14488
prostreet
  • peteragoston
    Hellosztok! Miert szaggad be neha ez a jatek?
    Probaltam total low grafikan meg total fullon, akkor is csak ugyanannyira szaggat.
    Nem tudom mi lehet a problema
    Gep> Core2 3Ghz (E6750), 8600GT, 3giga ram
    Nemtom mi lehet a problema...
  • AntiHero
    Nekem AMD 64 3200+, 2gm ram, x1950pro és szar:(
  • C7
    sziasztok! végre volt alkalmam kipróbálni. sok midnent nem értek. az nagyon faja, hogy megvan szabva a nitró. de miért csak a megszabott kocsival lehet menni? tuningolni merre lehet?
  • gizmoplayer
    sorry, AMD 64, Ez mellett van 6600Gt és 1Gb ram.
  • bepe79
    Ha mar egyszer `now`, akkor az adott idopillanatra vonatkozik a dolog, tehat nem install, hanem installing (folyamatos). Azert jo jatekot vele!
  • Yoda001
    now install the game,let's go
  • Ridley
    Hi!

A proci,mem és vga összhangja a fontos.Ha vmelyik ebből gyenge ill. kevés akkor már mind1.

Nem akarok megbántani senkit de egy szimpla 3..+os amd 7600-os vga-val sajos már messze nem számít "játékgépnek"
    Már megszokhattuk,hogy az új nfs mindig magasra teszi a hardver igényt.
    Persze mindig van olyan játék ami joban fut,jobba meg van írva,jobb az optimalizáció.
    Sajnos az nfs részek nem erről híresek.

nekem amd X2 6000+ dual proci,2gb corsair 800 mem és 1950 pro vga-val (szinte minden high-on) szépen fut..vista alatt
    persze semmi nem alap órajelen van

amúgy néha a szaggatást azért érzékeljük,(főleg a demora volt jellemző),hogy próbálták imitálni a talaj egyenetlenségét,kicsit rázkódik az autónk és ez olyan döcögős hatást kelt-mintha kicsit szaggatnta.Ezt vhogy nem túl jól találták el a srácok.

nah kb ennyi

üdv
  • geri777
    és menést valki felrakna ami továább van ?

mert kiszeretném probálni a többi autot
  • RaKmaTakaTa
    Egy kicsi tudnál pontosítani melyik AMD is? (XP, 64, X2 ?)
  • AntiHero
    nekem is ilyen procim van mégis akad:(
  • norbi56
    kb énis ennyi mentem segítség nélkül a jó mármint stabilizátor abs meg asr nélkül a segítség az "versenyzőn" van
  • Skyline
    Öhm....Vista alatt ez dx10ben fut és szebb?:)
  • geri777
    van valmijen mony hack hozzá? :???
  • gizmoplayer
    Nem hiszem, hogy amdvel lenne a probléma, nekem amd van, igaz nem csúcs proci, csak egy 3200+ os és nem akad, grafika sincs maxon, a lényeg, hogy jól fut. :)
    Videó is van róla: Letölt
  • DJ Skyline
    akkor már lehetett volna úgy, hogy neves(ebb) versenyzők vesznek részt a játékban, pl Drift King elleni küzdelemkor az élő drift mesterek ellen lehetett volna nyomni! igaz így akkor most felkeresni azokat a személyeket, lemodellezni őket a játékban, meg még az autóikat is, plusz munka az EA-nál, de a pénz nem lett volna akadály az is biztos! sokkal izgalmasasbb és érdekesebb lenne így a játék, hogy neves, létező emberek ellen nyomulunk a játékban!
  • AntiHero
    Igen. Váltani nem tom hogy lehet e. De szerintem nem.
  • SimaSuna #8564
    nem :(
  • DJ Skyline
    itt most Ryan Cooper szerepét töltjük be a játékban? nem lehet megadni nevet, mint az eddigi részekben?
  • Tomsteel
    nekem van. rohadtúl elcseszték, de van...nem sokat veszítesz
  • AntiHero
    Na kikapcsoltam minden segitséget (nyilakat is) (kipörgés gátló OFF, autóstabilizáció(vagy mi:D) OFF)

Így már jó az irányitás. Már csak a szaggatást kell megszüntetni mer kurva idegesítő.(mindjárt kipróbálom ezt az AMD drivert)

JA és első próbálkozásom a gyorsulásival:D

Kinek mennyi lett?
  • Boboka12
    Sziasztok!
    A gondom az lenne hogy van egy driving force pro kormányom de nincs force feedbacka játékban:( jó nem egy gtr szintűt várok de azért mégis:):)
    valakinek ezt sikerült előcsalni??? 100%on van elvleg de semmi nincs
  • Devy0921
    7.10. 7.9-el is ugyan azt csinálja
  • rotator
    AMD processzorok driver-ei (csak ésszel!!!)
  • rotator
    Driver?
  • Dant0r
    !!!
    MSI Live Update-t futtattam, talált egy AMD CPU Drivert a procimhoz.
    Felraktam, és hopp! nem szaggat! Úgyhogy rakjátok fel ti is!:)
    (sztem ha nincs semmilyen MSI cuccod akkor is lefut a keresés, és megtalálja ezt a drivert. google-ba msi live update és az első oldal amit felhoz, az az)
  • Devy0921
    Lenne egy kérdésem. Rászántam magam kipróbálni a demot. Minden szép és jó addig ameddig el nem kezdődik a verseny. Abbana pillanatban szépen az azutók eltünnek, csak a lámpák fénye és az árnyékuk marad. Valami ötlet miért lehet ez? Vidkari x1900 XTX, e6750 proc 2G rammal.
  • Neoncsoves
    bocs a warezért, de valaki megdobna egy wnd kóddal? mert megállt a letöltésem a felénél, emrt lejárt a kód :(
  • rotator
    Mármint a Witcherhez AMD-ből 5000+-t ajánlanak, ehhet szerintem kisebbet.
  • Tomsteel
    és az én p4-m bírja? nem egy mai darab már, és nem is túl izmos
  • rotator
    A Witchernek majdnem a duplája a hivatalos cpu igény. Talány az 1 mag nem tetszik neki? Nekem 2 magos van és nem akad.
  • Pardon22
    100%ra leterheli a procit...mondom az lesz a gond h nem bírja! :( érdekes h CoD4,Witcher,TimeShift, faszán mennek!
  • raymond01
    engem a pillanatnyi helyezésjelző idegesít a bal felső sarokban van hogy nem látni tőle a kanyart!
  • rotator
    Amúgy szerintem nagyon túl van bonyolítva a menü. Mintha a programozók szabad kezet kaptak volna és megcsinálták tök logikusra, csak éppen nem kimondottan felhasználóbarát.
  • rotator
    Nekem tetszik az a nyilas-segítség a kanyarokban, így legalább nem kell uncsi practice-t futni. :) Persze ha már ismeri az ember a pályákat, akkor valóban nincs rá szükség.
  • bodesz
    ezekszerint amd vel lesz a hiba...sztem
  • Tomsteel
    ja és reloaded féle változat
  • Tomsteel
    eddig nem szóltam közbe, de akkor leírom, hátha érdekel vkit...
    a gépem p4 3ghz, 7600gt, 2gb ram..és egyszer, egy másodpercre sem akad meg sehol !(közepes grafika, tehát amit még a gép elbír)
  • RedRiot
    "nemazzal van nekemis hasonló gépem van
    amd athlon 64 3800+,gf 7600 fs 1gb ram(vmelyik nap lesz 2gb)
    ez sztem valami GF ellenes akció xD vagy én nemtom ATI val volt vkinek problémája? "

Kb. ugyanaz a konfigom mint neked, de Ati Radeon X1650XT-vel. A demó akadt nekem is fullt még nem próbáltam.
  • autoszimulator
    Régebbi (4.06) Daemon Toolst tegyél fel.

Valaki vágja, mit kell csinálni ahhoz, hogy a Csillag alakú küldetést, a Super Promo-t megcsináljam? 2x vittem végig, mégse sárgul be -.-
  • AntiHero
    Nekem is csak a verseny közbe akad.