuper fizikáról meg gfx optimalizálásról,stbstb.trendi és kész.

amd sempron 2400+,ati 9600(sima 128 mb ramos), 1,5 giga ddr1 ram
jószar tudom,de nekem 8eddig) elég volt

VRSDM
rákarcoltam már az arcára néhányszor hogy ne írjon így de hát tarthatatlan.

am. megkérdezhetem tony-r hogy melyik tájegységrõl írsz? :]

u dont have to listen anybody else but me

Figyu az elöbb szettem le onnan amit te beraktál linket.és ott se volt jó onnan is crc-s volt.
okosat írtál,de az nem igaz,hogyha egy játék konzolos akkor 14 éveseknek készül. a Moha tényleg rossz volt,ez is az lesz, konzolra meg jó lesz(bár a moha érdekes volt,az a boxosoknak nem nagyon tetszett,míg a ps3-asok megvoltak elégedve,pedig nem volt köztük különbség...)

The Protector
Az rossz.Nekem 15-40fps között mozog de meg sem röccenik.Akadásmentesd teljesen.Csak akkor akad meg 1picit mikor a sivatagba a muscle car a pfámba nyomja a homokot.Érdekes a többi autó is szórja de attól nem történik semmi.A füst meg eszméletlen jó.Mijen 9600-osod van?És mijen mellé a géped?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Dante73
Ahogy a TDU-t konzolra kiadni butaság volt, ugyanúgy butaság ezt kiadni Pc-re. Ezzel, egy nem konzolfejû pc-s, (max kockafejû) nem játszik. Eltérõek az igények. Ideje volna szétválasztani, és hejiértéken kezelni a dolgokat.
Ez egy konzolos játék. 14 éves gyerekeknek készült, ahogy pl a MoH;A. kicsit is idõsebb/igényesebb embernek ez vacak. Nem mintha nem lehetne vele elszórakozni, mert lehet, csak épp nem üt meg egy bizonyos szintet. Innen elvárás kérdése az egész. Ha többet vártál szar, ha kevesebbet jó.
Én kevesebbet vártam, letöltöm, bár hogy végigviszem, kétséges. Mindenesetre, eleget nemtudtam meg ahhoz, kialakítsak, egy stabil áláspontot.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

ezt akartam írni.meg az ipszilonok...meg a xar szócska... <#wow3>

kissadamvikt
fx5200 as vgat támogatja???

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Yoda001
nemis olyan rossz gém ez, a törés nekem nagyon tetszik pl, a hangokon van mit csiszolni, irnyitást meg szokni 8/10 az egész nálam 😊 várom a fullt, remélem jön majd vki neten tolni, és zuzni a kocsikat<#vigyor3>

http://9gag.com/gag/5135249

G.I.JOE
Annyi game lesz nemsokára, hogy engem nem zavar ha ez nem sikerült vmi jól. Amúgy sem játszottam a Carbonnal se szintes semmit, mert az sem jött be nálam.

nincs minden lowon,de folyton akadozik.szaggat,meg minden,játszható,élvezhgetõ,de folyamatosan szagat.ráadásul elvile 20-30 fps-sel megy

SötétBarom
A bölcsességfogad nõne bele az arcüregedbe a sok buzájtrendáj duplavéddel...

szerencsétlen.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

The Protector
Mi a baj vele?Hogyan megy?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Azé mer mi gyökerek vagyunk.

tonyr
OMG mijen wélemények: a grafika xar, meg h élmény ua mint carbon, + hasonlo lehuzások... ya + h xar az irányitás...
nem gond örülök is h nem teccik mindenkinek, ill h kewesebben wagyunk a nfsps oldalán, remélem akiknek teccik azok + tudják mayd wenni, feltéwe ha kell az orig az online-hoz, és mayd jokat fogunk wersengeni, koccanni, ill totalra zuzni a werdákat 1ütt... jo moka lesz, remélem lesz chat, wagy voip is benne 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

de jó valakinek...😞
nekem is 9600-am van,miért nem megy nekem is jól?

The Protector
Nekem akkor is nagyon tetszik.Jót tett ez frissítés az nfs sorozatnak.Jó kis game lessz ez.Nekem nagyon jól megy a 9600-as kártyámmal és 512 mbrammal.nincs vele gondom és nem lowon van.Örülök hogy a sok gyökér ennyire várta és ekkorát csalódott.Aki nem csalódott és tetszik neki az mégjobb.Én nem csalódtam.

Halálmadár
szerintem elég szarúl sikerült ez a demo de remélem a fullgame jobblessz.ebbõl nemigazán derûltki semmi a demo játék a 0-val egyenlõ

Kandurex
<#wilting><#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

VRSDM
látszik hogy magyarok vagytok mind. semminek nem tudtok örülni.
a belga száma jut eszembe... ha törik az autó azabaaaaj ha nem törik azabaaaj és még sorolhatnám.

u dont have to listen anybody else but me