Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
Én megmondtam már neked délelött hogy csinál képeket...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Rage47
jah nekem is homályos lett
Na akkor mondok valamit. Az igéreteket oszd el magadban kettõvel. A képekrõl is tudd hogy kb fele olyan lesz a játék.
Nem kioktatásként mondom, de ez marketing és semmi köze a számítógépes játékokhoz. Ez üzlet.
Régen nem ment ez ennyire de most már igen.

Eagle16
Szerintem is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

És ezzel mennyit kereshettek<#hehe><#mf1>

Imremagdi
64 kép van abba a kib**** mappába

ilyen egy szart.

AA-ra másnak is homályo lesz (gém restart után)

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Na mediumon 24 másodperccel vertem a mezõnyt.
Bármelyik kanyart be lehet venni majdnem fullon csak kézifék kell.
Hát nem érdekes?
Ezért kár volt ez a nagy felhajtás.

PrisonMan
A számlálóból ki lehetne venni a "0 hónap"-ot... <#mf1>
Simán elég lenne, hogy 10 nap 4 óra x perx és x másodperc... <#nyes>

Rage47
sztem Esc-re csinál képeket 😄
geri777
loooooool

18 Online Users

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

hát aki hülye az fizessen elõ és utána haljon meg xD

nah vlaki van olyan hülye hogy pénzt akar keresni... PFF

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

LOOOOOOOOOOL

reaper4
hát úgy kb rég óta 😊 28 éves vagyok és amióta az eszem tudom érdekel a számítógép na és a játékok. igaz akkoriban még a ht, c-4, c-16, c-64 volt (commodore=c a gyengébbek kedvéért) és tudom ,h a demo meg a full között nincs sznte semmi különbség. a képek alapján ítéltem és a remény halt meg most bennem amikor megláttam a demo-t. ennyi

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Eagle16
Kicsit elkéstek 😄

tommyg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg
<#nyes>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

és akkor most azt hiszed vagányvoltál hogy kimondtad: szar ez a játék . elismerésem fiam. gratulálok. szebben nem is mondhattad volna meg hogy talán miért is nem tetszik neked a játék. na mind1.

amugy meg ha megnézitek a demo fõkönyvtárát a játék titokban képeket készít a rólad ahogy mész az autóval és sztem ez csinálja azt az akadozást . arra gondoltam hogy ezzel próbálnák rábeszélni az amatõr gamereket hogy vegyenek uj gépet vagy nemistudom de akkor miért csinál titokban képeket ?

kovecses
Továbbra sem érdemes összehasonlítani komolyabb autós játékkal, még kevésbé szimulátorral; ez egy árkád tömegtermék azoknak, akik szeretnek néha leülni a gép/konzol elé és száguldozni egy órácskát csillivilli autókkal, a gondolkodás igénye nélkül.
Akinek tetszett az underground 1-2 és a most wanted, annak ez is fog, talán a carbon után megint hullámhegyre kerül a sorozat, legalább egy évig. Aki meg live for speeddel meg 4x4 screamerrel szereti kielégíteni a versenyzési ingereit, az a közelébe se jöjjön.

BiG G
a szabad vélemény kinyílvánítása minden fórumra igaz, nem csak az sg-re. mellesleg el kell tudni viselni a negatív kritikát is, milyen lenne már a topik ha mindenki csak istenítené ezt a szart.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

kovecses
Persze nincs EA játék idegesítõ apróságok nélkül, ilyen például a sok töltögetés, a kötelezõen végignézendõ bejátszások a verseny elõtt és borulás alatt valamint a medium grafikai beállítások és a normális belsõ nézet hiánya.

copass
ez marketing, fú vazz szaggat a demo,nah akko cpu,vga,mem csere,váá hogy hasít.király a gamma. nekem a cmrdirt demo-ja simábban futott mint a prostreet demo.
kivan ez találva, majd jönnek a driverek,patchek,blabla. sose lesz tökéletes csak ha erõteljesen felé lõsz az ajánlott konfignak.üzlet.

kovecses
Akárhogy is történt, nagyon sokat dob a hangulaton, hogy végre nem lehet faltól falig flipperezve végignitrózni a pályán, hanem bizony keményen kell manõverezni, hogy elkerüljük a tereptárgyakat és a többieket, ha nem akarjuk, hogy a sérülések miatt romoljon kocsink teljesítménye, vagy akár totálkáros legyen.

intel intel hát nemigazán intelre gondoltam mert amd híve vagyok. szal amd 4400+ ost fogok venni majd karácsonyra ha lesz lóvém és azzal el fog menni egy jó darabig asszem 😊 most adm 3000+ osom van nem mondom hogy szar mert nagyon is jó csak nemtudom kicsinek tünik az a 3000+ most. régebben jobban hangzott (na meg ugye a 3000+ os 1800mhz en fut )

kovecses
A kocsik fizikája nem változott sokat, mintha egy kicsit nehezebb lenne megtartani a kipördülõ autót, de lehet, hogy ez a king módnak és a Logitech Driving Force EX-nek köszönhetõ, amivel most játszok elõször nfst. Elsõre felismerte, bár néhány gombot nem fogadott el, de ezt át tudtam hidalni a kormány saját programjával. Jobban érezni az autók súlyát, és nagy sebességnél könyebb elveszteni az irányítást, nem olyan, mintha sínen mennénk.
Végre a nitrót sem a sebességgel növekvõ légellenálás teremti, három adag van, azt kell okosan beosztani.

HöfEE
Na kipróbáltam én is a Demo-t. Nekem tetszett! Nem tudom mi a baja 1-2 embernek itt az irányitással szerintem rendben van. A menü sem vészes csak szokatlan. Van elég fps-em is nem szaggat a játék, pedig nincs csúcs gépem. Viszont néha meg meg akad, olyan mintha swappolna. Lehet hogy az 1 giga ram kevés neki nem tudom. De ezt leszámitva bejön.

bakker 2653 új üzenet :S:S és csak 1napig nem néztem... látszik kijött a demo... PFF érdekes... bár számomra a dmeo kellemes meglepetés mert az irányítás az autó hangja meg hogy mien gyorsan pörög fel a motor meg ugy az egész sokkal de sokkal jobb lett... végre olyasmi mint az Underground2... végre ezt vártam.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

geri777
ez dx 10 es? milyen proceszora gondolsz??

ez ? : intel celeron 3200MHZ CPU s775

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

én nem azt mondom hogy rossz nagyon is tetszik a pro street demó. csak azt írtam hogy én demókat nemnagyon szoktam letöltögetni mert tudom hogy ugyse olyan lesz a teljes mint a demó.

Baker, ép azt mondatm hogy nem értek egyet a warezzal. Hogy igen csinálom de nem vagyok rá büszke, sõt! Ha lenne pénzem akkor nem kéne warezolni.

Úgy hogy légyszives, de nem Mond nekem nekem hogy szánalom!
Inkább gondold végig mit is mondtam.

Miért a Timeshift,jericho,Crysis demók mér voltak jók??
Ez mér rossz?

Dhanny
ez már ddr3as? hisz épp most jelentették csak be a ddr3at.......és már ennyiért van kari (ddr3al) ?

VRSDM
aki fikázódik minek teszi? jobb lesz a lelke?
akinek nem tetszik a fikázódás minek jön ide?

ez sg. tudjuk hogy milyen színvonalra lehet számítani, amennyiben normális fórumozást akartok menjetek értelmes fórumra nem csak ez van...

és akkor ittmaradok majd én egyedül 😄

u dont have to listen anybody else but me

Egy kép:
Nagggyon állat a játék😄.

Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Dhanny
én is bezúztám......a qrva életbe

MSI Geforce 8600 GT Overclocked. nekem is ilyen van. 30 ezer forint alatt megkapod. a pcx-en. ha van egy jó procid mellé akkor jó lesz ez a kártya egy darabig az biztos.

Bocs, de te mindig el hiszed azt amit a marketingesek mondanak? Komolyan, most hány éve gépezel? Mert tapasztalataim szerint 10-bõl úgy egy fejlesztõ tartja be az ígéreteit.
szóval nem kel mindet elhini, ha nem vársz tõle semmit nem fogsz csalódni.

Imremagdi
AA Bekapcsolom, majd ki-be lépek a játékban.

Ekkor homályos, életlen lesz a játék. Miért?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

geri777
Köszönöm szépen

Nincsen nagyon pénzem rá de ha mutatsz olcson 1 dx 10 est akkor meggondolom 😊

Naxos
ennél nagyobb visszalépést már elképzelni se tudok... kanyarodás=fékpedál???<#zavart2><#zavart2><#zavart2>

Eagle16
Igen, vinni fogja...

simán. csak sztem már dx 10 es karit vegyél

geri777
Ez a videokari vinni fogja ??

Kari

Ja és nem azért jáccottam vele mert szar hanem mert érdekel.
És minden gyökér akinek nem teccik a véleményem lepippanthat.
Én nem vártam sokat nem is csalódtam.
Ennyi.

DJ Skyline
na kipróbáltam én is,
Grafika: nem tudok véleményt mondani, mert 640*480, minden low, off mellett játszom, de így legalább nem akad! bár a Gripnél kicsit igen! :|
Hangok: nem rossz, de majd a fullból kiderül
Irányítás: so-so, én nem éreztem különbséget Casual és King fokozat között
mondjuk a törés kissé bugos /kipufogó lóg a levegõben, csomagtér nincs, látszik a textúra belülrõl! lehet mert a törés is low-on van, nem tudom:

ja és <#idiota>

Na kipróbáltam.
Menü ratyi eddigi legrosszabb.
8600gt 2gb ram 4000x2 proci.:minden max 30-40 FPS
És szaggat!!!!Rángatolódzik vazze.
A jégpálya hasonlat igaz.
10/6

hahahaha lol hahaha hihii röhög a vakbelem. na de most komolyan mit vártok ti egy DEMO tól? én szartse már megbocsájtson akinek tetszik a demó( most kivételesen nekem is) de én demókat le se szoktam tölteni. hisz tudom hogy ugyis csak egy szar bemutató jellegû játékkezdemény. szal teljes verziótól ámulni fognak akik most fikázzák. na hajrá.

reaper4
"De, kiváncsi lennék akik szerint sz@r azok mi a fenéért játszanak vele?"
azért kérlek ,mert nincs más új autós game sajnos. azért írtam negatív véleményt ,mert nem ezt vártam a képek alapján. szal csalódtam és ha csalódtam akkor nem fogom azt írni,h qrvajó. tehát a kulcsmondat (vagy a mondat amit keresel): nincs más új autós játék. ja és nem is lesz mostanában.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

REAKTOR
tudod pont az ilyen emberek miatt nincs már pc-re normális játékfejlesztés, mert még talán a demót sem látta de már warezo jár az esze. SZÁNALOM

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

A Carbonhoz a MW-hez és az UG 1-2höz képest bizony jobb.
A többi NFS-t ostobaság ezel össze hasonlítani.