14488
-
#8414 van vkinek reloade-s vátozat és ha van írja má le lécci hogy van e vmi egyéb program amit futtatni kell e mellete?! köszi -
ntex #8413 Akadozásra egy másik megoldás hogy a RELOADED crack-el csinálja ezt a 3 mp-enkénti akadást. Vitality-t próbálja ki az akinek akad. De ha teheti az inkább a HKZonda-sat, mert azt nem kell törni ergo nincs belenyúlkálva az EXE-be. Lehet hogy nálam ezért nincs is gond a játékkal. -
ntex #8412 Sehogy, menüben rámész a javításra és ennyi, új lesz az autód -
#8411 akadozásra esetleg: meg kell próbálni a legujabb DirectX-et, és a videókártya legujabb driver-ét. -
Torry #8410 FAQ-ban:
(K=Kérdés, V=Válasz)
Ez azért már erős -
#8409 Videjóó :D
Valki irhatna a javításról hogy hogy is működik... mert ezt is nagydorba verték hogy milyen lesz... -
Marco #8408 Találkozott valaki olyan problémával, hogy az autók mindig kicsit balra húznak? Engem borzasztóan idegesít, a dragfutamok nehezen teljesíthetőek így... -
buko20 #8407 cs.nálam is akad 30fps-nél kb 3másodpercenként,mitöl van ez? -
#8406 hát bazzz... nemtom mi a gond, de nálam kegyetlenül akad, és ez már annyira zavar,h nemtok 1. lenni soha, csak 2. :(
de legalább itt ér vmit a kézifék :D
nah, az akadásra vki mondhatna vmi tanácsot -
#8405 jó játék csak akad -
#8404 Miért ne lenne jó?
Semmi egyéb különbség nincs, csak ott eredeti az exe, illetve az image-ben benne van az emulálható védelem
Ha a crackelt exevel felülírod az eredetit, akkor pont olyan lesz, mintha azt a verziót töltötted volna le, s nem kell se CD, se Daemon Tools utána. -
#8403 a hkzondásat ha megcrackelem a vitalityssel az jó? -
#8402 -
#8401 Itt kikellessz pörgetni az emberek autóját,vagy nem?:( -
#8400 gyerekek nálam a kormánynak kibaszott nagy holtjátéka van, de nem találom, hogy hol tudom a játékban beállítani! többi játéknál nincs ilyen! -
#8399 sajna:S -
#8398 nincs -
shadar619 #8397 Ebben az Nfs-ben van kint város ahol lehet csatangolni vagy csak versenyek vannak, mint a régi nfs-ben, ugy értem a várost mint a carbon,undergound hogy mensz a városban és te választod ki melyik versenyt csinálod meg. -
#8396 magyarul az autót neked kell beállítanod a versenyre igaz? -
#8395 Igy van!!! nem lesz egy szimulator, de az eddigi reszekhez kepest sokkal jobb vagyis hasznalhato:)) KULON MINDEN VERSENYMODHOZ KI KELL KAPCSOLNI A SEGITSEGEKET!!!! NEM CSAK A KING FOKOZAT ES KESZ:D -
#8394 Akkor király:D Ez nem off! MAdjnem ide irtam! -
mardal #8393 Valaki tud nekem abban segíteni hogy miért van az hogy megnyertem a versenynapot és elértem azt a pontot is amit kell de mégsem lép tovább hanem csak ott enged versenyzni. -
Skyline #8392 Nem összehasonlítható,annyival..Mérföldekel jobb....
-
#8391 képzeld el olyan gumik vannak a verdákon ami úgy csúszik hogy 180al kilincsel előre tudsz menni... -
#8390 miket értessz kompromisszumoknak? mit csináltál? -
#8389 Akkor nemtudom mi nem tetszik neki pedig demo az ment szoval nemtudom :( -
#8388 Mennyivel job mint a carbon? -
BIZ0906 #8387 #8383 -
BIZ0906 #8386 "12GHz" nyomd csak le 2.4GHz-re ne élj álom világba -
Skyline #8385 Hát aki szerint ez ugyanaz a fos mint az ezelötti nfs-ek az vagy nempróbálta a game-t vagy hülyevolt az opciók közt megtalálni a segítságek kikapcsolását (nem,nem csak KING fokozatra kell tenni)...
Ez vaami kibaxottkirályság:))))
Driftelni még nem drifteltem benne,de ha komolyabban van megoldva mint a carbon szappancsusszantása akkor csak mégjobban ódákat tok zengeni...Az nfs újjászületett:)
És még szétnéztek EA-ék az autók hírneve közt is,megjelentem versenynapon corollával és egyből elkezdte mondani a dj hogy exra látványosság a nagy hírnevü Hacsiroku,stbstbstb...:)
-
Holtsáv #8384 Megfelelően megy Radeon X1950PRO-val, némi kompromisszumok megkötése után. :) -
#8383 nekem nem fagyott, mind a 2 telepítő lement rendesen, lement a crack is, és a játékok is futnak...... -
#8382 áh tucat gigaherc iz bekk -
#8381 nekem a hkzondanak lefagy az installja es nem tudom mitol :( es senki se tud segiteni szedhetem elorol vagy nemtudom
-
#8380 én kipróbáltam mind a kettőt, nem láttam külömbséget -
KNORBI #8379 Sziasztok! Valaki tudja e, hogy a HKZonda és a Reloaded törés között van e valami különbség? -
razz #8378 méretarány miatt.meg képen nem adja vissza a dolgot.szép az meglátod. -
#8377 Hát én még nem próbáltam pc-n még a demót sem.
Xboxon nagyon szép volt a demó is.A modok miatt meg hog az egész hogy épül fel,töltöm le és próbálom ki pc-n.Már ha menni fog rendesen.
Nem ajánlom hogy ha a dirtöt elbírta,meg a Bioshockot fullban,akkor ezt nem vigye el tűrhető szinten:D
Bár ea mindig meglep minket:)
Nem tudom milyen felbontásban toljátok,de volt itt egy belinkelt kép maxon,hát elég siralmas volt:S
-
#8376 Ezt akartam mondani h. lehet h. rosszul van kalibrálva a kormány.. -
ManoNegra #8375 nincs yostick bedugva a gépbe?