14488
-
#8661 igen, nekem is igy jelentkezett a problema ... en adtam egy trustot es szetesett a gepem ... aztan jottek a fatal error szovegek, kekhalal es minden kedves winyos szornyuseg amit mar szinte nem is lat az ember, aztan mintha annyira hianyozna barkinek is a baj jon csustul-fiastul ... mindezt egy olyan jatekert ami szinte semmit nem er. Aztan 2 ora szarakodas utan majdnem jott a reinstall, de vegul megoldottam egy CDrol betoltodo winyoval, jahh jo hogy volt backupom, me ha nem bekapom :)) noah a lenyeg hogy most minden okes de felek ettol a jatektol hogy megismetolodik es szetveri a winyom ujra. -
#8660 Azon mit kell letölteni ? Elég ha regeditbe átírod HU-ra + Hungarianra... -
#8659 valamit még nem teljesitettél. tuti... -
#8658 nekem is... 50-60fps megvan mindig és beszaggat elég sűrűn. de az fps szám nem megy lejebb, csak szaggat :( -
#8657 jobb klik-cél mentése másként -
Djemba #8656 faq nem tudom letölteni a magyar fájlt valaki belinkelné -
timantes #8655 Örök hála , megtaláltam , végre vehetek új verdát!!! KÖSZÖNET!!!!! -
#8654 autoszalon mielöt a karieredcbe belépsz a mneübe ott van hogy kocsik vagy valmi ijesmi -
timantes #8653 GYORS SEGÍTSÉG KELLENE!!
A játékban hol lehet új autót venni ????????? -
#8652 Jó neked. Nekem MINDEN OFF-on is be-be swappol. Pedig jó játék lenne, de így szart se ér. -
#8651 Menüvel mi a bajotok? Én simán megtaláltam mindent elsőre... Nézni kell azt annyi... -
neptum #8650 nekem is tetszik a dragot meg kellet tanulnom de nagyon jól megy most már de végre van drift is meg minden amit szeretem az NFS-ben de a füst az még mindig nem tetszik -
#8649 RLD-vel semmi baj nálam teljesen jól megy -
pyropyropyro007 #8648 Hello
Szentem egész jó a game.
De a carrear módban van az a race day neveztü rész amiven 2 drag meg 2 másik verseny van.
Azt végigviszem és rámegyek arra hogy "leave race day" és kiép elvesznek eddigi versenyek.
Mit kell azután csinálnom ?
Előre is kössz. -
#8647 Nem toom énse mi van... nekem estére le... öhm... meglesz, szerintem is elég jó... (bár sokan fikázták, szóvalannyira nem csoda...) -
#8646 Hy.Mi baj a játékkal h ijen kevesen vannak begyogyózva tőle.Nekem a demó alapján nagyon tetszett.Rem hamarosan meglessz teljes i.A gumiégetés meg piszkosul jól néz ki csak ne fingassa mega gépet.A demó tökéletesen akadás mentesen ment radeon 9600-assal. -
#8645 Ez se jó.
Azért az röhej hogy Minden OFF, 120-70 fps és mégis szaggat:S -
#8644 Nem tudjátok, hogy LAN lesz-e benne? -
#8643 Nekem nincs semmi bajom avval hogy mit használsz pusztán a tényt irtam le... Nvidia honlapján is össze vissza van minden, de amit ök ajánlanak eredetileg azaz amit irtam. :) Avval nálam tökéletesen megy...
Demo szerintem siralmas volt... Teljes verzio kellemes csalodást okozott. Elözö verziok már kezdtek unalmassá válni. Olyan mintha azokat a részeket összegyurták volna az 5. részel(porsche), + kicsit tovább is fejlesztették és igy lett a Prostreet! Igy egészében kellemes játék lett! :) -
koki1976 #8642 Köszi
-
rush21 #8641 HI!
Nekem nem adja a videokat,átírtam a regeditbe magyarra+átneveztem a vidiket NTSC-ről PAL-ra .... -
#8640 ez a netes játékhoz hez kell, egyébként google bazd... -
#8639 Felül ki van írva: A FAQ-Ban van a magyarosítás linkje. -
koki1976 #8638 jaja feliratossá -
#8637 jó hát ez ennyi nemitt a megoldás :S
1szer befagytam nfsbe újraindúlt a gép kiislettem azóta megint szar.váááááááááááááááááá :S -
#8636 Hi!
van egy kis problémám mégpedig az hogy egy versenyt se tok végig nyomni mert folyton kidob egy hibát hogy a memória területen nem lehet végre hajtani a "read" parancsot... a CoD4-nél is ez volt a gond de ott ki kellet cserélni egy fájlt és utána ment frankón itt mit kell csinálni???
PLS valaki mondjon valami okosat!! -
#8635 "feliratosuvá"
xDDD -
#8634 Nekem a Kaspersky rinyál indításkor, hogy C:\WINDOWS\system32\PnkBstrB.exe Process is trying to install driver and gain full access to operating system. Security control will not be available anymore.
Ez vmi Punkbuster drivert akar feltenni. Neketek volt ilyen?
-
#8633 ja, béta, és? Crysis miatt adták ki, dobott is rajta pár fpst, de más játékok is normálisan mennek, nem bugos vagy ilyesmi. 169.04 el voltak gondok, azt le is cseréltem hamar. -
koki1976 #8632 Sziasztok Letöltöttem warezrol a játékot és nem tudom hogy kell magyar feliratosuvá tenni? Vagy hogy a menü magyar legyen mert hát ezt az ea games megyarul is kiadta, tudna valaki segiteni???????:( -
#8631 :D f*sza lett,és sokkal optimizáltabb -
#8630 igaz, a 169.09 csak beta, azért nincs ott, ahol nézed. Nekem 169.02 van fenn, tökéletesen megy fele az nfs is. -
szapor #8629 Sapphire 2600XT-n hogy megy a ProStreet? :) -
#8628 Ez meg BETA... -
#8627 Beszállok az értékelők sorába.
Graf; Senni extra, kellemes, de minimum ilyennek kell lennie egy játéknak 2007-ben. Viszont ahhoz képest optimalizálatlan, sőt, kanyarban, hiába van 60+ FPS, egy-egy századmásodpercre akadgat, amit azért nem kellene neki.
Menü; Kritikán aluli, nem is értékelném.
Hangulat; Nem rossz, bár engem a lebegő, kék lufimacik továbra is zavarnak...
Ficsőrök; Füst - Mint a vattacukor, valósághoz semmi köze... Törés; eddig nem igazán törtem, lényeg; van!
Irányitás; Minden segitség kikapcs, mégis elveszi a gázt kanyar elött... (lehet valamit nem találtam meg? ennél a menünél, nem csoda) FFB, egyéb effektek alig érezhetők, 100%-on, ami érdekes, motortetőnézetben nem a kocsi orra, hanem a pálya irányába nézel, ami az FFB hiánya miatt marha jó egy megcsúszásnál...
Sok negatívumot írtam, de mégis, összeségében, nem rossz! Amit személy szerint a carbon után vártam tőle, magasan übereli, kiegyensúlyozott a játék, tehát semmi nincs benne, ami vészesen rossz lenne, igaz olyan sincs amire azt lehetne mondani, hogy HÚHA! Szórakozni lehet vele, de megvenni, nem fogom, az tuti!
Dante. -
#8626 na most nemtudom mi segített de próbáljátok ki akinek szaggat
kimountoltam a dvdt
a PB mattád átírtam PBa ra hogy ne használja
regeditbe visszírtam a nyelvet angolra : Hkey_locale_machine\software\electronic arts\need for speed prostreet\
locale en_us
language English
nekem most akadás nélkül megy
ismét a kedves magyarítás bug lenne? mint carbonba a kilépgetés???
gg
teszteljétek -
#8625 Ti nem tom hol nézitek de hivatalos honlapon 163.75(Release Date: November 6, 2007) a legujabb... no comment -
#8624 rld crack szar, vagy vtly kell vagy semmi. -
#8623 hamár heLYesírás -
#8622 hy
Hol tudnám alkalmazni azokat a cuccokat amiket nyerek? pl 1. szintű teljesítménycsomag , mert kiválasztom az adott kocsinál és pénzbe kerül.