14488
prostreet
  • moralosan
    23-án, hamár hejesírás
  • wesker24
    Hello nekem az lenne a kérdésem mit lehet az ellen tenni hogy a játék ne szagasson ezerrel folyamatosan ?? Megnézetem milyen a játék full graf beállitások mellett de akadozott ezerrel !! Pedig nincs gyenge gépem !!

Szóval itt a reloaded valamit nagyon elcseszett !!! Megnéztem alacsonyabb grafikai beállitások mellett akkor is szal itt valami nagyon nem kóser !!

Mindenkinek akinek Reloaded verziója van akodozott neki ??

Mert ha nem akkor nálam nem jó valami !!
  • MaskimXul
    Kicsit le vagytok maradva, legújabb forceware a 169.09
  • Vieras
    miért van az hogy ha be nyomom a törést kilép a játék a pálya betöltésénél
  • Spaceghost
    Ezekszerint valakinél rángat valakinél nem. Nálam speciel igen pedig a gyorsasággal nincs baj. Jó lenne tudni mitől van ez.
  • GoKu x
    ha az a legujabb akkor nekem hogy van fent a 163.76??
  • autoszimulator
    Kis tuninggal az Impreza képes 932 lóerőre, 9 alá mentem negyed mérföldön :D
  • soulhunter
    nos, értékelném a játékot:

graf: ehh, nem az én gépemre van szabva, mer szaggat :( és akármit állitok (low, high, on, off), akkor is ugyanolyan
    menü: átláthatatlan számomra, v csak én vok hülye... még tuningolni se tom a 2 kocsim, amihez azota vettem subarut, de azt még versenyre se ttam küldeni,nemh tuningolni, szal...
    hangulat: közelit az MW-hez, de nem az igazi... ezek a mesterséges erőltetett hülyeségek elrontják :(
    füst: szopjon le, aki kitalálta :D mer oké, szépnek szép, de köze sincs a valosághoz...
    irányithatoság: v rákötöm a kormányt a gépre, v billel jáccok, de gamepaddal irányithatatlan (lásd: GTI)
    megj: azé mégiscsak 1. lettem minden versenyen, és a 1/4 mérföldes gyorsulásban verhetetlen vok :D
    nitrokezelés = 0, bár olyan, mint a valoságban... ha 1x benyomod, akkor addig ég, mig el nem fogy :)
    megj: azért jo lett vna,ha motorjavitást tettek vna bele nitrohasználat után, mer ugye a szelepeket, meg a hengereket eléggé megdolgoztatja... szal nitro után motorjavitás van az életben... na mind1...

hangulat: nemtom, de nekem ez nem jön be annyira, mint az MW, ami orig itt van a gép mellett, és fenn van a gépen is.

bocsi srácok, de nekem az MW az etalon, mindent ahhoz viszonyitok :)
  • Nortai
    Legujabb: 163.75
    Nekem is hasonlo kártyám van és tökéletesen fut a játék! :)
  • GoKu x
    milyen driver van fent? nekem 7600gt-m van de nem az igazi :S
  • Ariakus
    A lámpákat is lehet a játékban cserélni , úgy mint az Underground 2 -ben???
  • Barney Tech
    NEkem olyan gondom lenne , hogy a jáék rángat , nem szaggat hanem rángatózik.
    PRobáltam újabb drivert a 6600GT-hez nem vált be. Talán a 768Ram lenne neki a kevés? Vagy esetleg valami más?

• laci1993
    köszi a segítséget be is vált csak sajnos szaggat a játék (proci 2.0 RAM 1.25GB 256MB ATI radeon 9550 videókártya) de azért köszi.
  • C7
    halljátok nekem minden a maxon van 1280*1024es felbontás és nem szaggat! ráadásul GeForce 7600am van, meg amd athlon 64es proci. a hellgate londonon már nincs mit levenni, annyira szaggat, ez meg csak simán megy.
  • autoszimulator
    o.O

van 250ezrem, tök stock carok mégis megnyerek szinte mindent -.- ne mondd hogy nehéz,mert az elején egyáltalán nem..
  • Synit HUN
  • w77d
    szerintem későbbi patch formában érkeznek majd!
  • OBBEY123
    embereeek!
    pls adjatok vmi cheatet mer már nem birom idegileg...
    legalább ojat amivel pénzt lehet kapni...lécci mer már megőrülök ojan nehéz!!
  • Action
    Hello All!

Hol lehet finomhangolni a kormányt rájött valaki? Mert baromi nagy holtjátéka van a pedáloknak és ez igy nagyon gáz...
    Aki kormánnyal játszik annak müködik rendesen a kormány?
  • GoKu x
    van vmi megoldás már a szaggatásra?? low-on is ugy szaggat mint maxon. bocsi ha sokszor elhangzott kérdést tettem fel, de nem tudom tényleg.
  • szabod
    Tudja valaki miért nincsen egy csomó kocsi a játékban, pedig a CARS mappában ilyenek vannak, hogy CCX, R8, RS4 stb. Olyan lesz, mint a carbonban, hogy a már meglévő kocsikért kell fizetni, később meg majd egy trainerrel fe llehet őket oldani?
  • gallardo
    szerintem sokkal jobb az elödjeinél
  • AntiHero
    Max 90% adnák a játékra de szaggatás miatt 80%
  • w77d
    amúgy gyerekek bárki fikázza ezt a játékot, baromi ütős lett! végre megtört a jég, kijött egy nagyon élvezhető nfs!
  • C7
    köszi, időközben nyertem egy civicet, és megtaláltam
  • Skyline
    De akkorsem értem pont vista alatt kéne szarabbul menni..:)
  • BIZ0906
    hát ja ilyengéppel azért nem árt ha megy
  • Ridley
    én a 350Z-t próbáltam annyira nem jött be de a maxda rx8 nagyon über helyette..sztem
  • Skyline
    x2 4800 2.8-on
    2gb ram
    8800gts 640mb alapon ketyegve nfs alatt

A játék mindent maxratéve 1680*1050-el szalad.
  • w77d
    szerintem fordítva!
  • autoszimulator
    Az imprezám nekem 12ig megy le, bár tuningra még nem volt pénzem :D De fél mérföldön nem ver meg vele senki, egyenlőre..
  • BIZ0906
    Géped, milyen?
  • Skyline
    Vistán jól,xp-n szarul??? Nállam xp-n fut hibátlanul...
  • Skyline
    Hjah,aki berak a kocsiba nagyobb turbó nefelejtsen el töltőnyomást is emelni,különben alaponmarad és annyi mintha semmit nem raktatok volna bele:)
  • Denes888
    Az lenne a kérdésem hogy még mindíg az a szitu mint demoban, hogy vistán jól fut és xp-n nagyon szarul?
  • w77d
    én az imprezát raktam be gyorsulásinak, 512 lóval! Nincs ellenfelem! :D
    szerintetek sima körversenyekre jó a 350z, vagy vegyek inkább mást?
  • Skyline
    Ne orrkerekes kocsit csináljatok gyoruulásra..Ahogy életben is,a hátsó/összkerekesek sokkal komolyabbak...
    A hacsirokuval 215 lóval 6gangos szekiváltóval 10-11 között megyek:)
  • Skyline
    Van pár verseny ahol megszabott autókkal kell menni,amúgy a legtöbb versenynapra a saját kocsijaiddal kell érkezni.
    Tuningolni: a térképen a garázsra mész,ott..
    Az autókat be kell kategorizálni,gyorulási autóval nem indulhatsz drift versenyen,stbstb..
    Ha valami cuccot beraktál a kocsiba a tuning opció alatt tudod állítgatni (most egész lényeges is tud lenni..)
  • autoszimulator
    majd mikor 240sx-el a srác 12 alá megy, nekem meg a 12.2 alatti idő istenért sem sikerül, akkor lesz királyság -.-
  • Pardon22
    az ok, h nem számít csúcs játékgépnek! De van akinek megy... és nem az a lényeg h ámuljak-bámuljak micsoda fasza a grafika, de van ki szeretné próbálni az élményt, h kb. milyen lett! A min. konfigot simán üti, és ehhez képest szaggat (és nem a játék beli akadozásról beszélek)!!! Erről nem a vásárló tehet, hanem az EA h így adja ki!