Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Nekem is a Most Wanted hangulata tetszett a legjobban(Kicsit olyan Tolvajtempó, vagy Halálos Iramban feeling). Az örök kedvenc mégis a Hot Pursuit 2 a Need for Speed szériából.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

nekem a grafikával semmi bajom.feeling:nem tudom.nem tudom kifelyezni.teccik. sokkal jobban mint a carborban söt még mw nél is jobb szerintem a feeling.másik fele hogy szerintem a szakértök nem levegöbe beszélnek és én adok véleményükre söt egyet értek velük:ez egy jo játék.én tiszteletbe tartom hogy valakinek nem teccik.nem kéne itt irogatni hogy mien szar mikor NEM.ha enyire nem teccik nem kell ide ebbe a topicba irni.enyi.
sztem 9200 essel ne nagyon próbálkozz úgy még rosszabb lesz a játék élmény(ami számomra alapból nem nagyon volt 1 mivel ugye 9550 nem ütõs kari 2 meg nem tetszett)
Gerbill
"Végre" lejött a demó és nagy örömömre el is indult. Elindítottam egy versenyt próbálgattam még a graf beállításokat. kicsit szaggatott, de felbontástól függetlenül, tehát 1280x1024ben ugyanúgy mint 640x480-ban. A high törés nem tudtam megnézni, mert úgy hibaüzenettel kilép, még a verseny indítás elõtt. Amúgy ugyanaz a szar mint tavaj. 1 pozitívumot tudok mondani a demóval kapcsolatban, meghozta a kedvem egy kis TDUzáshoz😊

DarkSector
Figyelj semmi gond, ha nekem nem tetszik a játék, neked meg igen.
CSAK A HÜLYE SZÓRA REAGÁLTAM.
Mert nem szeretem, ha személyeskednek ellenem, ha én nem piszkálok senkit.

Amúgy meg ez SZERINTEM van így.
de megkérdezhetsz pár NFS-es fan haverodat, vagy 1-2 Fan tagot itt a topicban, és akkor meglátod, hogy mit szólnak majd.
Amúgy miért ne lehetne jobb a MW???????
Szerintem még szebb is a MW ahhoz képest, hogy régebbi.
A feeling és a játszhatóság, az nem olyan mint a grafika álltalában, hogy ahhogy fejlõdik, úgy jobb is.
Egy játék Feelingje szerintem az újj nextgen-eknél ponthogy laposodik a régi 2d játékok óta.
Fordított arány van a Graf és a játék Feeling között.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Barney Tech
Hát akkor az nem nagyon fog elindulni ...

HeLLosztok tudtok nekem segíteni ? a Carbonnál is régen bejött a kép meg minden csak olyan Xtra hibásan és aztán volt rá vmileyn prog és ment és vmi ilyesmi prog kéne nekem is a pro streetre Radeon 9200-as vidim van jó gány de nah nekem nem a gép a lefontibb 😄 elõre is köszi a segítséget ha vki akar sregíteni vegyen fel msn-re : [email protected]

jakewyler
<#idiota>

mért lenne ez 4-5 ? mw 10? ne nevetess.ilyen alapon a legelsö nfs volt a legjobb több mint 10 éve.(végülis télleg az volt a legjobb)csak te(ti) nem tudjátok mien volt az.jo ez az nfs.én már nagyon untam az illegalitást,az hogy most törik a kocsi külön extra ficsör számomra.
DarkSector
Még egy NFS fan.<#vigyor3>
Irány a PTésT opció a vezérlõpultban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez a demó <#levele>!
De jó, hogy mûködött az ALT+F4.

Az új fiókom: DevLupius

DarkSector
Oda is írtam te <#idiota><#lama>
És ne személyeskedj, mert nem szeretem, és én nem szidtalak. TUDTOMMAL.<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

DarkSector
Focit nem naon ûzöm, de ahogy hallom, ott is hanyatlás van 1-2 éve.
De ennél majdnem összes részt kijátszottam, és ezért merek errõl biztossan írni.
Legalábbis az én szemszögembõl nézve.
Ha nem viselné a NFS nevet, akkor azt mondanám, hogy: EJJHAJ!
De így sajna 10-es skálán elfogultság nélkül is max 4-et vagy 5-öt adnék.
MW az 10 lenne.

dark te hülye vagy -.-
"MW után már megszûnt valami. Többé nem volt NFS, csak egy név ...pár betû, és semmi más" -ez max a te véleményed.
kipróbáltam én is a demo-t nagyon nem az lett belõle amit vártam.lehet hogy demo és lehet hogy más lesz de inkább DarkSector véleményét osztom tényleg ez lesz a játék csak +kocsi és pálya. sztem szörnyû lett ez a játék nagyon eltér a régiektõl sokan a carbonra mondták hogy rossz de sztem az is sokkal jobb mint ez.nagyon eltávolodott a régiektõl nem tudom a tuningolási lehetõségek meg a verdák milyenek de már tényleg nincs meg az a feelingje mint régen pl az u2nél.
grafról nem mondok semmit mert éppen hogy elment a 9550 es atimon 512ram és egy 3ezres cerkán de pl ez az autótörés is ami benne van sztem nagyon sz*r.a kamera nézet nem tudom váltható e gondolom igen de ez a sebesség hatására távolodó kép ez nem volt jó ötlet fõleg plussz még a nitró hozzá.én is inkább várok majd a következõre vagy más autós game ekkel tolom vagy régi nfs ekkel mert ez nekem nem jön be.akinek bejön egészségére és jó játékot hozzá.
jo játék.teccik.zero-nak igaza volt.télleg jo.
Rage47
akár a fifa 😊
DarkSector
Na én is így látom pontossan.
Te fogalmaztad meg szóról szóra a lényeget!!!
Ez nem rossz játék, csak messsssze van a jótól..
És ez már nem need for speed!
És ez sajna nem bóknak szántam.
MW után már megszûnt valami. Többé nem volt NFS, csak egy név ...pár betû, és semmi más.

szerintem nagyon jó játék lett!Nekem legalábbis bejött!
Dante73
1.2. ponthoz nem szólok hozzá, mivel nem értek hozzá, nem próbálgattam.
3. pont; erõs kétségeim vannak, ill. ha szószerint vesszük igaz. (nem AKAR PC-re) Én havi szinten veszek játékot, átlagban 1-et. Ami évi 10-12 db. Ez ma magyarországon 60-70 ezer forint különbség, évente a játékok árát tekintve, ami nem csekély. (ezt a vitát egyszer már lejátszottam a box topikjában, végül a srác kínai vagy milyen oldalt linkelt, ahol a különbség kevesebb. Na grat...) Ha kétévente cserélsz gépet, eladod a régit, kicsit figyelmessen vásárolsz, ugyan ott vagy anyagilag. (és ha hozzáadjuk az internetezésre vett gép árát is esetleg...) A másik, amiért ez az érv sántit az pl a Crysis. Sose lessz konzolra olyan játék, sõt van a két piac között különbség. Öcsém box-ára leszedtem a bioshock demóját. Nincs nagy különbség, de mégis, nekem pc-n volt az igazi. Persze, ez lehet csak megszokás kérdése. Mégis, nemcsak a platform, de a játékosok izlésvilága közt is van különbség. Te írtad, hogy a demo alapján max az irányitás megitélhetõ. Ez alapján meg mernéd kockáztatni a 16 ropit? én nem. Persze akinek ez tetszik annak én is azt mondom, irány a konzol! Nem azért, mert a konzol szar, vagy drága, esetleg olcsó. Egyszerü oka van. Ez konzolos izlésvilág, mig egy TDU, Crysis, Bioshock Pc-s. (inkább) A kiadóknak rá kellene jönniük, hogy a Pc-tulaj a valóság felé húz, egy fps-ben élethüen akar célozni, egy autós játékban fizikát akar, stb. Egy konzolos hazamegy, betesz egy lemezt, és ki akar kapcsolódni, nem érdekli, hogy a hangtompitó most levesz-e a kilõt golyó energiájából, vagy sem, hogy élethü-e a gumifüst, vagy a törés, szórakozni akar, látványosan. Azt akarom ezzel mondani hogy 1, árban nincs akkora különbség, mint azt sokan hiszik. 2, A kettõt nem volna szabad keverni, illetve meg kellene válogatni, mi az, ami mindkét tábornak kell! (GTA, például)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Egyik haverom próbálta, elindult neki a játék csak hát minimum grafon szaggatott..lehet ha több memória van a gépében nem 512mb akkor játszható...

bulba
Hadd mondjam el én is a véleményemet:
Én összeségében élveztem a játékot annak ellenére hogy sok hibája van
Két autó ütközése nincs kidolgozva, kis túlzással olyan mintha két közel egyenlõ betontömböt tolnának egymásnak.
A nitro adagolása szörnyû. Lenyomom a nitro gombját és addig küldi a nitrot amíg ki nem fogy
A füst és az egész grafika valahogy túl mûre, sterilre sikerült, a TDU-ban a színek és az egész környezet sokkal élethûbb lett
Az irányítás pedig egyszerûen PRMIVÍV és NEM ÁRKÁD, a kocsi olyan mintha madzagon húznák nem csúszkál, a kézifék használhatatlan.
A legamatõrebb hiányosság viszont a visszapillantótükör hiánya!
De mondom, összeségében engem azért mégiscsak szórakoztat és leköt. Hogy hogyan vagy miért azt én sem tudom.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

DarkSector
Egyetértek.
De én egyenlõre a DEMO alapján úgy vélem, hogy ez gáz!
Lehet hogy ez közelebb áll a valósághoz irányításra, meg élessebb a kép, de semmi feelingje nincs.
És ne mondjátok erre, hogy ez csak egy demo, mert az eredetiben is ugyanez van, csak több kocsi meg pálya.
Én nem rondának találom, hanem a mai korhoz képest elmaradottnak!!!!!!!!!
És aszittem, hogy ez csak egy rémálom, hogy a kocsinak semmi kilengése nincs, de sajna megcsíptem magam, és rájöttem, hogy nem álmodtam.
Ez sajna egy rétegjáték lesz ezentúl.
Aki eddig NFS rajongó volt, azok közül már nem sokan fogják ezt szeretni.
Én naon sajnálom .... de ez van.
jah és grafikában meg szerintem az élsimítás tök értelmetlen, mert 8x-en is fûrészfogak vannak a játékban.

Részemrõl UNINSTALL, és várok a következõre, hátha visszatérnek a régi rendszerhez.

Eagle16
"NVIDIA
GeForce 6200 series
GeForce 6600 series
GeForce 6800 series
GeForce 7300 series
GeForce 7600 series
GeForce 7800 series
GeForce 7900 series
GeForce 8500 series
GeForce 8600 series
GeForce 8800 series
GeForce FX 5950 series"

Szerintem nem támogatja...lehet hogy nem fog elindulni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Gerbill
Nagyjából egyetértek, viszont ez: "Ha egy évben nem 100db warez játékot játszanátok, hanem 3-4 kemény pénzen megvásároltat, akkor jobban megbecsülnétek a játékokat." mindig az agyon szidott gyenge játékoknál jön elõ, ha már a CoD4 volt mint példa maradjunk megint annál, ott senki nem vetette fel ezt, amennyire én emlékszem.

kissadamvikt
vki próbálta már fx5200 al???

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Riddick21
"Ha egy évben nem 100db warez játékot játszanátok, hanem 3-4 kemény pénzen megvásároltat, akkor jobban megbecsülnétek a játékokat."

100%-ig egyetértek. Ez lenne a dolog lényege, nem az örökös letöltés-->fikázás. Mindenki úgy viselkedik, mintha ez lenne a természetes...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Eagle16
1. pontosan, teljes mértékben igaz
2. igaz
3. nem kell rögtön a konzolhoz nyúlni, és sem 300k-t költök évente gépre, mégis szépen megy minden játék.

Játékmenet.
1. Én a demóból megtudtam, hogy milyen lesz az iránytás, és hogy milyen lesz a grafika.
2. Ha midnen játékom eredeti lenne, ez a demo nekem akkor is olyan maradna, amilyen.
3. Félig-meddig igaz, csak az idegesítõ "hibák" miatt nem bírok belefeledkezni.

U.i: én sem akarok kötekedni, csak leírtam, hogy én hogy látom ezt az egészet 😊

SötétBarom
A VIP annyit jelent, hogy mivel kedvelem ezt a fórumot, és gyakran járok ide, ezért támogatom egy jelképes összeggel.. És nem függ össze azzal, hogy alpári stílusban lebecsülöm a szellemi képességeidet.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

BiG G
ott a pont.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

gduck
Hát olvasom itt a hozzászólásokat és csak ámulok és bámulok 😄

- Grafika:
1. Manapság mindenki úgy viszi-veszi az LCD monitort mint a cukrot. Az viszont senkinek se jut eszébe, hogy ha egy monitor natív felbontása pl. 1280x1024, akkor ennél kisebb felbontásban pl. 1024x768 a játékoknál eleve ratyi képe lesz. Ergo: egy régi CRT monitor 1024x768 felbontásban sokkal szebb képet ad, mint a 19-es LCD hipercszuper csodamonitor!
2. Régen igen, de ma az új játékoknál már nem annyira számottevõ a felbontás csökkentésével járó FPS növekedés...
3. Aki nem tud/akar minden évben egy zsák pénzt a számítógépére költeni, annak bizony érdemesebb egy konzolt vásárolnia!

- Játékmenet:
1. Ebbõl a demóból az irányításra lehet következtetni. Mást nem lehet megtudni belõle!
2. Ha egy évben nem 100db warez játékot játszanátok, hanem 3-4 kemény pénzen megvásároltat, akkor jobban megbecsülnétek a játékokat.
3. Ez játék (sokan azt hiszik tudják mit jelent játszani, de a hozzászólásokból úgy veszem ki hogy ez messze van a valóságtól) és igazán belefeledkezhetnétek és játszhatnátok.

Vélemények:
1. A kutya népszerû vérpistike szöveg picikét unalmas már, találjatok ki vmi újabbat!

UI: Nem szeretnék senkivel se kötekedni, mindenkinek elfogadom a véleményét és tiszteletben tartom, ez csak úgy kikivánkozott belõlem 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

tonyr
nem kamu, amugy nemértem mé zavar, mayd lassabban irok és akkor nem tévesztek... mekkora problémák 2007ben... omg

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Romaji-val írsz????

<#eljen><#eljen><#taps>
szívembõl szóltál <#nevetes1>

Yoda001
nemis akartam, de kormánnyal jobb, ez tény 😊

http://9gag.com/gag/5135249

ja akko mennyé Japánba te agyoniskolázott.
ne itt nagyképüsködj te kamuti.

Magnum PI
A bmw-s futam nevetséges. Elindultam, toltam egy kis nitrot, elemelkedtem a talajtól a dombon, majd mikor leérkeztem elkezdett pattogni mint valami labda majd felborult. Mentem is a következõ játékmódra, na ez már nem volt olyan rossz. Ha az ember szó szerint nem használja a féket akkor van egész jó kis kihívás. Nekem az NFS mindig is ilyen 30-40perces kikapcsolódás volt egy nap és erre ez a rész is meg fog felelni. Nekem összességében tetszik. Viszont az hihetetlen hogy 9 rész után is szimulátorokhoz hasonlítjátok az NFS-t.

Eagle16
<#hehe>
De magyar fórumon vagy, nem japánon 😄
Komolyan mondom megfájdul a fejem, mire végigolvasom a hozzászólásodat 😄
De ha neked így jó....akkor nemszóltam.

gabesz752
169.04-es driver, egy kicsit húzva van a vga, win xp, mindenbõl a legújabb driver(chipset, hangkártya stb...)
Semmi gond nincs vele. A crysis is megy átlag 28fps-el high beállításokkal.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

nem nagyon lehet tartani az ideális ívet billentyûzettel mi? 😄DD

viccet félretéve, vszínû kormánnyal élvezetesebb lesz a game.

tonyr
azoknak akik nem tudnak kiolvasni 1 qrwa duplavébetüt !!!
én +tanultam irni tanujjá + olwasni, amugy qrwanahéz kiolwasni 1 duplavét, me ugyanugy ejted mint a simavét wazze...
amugy ezt nem trendyböl csinálom, hanem +szoktam a japán miatt, mond 1 yakuzának h irjon simavé-t, azt lenyakaz 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Yoda001
mondjuk elsõ vidi, dehát ez van (egyébként direkt ilyen nfs-eset raktam, általába illik hozzá<#idiota>), thx

Eagle16
Végignéztem, nem rossz. (a zene illik is hozzá, bár nem szeretem a rap-et)

Áhh király köszi 😊

DarkSector
Szívessen megnézem, de ha már csak a sajátomon teszteltem.
THX

DarkSector
De érdekes, hogy Crysis+NFS meg bukott.
Pedig mindegyik nagy gém, sokan várták, és tökre újjításként reklámozták.
Cod4 változott nagyot.
Crysis, már önnmagában egy új dimensió.
NFS-nél is újjításokra vágtak fel a hypolásnál.

De a Pach-ekkel még javíthatnak!!!
Azé tegyük hozzá, hogy a remény hal meg uccsóra.
Ja és én egyetlen hibának a tunning hiányát látom.
MW-en kívül, a többiben ahol tunning volt, ott a demo-ban is volt.
Itt meg ahogy hallom csak az almának a csutkáját láthatjuk.
Tán ennyire spoilerveszélyt láttak a dologban..<#smile>

Eagle16
Mármint a demót lehet-e kormánnyal? Igen lehet.

Yoda001
vidi akit érdekel (saját..)

Barney Tech
Ez így van.<#eljen>

Sziasztok a demón szerintetek lehet majd kormánnyal nyomni?

Danesz