Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tiburon26
aztis odairtam nagyokos hogy a crysis erõs mediumon akadásmentesen fut a gépemen!ebbõl még te is(bár nem biztos)gondolhattad volna hogy nem 20ezres vga-m van!szarul optimalizált szar az egész demo ugy ahogy van!

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

tiburon26
örüljön az EA ha jókedvembe letöltöm valameik torrent oldalrol a játékot!

Az jó vicc hogy a grafika az 1999-es HL-hez hasonlít :-) Lehet hogy nem cseréltél gépet sem azóta? :-) Egy okos játékos tudhatná hogy ma normális grafikát legalább 60.000 ft-os videókártyával fog látni, de még az is kevés... szerintetek miért vannak az alsó és felsõ kategóriák? Ne egy mezei 20.000 ft-os kártyával fogj bele, sokkal kevesebb árnyékolási+rajzolási techniákat támogatnak, ráadásul tetûlassúak. A gépetek nem ér annyit mint egy normális videókari.
AntiHero
100000000 éve tudjuk. Sajna ettõl nem jobba játéK😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Akkor viszont félre értettük egymást, én az élményrõl beszélek, írok.
Biztosan vannak akik nem értenek velem egyet, de ez a game a demo alapján meg sem közelíti az edig megjelent NFS részeket.Elsõ érzésem az volt mintha valamelyik új TOCa- val nyomnám, pedig a többség (beleértve a felylesztõket is)fennhangon hirdetik: "ez nem szimulátor"

Hát igaz, ez nem az, de még következõ résznek is soványka

Személyemnek nagy csalódás!

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

tiburon26
westernes FPS-t aszongya...

czky
Így legyen! 😄

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

VRSDM
erre a motorra te mit akarsz? fps-t? szerintem nem bír el, 256nál nagyobb textúrákat se :]

u dont have to listen anybody else but me

Remélem a kövi nfs, az egy ug3 lesz, hûen az ug1 ug2 hez, jol megcsinálják :S

czky
Na, hát ez egy szar. Laggol a 2. pálya, csúnya a graf és rohadt szar az irányítás. Ja meg még akad is. Csak gratulálni tudok a készítõknek. Kapják be!<#mf1> Kár, hogy Most Wanted óta nem készült normális NFS!<#szomoru1>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Ezt már szeretem! Elfogadható gépigény, gyönyörû grafika. És végre ismét egymástól különálló pályák, nem pedig nagyváros. Újra régi a NFS!
Egyedül a belsõ nézetet hiányoltam, az elsõ 4 részben az is volt. Tanulhatnának ebbõl a többi játékfejlesztõk mert más játéknak brutál gépigénye van és alacsony részletességben is csak kockákat lát az ember. De ebben... elképesztõen jól meg van csinálva. Ugyanerre a motorra el tudnék képzelni egy jó westernes FPS-t, plusz GTA-klónt esetleg jó kis kamionszimulátort.
tiburon26
ja és a törések!miféle törések könyörgöm!lehullik a spojler max a motorháztetõ!röhej!

RAZOR27
mazsola YEAAA! <#nevetes1>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Diodi

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Asszem egyrõl beszélünk!

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

RAZOR27
én dettó

VRSDM
"ennek ez NFS-nek semmi köze az elõzõ részekhez."

már régóta nincs köze az egésznek az nfs-hez. erre akartam kitérni.

RAZOR27
Én aztmondom ,az nfsU részektõl már csak egy húzónév....onnantól már nem is volt a régi jó nfs....(mondjuk ez nem kizárólag negatívum ,mert pl.: az U2 és az mw az jó volt)

tiburon26
...ugyanis megtaláltam az oszlopot még a legelején!mivel nagyon akadt kicsit visszavettem a beállitásokbol!itt ért az elsõ meglepi!high vagy low opcio!köztes nincs!na mondom ok!akkor minden low!legkissebb rezolusön!a változás abbban nyilvánult meg hogy a grafikárol az 1999es half-life jutott az eszembe a szaggatás viszont megmaradt!10-15 perc állítgatás és ugyanennyí játék után uninstall!
következtetés!-játékélmény:2/10
-grafika:2/10
-irányitás:3/10
a játékért 110ft nem adnák nemhogy 11000-et!
marad a crysis,cod4!

Kifelytenéd pontosabban!

Diodi
A DEMO magyarul is játszható!!!

A magyarítás már benne van a demóban.
Át kell nevezni 3 fájlt :

A Program Files / Electronic Arts / Need for Speed ProStreet Demo / LANGUAGES
mappából ki kell másolni egy üres mappába a 3 magyarítást tartalmazó fájlt:

Hungarian_Frontend, Hungarian_Global, Hungarian_InGame

Azt a 3 fájlt az alábbira kell átnevezni az üres mappában :
English_Frontend, English_Global, English_InGame

Az átnevezett 3 fájlt pedig vissza kell másolni a "LANGUAGES" mappába, de
elõtte ajánlott kimenteni valahova a 3 eredeti angol fájlt.

Mivel ez csak a DEMO és nem a teljes játék, ezért néhol írhat ki hibás szöveget (MISSING), de annak túl nagy jelentõsége nincs.
A lényeg, hogy magyarul lehet játszani.

Ha késõbb angolul is akar valaki játszani, akkor az eredeti angol fájlokat vissza lehet másolni.

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

VRSDM
az általad említett részeknek nincs köze az NFS részekhez :]

Üdv!

Ne is haragudjon akinek tetszik ez a demo, de szerintem ennek ez NFS-nek semmi köze az elõzõ részekhez.
Ez megint csak egy nagy kamu, az eladhatóságért.
Törésmodell meg miegymás!? Ugyan már, szinte semmi újítás nincs benne, én személy szerint azt mondom, maradt volna a törhetetlenség csak dobtak volna össze megint egy Most Wanted, vagy Hot pursuit2 szintû játékot.

Ez szinte élvezhetetelen, az irányítás valami kezdetleges PS1 játékhoz hasonló, a grafika meg mintha 2-3 évvel ezelõtt járnánk, nyers, színtelen, semmitmondó!

Kérdem én: ezen dolgozgattak ennyit? ennél még a Carbon is jobb volt, pedig az asztán igencsak ugródeszkának készült.

Én személy szerint biztossan nem veszem meg, pedig vártam mint a messiást.

tiburon26
kiprobáltam a demot,mondom ennyit megérdemel,miután olvastam itt minden hüjeséget hogy ilyen szar meg olyan állat!elsõre persze minden beállitást feltoltam max-ra!gondoltam crysis simán fut erõs mediumon-nehogymár egy nfs fogjon ki rajta!elsõre sokminden nem derült ki...

RAZOR27
A géped adatai kissé bûzlenek....(és a bûznek kamu szaga van ,tudnílik)<#nevetes1>

tommyg
te meg akkor oktass ki másokat<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>
amúgy az már fenyegetés amit írtam? szar ügy ha annak veszed

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

VRSDM
mire van az offtopic? arra amit õ csinál... szabály. majd ha modi leszel akkor fenyegess.

tommyg
na még a másik topikba elnézem ezt a stílust, de itt fejezd be

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

RAZOR27
Én nemmertem kipróbálni az fx5600 -asommal <#vigyor2>

Én nem vágtam magam hanyatt a demo-tól mert nem lehet tuningolni
de összességében nem rossz csak a törést nem tuttam megnézni mert kifagy ha maxra veszem a törést<#szomoru1>

Bucser
leszedtem kipróbáltam és del kösz nem kell megint a sínautó és dobozfizika... A grip modeban olyan mintha sínautó lenne (anno az NFSU.ban ez akkor jelentkeztt ha már agyon volt tuningolva a kocsi) A Dobozfizika meg a speed mód fícsörje. NA ez meg olyan mintha nem autóval mennél hanem egy dobozzal...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kiprobáltam és nem estem tõle hanyatt.
A TDU grafikáját nem éri el a gépigénye szerintem indokolatlanul magas. Nagyon nagyot kellett volna ahhoz alakítania, hogy a Test Drive Unlimitedet megverje ami most nem sikerült neki. Talán majd legközelebb.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

VRSDM
és kitérdekel hogy te hogy szedted le? -_-

hát, srácok, én 2 max-os letöltést próbáltam 375Mb-nál feladták... /de lehet, h nem a Mega Manager-en keresztül kellett volna szednem/
Maradt a torrent! onnan aránylag hamar lekaptam!
és megvárom a teljes játékot... már csak 240 óra és 5 perc! 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

tommyg
de képet linkelni azt ne tudsz ja és kibaszott szar a gépet a helyedbe elvinném a méh-be talán kapnál érte egy 100-ast

gduck
"Intel Core 2 Quad Q6600 12GHz" <#lama><#taps>

Nekem 23Ghz-en ketyeg! Nem kéne procit cserélned? 😄

UI: 4x3=12,ez igaz is lehetne, de egy programozó és hekker nem így számolna 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

VRSDM
szvsz te az egsé lámája vagy -_-

/hivatásos hekker nem keveredig sg-re, fõlegnem pro-street topikba - fõleg nem dicsekszik azzal amit tud. menj hekkeld meg inkább a géped. a barátnõd helyett 😄

ferryt
ferryt vagyok a hivatasos hekker. Tudok irni hello worldot c-be. Van egy nagyon jo gepem, vele alszok minden nap. Isteni szereto...

Banneres, popuppos, státuszbárban is reklámos, bezáráskor előugró reklámos ------COD4 Server: 84.2.39.240:28962------Webster------ Portálos ultradizájnos, jávás, gép lefagyasztós

http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes_link.php?id=1667&link=1

innen is maxxal jön nekem

sharpwrz
t/online dsl-em van! Tudtommal mast nem toltok!

...

Bucser
ezt tanúsítom, hogy jön maxal.. ha esetleg dsl-je van kapcsolja ki a torrent feltöltést. mert az visszafoghatja csúnyán.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

figy nekem ennyivel jön nemtudom mi lehet a gond esetleg nem töltesz vmi mást közben?. jaj ugyan miért csináltam meg volt photoshoppal nemtudommár valaki irta.

Bucser
nekem csak 950-es átlaggal😊

gduck
Ezért is írtam, hogy nem említhetõ egy napon a TDUval 😊 Aki játszott a TDUval online, az nagyon jól tudja ezt 😊)))

Nohab
Soha nem fog vele menni. (Nekem is az van)
gduck
<#eljen> oké, egyetértünk 😉 Konzolos dolgot csak azért vetettem fel, mert rengeted "gond" szokott lenni a PC-s játékokkal: telepítés, akadozik a grafika, esetleg régi alkatrészek, nincs rá pénz stb. De nem akarok ilyen irányban elmenni és én személy szerint semmmiért nem adnám a PC-met 😊)

Bucser
kinek mik az igényei.. nálam kicsit magasabban van a léc...

Danman
jó játékos módjára: elsõ verseny lévén rögtön találkoztam az oszloppal. front flip egybõl sikerült, eszembe jutott egy új játékmód bevezetése ha már "Wheelie competition" is van. nyomtam neki egy restartot, erre jött megint az intro. megpróbáltam lenyomni esc-kel, nem nagyon sikerült így hát mindig végig kell nézni. késõbb kinéztem a mappájába, és mit látok? Azt hogy ez a szar az esc lenyomására képeket csinál. Hát normális ez? Az oké hogy játék közben nem, hanem elõhozza a pause menüt na de kérem. Persze amikor késõbb már eredményeket akartam lefényképezni akkor már nem mûködött az esc-es módszer...hihetetlen

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Pepsi Twist
Most jöttem rá nekem ez a játék nem teccik....

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kissadamvikt
torrentel próbálkozz havernek 600k val jött.

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64