14488
prostreet
  • babati
    van vkinek reloade-s vátozat és ha van írja má le lécci hogy van e vmi egyéb program amit futtatni kell e mellete?! köszi
  • ntex
    Akadozásra egy másik megoldás hogy a RELOADED crack-el csinálja ezt a 3 mp-enkénti akadást. Vitality-t próbálja ki az akinek akad. De ha teheti az inkább a HKZonda-sat, mert azt nem kell törni ergo nincs belenyúlkálva az EXE-be. Lehet hogy nálam ezért nincs is gond a játékkal.
  • ntex
    Sehogy, menüben rámész a javításra és ennyi, új lesz az autód
  • ferryt
    akadozásra esetleg: meg kell próbálni a legujabb DirectX-et, és a videókártya legujabb driver-ét.
  • Torry
    FAQ-ban:
    (K=Kérdés, V=Válasz)

Ez azért már erős
  • ToCsEk
    Videjóó :D
    Valki irhatna a javításról hogy hogy is működik... mert ezt is nagydorba verték hogy milyen lesz...
  • Marco
    Találkozott valaki olyan problémával, hogy az autók mindig kicsit balra húznak? Engem borzasztóan idegesít, a dragfutamok nehezen teljesíthetőek így...
  • buko20
    cs.nálam is akad 30fps-nél kb 3másodpercenként,mitöl van ez?
  • soulhunter
    hát bazzz... nemtom mi a gond, de nálam kegyetlenül akad, és ez már annyira zavar,h nemtok 1. lenni soha, csak 2. :(
    de legalább itt ér vmit a kézifék :D

nah, az akadásra vki mondhatna vmi tanácsot
  • gallardo
    jó játék csak akad
  • rage
    Miért ne lenne jó?
    Semmi egyéb különbség nincs, csak ott eredeti az exe, illetve az image-ben benne van az emulálható védelem
    Ha a crackelt exevel felülírod az eredetit, akkor pont olyan lesz, mintha azt a verziót töltötted volna le, s nem kell se CD, se Daemon Tools utána.
  • skyli991
    a hkzondásat ha megcrackelem a vitalityssel az jó?
  • ferryt
  • dragon11
    Itt kikellessz pörgetni az emberek autóját,vagy nem?:(
  • w77d
    gyerekek nálam a kormánynak kibaszott nagy holtjátéka van, de nem találom, hogy hol tudom a játékban beállítani! többi játéknál nincs ilyen!
  • babati
    sajna:S
  • skyli991
    nincs
  • shadar619
    Ebben az Nfs-ben van kint város ahol lehet csatangolni vagy csak versenyek vannak, mint a régi nfs-ben, ugy értem a várost mint a carbon,undergound hogy mensz a városban és te választod ki melyik versenyt csinálod meg.
  • babati
    magyarul az autót neked kell beállítanod a versenyre igaz?
  • Jacek
    Igy van!!! nem lesz egy szimulator, de az eddigi reszekhez kepest sokkal jobb vagyis hasznalhato:)) KULON MINDEN VERSENYMODHOZ KI KELL KAPCSOLNI A SEGITSEGEKET!!!! NEM CSAK A KING FOKOZAT ES KESZ:D
  • Szili08
    Akkor király:D Ez nem off! MAdjnem ide irtam!
  • mardal
    Valaki tud nekem abban segíteni hogy miért van az hogy megnyertem a versenynapot és elértem azt a pontot is amit kell de mégsem lép tovább hanem csak ott enged versenyzni.
  • Skyline
    Nem összehasonlítható,annyival..Mérföldekel jobb....
  • Pepsi Twist
    képzeld el olyan gumik vannak a verdákon ami úgy csúszik hogy 180al kilincsel előre tudsz menni...
  • babati
    miket értessz kompromisszumoknak? mit csináltál?
  • Atika :o)
    Akkor nemtudom mi nem tetszik neki pedig demo az ment szoval nemtudom :(
  • Szili08
    Mennyivel job mint a carbon?
  • BIZ0906
  • BIZ0906
    "12GHz" nyomd csak le 2.4GHz-re ne élj álom világba
  • Skyline
    Hát aki szerint ez ugyanaz a fos mint az ezelötti nfs-ek az vagy nempróbálta a game-t vagy hülyevolt az opciók közt megtalálni a segítságek kikapcsolását (nem,nem csak KING fokozatra kell tenni)...
    Ez vaami kibaxottkirályság:))))
    Driftelni még nem drifteltem benne,de ha komolyabban van megoldva mint a carbon szappancsusszantása akkor csak mégjobban ódákat tok zengeni...Az nfs újjászületett:)

És még szétnéztek EA-ék az autók hírneve közt is,megjelentem versenynapon corollával és egyből elkezdte mondani a dj hogy exra látványosság a nagy hírnevü Hacsiroku,stbstbstb...:)

• Holtsáv
    Megfelelően megy Radeon X1950PRO-val, némi kompromisszumok megkötése után. :)
  • ferryt
    nekem nem fagyott, mind a 2 telepítő lement rendesen, lement a crack is, és a játékok is futnak......
  • MaskimXul
    áh tucat gigaherc iz bekk
  • Atika :o)
    nekem a hkzondanak lefagy az installja es nem tudom mitol :( es senki se tud segiteni szedhetem elorol vagy nemtudom
  • ferryt
    én kipróbáltam mind a kettőt, nem láttam külömbséget
  • KNORBI
    Sziasztok! Valaki tudja e, hogy a HKZonda és a Reloaded törés között van e valami különbség?
  • razz
    méretarány miatt.meg képen nem adja vissza a dolgot.szép az meglátod.
  • Waczkor
    Hát én még nem próbáltam pc-n még a demót sem.
    Xboxon nagyon szép volt a demó is.A modok miatt meg hog az egész hogy épül fel,töltöm le és próbálom ki pc-n.Már ha menni fog rendesen.
    Nem ajánlom hogy ha a dirtöt elbírta,meg a Bioshockot fullban,akkor ezt nem vigye el tűrhető szinten:D
    Bár ea mindig meglep minket:)

Nem tudom milyen felbontásban toljátok,de volt itt egy belinkelt kép maxon,hát elég siralmas volt:S
  • daf xf
    Ezt akartam mondani h. lehet h. rosszul van kalibrálva a kormány..
  • ManoNegra
    nincs yostick bedugva a gépbe?