14488
-
tzsoltika #8457 4,7 gigás..
a RELOADED verzióval nem szaggat annyira? valahol olvastam hogy jobban megy mint a HKZonda. Igaz ez? -
#8456 hát ha ilyen lenne a hacsi az életben...uhhh, NE ADJ ISTEN ! -
#8455 2 rétegű DVD-re írod? -
tzsoltika #8454 nem fér rá egy dvdre, hogyan lehetne összetömöriteni hogy rámenjen, és hogyha beteszem a dvdt akkor elinduljon az autorun? mit lehet kitörölni ami fölösleges? -
Skyline #8453 A gombkonfigva tod beállítani egy gombra hogy ne mutassa a jó ívet... Valami show best line vagy mi...Én így tudtam kikapcsolni:) -
#8452 örülök :) -
Skyline #8451 Na hogy örüjjé:
4800x2 2.8-ra pakolva gef8800gts 640mb agyighúzva 2gb memó a játék fut MINDENT maxrabaxva 1680*1050-el röccenéstelenül gyorsan jól xp alatt.:)
-
Skyline #8450 Ha esetleg segít nállam fixen MIN/MAX virtuális memória állandóan 3500Mb...2Gb ram van mellette a gépben,sosincs swap gondom...
Reloaded verziónak semmibaja azzal játszom órák óta.
Terepít,krekkel..
A játék maga kibaxott jóóóó,az elmúlt 3/4 nfs ehhez képest seholsincs...A drift elsőre nekem komolyabbnak tűnt mint a carbonban hálistennek,legalábbis az első driftpályán betotáloztam a kocsit mert carbon módra 2kilóval akartam jólcsúszni:)
A játék hosszúsága...Hááát passz...Kb 18 óta tolom foyamatosan,még király ellen nem álltam ki,és 5 részt LENYOMVA-ztam (odafigyelni hogy minden részt 2 fokon kell megynerni:1. GYŐZTÉL 2. LENYOMVA):)
A gyorsulás is idáig viszonylag reálisnak tűnika hátsókerekes könnyített 240sx úgy lenyomta az orrkerekes 345 lovas hondámat mint a szart..:)
Orrkerekes gyorsulási autó...pfffff:))))
A hacsiroku meg valami irrgalmatlan komoly vas ahogy életben:)
-
#8449 hát, ki kell próbálni ;) -
BIZ0906 #8448 adm helyett amd :) -
#8447 élsimítás? felbontás? -
BIZ0906 #8446 úúú bazeg egy ilyen géppel akad? XD
akkor az én gépemen mit fog csinálni?
adm athlon64 3200+;ati radeon 9600pro;1gb ram XD -
#8445 nekem geforce en7900gs el ugy süvet mint az álom minden maxon és még csak megsem rezzen -
#8444 a swapfile fixálás tehát segített a szaggatáson? -
#8443 irányítási gondok nálam megoldva! picit húzott jobbra, de ppjoy megszüntetésével tökéletesen megy most már -
#8442 nah, a köviket csináltam
swapfile méretét állandositottam (ah szoktam), h ne töredezzen
nem kapcsolodtam netre
dx-et frissiteni akartam a DVDről, ám nem sikerült, mondván h amugy is a legujabb van fenn :)
nVidia driverhez nem nyultam...
nos, jön a baki :)
tökéletesen megy, mer nem vtam online, és a letöltések / feltöltések miatt nem pörgöt a vinyo feleslegesen :)
azota tul vok a 1/4 mérföldes gyorsulásin
most a timetriallal szarakodok, de az a GTI vmi extrapocsék :(
hiába vezetek king modban, meg hiába kapcsoltam ki a stabilizátort, meg a másik izét, ami asse tom micsoda, de még mindig mutatja a tökéletes utvonalat az uton zöld nyilak formájában :(
persze h nem tartom be, erre valo a kézifék ;)
de állitom, akik ezt a kocsit igy állitották be, azok még nem vezettek GTI-t :)
najooo, én is csak azé, mer anno volt nyilt nap a VW márkakereskedőknél :)
szal h lehet kikapcsolni a nyilakat? mer kb annyira idegesitőek, mint a versenyek előtti gumifüstöltetés :( -
#8441 szerintem nagyon jó játék lett!!!
attól függ milyen procid van! -
#8440 mondjuk egy erős pozitívumot találtam: az autók hangja! nagyon jó sportkipuffhangok és végre egy játék ahol normális lefújószelephangok vannak! -
#8439 normális az hogy 95-100%osan kihasználja a game a procimat MINDIG? -
Holtsáv #8437 Kompromisszumok alatt annyit értettem, hogy sem a felbontást, sem a részletezettségi szintet nem állítottam túl magasra, meg kellet találni az optimumot. -
#8436 a szívbajt hozod rám -
#8434 ja most nézem a konfigot, azzal nem kéne hogy swappeljen :DD -
#8433 4giga memória nem elég?? -
#8431 lapozofájlban valo keresgetés (kevés memoria miatt) tud akadozást eredményezni. a vinyorol olvas, akkor akad. nekem utoljára a BF2 csinálta a régi gépemen, elég memoriával megoldodik a probléma. -
#8430 swap= akad szaggat. -
#8429 bocs de kisegítenél azzal a fogalommal hogy swap? -
Marco #8428 Nekem nem akadozik a játék, perfectül megy. Viszont az autóim még mindig balra húznak. Több billentyűzetet is kipróbáltam, de a helyzeten nem változtat. Ötlet? -
mikiking #8427 akkor az swap lesz.....swappol....... Gears of war is szarakodik,pedig magas az fps-em -
#8426 szintúgy!!! :S -
#8425 1iksem...mind2 nélkül és velük is próbáltam semmi változás :S -
#8424 legújabb driverrel, minden full 1280x1024,4xaa, és most jön a lényeg: 60fps-el akad -
#8423 nekem is vitalityvel akad maxon. -
RaKmaTakaTa #8422 Accot lehet készíteni? vagy kulcs kell hozzá?
Idegesít hogy minden második klikkre az EA-hoz akar kapcsolódni. -
#8421 Ejj nekem akkor régi van :D 163.71 :DDD
Szerinted lehet driver miatt? amugy vitality crackel használom -
#8420 kipróbáltam.
első versenyen egész jól ment max grafikán 1280-on, kicsit akadt, de még épp játszható volt. második pályán viszont nagyon szaggatott és csak néha ment jól 2-3 pm-ig. Mit érdemes levenni a grafikán?
Ezzel a géppel próbáltam: P4 3,2 ghz ; 2gb ram ; 7800 gs
163.75-ös driverrel. A beta 169.09-el jobb lenne? -
#8419 ott nem szeretik az ilyen nem scene rlseket, gondolom amint kijött az rld, felrakták azt helyette. -
#8418 Nem tudja valaki, hogy miért tűnt el nforce-ról a hkzonda release? Vagy csak káprázott a szemem tegnap? Nem is volt ott? -
#8417 jah, akadás vagy rld crack, vagy 169.04 es driver miatt van. -
#8416 Akinek hasonló gépe van megírhatná a tapasztalatait... full low, még explorer is kivan kapcsolva asszem új driver + directx.
30-40 fps, de akad -_- picit idegesítő -_- -
#8415 Szerintem semmi, nálam tökéletesen fut á la natúr, semmi akadás fullon. Pozitívan csalódtam a játékban a botrányos demó után, bár nem tudom, mennyi idő végigtolni a karriert, rövidnek tűnik. A kommentátor meg halál idegesítő.