14488
prostreet
  • Detonator86
    Sziasztok! nekem a relodos változat setupolásánál kéri hogy helyezzem be a meghajtóba a dvd lemezt? tudja vki hogy mi lehet a probláma?
    köszi
  • r4pt0r
    Én is a quick matchet hiányolom. Pedig azt szerettem, választok egy mapot aztán meg 1 kocsit.
  • RaKmaTakaTa
    Nálam az segített ha a törés modelt (grafikai beállításoknál) low-ra tettem. (egyébként a legtöbb beállítás low és off)
    Legbiztosabb ha mindent kikapcsolsz és/vagy alacsonyra állítasz. Aztán lehet próbálkozni magasabbal is.

Két kérdés:
    Csak "gyári" játékkal lehet regisztrálni és bejelentkezni?

Race day módban lehet csak versenyezni? quick match, vagy valami hasonló nincs offlájn a járgányok próbálgatásához?
  • rotator
    Nálam a swap alapbeállításon van és nem szaggat, azt biztos nem kell neki állítgatni. Tippem:
    - Pista helyett XP
    - eggyel régebbi (nem béta) driver
    - legfrissebb DirectX
    - net blokkolása
  • topcy666
    NFS ProSteet Magyarítás
    NFS ProSteet magyarositás
  • gabi89
    Hupsz a link lemaradt:letöltés
  • gabi89
    Én jobbat tudok.
    Ezt leszeded majd kitömöríted és rákkatintasz kettőt és kész is.
  • topcy666
    Csak kicsomagolod és be másolod ahova tedted a gémet és elinditid a
    NFS_ProStreet_Lang_Changer.exe
    és az ok kész most már magyar a Need for Speed™ ProStreet
  • soulhunter
    én ezt a winfost csak végszükség esetén rakom ujra... nah, most nekiállok kipucolni, meg frissiteni a drivereket :)

de inkább azt mondd meg,h lehet azt a rohadt GTI-t irányitani :D
  • topcy666
    NFS Pro street magyarul
  • topcy666

a Magyarositás letölthetö a Cs-P.KFT
    csak regisztrálni kel és ingyen le tölthetöcsak nektek
  • bodesz
    rakd újra winfost.nekemis voltak hasolnó problémák és megjavult újratelepítés után
  • topcy666
    ha kel valakinek a magyarositás az irjon
    :D
  • soulhunter
    hát gyerekek, én nagyon béna lehetek, de nagyon nemtok mit kezdeni ezzel a GTI-vel... aludtam kb 2 orát (gondolhatjátok, mennyire hajtott az ideg,h ilyen szarul h lehet kezelni 1 kocsit), és feladtam :D

nézek vmi másik versenyt :D

amugy azt nagyon birom, amikor hirtelen befagy, várok várok, még a numlock se reagál, és mikor nyulnék a resethez, akkor hirtelen megy tovább minden :D na mind1, 1x frissiteni kell a vga drivert is :)

ilyennel utoljára GTA:SA alatt találkoztam :)
  • bodesz
    virtuális memórát átállítottam és még mindig ugyanúgy szaggat 640ben is és 1024minden maxon is nevetséges 60fps és szaggat...
  • moRtiZ
    Azért, mert ha megcsináltad az első race day-t akkor felfele, és lefele is nyilik 2 raceday, én felfele haladtam, felfele ha megcsinálod, akkor megnyilik felfele + oldalfele meg 1-1 raceday. Aztán ha sok sok racedayt megcsináltál, akkor majd mehetsz a 2. fázisra :D

Amugy szerintem kurvajol sikerult a a játék kellőképpen nehéz irányítani az autot, itt az elejefele azért nulladrendűek eléggé az ellenfelek, de egyértelmű hogy ezt a játékot King-en érdemes játszani, minden segítséget kikapcsolva, kézi váltóval. NAGYON FASZA lett. (Kuplungot azért nem használok :P)
  • nono55
    Nekem is szaggat eszeveszetten.Reload-os verzió van fennt.

A kormány finomhangolását hol lehet állítani esetleg?
  • laci1993
    hello. nem tudja valaki hogy miért csinálja azt a játék, belépek a karier módba rámegyek start vagy csak más versenyt elkezdek betölteni és tölti egy ideig aztán meg kilép az asztalra nem tudjátok miért?
  • Newfronter
    Kompromisszum? Nálam fullra van állítva a graf amit enged a game és nem szaggat, csak egyetlen egy helyen ahol áll a kocsi, de a versenyen belül nem teszi.
  • offkorz
    telepítés on.
  • GabriSanyi
    mé nem tom unlockolni a 2. versenyt?!az első racedayt hiába viszem végig akárhányszor az istennek se lockolja ki a 2. versenyt,pedig a race daynél ki is írja hogy dominated meg akármi...tudtok segíteni?
  • ntex
    Megint ismétlem önmagam :

Aki RELOADED -féle verziót használ és szaggat neki a játék az próbálja ki a VITALITY-st de inkább csak simán a HKZonda release-t cr*ck nélkül.

Másik :

Rájött már valaki arra hogy lehet több Profile-t csinálni ? Mert öcsém is játszana a játékkal de nem tudok 2. profilt csinálni
  • Szabó Péter

Kicsit lejjebb vettem a max grafikától, nekem így ZSÍR!

Vagyis inkább játszható!

• Skyline
    Ez a hülyeség stalkernél hatott:)
  • HoReSz1975
    Nektek is magyar, mert nekem igen
  • TottiZsolt
    Helló! Az mitől van, hogy megyek a versenyen, és olyan mintha ugrálni előre-hátra az autó, ilyen tré a kép :s Légyszi ha valaki tud, segítsen, a legújabb driver van fent. Köszönöm előre is!

(nem tudom ez-e a swapolás...és mi lehet a megoldás :( )
  • AntiHero
    HÜLYESÉG!
  • Pardon22
    megcsináltam, de úgy se jó! már az elején akad mikor tölteni a logókat,introt... :(
  • BIZ0906
    Most nézem az nfs mappát. PB a mappák között miért? Lehet hogy lesz szerver mint a COD-nál vagy mi?
  • Pardon22
    na és azt h?
  • Skyline
    Újraleírom hátha segít:
    AKINEK SWAPOL PRÓBÁLJA A VIRTUÁLIS MEMÓRIÁT FIX (min/max) 3500MB-RA TENNI!
  • UnknownAsshole
    hi
    nincsidöm visszaolvasni, csak egy kérdés : gépigény ugyanakkora mint demoban ? (gondolom naná)
  • Pardon22
    hát ez egy nagy fos! az összes verzióval próbáltam, videókártyához (Nvidia 7600GT) legújabb driver van és kurva lassan indul el, utána megakadozik mint állat! nem értem miért csinálja???
  • Spaceghost
    Sajnos nekem van swappolás pedig úgy gondolom elég jó a gépem hozzá. A demonál detto ugyanaz a hiba volt. Azt mondták ha a hangot low-ra állítom megszünik hát igazából én nem vettem észre. Nemtom mi a gáz mondjuk én Vistán játszok vele. Nem akadozik csak van amikor húz belassul.
  • Skyline
    Volt szerencsém hozá toyota találkozón...Kibaxott komoly vas:)
  • phenomiq
    koszonom az osszehasonlitast es ervelest.
  • w77d
    de jó neked
    engem már megörjít
  • Mester
    Nekem is balra húznak a kocsik fixen mondjuk én egy 360controllert használok a játékhoz, de ugyanez a probléma fennáll.

A graf-hoz 1280*1024-ben tökéletesen megy 4*AA-val minden maxon egy 320as 8800gts-en 2gb mem-el húzott 4200x2-ön(legalább 3-4 verseny alatt nem tapasztaltam a lentebb írt "swapolás" effektet)
  • phenomiq
    hmm, 3200+ AMD64 - 2GbDDR2 - 7600GTExtremeDDR3 es esetenkent beleszaggat meg 800x600 is. Bug-os a jatek nemvitas.
  • Spaceghost
    Hachi-Roku?