14488
-
#8741 Egyetértek veled,hogy lusta olvasni,de azért ne legyél ilyen szigorú:) -
#8740 sztem nem crackelted! itt is van egy:
http://gbw.naxphost.com/files/NeedForSpeedProStreetv1.0NoDVDFixedexeEng.rar -
Gibor #8739 ohhh
tetszik a hachi...
-
RYO21 #8738 miért???? még nincs meg a játék...... -
Detonator86 #8737 nekem ugyanez a bajom, de még nemtudtam orvosolni?
én is várok hátha vki tudja mi a hiba -
Gibor #8736 egyszerü, rövid, tömör, megérthető választ adtál... -
#8735 az hogy ez a játék nem neked valo -
#8734 nyugi péntek esténként hajógyári sziget befigyelt (meg az előző kocsim nem hiába ment gallyra mert nem bírta a tuningot) -
#8733 na azért élőbe más véleménnyel lennél róla :D -
#8732 kérek szépen valakit? -
#8731 vagy azért mondod mert gyenge hozzá a géped, vagy az nem tetszik, hogy végre felhagytak azzal a hülye illegális éjjaliverseny hangulattal! -
#8730 menjél előre -.-
semmi alap..
-
RYO21 #8729 miről szól a játék??? van vmi története??? -
#8728 Ez az utóbbi évek legunalmasabb legrosszabb nfs játéka... -
#8727 Sziasztok!Nagy bajban vagyok: letöltöttem a wanadoo oldalárol a Pro Street-et és a telepítésnél kiírja hogy helyezzem be a dvd-t!Miért van?Másnál is előfordult?Segítségeteket előre is köszönöm -
Skyline #8726 De...Garázsban mód választása.Így átállítod más módra.
Nem rossz ötlet amúgy az hogy pl pálya autóval (hajsza) nem lehet menni gyorsulásban,egy drag autónak teljesen más cuccok kellenek...Még a drift is megérthető ahol szintén más beállítások/motyik kellenek...De hogy a Sprint és a hajsza miértnemugyanaz....No az jókérdés..:) -
#8725 windows cd==> javítás -
#8724 Ha 23.-án jelenik meg Magyarországon,akkor ezekszerint mi most Amcsi verziót töltjük?Vagy már EU-ba megjelent mi csak magyarország késik?:S -
godan #8723 Hi!
Felraktam a vitality cracket és elbaszódott a windows!
Újraindításkor ezt írja: személyre szabott beállítások létrehozása
c:\windows:service.exe
Nincs asztal nem tudsz elindítani semmit
le van zárva minden. Ötlet hogy visszanyerjem az irányítást?
köszi elöre is -
#8722 amúgy ha már megvettem egy kocsit azt nem lehet megcsinálni, hogy azt használom több módban is? -
#8721 egyébként egyedül a drift részt baszták el, sztem az nagyon nem jó! nem csinálok semmit, azt driftel :D -
#8720 Nálam is szaggat mindkettő verzió...lehet tényleg az ati kártyát nem bírja, nem ez lenne az első ilyen progi. -
#8719 akkor veszel kocsit amikor akarsz a cars, car lot menüben! -
at16 #8718 semmi értelme nálam a vitalitis is szaggat :( pedig 40 fps el nyomulok :S -
nono55 #8717 nekem a RELOAD-os baromira szaggat, pedig a konfigomnak bírni kéne.
szerintetek lenyomjam a Vitalytist? -
#8716 hol tudok autot venni és mikor? már 4-5 racin day-t végigtoltam, de még mindig csak a 2 alapverdám van... -
#8715 jaaaaaaaaaaaaaaaaa nekem semmi bajom vele lehet nem támogadja az ATI kártyákat annyira mint a GeForce-t de fenetuggya -
#8714 vitalityssel magas beállításokkal is akadozik és 1024-en minimumon is...
Van vmi ötletetek? Az fps 20 és 30 között van, de akad.
Wesker: hogy csináltad meg? -
#8713 Elindul mindegyikkel csak swappel mint a háborodás:D -
#8712 Hello!
Nem tudjátok, hogy lehet a tükrözödést valhogy kikapcsolni? Amiatt nekem játszhatatlan totálisan pedig minden minimumon van.
Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszi -
#8711 hogy hogy? -
#8710 érdekes nekem eggyik crack se jó:( -
#8709 küldtem priv -
at16 #8708 heló!
Vitality crack? vagy mitől javult meg neked? -
Skyline #8707 Miért a reloaded-essel mibaj? nállam azvan maxihibátlanul megy..:)
-
Skyline #8706 Semmi no aggódás..:)
-
#8705 Ja amugy nekem is össze vissza akadozott swappolt ezerrel a játék teljesen játszhatatlan volt !! De hála a Vitality csapatnak olyan frankón megy a játék mint az állat !! Full max grafikán olyan jól megy hogy abszolut nem akad be nem swappol nem tölt sokat hogy öröm nézni !! -
at16 #8704 1giga ramom van . szal mit kéne ezzel kezdeni? ha nem jön össze a dolog mi az ami a legrosszabb történhet a gépemmel? (még nemnagyon csinéltam ilyet) -
#8703 Az úgy jónak hangzik a 1,5G RAMhoz. -
#8702 iris-233 gépem van(mellé 1gb ram,512 video kártya)(egyébként én az ilyen dolgokhoz nem nagyon értek)