Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy OPERA-t, v FIRFOX-ot!!!????????????
Felejtse el mindenki az IE-t könyörgöm!
ON
Hmm, de a GTA-nak a sztori volt a lényege. Egy NFS-nél meg legyen extra fícsör a mûszerfal-nézet, ne a nyomi átvezetõ videók. 😊 Jó kis 3d cockpitek, és belsõ hangok, nyikorgások, zörgések ahogy átmegyek a úthibákon, ilyesmik - akkor lenne beleélés. 😊
mit mûvel egy olyan gépen? 0,000002 frame/h?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Én mikor elkezdeném letölteni a gamedemot valamiért befagy a böngészõm!
Mi lehet a bajom?
...
!! <#guluszem1>#guluszem1>
gamestar bedugult, hcgameren még fennt sincs!!
Sõt én is feldobom a notira, és végignyomom megint amokor nem itthon vok.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
RedRiot: jahh sahjnos az EA nagyo sok jó online kezdeményezést ölt meg idõ elõtt. kb olxyanok voltak ezek mint a commodore. jó megoldások, de túl hamar. az EA helyében újraéleszteném õket... (mind a mechwarrioros online próbálkozásukat (BT3025 asszem a címe) meg a motor city online-t.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Akkor lehet majd véleményt mondani ha meglátjuk miként lesz "becsomagolva" maga a story , ha csak katt és verseny az sovány de ha rendesen keretbe foglalják lehet belõle jó.
Nem tudom milyen látványeffektet hiányoltok ,Dx10-es hullámzó tengert,vagy hõlengést a harckocsi körül (az más játék 😊 ) vagy mi a fenét.Azt néztem a megborított autó teteje milyen aprolékosan /több helyen is horpad.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
A MotorCity Online-ban nem volt ladder? Még az lett volna egy jó próbálkozás, de pár apróbb hiba tönkrevágta azt is. Én sajnáltam: Street Rod + Need For Speed és legyen az egész online -> maga az alapkoncepció tényleg jó volt, kár érte.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Mit tartalmaz a demo?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Mindig az mondta nagy dobás lessz a multi, és semmi nem lett belõle.
Egyedül amit élveztem multiba azaz Underground 1 volt.
nekem pl. csak az MW van meg orig 😛
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ha most feltelepítenéd nem igazán tetszene a grafika miatt , de akkoriban....
Különbözünk, (hál'Istennek!) és a véleményünk is más. Így mindenki leszürheti az érvekbõl, kell e neki, vagy sem. Sajnos ott tartunk, hogy pár kép, videó, esetleg demó alapján ember legyen a talpán, aki megmondja egy játékról hogy jó-e? 2 példa, ha nem haragszol. MoH;A Demó nem volt rossz, az alapján megvettem volna. Ma már örülök, hogy nem tettem! ". Képek alapján SOKKAL roszabbra számoltam, mint a demo alapján most számítok, a ProStreet-nél.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
és
Nem!
Mi nem ezt vártuk , mi egy NFS feelinges autós arcade szerû játékot amit sok imádunk , nempedig holmi szar fos szimolátorféleséget.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Azért említettem elején a TDU-t mert akkor te tudod mi az a játékélmény ami miatt érdemes játszani mert a TDU-ban meg van az se szimulátor de simán az ember csak online a haverokkal csak vezet és nem versnyzik már az rohadt jó érzés és kikapcsolódás mind ez a hangulata miatt és ez az NFS-be nincs meg.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Egy kicsikét elírtad 😉
Az én gépemen biztos.
Szerintem a Porsche volt az ami igazán tarolt.
Hol itt a baj?
Te is más szemmel nézed, meg én is.
Ennyi.
Én a régi adrenalin pumpát akartam, ez meg kicsit sem hozott tûzbe. Ennyi.
És ugye hozzá is tettem, hogy nem rossz játék, csak nem NFS.
Hiába volt unalmas az illegális hajsza, meg az "árkádos játékmenet".
Akkor is a NFS név eddig egybefort egy megfoghatatlannal, ami most megszûnt.