14488
prostreet
  • tzsoltika
    4,7 gigás..

a RELOADED verzióval nem szaggat annyira? valahol olvastam hogy jobban megy mint a HKZonda. Igaz ez?
  • Tomsteel
    hát ha ilyen lenne a hacsi az életben...uhhh, NE ADJ ISTEN !
  • Pepsi Twist
    2 rétegű DVD-re írod?
  • tzsoltika
    nem fér rá egy dvdre, hogyan lehetne összetömöriteni hogy rámenjen, és hogyha beteszem a dvdt akkor elinduljon az autorun? mit lehet kitörölni ami fölösleges?
  • Skyline
    A gombkonfigva tod beállítani egy gombra hogy ne mutassa a jó ívet... Valami show best line vagy mi...Én így tudtam kikapcsolni:)
  • w77d
    örülök :)
  • Skyline
    Na hogy örüjjé:
    4800x2 2.8-ra pakolva gef8800gts 640mb agyighúzva 2gb memó a játék fut MINDENT maxrabaxva 1680*1050-el röccenéstelenül gyorsan jól xp alatt.:)
  • Skyline
    Ha esetleg segít nállam fixen MIN/MAX virtuális memória állandóan 3500Mb...2Gb ram van mellette a gépben,sosincs swap gondom...
    Reloaded verziónak semmibaja azzal játszom órák óta.
    Terepít,krekkel..

A játék maga kibaxott jóóóó,az elmúlt 3/4 nfs ehhez képest seholsincs...A drift elsőre nekem komolyabbnak tűnt mint a carbonban hálistennek,legalábbis az első driftpályán betotáloztam a kocsit mert carbon módra 2kilóval akartam jólcsúszni:)

A játék hosszúsága...Hááát passz...Kb 18 óta tolom foyamatosan,még király ellen nem álltam ki,és 5 részt LENYOMVA-ztam (odafigyelni hogy minden részt 2 fokon kell megynerni:1. GYŐZTÉL 2. LENYOMVA):)

A gyorsulás is idáig viszonylag reálisnak tűnika hátsókerekes könnyített 240sx úgy lenyomta az orrkerekes 345 lovas hondámat mint a szart..:)
    Orrkerekes gyorsulási autó...pfffff:))))
    A hacsiroku meg valami irrgalmatlan komoly vas ahogy életben:)

• w77d
    hát, ki kell próbálni ;)
  • BIZ0906
    adm helyett amd :)
  • w77d
    élsimítás? felbontás?
  • BIZ0906
    úúú bazeg egy ilyen géppel akad? XD
    akkor az én gépemen mit fog csinálni?

adm athlon64 3200+;ati radeon 9600pro;1gb ram XD
  • Pókmalac
    nekem geforce en7900gs el ugy süvet mint az álom minden maxon és még csak megsem rezzen
  • w77d
    a swapfile fixálás tehát segített a szaggatáson?
  • tobias88
    irányítási gondok nálam megoldva! picit húzott jobbra, de ppjoy megszüntetésével tökéletesen megy most már
  • soulhunter
    nah, a köviket csináltam
    swapfile méretét állandositottam (ah szoktam), h ne töredezzen
    nem kapcsolodtam netre
    dx-et frissiteni akartam a DVDről, ám nem sikerült, mondván h amugy is a legujabb van fenn :)
    nVidia driverhez nem nyultam...

nos, jön a baki :)
    tökéletesen megy, mer nem vtam online, és a letöltések / feltöltések miatt nem pörgöt a vinyo feleslegesen :)

azota tul vok a 1/4 mérföldes gyorsulásin

most a timetriallal szarakodok, de az a GTI vmi extrapocsék :(

hiába vezetek king modban, meg hiába kapcsoltam ki a stabilizátort, meg a másik izét, ami asse tom micsoda, de még mindig mutatja a tökéletes utvonalat az uton zöld nyilak formájában :(
    persze h nem tartom be, erre valo a kézifék ;)

de állitom, akik ezt a kocsit igy állitották be, azok még nem vezettek GTI-t :)
    najooo, én is csak azé, mer anno volt nyilt nap a VW márkakereskedőknél :)

szal h lehet kikapcsolni a nyilakat? mer kb annyira idegesitőek, mint a versenyek előtti gumifüstöltetés :(
  • tobias88
    szerintem nagyon jó játék lett!!!

attól függ milyen procid van!
  • w77d
    mondjuk egy erős pozitívumot találtam: az autók hangja! nagyon jó sportkipuffhangok és végre egy játék ahol normális lefújószelephangok vannak!
  • bodesz
    normális az hogy 95-100%osan kihasználja a game a procimat MINDIG?
  • Holtsáv
    Kompromisszumok alatt annyit értettem, hogy sem a felbontást, sem a részletezettségi szintet nem állítottam túl magasra, meg kellet találni az optimumot.
  • w77d
    a szívbajt hozod rám
  • wander01
    ja most nézem a konfigot, azzal nem kéne hogy swappeljen :DD
  • w77d
    4giga memória nem elég??
  • wander01
    lapozofájlban valo keresgetés (kevés memoria miatt) tud akadozást eredményezni. a vinyorol olvas, akkor akad. nekem utoljára a BF2 csinálta a régi gépemen, elég memoriával megoldodik a probléma.
  • ToCsEk
    swap= akad szaggat.
  • w77d
    bocs de kisegítenél azzal a fogalommal hogy swap?
  • Marco
    Nekem nem akadozik a játék, perfectül megy. Viszont az autóim még mindig balra húznak. Több billentyűzetet is kipróbáltam, de a helyzeten nem változtat. Ötlet?
  • mikiking
    akkor az swap lesz.....swappol....... Gears of war is szarakodik,pedig magas az fps-em
  • bodesz
    szintúgy!!! :S
  • bodesz
    1iksem...mind2 nélkül és velük is próbáltam semmi változás :S
  • w77d
    legújabb driverrel, minden full 1280x1024,4xaa, és most jön a lényeg: 60fps-el akad
  • skyli991
    nekem is vitalityvel akad maxon.
  • RaKmaTakaTa
    Accot lehet készíteni? vagy kulcs kell hozzá?
    Idegesít hogy minden második klikkre az EA-hoz akar kapcsolódni.
  • Nightwish006
    Ejj nekem akkor régi van :D 163.71 :DDD
    Szerinted lehet driver miatt? amugy vitality crackel használom
  • skyli991
    kipróbáltam.

első versenyen egész jól ment max grafikán 1280-on, kicsit akadt, de még épp játszható volt. második pályán viszont nagyon szaggatott és csak néha ment jól 2-3 pm-ig. Mit érdemes levenni a grafikán?

Ezzel a géppel próbáltam: P4 3,2 ghz ; 2gb ram ; 7800 gs
    163.75-ös driverrel. A beta 169.09-el jobb lenne?
  • MaskimXul
    ott nem szeretik az ilyen nem scene rlseket, gondolom amint kijött az rld, felrakták azt helyette.
  • SuperCharger
    Nem tudja valaki, hogy miért tűnt el nforce-ról a hkzonda release? Vagy csak káprázott a szemem tegnap? Nem is volt ott?
  • MaskimXul
    jah, akadás vagy rld crack, vagy 169.04 es driver miatt van.
  • Nightwish006
    Akinek hasonló gépe van megírhatná a tapasztalatait... full low, még explorer is kivan kapcsolva asszem új driver + directx.
    30-40 fps, de akad -_- picit idegesítő -_-
  • rotator
    Szerintem semmi, nálam tökéletesen fut á la natúr, semmi akadás fullon. Pozitívan csalódtam a játékban a botrányos demó után, bár nem tudom, mennyi idő végigtolni a karriert, rövidnek tűnik. A kommentátor meg halál idegesítő.