Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
blood steve betúrbózott😮
fogadjunk hogy nem tudtál játszani a tduval és azért szídod?😊
Nekem összeségében tetszik, biztos jókat játszok majd vele 😄
Azzal viszont egyetértek, hogy ez a demo nagyon el lett baltázva... Azt vártam hogy kipróbálhatom a játék újdonságait, ehhez képest van 2 pálya oszt verseny 😊 Szal ebbõl semmit nem lehetett megtudni a játékmenetrõl és a többi lehetõségrõl! Ez csak a FULLból fog kiderülni 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
Tudod, ez törvénytelen.
Ha sok pénzem lenne, nem warezolnék. És aki meg teheti mert van pénze az szerintem eredteit vásároljon.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
TDU forever jaj istenem akkor huzzál Test Drive ozni . nyomjad azt a szart .(én is tudok oltani más játékot) amugy meg aki fikázza ezt a játékot az csak IRIGYKEDIK szal IRIGYKEDJETEK nyugodtan
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
egy ijen kari visszi majd?VIDEOKÁRTYA
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
De, kiváncsi lennék akik szerint sz@r azok mi a fenéért játszanak vele?
Én is utálok sok játékot, de azokat nem veszem meg. Állandón csak megy a fikázás.
De most komolyan mit vártak? Egy világ megváltó csodát? Az új NFS is olyan mint általában, egy kicsvel több mint az elõzõ rész. Nekem tetszik.
meg venni nem fogom mert szr hozzá a gépem.
Mondjuk az hatalmas hiba hogy ha a Carbon közepes beállításokkal el futott, akkor ez meg még minimumon se... most akkor én is álljak neki torkomszakadtából üvölteni hogy miért nincs optimalizálva de szar, fúj-fúj....
Meg hát normálisan is lel lehet mondani hogy nem tetszik és aztán nem kell vele játszani, és a folytonos fikázással elrontani más örömét.
Mert ha nekem sz@r akkor másnak is az legyen...tipikus magyar hozzá állás.
Na szóval ez itt a legújabb NFS, Olyan amilyen nem váltja meg a világot, de egy hangyafasznyival többet tud mint elõzõek. Aki ennél többet várt, hát az...nagyon hiszékeny.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én valamiért újra és újra végigjátszom ezt a két pályát, nagyon bejön a játék. Anno a Carbon demója ilyenkor már rég törölve volt nálam.
Amúgy valami modder kifundálhatná már, hogyan lehetne vezethetõvé tenni a többi kocsit a demoban. A nevadai pályán az élrõl induló két vadállatot szívesen kipróbálnám!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Ez kellemetlen, de az életbe is így van😊
jószar tudom,de nekem 8eddig) elég volt
am. megkérdezhetem tony-r hogy melyik tájegységrõl írsz? :]
u dont have to listen anybody else but me
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ez egy konzolos játék. 14 éves gyerekeknek készült, ahogy pl a MoH;A. kicsit is idõsebb/igényesebb embernek ez vacak. Nem mintha nem lehetne vele elszórakozni, mert lehet, csak épp nem üt meg egy bizonyos szintet. Innen elvárás kérdése az egész. Ha többet vártál szar, ha kevesebbet jó.
Én kevesebbet vártam, letöltöm, bár hogy végigviszem, kétséges. Mindenesetre, eleget nemtudtam meg ahhoz, kialakítsak, egy stabil áláspontot.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
http://9gag.com/gag/5135249
szerencsétlen.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
nem gond örülök is h nem teccik mindenkinek, ill h kewesebben wagyunk a nfsps oldalán, remélem akiknek teccik azok + tudják mayd wenni, feltéwe ha kell az orig az online-hoz, és mayd jokat fogunk wersengeni, koccanni, ill totalra zuzni a werdákat 1ütt... jo moka lesz, remélem lesz chat, wagy voip is benne 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
nekem is 9600-am van,miért nem megy nekem is jól?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯