Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

off

vagy OPERA-t, v FIRFOX-ot!!!????????????
Felejtse el mindenki az IE-t könyörgöm!

ON

"extra ficsör.kell hozzá némi bele élés.hagyni kell hogy magával ragadjon a story,ugy mint a gta-kban."

Hmm, de a GTA-nak a sztori volt a lényege. Egy NFS-nél meg legyen extra fícsör a mûszerfal-nézet, ne a nyomi átvezetõ videók. 😊 Jó kis 3d cockpitek, és belsõ hangok, nyikorgások, zörgések ahogy átmegyek a úthibákon, ilyesmik - akkor lenne beleélés. 😊

jah, amúgy a minimum gépigány az milyen már?? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

mit mûvel egy olyan gépen? 0,000002 frame/h?

szedd ftp-röl
kulabácsi
hogy nem használsz letöltésvezérlõt?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sharpwrz
sziasztok!
Én mikor elkezdeném letölteni a gamedemot valamiért befagy a böngészõm!
Mi lehet a bajom?

...

Egyet értek egy rakás SZAR volt de szerintem a full se lesz jobb!!<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Endiman
köszi<#wave>

crazyclone
hardwired

szedd innen

eza a demo szar volt, de az az 1 bíztat, hogy az a csapat csinálta aki a Most Wanted-et, a Carbon egy fos volt, ezt tudjuk! Viszont ha kedvem támad egy kis arcade száguldásra, a MW-et veszem elõ még mindíg... REMÉNYKEDEM!

Endiman
lécci adjatok egy gyors,mûködõ torrent linket mert már tiszta ideg vagyoook
!! <#guluszem1>

gamestar bedugult, hcgameren még fennt sincs!!

high-on fél kocsit lelehet bontani.
extra ficsör.kell hozzá némi bele élés.hagyni kell hogy magával ragadjon a story,ugy mint a gta-kban.
Ne hagyd ki a Porsce-t semmiképp!
Sõt én is feldobom a notira, és végignyomom megint amokor nem itthon vok.
Gerbill
Arra még azért kíváncsi vagyok, hogy a high törés beállításánl van e törésmodell, vagy ott is csak libeg 1-2 mûanyag burkolat?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

DarkSector
Háát ha még ez lenne a legnagyobb gond...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bucser
Ezt nem értem... autós játékba minek sztori??? Én már a MW-ban is hánytam ettõl a keménykedõs videoktól meg ettõl a kitaélált sztoritól... a Driverben okés hgy van sztori vagy a GTA-kban, de az NFS-ben?? mi a tökömnek az?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DarkSector
Miért?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bucser
nem kellett várni... borítékolható volt elõre😄 Persze a 10-14 éveseknek jó lesz életük elsõ autós játékának😄

RedRiot: jahh sahjnos az EA nagyo sok jó online kezdeményezést ölt meg idõ elõtt. kb olxyanok voltak ezek mint a commodore. jó megoldások, de túl hamar. az EA helyében újraéleszteném õket... (mind a mechwarrioros online próbálkozásukat (BT3025 asszem a címe) meg a motor city online-t.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lui76
Hát megnéztem ,sztem nem rossz.
Akkor lehet majd véleményt mondani ha meglátjuk miként lesz "becsomagolva" maga a story , ha csak katt és verseny az sovány de ha rendesen keretbe foglalják lehet belõle jó.

Nem tudom milyen látványeffektet hiányoltok ,Dx10-es hullámzó tengert,vagy hõlengést a harckocsi körül (az más játék 😊 ) vagy mi a fenét.Azt néztem a megborított autó teteje milyen aprolékosan /több helyen is horpad.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Smicy2
<#mf2>

Charade GTti

"lesz benne online ranking meg ladder... whooaa... kicsit elkésett ezzel az EA vagy 7 évet😊 (ugye ingyenes diablo ladder meg starcraft ladder)"

A MotorCity Online-ban nem volt ladder? Még az lett volna egy jó próbálkozás, de pár apróbb hiba tönkrevágta azt is. Én sajnáltam: Street Rod + Need For Speed és legyen az egész online -> maga az alapkoncepció tényleg jó volt, kár érte.

Magnumrolcsi
Ezt a sok csalódott "arcot" vártam. 😛

tommyg
2 páylát 2 kocsit egy raklap szarral körítve

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

RAZOR27
Hát akkor mégse töltöm le...ennyiért fölös....

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

2 kocsi 2map 2játékmod
RAZOR27
na ,most komolyan!

Barney Tech
Sok szarságot....

RAZOR27
Most akkor egy kérdés:
Mit tartalmaz a demo?

Bucser
lesz benne online ranking meg ladder... whooaa... kicsit elkésett ezzel az EA vagy 7 évet😊 (ugye ingyenes diablo ladder meg starcraft ladder)

ismétlem:várjuk ki a végét.
Gerbill
A grafika nálam nem olyan lényeges. Én a Half-Lifeba csak az Episode 1-nél csatlakoztam be, mert a CS Source tetszett, és most pótolom az elõzõ részeket, most játszok a HL1-el. Ha ennyire jó, lehet, hogy beszerzem valahonnan.

Barney Tech
Milyen nagy dobásra?
Mindig az mondta nagy dobás lessz a multi, és semmi nem lett belõle.
Egyedül amit élveztem multiba azaz Underground 1 volt.

soulhunter
nagyon sokak véleménye...

nekem pl. csak az MW van meg orig 😛

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

joh tul sokan mondjátok hogy szar 😄 .jo.aztmondom várjuk meg a teljest!továbbá lesz a játékba multi.elviekben az ea nagy dobásra készül a multival.meglátjuk szerintem rosz nem lehet.
Barney Tech
Hát a Porschevel nem tudod mit hagytál ki 😉
Ha most feltelepítenéd nem igazán tetszene a grafika miatt , de akkoriban....

Dante73
Míg nem töltöttem le MINDEN játékot megvásárlás elött, én bizony fórumokon szereztem be az infót arról, milyen is egy game. Gondold el, hányan csalódnának, ha ész nélkül rohannának megvenni?
Különbözünk, (hál'Istennek!) és a véleményünk is más. Így mindenki leszürheti az érvekbõl, kell e neki, vagy sem. Sajnos ott tartunk, hogy pár kép, videó, esetleg demó alapján ember legyen a talpán, aki megmondja egy játékról hogy jó-e? 2 példa, ha nem haragszol. MoH;A Demó nem volt rossz, az alapján megvettem volna. Ma már örülök, hogy nem tettem! ". Képek alapján SOKKAL roszabbra számoltam, mint a demo alapján most számítok, a ProStreet-nél.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Barney Tech
NEem!!!
és
Nem!
Mi nem ezt vártuk , mi egy NFS feelinges autós arcade szerû játékot amit sok imádunk , nempedig holmi szar fos szimolátorféleséget.

tommyg
kifeLYezni??? esetleg kifejezni

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Bucser
Az a baj, hogy az NFS sorozatból már csak a hiányosságok maradtak meg😊

gabi89
Látom te is TDU van vagy avatarodból ítélve.Szóval az LCD-s dologgal egyet értek azért is tolom 1280x1024-ben mert ugye ez az 5:4 arány míg az 1024x768 4:3-as de mivel a monitor 5:4-es azért elég eggyértelmû,hogy 1024x768-as felbontásban torzít.
Azért említettem elején a TDU-t mert akkor te tudod mi az a játékélmény ami miatt érdemes játszani mert a TDU-ban meg van az se szimulátor de simán az ember csak online a haverokkal csak vezet és nem versnyzik már az rohadt jó érzés és kikapcsolódás mind ez a hangulata miatt és ez az NFS-be nincs meg.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Gerbill
A porschevel nem játszottam. Nekem a HP2-ben a rendõrös üldözések, és a gyönyörû tájakon való versenyzés tetszett. De soha nem voltam nagy nfs-es, úgyhogy azzal sem játszottam sokat😊 Elõtte, nemsokat játszottam nfs-el, ezért mondom, hogy nekem az a kedvencem, mert az kedveltette meg velem a sorozatot, aztán az u-kkal nem játszottam, mert nem jött be túlságosan a tuningolós téma, majd jött a MW.

Barney Tech
"Ezekre várok: Gears Of War-Assasin Creed-B.:Area 51-Alone in the Dark-Need for Speed ProStreet-Brothers In Arms H.H.-Borderlands-Bionic Commando-Showdown: Scorpion-TUROK!"

Egy kicsikét elírtad 😉

igen vannak hiányoságok/zavaró tényezök.de hol nincsenek?engem egyetlen egy dolog zavart hogy speed cselendzsnél nyomtam irány gombot pl jobra és pötyögtetek nem kanyarodik lenyomom kicsit hoszab idöre már elszálok másik irányba.ennél is anyi volt hogy rákell érezni.nem tom engem elkapot a feelingje.teccik.nem tudjátok bele élni magatokat mert hasonlitjátok valamihez ami szerintetek jobb volt.kitudja lehet szerintem is.bár én eltudok menni mellete sokan nem.velem is elöfordult hogy nem tudtam bele élni magam.értelek titeket tiszteletbe tartom.enyi.nekem teccik én ajánlom mindenkinek akinek megvan hozzá a megfelelö erömü.
DarkSector
Lefogadnám, hogy a MW sokkal szebb. Ha már itt vagyunk.
Az én gépemen biztos.

Barney Tech
Hát a HP 2 , is ehhez hasonló ,volt 0 irányítás 0 játékélvezet.
Szerintem a Porsche volt az ami igazán tarolt.

DarkSector
1x elmondtam csak a véleményemet, a többi reagálás volt a válaszokra.
Hol itt a baj?
Te is más szemmel nézed, meg én is.
Ennyi.
Én a régi adrenalin pumpát akartam, ez meg kicsit sem hozott tûzbe. Ennyi.
És ugye hozzá is tettem, hogy nem rossz játék, csak nem NFS.
Hiába volt unalmas az illegális hajsza, meg az "árkádos játékmenet".
Akkor is a NFS név eddig egybefort egy megfoghatatlannal, ami most megszûnt.

nah midnegy midnenesetre a konzolommal töbre megyek 😄 de PC-n is kipróbáltam volna 😄 😞

Gerbill
"nem kéne itt irogatni hogy mien szar mikor NEM"
Én meg nem értem minek kell itt irogatni, hogy ilyen jó, mikor NEM.