14488
-
#8581 Hellosztok! Miert szaggad be neha ez a jatek?
Probaltam total low grafikan meg total fullon, akkor is csak ugyanannyira szaggat.
Nem tudom mi lehet a problema
Gep> Core2 3Ghz (E6750), 8600GT, 3giga ram
Nemtom mi lehet a problema... -
#8580 Nekem AMD 64 3200+, 2gm ram, x1950pro és szar:( -
C7 #8579 sziasztok! végre volt alkalmam kipróbálni. sok midnent nem értek. az nagyon faja, hogy megvan szabva a nitró. de miért csak a megszabott kocsival lehet menni? tuningolni merre lehet? -
#8578 sorry, AMD 64, Ez mellett van 6600Gt és 1Gb ram. -
#8577 Ha mar egyszer `now`, akkor az adott idopillanatra vonatkozik a dolog, tehat nem install, hanem installing (folyamatos). Azert jo jatekot vele! -
#8576 now install the game,let's go -
#8575 Hi!
A proci,mem és vga összhangja a fontos.Ha vmelyik ebből gyenge ill. kevés akkor már mind1.
Nem akarok megbántani senkit de egy szimpla 3..+os amd 7600-os vga-val sajos már messze nem számít "játékgépnek"
Már megszokhattuk,hogy az új nfs mindig magasra teszi a hardver igényt.
Persze mindig van olyan játék ami joban fut,jobba meg van írva,jobb az optimalizáció.
Sajnos az nfs részek nem erről híresek.
nekem amd X2 6000+ dual proci,2gb corsair 800 mem és 1950 pro vga-val (szinte minden high-on) szépen fut..vista alatt
persze semmi nem alap órajelen van
amúgy néha a szaggatást azért érzékeljük,(főleg a demora volt jellemző),hogy próbálták imitálni a talaj egyenetlenségét,kicsit rázkódik az autónk és ez olyan döcögős hatást kelt-mintha kicsit szaggatnta.Ezt vhogy nem túl jól találták el a srácok.
nah kb ennyi
üdv -
#8574 és menést valki felrakna ami továább van ?
mert kiszeretném probálni a többi autot -
RaKmaTakaTa #8573 Egy kicsi tudnál pontosítani melyik AMD is? (XP, 64, X2 ?) -
#8571 nekem is ilyen procim van mégis akad:( -
#8570 kb énis ennyi mentem segítség nélkül a jó mármint stabilizátor abs meg asr nélkül a segítség az "versenyzőn" van -
Skyline #8569 Öhm....Vista alatt ez dx10ben fut és szebb?:)
-
#8568 van valmijen mony hack hozzá? :??? -
#8567 Nem hiszem, hogy amdvel lenne a probléma, nekem amd van, igaz nem csúcs proci, csak egy 3200+ os és nem akad, grafika sincs maxon, a lényeg, hogy jól fut. :)
Videó is van róla: Letölt -
#8566 akkor már lehetett volna úgy, hogy neves(ebb) versenyzők vesznek részt a játékban, pl Drift King elleni küzdelemkor az élő drift mesterek ellen lehetett volna nyomni! igaz így akkor most felkeresni azokat a személyeket, lemodellezni őket a játékban, meg még az autóikat is, plusz munka az EA-nál, de a pénz nem lett volna akadály az is biztos! sokkal izgalmasasbb és érdekesebb lenne így a játék, hogy neves, létező emberek ellen nyomulunk a játékban! -
#8565 Igen. Váltani nem tom hogy lehet e. De szerintem nem. -
#8564 nem :( -
#8563 itt most Ryan Cooper szerepét töltjük be a játékban? nem lehet megadni nevet, mint az eddigi részekben? -
#8562 nekem van. rohadtúl elcseszték, de van...nem sokat veszítesz -
#8561 Na kikapcsoltam minden segitséget (nyilakat is) (kipörgés gátló OFF, autóstabilizáció(vagy mi:D) OFF)
Így már jó az irányitás. Már csak a szaggatást kell megszüntetni mer kurva idegesítő.(mindjárt kipróbálom ezt az AMD drivert)
JA és első próbálkozásom a gyorsulásival:D
Kinek mennyi lett? -
Boboka12 #8560 Sziasztok!
A gondom az lenne hogy van egy driving force pro kormányom de nincs force feedbacka játékban:( jó nem egy gtr szintűt várok de azért mégis:):)
valakinek ezt sikerült előcsalni??? 100%on van elvleg de semmi nincs
-
Devy0921 #8559 7.10. 7.9-el is ugyan azt csinálja -
#8558 AMD processzorok driver-ei (csak ésszel!!!) -
#8557 Driver? -
Dant0r #8556 !!!
MSI Live Update-t futtattam, talált egy AMD CPU Drivert a procimhoz.
Felraktam, és hopp! nem szaggat! Úgyhogy rakjátok fel ti is!:)
(sztem ha nincs semmilyen MSI cuccod akkor is lefut a keresés, és megtalálja ezt a drivert. google-ba msi live update és az első oldal amit felhoz, az az) -
Devy0921 #8555 Lenne egy kérdésem. Rászántam magam kipróbálni a demot. Minden szép és jó addig ameddig el nem kezdődik a verseny. Abbana pillanatban szépen az azutók eltünnek, csak a lámpák fénye és az árnyékuk marad. Valami ötlet miért lehet ez? Vidkari x1900 XTX, e6750 proc 2G rammal. -
Neoncsoves #8554 bocs a warezért, de valaki megdobna egy wnd kóddal? mert megállt a letöltésem a felénél, emrt lejárt a kód :( -
#8553 Mármint a Witcherhez AMD-ből 5000+-t ajánlanak, ehhet szerintem kisebbet. -
#8552 és az én p4-m bírja? nem egy mai darab már, és nem is túl izmos -
#8551 A Witchernek majdnem a duplája a hivatalos cpu igény. Talány az 1 mag nem tetszik neki? Nekem 2 magos van és nem akad. -
Pardon22 #8550 100%ra leterheli a procit...mondom az lesz a gond h nem bírja! :( érdekes h CoD4,Witcher,TimeShift, faszán mennek! -
raymond01 #8549 engem a pillanatnyi helyezésjelző idegesít a bal felső sarokban van hogy nem látni tőle a kanyart! -
#8548 Amúgy szerintem nagyon túl van bonyolítva a menü. Mintha a programozók szabad kezet kaptak volna és megcsinálták tök logikusra, csak éppen nem kimondottan felhasználóbarát. -
#8547 Nekem tetszik az a nyilas-segítség a kanyarokban, így legalább nem kell uncsi practice-t futni. :) Persze ha már ismeri az ember a pályákat, akkor valóban nincs rá szükség. -
#8546 ezekszerint amd vel lesz a hiba...sztem -
#8545 ja és reloaded féle változat -
#8544 eddig nem szóltam közbe, de akkor leírom, hátha érdekel vkit...
a gépem p4 3ghz, 7600gt, 2gb ram..és egyszer, egy másodpercre sem akad meg sehol !(közepes grafika, tehát amit még a gép elbír) -
RedRiot #8543 "nemazzal van nekemis hasonló gépem van
amd athlon 64 3800+,gf 7600 fs 1gb ram(vmelyik nap lesz 2gb)
ez sztem valami GF ellenes akció xD vagy én nemtom ATI val volt vkinek problémája? "
Kb. ugyanaz a konfigom mint neked, de Ati Radeon X1650XT-vel. A demó akadt nekem is fullt még nem próbáltam. -
#8542 Régebbi (4.06) Daemon Toolst tegyél fel.
Valaki vágja, mit kell csinálni ahhoz, hogy a Csillag alakú küldetést, a Super Promo-t megcsináljam? 2x vittem végig, mégse sárgul be -.- -
#8541 Nekem is csak a verseny közbe akad.